| قصه هاي مرجان | |
|
+16بهاره yasamiin nasim Assal Yasaman h@sti s@ba الهام ليلا دلارام amin nAvId magnoon diab Arakadrish MajidDiab Jany 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: قصه هاي مرجان الأربعاء ديسمبر 19, 2007 3:39 pm | |
| قصه های مجید که یادتونه.مجید بینوا مرتب دنبال یه چیزی بود که فسفر داشته باشه. حالا قصه های مرجان را بشنوید.تقریبا شبیه اونه با این تفاوت که مرجان دائم دنبال یه روغن مناسب برای موهاشه. جونم براتون بگه که از اول به موهاش کرم ژل نیوا میزد که از نامرادی روزگار و به قول یزدیها تخمش رو ملخ خورد. بعدش به کریستال پناه اورد اونم قحط شد .حالا هم مجبوره که از میس روز استفاده کنه که خدا براتون بد نخواد بوی برگ درخت نارنج میده از سی متریش نمیشه گذشت. این مرجان بیچاره نمی تونه بدون روغن مو سر کنه چون موهاش از قیافه می افته.مثل موهای جودی ابوت یادتون که هست یه دفعه منفجر می شد. حالا شما بگید باید از چه روغنی استفاده کنه.تا در قسمت های بعدی داستان ازش استفاده کنه. تذکر اینکه فعلا از کریسال سرم استفاده می کنه که روغنو برای زیر سازی اون می خواد.لطفا اسم روغن های پیشنها دی تون را بنویسید توجه فقط روغن نه کرم یا ژل مو مرجان کفوری یزدی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء ديسمبر 19, 2007 7:11 pm | |
| متاسفم چون تو این چیزا سر رشته ندارم می دونی که به من میگن مو قشنگ | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء ديسمبر 19, 2007 7:46 pm | |
| تا منو داري غم نداري !! چند تا روغن پيشنهاد ميكنم كه رودست نداره !! پر كالري ... چرب و چيلي ... طبيعي طبيعي (البته نه همش) !! يه كيلو دنبه بگير ، بذار توي قابلمه تا روغنش در آد . بمالي به موهات تا يه سال گارانتيش ميكنم راستي روغن افعي هم ، اي بدك نيست !! فقط پيدا كردن افعيش يه خورده ... روغن واسكازين ... اينم خوبه ، فقط يه كم رنگش ناجوره گريس هم هست كه البته جزء روغن ها به حساب نمياد . ولي من ميگم روغن الوند الف بهتره پمپ گريس هم اگه راسته كارت بود ، بيا پيش خودم چند تا مارك خوب بهت معرفي ميكنم ! روغن هايي كه گفتم همشون قابليت احتراق و انفجار رو هم دارن . اگه استفاده كردي ، تو آفتاب سوزون يزد ، نبايد بيرون بري سوالي داشتي تعارف نكني . حتما بپرس Jany متخصص پوست موست و مو : پرفسور آراك راشيا | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء ديسمبر 19, 2007 8:00 pm | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 3:59 am | |
| بچه ها چه کرمی برای رفع کچلی خوبه منو کچل کرد از بس باید تو این لوازم آرایشی ها دنبال کرم مو بگردم دیگه فکر کنم تمام لوازم آرایشی های یزد منو می شناسن از بس که رفتم و گفتم ببخشید آقا کرم ژل دارید یا ببخشید خانم کریستال دارید حالا براش میس رز خریدم نق می زنه بد بو مجنون دیاب کچل | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 9:53 am | |
| بوووووووووم ... منفجر شدم بابا ... من یه پیشنهادی بکنم ؟ به نظر من از روغن جامد استفاده کنین بهتره ها ... نه ... روغن مایه .. البته ، روغن مایه مخصوص سرخ کردن ... شرمنده اخلاق ورزشیتون ... من هم سر رشته ندارم که ... | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 12:28 pm | |
