| آرزو | |
|
+4الهام magnoon diab Arakadrish MajidDiab 8 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: آرزو الأربعاء ديسمبر 12, 2007 1:20 pm | |
| می گن آرزو بر جوانان عیب نیست به نظر شما راست می گن ؟ بیاد در مورد ارزو هامون حرف بزنیم واینکه چقدر می تونند به واقعیت نزدیک باشند و چقدر واسه تحققشون زحمت می کشیم به نظر شما میشه ارزو رو هدف اسم گذاشت اگه نه چرا ؟ یعنی چه تفاوتهایی دارند اصلا بزرگترین آرزوتون چیه منتظر نظراتون هستم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: آرزو الخميس ديسمبر 13, 2007 8:11 pm | |
| خيلي دوس دارم بگم ، اما بذار يه وقتي كه همچي حواسم جمع و جور باشه ، از آرزوهام بگم
ممنون | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آرزو الجمعة ديسمبر 14, 2007 1:35 pm | |
| فکر میکنم بزرگترین آرزوم اینه که همه میتونستن زندگی راحتی داشته باشن | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آرزو الجمعة ديسمبر 14, 2007 2:17 pm | |
| خب الان آرزوي مهمم رو نميگم!راستش بايد فكر كنم اما آرزوي كه الان دارم اينه كه درسام رو با نمره هاي خوب پاس كنم! باورتون نميشه خيلي خيلي نگرانم. به ويژه الان كه يكي از پسراي كلاسمون يه هفته اي ميشه نمياد...فكر كنم داره حسابي ميخونه كه رتبه اول شه من خيلي تنبلي كردم ميترسم .... برام دعا كنين. پاشم برم درسام رو بخونم | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آرزو الجمعة ديسمبر 14, 2007 4:51 pm | |
| من خودم خیلی ارزو داشتم و دارم بعضی هاش خوب سوخت شد و از بین رفت ولی ارزوهام اینقدر جورواجور و متفاوت هست که اگه بگم شاید خنده تون بگیره مثلا اینکه 2 تا دختر داشته باشم که اسم یکی شون رو بگذارم سارا اسم اون یکی رو بگذارم تیا یا اینکه تو یه کنسرت عمرو دیاب شرکت کنم یا اینکه تو یکی از کشورهای حوزه خلیج فارس کار کنم اخه خوب پول میدن ولی ارزوی اصلیم اینه که بتونم تا آخر عمر عاشق همسرم باشم | |
|
| |
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: آرزو الأحد ديسمبر 16, 2007 8:33 am | |
| - MajidDiab نوشته است:
مثلا اینکه 2 تا دختر داشته باشم که اسم یکی شون رو بگذارم سارا اسم اون یکی رو بگذارم تیا اینو دقیقا یادمه مجید دیاب که بعد وقتی از سر کار برمیگردی هزارتا لوسشون کنی ( حافظه رو حال کردی ) به من میگن فضوله محل | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: آرزو الإثنين ديسمبر 17, 2007 12:55 am | |
| خب بذار ببينم چه آرزويي ميتونم بكنم !! آآآ... آ.. آهان آرزو ميكنم يه زورق بزرگ باشم كه مردم رو سوار كنم و تا اصل نقطه ي غروب ببرم ، اما مث تايتانيك نشم !! آرزو ميكنم يه فضا پيماي سريع السير باشم ، ملت رو سوار كنم و تا آغوش ماه ببرم اما مث كلمبيا نشم !! آرزو ميكنم يه نيروگاه قوي باشم ، اينقدر برق توليد كنم تا بخاري برقي هاي همه ، توي اين زمستوني رديف باشه ، اما مثل چرنوبيل نشم !! بسه ديگه ... شايد دوباره هم به سرم زد ، از اين ورها اومدم | |
|
| |
| عنوان: رد: آرزو الإثنين ديسمبر 17, 2007 5:43 am | |
| - leila نوشته است:
- MajidDiab نوشته است:
مثلا اینکه 2 تا دختر داشته باشم که اسم یکی شون رو بگذارم سارا اسم اون یکی رو بگذارم تیا اینو دقیقا یادمه مجید دیاب
که بعد وقتی از سر کار برمیگردی هزارتا لوسشون کنی ( حافظه رو حال کردی )
به من میگن فضوله محل اره درسته به نظر من هیچ آرامشی از این بالاتر نباشه که دخترشو لوس کنه من که تا حالا تجربه نکردم ولی میتونم حسش کنم | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: آرزو الثلاثاء يناير 29, 2008 2:25 pm | |
| ممنون مجید جان بابت این مطلب زیبا
تصور می کنم دنیای واقعی ما , متشکل از خواسته ها و توانایی و اراده ی ماست. و آرزو های ما رویایی هستند , که تحقق بخشیدن به اونها مشکل و شاید هم غیر ممکن باشه. به خاطر همین هم هست که بعد از آرزو کردن , همیشه کلمه ی'' ای کاش'' رو بر زبون میاریم . کلمه ای که در اون امیدواری , تنها به اندازه ی تار مویی, با نا امیدی فاصله داره . کلمه ای که همیشه , با آه حسرت و یا لبخندی ناشی از ایمان داشتن به آینده همراهه.
به نظر من , تفاوت بین هدف و آرزو , به همان میزان تفاوت سراب است با آب , در کوره راه زندگی. ممکنه شخصی , سالها برای رسیدن به آرزوهای خودش تلاش کنه , ولیکن در پایان متوجه بشه که این آرزوها, سرابی بیش نبودن. ولیکن هدف چیزی هست که براساس محاسبات بی پایانی صورت می گیره , وجود درخت در صحرا باعث میشه, که احتمال سراب بودن آب از بین بره و در اینجاست که پیدا کردن آب از یک آرزو به یک هدف تبدیل میشه ! | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آرزو الثلاثاء يناير 29, 2008 5:13 pm | |
| من دیشب یه آرزو کردم ولی نیست حالا دوباره آرزو میکنم که لیاقت رسیدن به ارزوهام رو داشته باشم.و هیچ وقت اونی رو که منو به آرزوم رسونده از یاد نبرم. | |
|
| |
| آرزو | |
|