هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

نوال در برنامه "مگا سهره"

+2
دلارام
mona
6 مشترك
نويسندهپيام
mona
میزبان
میزبان
mona

تعداد پستها : 201
Registration date : 2008-01-31

نوال در برنامه "مگا سهره" Empty
پستعنوان: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالسبت مايو 10, 2008 4:47 pm

[center]نوال در برنامه "مگا سهره" 2u3v8n4[/img]

نگاهی به برنامه "مگا سهره"

نوال نازنین پنجشنبه ،۱می،۲۰۰۸ مهمان برنامه "مگا سهره" در کانال مگا تی وی بود.این برنامه به انتخاب خود نوال در منطقه زیبای جبیل در لبنان فیلبرداری شده بود.در این برنامه راجع به موضوعات مختلفی از نوال سوال شد که در این پست خلاصه این برنامه را براتون آماده کردم.

نوال راجع به انتخاب محل فیلمبرداری کلیپهایش گفت:از مسافرت به تمام کشورهایی که تا به حال برای ضبط ویدئو کلیپهایش رفته ،لذت برده ولی در نهایت کشور خودش لبنان را به همه آنها ترجیح میدهد.

وقتی که نوال همراه مجری برنامه به رستوران مورد نظر رسیدند نوال گفت معمولا" همراه خانواده اش و دوستانش به این رستوران می آید و به خاطر سنتی و تاریخی بودن آن ،نوال آنجا را خیلی دوست دارد به علاوه اینکه متنوع بودن منوی آن و سرویس دهی خوب و جوّ رستوران باعث میشه که که احساس راحتی در آنجا داشته باشد.

نوال بعد از ضبط کلیپ لیه مشتاقالک تصمیم دارد ویدئو کلیپ "شو هاالقلب" را ضبط کند.

نوال در جواب این سوال که اگر یک زوج در زندگی مشترکشان به بن بست برسند ،تو به آنها طلاق را پیشنهاد میکنی یا نه؟گفت:این سوال در مورد هر زوجی فرق میکنه چون هر دو تا زوج مثل هم نیستند و این به خود آنها برمیگردد که چه تصمیمی برای آنها بهترین هست.

سپس نوال ترانه "لیه مشتاقا لک" را به صورت زنده اجرا کرد و در مورد همکاری خود با یحیی سعادة در کلیپ قلبی اسالوا گفت :قبل از اینکه با یحیی ملاقات کند خیلی نگران بود اما بعد از صحبت با یحیی به این نتیجه رسید که کار با یحیی آسان و شیرین است.او همچنین در مورد محل فیلمبرداری کلیپ لیه مشتاقا لک گفت احتمالا"لوکیشن خارج از لبنان است.

قسمت بعدی سوالاتی بود که با نام ترانه های نوال از او پرسیده میشد.اولین ترانه "آخر مرة"بود.

- آخرین باری که با بچه هایت قاطع و منطقی برخورد کردی کی بود؟

نوال- من همیشه برخوردم با آنها منطقی است به خصوص در مورد پسرم جوی که کاملا"جسور و شیطون هست و فکر میکنم که خیلی شبیه به من هست اما از نظر طرز فکر شبیه پدرش میباشد.

نوال ادامه داد که او در مورد خیلی کارهایی که تا الان انجام داده احساس پشیمانی نمیکند بلکه از همه اشتباهاتش درس میگیرد.

- آخرین باری که نه گفتی کی بود؟

نوال- به می الیاس.برای اینکه نمیتونستم سر ساعت مشخصی برای ضبط یک برنامه حاضر باشم و آخرین باری هم که جمله:"این آخرین بار هست.." را گفتم دقیقا" یک سال پیش بود.

-اگر بخواهی تغییری در لبنان بدهی چه چیزی را در لبنان ممکن است عوض کنی؟

نوال- سیاستمداران را!

-اگر بخواهی چیزی را در زندگی یا تصمیم های گذشته ای که گرفتی عوض کنی چه چیزی را عوض میکنی؟

نوال- اگر بخواهم چیزهای مشخصی را تغییر بدهم ،کل زندگیم عوض میشه و نمیتونم به چیزهایی که الان رسیدم برسم.

- اگر ازت بخواهیم آخرین ترانه را در زندگی هنریت بخوانی و دیگر هیچ ترانه ای نخوانی انتخابت چیه؟

نوال- شو هاالقلب

دومین ترانه "باب مفتاح "بود.

نوال گفت که هیچ وقت از کسانی که دوستش دارد رویش را بر نمیگرداند و قلبش به روی آنها همیشه باز است و آرزو کرد که آنهایی که او را دوست دارند هم هیچوقت تنهایش نگذارند.خیلی وقتها نوال احساس کرده که همه درها به رویش بسته شده و به بن بست رسیده در اینجور مواقع او از قدرت دعا برای حل مشکلش کمک گرفته است.

سومین ترانه "لو کان "بود.

-اگر به ضبط یک برنامه یا یک قرار ملاقات دیر برسی...

نوال- این مورد هرگز اتفاق نمی افتد برای اینکه من همیشه خودم را قبل از شروع یک برنامه آماده میکنم برای اینکه سر وقت آنجا باشم.

- اگر یکی از دوستانت بخواهد ماشینت را به او قرض بدهی..

نوال- مشکلی نیست ولی هیچوقت کفشهایم را به کسی قرض نمیدهم و از کسی هم قرض نمیگیرم.

-اگر مشکل صدا در کنسرتهایت پیش بیاید...