| ممنون از مشارکت شما عزیزانم خب از دستورتون استفاده کردم و نتیجه هم داد ازم یه عکس خواستند برای ساختن قسمت بعدی ای کیو سان یه دعوت نامه داشتم از معبد شائو لین دو بار دیگه از دستورتون استفاده کنم کاملا مناسب معبد میشم. حالا یه روغن هم برای برق انداختن پوست سرم بدین.می خوام تو افتاب یزد حسابی برق بزنه. پرفسور آراك راشيا آقا نوید،داداش مو قشنگ منتظر پیشنهادات سازنده تون هستم. الان دقیقا عین این عکسم. نه..اشتباه نکنید چشام از تعجب گشاد نشدند،نه این نتیجه واکنش سر من با نور خورشیده آقا مجید ببین معادله ش رو درست مینویسم. کله کچل+نور خورشید=نور زدگی چشم. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 1:32 pm | |
| چاكر همه هم هستيم . داش مجيد و داش نويد و داش Jany و ... چيزه ... jany خانوم و همشيره محترمشون مگنون خانوم سرت رو بيار جلو ببينم .... خب بسه چشمم كور شد . همش ريخته (اصفهوني بخون) : شرمنده تونم ... ميدونن چي شدست ؟! اين روغن هاي ما بود هااا ، همشون فاسد شده بوده ست . اوستا گذاشته بودتشون كناري مغازه ، ببره بيريزتشون تويي رودخونه . مني ناشي نيميدونستم ، حالا يي درموني بيهتر ، ميگم بشتون ... حالا باز تريپ عوض ميشه (مثل ميو ميو ) معمولي بخون : راستش رو بخواي هنوز توي اين مرحله نميشه از روغن استفاده كرد !! بايد اول سطح رو يه كم ترميم كرد اول از همه خب بايد دست به دامن امشي و امشي پاش شد (البته حالا اسپري ش هم ست !) ... آخه كك مك و كنه و شيپيش و اين صحبت ها خيلي توي ذوق ميزنه بايد يه جوري نابودشون كرد بعد باز بسته به اينكه سطح چطوري باشه ، ممكنه اين مرحله هم لازم باشه : و اون عبارته از يكدست كردن سطح از هر برآمدگي . چون هنوز وارد قسمت ظريف كاري نشديم ميشه از چرخ پوستي يا سنگ فرز (عينك تراشكاري فراموش نشه پليسه ها ممكنه به چشم آسيب بزنه) هم استفاده كرد قلم و چكش رو توصيه نميكنم ، شايد به مغز آسيب بزنه و مختون تاب ورداره وقتي همه ي جوش ها و اون براومدگي ناهنجار پشت كله درست شد ، ميشه رفت به مرحله ي بعد... به شما تبريك ميگيم كه با موفقيت تونستيد مراحل مقدماتي رو تموم كنيد از اين مرحله به بعد كارتون يه كم مشكل تر خواهد بود چون باز ناگزير از رو آوردن به مواد مشتعله هستيد با يه كم روغن سياه كار كرده (از همونايي كه باهاش نردبون هاي قديمي رو چرب ميكنن) كل سطح فوقاني و جانبي كار رو آغشته ميكنيم هيچ نوع اعتراضي پذيرفته نيست اين مرحله براي از بين بردن ذره موهاي كوچيكي كه ممكنه از چشم دور مونده باشه لازمه !! يه قوطي كبريت و ... حتما پناه بگيريد . امكان انفجار هست با تايد ميشوريد ... خشك ميكنيد ... تا ميزنيد نه تا نميخواد بزنيد . اشتباه لپي بود خب مرحله ي صيقل دادن شروع شده . يه عدد گاو گنده ... يه مرد قوي هيكل تموم چيزيه كه لازمه مرده بايد دو طرف سطح كار رو دو دستي ، محكم بگيره . فكر ميكنم داش مجيد واسه ي اين كار خوب باشه همون جور كه توي عكس ميبينيد بازوهاش خيلي قويه آخه ميدونيد ممكنه صاحب كار در اثر ... چندشش بشه و بخواد جيم شه يه خورده نمك دونه اي به سطح كار ميماليم و گاوه رو مياريم جلو تا ليس بزنه !! اين مرحله نياز به صبر فراووني داره . در ضمن احتمال گاز گرفتگي هم هست كه چاره اي جز فرار ... نداره زبون گاو بهترين ابزار صيقلي كردنه تبريك مجدد ما رو پذيرا باشيد ... كار با موفقيت به انجام رسيد . كنون سري درخشنده تر از خورشيد متعلق به شماست . باز هم عينك دودي براي جلو گيري از نور شديد توصيه ميشه به روغن هايي كه توي بازار هست اعتماد نكنيد ، همش مواد شيمياييه . تو بگو مجيد خواستييد كار رديفي انجام داده باشيد ميتونيد از همون روش قديمي پوست پياز استفاده كنيد . نويد جون و محبوبه خانوم اگه عينك دودي نداريد بيايد اينجا قايم شيم من يه چشمم در اثر انعكاس شديد ، حين كار ، سرويس شد مركز صنعتي ترميم پوست و مو _ شهرك صنعتي جنب كاركاه جوشكاري | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 1:54 pm | |
