| ++ من برنده ام ++ | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| |
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الأربعاء أبريل 30, 2008 7:25 pm | |
| من هم همیشه برنده م ...
همیشه همیشه همیشه ...
هیچ کسی نمیبازه ...
باور کنین که نمیبازین ...
ادای بازنده ها رو در میارین ... !
خیلی چیزا از دست دادنشون سخته ...
ولی به یاد چیزایی باشین که از دست دادنشون سخت تره ... !!! | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الأربعاء أبريل 30, 2008 7:27 pm | |
| یاسمین جان ... ازت یه دنیا ممنونم ... همیشه انرژی مثبتی ... خیلی از این روحیه ت خوشم میاد ... ولی میگم ... یه نگاهی به امضات بنداز و تجدید نظری بکن توی امضات ... امکان نداره ... | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الأربعاء أبريل 30, 2008 7:34 pm | |
| خييييييييييييلي قشنگ بود.... واقعا........ ممنونم ازت ياسمين جونم اين دسته گلم تقديم به ياسي جون كه هميشه تاپيكاش به آدم انرژي مثبت ميده | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الجمعة مايو 02, 2008 4:12 am | |
| - nAvId نوشته است:
- من هم همیشه برنده م ...
همیشه همیشه همیشه ...
هیچ کسی نمیبازه ...
ولی به یاد چیزایی باشین که از دست دادنشون سخت تره ... !!! خيلي خوشحالم كه باور مثبت و عالي از خودت داري.... اين همون انسان ايده ال و حقيقيه.... هيچ كس بازنده نيست ...فقط ادايه بازنده هارو در ميارن... | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الجمعة مايو 02, 2008 4:19 am | |
| | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الإثنين مايو 05, 2008 9:16 am | |
| مرسی یاسی جون خیلی عالی بود......... اما چرا بعضی ها فکر می کنن بازندن و خیلی راحت خودکشی می کنن...... حتی اسمش هم چندش آوره.................. | |
|
| |
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الإثنين مايو 05, 2008 9:40 am | |
| اون جور آدما بيشتر فكر كنم باور غلط از خودشونه كه باعث ميشه خودكشي كنن.. به هر حال طرز تفكر خيلي مهمه تو زندگي.... دكتر ياسمين هستم خوشبختم | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ السبت مايو 10, 2008 8:52 am | |
| من همیشه برنده ام چون شما ها رو دارم | |
|
| |
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الأحد مايو 11, 2008 7:29 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- من هم همیشه برنده م ...
همیشه همیشه همیشه ...
هیچ کسی نمیبازه ...
ولی به یاد چیزایی باشین که از دست دادنشون سخت تره ... !!! خيلي خوشحالم كه باور مثبت و عالي از خودت داري.... اين همون انسان ايده ال و حقيقيه....
هيچ كس بازنده نيست ...فقط ادايه بازنده هارو در ميارن... خیلی ممنونم یاسمین جان ... نظر لطفته ... باید هم همینطور باشه ... فکر کنی باختی که چی بشه ؟ اصلا بتونی خاک هم بریزی به سرت ... !!! درست میشه ؟ نمیشه که ... به امید چیزایی که داریم باید زندگی کنیم ... نه با غصه چیزایی که نداریم ... چون نداشته های ما ، نامحدود هستن و ما خودمون محدودیم ... ! و یه چیز ناحدود رو نمیتونیم توی خودمون جا بدیم ... گنجایشش رو نداریم ... پس بیاین توقع خودمون رو از خودمون و از زندگی کم کنیم تا هیچ وقت نبازیم ... !!! ========== باشه ، امضات خوبه ... قبول ... ولی ... نه هیچی ... | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: ++ من برنده ام ++ الأحد فبراير 22, 2009 8:52 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
من برنده ام چون زندگي را زيبا ميبينم و وقتي به زندگي زيبا نگريستم آنگاه زيبا خواهد شد من برنده ام چون ميدانم اگر به معجزه اعتقاد و ايمان داشته باشيم برايم اتفاق خواهد افتاد و اين معجزه اعتقاد و ايمان است من برنده ام چون ميدانم هر اقدام بزرگ ابتدا محال به نظرميرسد پس تمام تلاشم را به كار ميگيرم تا محال را به ممكن تبديل كنم من برنده ام چون ذهنم را ان گونه ساخته ام كه جهنم را برايم به بهشت تبديل ميكند نه ان كه بهشت را به جهنم !! من برنده ام چون در انتهاي فعاليت روزانه ساعتي را با خودم خلوت ميكنم وبا تكيه بر صداقت بي رحمانه با خود عملكرد روزم را به دقت ارزيابي ميكنم من برنده ام چون نقشه زندگي خود را چنان رسم كرده ام كه تنها راه باقي مانده ساختن ان است من برنده ام چون هم نااميدي را مي شناسم هم صبر و حوصله را و البته خوب ميدانم كه صبر و حوصله را و البته خوب ميدانم كه صبر و حوصله شكل ديگري از نااميدي ست كه انسان بهتر ميتواند ان را تحمل كند من برنده ام چون براي رسيدن به سرزمين اهدافم اولين قدم را برداشته ام .قدم اول يعني تصميم من برنده ام چون ميدانم مشكلات مانند صخره هايي هستند كه در مسير رود وجود دارند . اگر صخره نبود رود هيچ اوازي را سر نميداد! خیلی به خوندن این مطلب احتیاج داشتم ممنون | |
|
| |
| |
| |
| ++ من برنده ام ++ | |
|