نوال- ارکستر به نواختن ادامه میدهند تا صدای میکروفن دوباره برگردد.

در مورد قوانین راهنمایی و رانندگی نوال هیچوقت آنها را زیر پا نمیگذارد و در مورد لباسهایی که انتخاب میکند همیشه دقت میکند که خواننده دیگری آن را نپوشیده باشد.

-اگر برای شام به منزل یکی از دوستانت دعوت بشی و غذا خوشمزه نباشد...

نوال- مهم نیست.به خوردن غذا ادامه میدم ،بدون اینکه نشون بدهم از غذا بدم اومده.

در قسمت بعدی نوال به سوالهایی که بینندگان و اعضای فان کلوب پرسیده بودند پاسخ داد.

-آیا لجبازی؟

نوال- هیچکس نمیتونه از تصمیمی که گرفتم منصرفم کنه .اگر راجع به تصمیمی که گرفتم و فکری که دارم کاملا مجاب شده باشم.

یکی از فان های عراقی از نوال درخواست کرده بود که ترانه به لهجه عراقی هم بخواند و نوال هم از این پیشنهاد استقبال کرد و آرزو کرد که در آینده از عراق هم دیدن کند.

نوال اشاره کرد که نیشان(مجری برنامه های العرّاب و اکید مایسترو) برایش مثل یک برادر خوب هست.

-چرا با نادین لبکی کار نکردی؟

نوال- او در حال حاضر کارگردانی ویدئو کلیپ را کنار گذاشته است.

همچنین نوال گفت قصد دارد ویدئو کلیپ "الهوی و عمایله " را هم فیلمبرداری کند.

در مورد شایعات راجع به ریان نوال گفت که هیچوقت نسبت به موفقیت هیچکسی حسادت نمیکند .

-اگر بخواهی بین کمک به یک شخص پیر یا کمک به یک بچه یکی را انتخاب کنی کدام راانتخاب میکنی؟

نوال- آدم پیر،برای اینکه آنها واقعا" به کمک احتیاج دارند در حالیکه یک بچه میتونه کمک کردن به خود را در آینده یاد بگیره.

در آخر نوال خاطر نشان کرد که ضربه خوردن هیچکسی را نمیکشد بلکه او را قویتر میکند.

و در پایان برنامه قسمتی از ترانه"معقول" از فاضل شاکر را اجرا کرد.

منبع:

www.nawalalzoghbi.blogfa.com
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.nawalelzoghbi.blogfa.com
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 2:48 am

وااااااااااااااااااااااااای مرسی مونا جونم
عکساش رو توی فروم گذاشته بودم، خیلی دلم می خواست بدونم متن مصاحبه چی بوده و کجا ضبط شده
خیلی خیلی دستت درد نکنه cheers
چقدر این نوال خانوم ما با شخصیت و اصیل و خانومه flower flower flower
maryashena
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
maryashena

تعداد پستها : 1153
Registration date : 2007-12-05

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 3:46 am

دلارام جان من هم موافقم

نوال خیلی خانومه

دلیل اصلی مه که ازش خوشم میاد همینه

دست گلت درد نکنه مونا جان
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 5:46 am

میشه لینک ویدیوش هم بگذاید دانلود کنیم
ضمن اینکه می بینم نانسیون هم دارن فر پلی می کنند lol!
http://www.a-d-w.blogfa.com
amin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
amin

تعداد پستها : 2691

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 12:44 pm

مونا خانوم دستتت درد نکنه lol!
مجید فرپلی رو خوب اومدی Laughing lol!
Yasaman
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Yasaman

تعداد پستها : 2411

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 1:05 pm

مرسي مونا جون. خيلي لطف كردي.
منم با دلارام موافقم...خيلي نوال خانوم و متشخصه I love you
http://www.yassesefid.blogfa.com
mona
میزبان
میزبان
mona

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 3:48 pm

MajidDiab نوشته است:
میشه لینک ویدیوش هم بگذاید دانلود کنیم
ضمن اینکه می بینم نانسیون هم دارن فر پلی می کنند lol!

مجيد جان ويدئو برنامه رو ميتوني از اينجا دانلود کني

http://www.nawalalzoghbi.blogfa.com/post-209.aspx
[url=http://www.nawalalzoghbi.blogfa.com/post-209.aspx]http://www.nawalalzoghbi.blogfa.com/post-209.aspx[/url]
lol! lol!
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 4:25 pm

مرسی الانه که ای دی اس ال رو آتیش کنم
دلارام جان بپر یه بسته از اون ذغال خوبا بگیر بیار
امین تو هم هندل بزن تا راه بیوفته lol!
http://www.a-d-w.blogfa.com
mona
میزبان
میزبان
mona

پستعنوان: رد: نوال در برنامه "مگا سهره"   نوال در برنامه "مگا سهره" Icon_minitimeالأحد مايو 11, 2008 4:33 pm

MajidDiab نوشته است:
مرسی الانه که ای دی اس ال رو آتیش کنم
دلارام جان بپر یه بسته از اون ذغال خوبا بگیر بیار
امین تو هم هندل بزن تا راه بیوفته lol!

آتيش و روشن نگه دار مجيد جان که ي برنامه داغ ديگه هم تو راهه lol! lol! اونم يک ساعت و نيم هست.
به زودي ويدئو با کيفيت دي وي دي ش رو براتون ميذارم حال کنيد lol! lol! lol!

نوال در برنامه "مگا سهره"
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-