| - Jany نوشته است:
- ممنون از مشارکت شما عزیزانم
خب از دستورتون استفاده کردم و نتیجه هم داد ازم یه عکس خواستند برای ساختن قسمت بعدی ای کیو سان یه دعوت نامه داشتم از معبد شائو لین دو بار دیگه از دستورتون استفاده کنم کاملا مناسب معبد میشم. حالا یه روغن هم برای برق انداختن پوست سرم بدین.می خوام تو افتاب یزد حسابی برق بزنه. پرفسور آراك راشيا آقا نوید،داداش مو قشنگ منتظر پیشنهادات سازنده تون هستم. الان دقیقا عین این عکسم. نه..اشتباه نکنید چشام از تعجب گشاد نشدند،نه این نتیجه واکنش سر من با نور خورشیده آقا مجید ببین معادله ش رو درست مینویسم. کله کچل+نور خورشید=نور زدگی چشم. دیگه پیشنهادای اونا بعد کچلی به درد نمی خوره حالا که کچل شدی دیگه باید دنبال یه پسر جوون شجاع و از خود گذشته باشی که روشندل هم باشه | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 2:02 pm | |
| وای خدااااااااااا ... دارم منفجر یشم بابا ... عجب ... عجب ذهن فعالی داری داداش سلمان خودم ... بابا ماشاء الله ... خیلی باحالی ... مرجان جان ... م توصیه میکنم حتما توصیه های داداش ما رو آویزه گوشتون کنید ... گوشواره های خوبی از آب در میان هااااااااا ... راستی ... خودتون هم عینک دودی بزنین حتما ... حالا ، عینک مخصوص جو هم خوبه ... البته ، جوش گاز باشه مناسب تره ... آخه ممکنه توی راحتون به یه آینه بر بخورین ... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الخميس ديسمبر 20, 2007 3:23 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الجمعة ديسمبر 21, 2007 3:23 pm | |
| با این توصیفی که گفتی آقا امین باید اعلامیه صوتی بدم یا با خط بریل بنویسم. وگرنه شورشندل بیوای عزیز من که نمی تونه بخونه. باز هم خوبه بقیه عیبام هم نمی بینه. خداکنه مامان و خواهرشم کور باشند.حالا با پدرش یه جوری کنار می ایم. ببخشید میپرسم خدای نکرده زبونم لال لال لال شما روشندل نیستید
اين مطلب آخرين بار توسط در الجمعة ديسمبر 21, 2007 3:29 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الجمعة ديسمبر 21, 2007 3:28 pm | |
| بابا حالا میفهمم وقتی قدیمی ها میگن.دستت چربه سر کچل ما هم بکش یعنی چه الان کاملا برای اپیزود بعدی ای کیو سان آماده ام. میخواید معروف شدم دست شما رم بگیرم. البته پروفسور ارا کادراریش خصوصی پذیرفته میشن.شاید هم اگه متقبل زحمت شدند مدیر برنامه هام میشن. هان..ببخشید از دستور دوم پرفسور استفاده کردم. امیدوارم حداقل پوست و استخون سرم برگرده برمی گرده پرفسور | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الجمعة ديسمبر 21, 2007 7:29 pm | |
| يه خورده ماست ترشيده داشتيم... ريختم تو كيسه تا آبش درآد . دستم پر ماست كيسه اي يه ... منم دست بكشم سرت ؟؟ شايد يه كم سوزت بياد ، ها ... شرمنده ام ، اين ماسته ترش بود ... برميگرده ، نترس ... از قديم گفتن : يوسف گو گشته باز آيد به كنعان غم مخور ... كلبه ي احزان شود روزي آپارتمان غم مخور اشتباه كردم ؟؟ ... نه درسته ... برو اينقدر دلتنگي نكن !! بذار كنسرتش تموم بشه ... زودي برميگرده !! آهان نگران اليسا هستي ؟؟ واسه ي اون هم راهكار دارم تا منو داري غم نداري. مياريمش اينجا ، موهاش رو واسش برق ميندازيم ... اگر هم پايه بود ، پوستش رو واسش برق ميندازيم من متخصص برنزه كردن و رنگ متاليك و صافكاري هم هستم ها !! (چاكريم ) طالب شد ، يه راه واسش اجرا ميكنيم راستي پول ما رو جناب « وائل خان » ميدن يا سركار مرجان خانوم ؟؟ البته واسه گل روي وائل يه تخفيف ويژه داري تا كلاس بعدي و دوره ي بعدي ... جزوه ها فراموش نشه | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت ديسمبر 22, 2007 1:07 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت ديسمبر 22, 2007 1:28 pm | |
