این ترانه جدید میریام هستش که چند و قت پیش کلیپشو دیدم.یکم هم طولا نیه.در هر حال ترجمشو می ذارم.ترانه ي خوبیه. گوشش بدین.این ترانه با لحجه ی مصرییه.
مش انانیهحاول تختار بيني وبينها ... حاول حاول سعی کن بین من و اون یکی رو انتخاب کنی ... سعی کن .سعی کن
لاحسن تظلمني وتظلمها .. حاول حاولاگر این کار رو نکنی به من و او ظلم می کنی .. سعی کن سعی کن
خلي في قلبك واحدة وبس .. واحدة واحدةتنها یکی را در قلبت بذار .. یکی یکی
علشان تقدر بيها تحس .. حب واحدة که بتوانی با اون احساس کنی.. عاشق یکی باش
اما لو احنا معاك الاتنين .. انت مافيش عندك قلبين ولی اگه ما هر دو با تو باشیم... تو نزد خودت دو قلب نداری
علشان بيها وبيا تحس که با من و اون احساس کنی
انا مش أنانية أنانية أنانية من خودخواه نیستم.. خودخواه.خودخواه
انا عایزاك ليا لوحدي من تو رو تنها برای خودم می خواهم
انا ممكن اسيبكم وامشي می تو نم شما رو ترک کنم و برم
قرر تبقى معاها ولا معايا تصمیم بگیر که با اون می مو نی یا من
لا ما حصلش وكل ده كدب وانا من بعدك عمري ما احبنه اتفاق نیفتاده وهمه ی اینها دروغه و من بعد از تو در عمرم دوست نخواهم داشت
مهما تقولي ومهما تعيدي هر چی بگی و هر چی تکرار کنی
انت لوحدك جوه القلب تو تنها در قلب منی
اوعي تقولي كلام مش صح نگو که حرفا درست نیست
لا يا حياتي كلام مش صحنه زندگیه من. حرفا درست نیست
انت عايشلي وعايش بيها .. عايش عايش تو برای من و با اون زندگی می کنی ... زندگی می کنی. زندگی میکنی
نصك ليا ونصك ليها .. عايش عايش نصفت برای من و نصفت برای اون ..زندگی می کنی. زندگی میکنی
كدبه عليا وكدبه عليها .. كدبه كدبه یک دروغ برای من و یک دروغ برای اون ...یه دروغ.یه دروغ
لا بترضيني ولا بترضيها .. صعبه الحسبة من رو ارضاء نمی کنی و او را ارضاء نمی کنی ...محاسبه ی سخت
قاسم قلبك ليه نصين ؟چرا قلبت رو نصف می کنی؟
ما عشان كده محناش حاسين .. لا انا لا هي به خاطر این ما احساس نمی کنیم ...نه من نه اون
لا انا ولا هي حنرضى بنص نه من نه اون با یک نصف ارضاء نخواهیم شد
انا ممكن اسيبكم وامشي می تونم شما رو ترک کنم و بروم
قرر تبقى معاها ولا معايا تصمیم بگیر که با او ن می مونی یا من
http://pages.6arab.com/singers-ar/north/meryam-fares/index-ar.shtml لینک ریل پلیر
http://www.mawaly.com/file/download/32423.html لینک ام پی تری