| قربونت زودی بفرست تا مامانم از گریه روشندل نشده میگه وقتی مو داشتی هیچ کی نگات نمی کرد حالا چه کنم با این کله کچلت این مامانمه بعد از دیدن برق سر من،حالا هم شده این به خاطر دل درمند این مادر برای سر من کاری بکن | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت ديسمبر 22, 2007 1:32 pm | |
| چشم استاد فقط یه سئوال از درس قبلی داشتم. ماست چکیده برای ترمیم پوست سر مناسب تره یا ماس ترشیده؟ در مورد دستمزد هم که متاسفانه تا نسخه داروی رشد موی شما را نپیچم نمی تونم با وائل جونم روبرو بشم. فعلا تا تون موقع چشمم درآد خودم میدم.تا دیگه بی ثبت نام تو خلاص خصوصی اساتید اهل فن شرکت نکنم. بعد از اونم اگه وائل فرار نکرد یه جوری تیغش می زنم. به نظر شما استاد امیدی هست این طوری بشم | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت ديسمبر 22, 2007 1:41 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت ديسمبر 22, 2007 1:50 pm | |
| [کار ما از سفید و سیاش گذشته داداش امین قربونت تا چشام نور داره منتظر فامیلات می مونم. | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان السبت ديسمبر 22, 2007 3:17 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء ديسمبر 25, 2007 5:51 pm | |
| اِاِاِاِاِ...... بابا ایول ... میگم مرجان جان ... یه چیزی ... مووووووووو ... مووووووووووو ... مو پیدا کردم روی سرت هااااا ... ایول ... بچه ها بیاین ببینین ... من مو پیدا کردم ... شما هم ببینین دکتر ادریش ... جای امیدواری هم پیدا شد .. بهت تبریک میگم مرجان جاااان ... تبریییییییییییک ... | |
|
| |
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الثلاثاء ديسمبر 25, 2007 6:04 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- اِاِاِاِاِ......
بابا ایول ...
میگم مرجان جان ... یه چیزی ...
مووووووووو ... مووووووووووو ... مو پیدا کردم روی سرت هااااا ...
ایول ...
بچه ها بیاین ببینین ...
من مو پیدا کردم ...
شما هم ببینین دکتر ادریش ... جای امیدواری هم پیدا شد ..
بهت تبریک میگم مرجان جاااان ...
تبریییییییییییک ... کجاس دکتر اراک ذره بینتو بیار کارت محشره دکتر | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء ديسمبر 26, 2007 6:54 am | |
| منم یه روش موثر دارم تخم مورچه رو بزنید رو سر اراک ..اگه مو هاش پر پشت شد اینجوری بزنید رو سر مرجان برنامه ی ویژه برای تاس کردن کله ی اراک | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: قصه هاي مرجان الأربعاء ديسمبر 26, 2007 10:01 am | |
| دست همگیتون درد نکنه مخصوصا شما جناب پروفسور بلاخره طلسم شکست کریستال پیدا کردیم حالا دیگه بهونه نداره هی نق می زنه تو اصلا به این لوازم آرایشی نرفتی اگه رفته بودی پس چرا کریستال نخریدی هی می گم مرجان به جون خودم رفتم نداشت آخر هم قسم جون عزیزترین فرد تو زندگیم خوردم تا قبول کرد امیدوارم راضی شده باشه قربان همگیتون مجنون دیاب | |
|
| |
| |
| |
| قصه هاي مرجان | |
|