| مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الإثنين مايو 19, 2008 12:26 pm | |
| نمي دونم تا حالا در موردش چيزي شنيدين يا نه! من خودم هنوز اقدام نكردم اما تو فكرش هستم...كار ارزشمند و قابل تقديريه. چند وقت پيش استادمون اين موضوع رو مطرح كرد. دكتر جنيدي بعد از چندين سال كار، شاهنامه ي بزرگ جناب فردوسي رو آماده چاپ كردن. البته انتشارات بلخ كه سالهاست رو اين كار سرمايه گذاشته، چون هزينه كافي براي چاپ اين كتاب رو در دست نداره اقدام به پيش فروش كرده، اونم فقط با قيمت شصت هزار تومن. كتاب شامل شش جلد در قطع وزيري هستش. اين شاهنامه شاهد هاي زيادي بر رد بيت هاي افزوده شده، آورده. براي اطلاعات بيشتر مي تونين يه سر به سايت زير بزنين، نمونه كار رو آورده البته بايد سرعت تقريبا بالايي داشته باشين، براي ديدن نمونه بايد روي دفتر ها كليك كنيد: نمونه كار | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الأربعاء مايو 21, 2008 7:45 am | |
| اتفاقا از شوخی گذشته ما یه شاهامه داریم قدمتش از 100 سال هم بیشتر خیلی کتاب قشنگیه | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الأربعاء مايو 21, 2008 10:33 am | |
| - magnoon diab نوشته است:
- اتفاقا از شوخی گذشته ما یه شاهامه داریم
قدمتش از 100 سال هم بیشتر خیلی کتاب قشنگیه به جون خودم شوخي نمي كنم جز يادگاري هاي پدريه توش نقاشي هاي خيلي قشنگي هم داره | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الأربعاء مايو 21, 2008 1:20 pm | |
| منم شوخی نمی کنم مال ما خیلی قدیمیه - MajidDiab نوشته است:
- magnoon diab نوشته است:
- اتفاقا از شوخی گذشته ما یه شاهامه داریم
قدمتش از 100 سال هم بیشتر خیلی کتاب قشنگیه به جون خودم شوخي نمي كنم جز يادگاري هاي پدريه توش نقاشي هاي خيلي قشنگي هم داره | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الأربعاء مايو 21, 2008 3:35 pm | |
| اولن كه ياسمن جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم من بخورم اون آواتورتو..... كه انقدر جيگر منه..... روز موزه رفته بودم موزه نياوران تو تالار آبي موزه همايش بزرگداشت فردوسي بود.... پرده هاي بزرگ شاهنامه...قشنگ بود ولي خيلي سوت و كور بود..... | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الأربعاء مايو 21, 2008 3:38 pm | |
| بسي رنج بردم در اين سال سي عجم زنده كردم بدين فارسي واقعا ايران فرهنگ ادبي و تمدن قوي و پرمايه اي داره..... من به خاكم خيلي افتخار ميكنم و از اينكه ايرانيم و مال خاك فردوسي و حافظ و عطار و شهريار ....مغرورم... | |
|
| |
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الخميس مايو 22, 2008 3:45 am | |
| - yasamiin نوشته است:
- اولن كه ياسمن جونـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم من بخورم اون آواتورتو.....
كه انقدر جيگر منه.....
روز موزه رفته بودم موزه نياوران تو تالار آبي موزه همايش بزرگداشت فردوسي بود.... پرده هاي بزرگ شاهنامه...قشنگ بود ولي خيلي سوت و كور بود..... نظر لطفته ياسي جون ...................................................... خوش به حالت كه تونستي بري. | |
|
| |
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الخميس مايو 22, 2008 3:52 am | |
| - yasamiin نوشته است:
- بسي رنج بردم در اين سال سي
عجم زنده كردم بدين فارسي
واقعا ايران فرهنگ ادبي و تمدن قوي و پرمايه اي داره..... من به خاكم خيلي افتخار ميكنم و از اينكه ايرانيم و مال خاك فردوسي و حافظ و عطار و شهريار ....مغرورم... كاملا باهات موافقم عزيزم. اما متاسفانه گاهي قدر اين بزرگان اون طور كه بايد نمي دانند! يه زماني سنت شاهنامه سوزي بوده...به جرم شاه نامه بودن! گرچه فردوسي عزيز خودش تمام اين چيزا رو پيش بيني كرده بوده. از اين ميترسم كه روزي برسه كه تمام زحمات اين بزرگان بر باد بره! مثلا همين حالا تركا ادعا دارن كه مولانا مال اونا بوده!!!! ما به افرادي مث دكتر جنيدي نياز داريم كه به حفظ فرهنگ و تمدنمون كمك كنه. ولي انصافا وقتي اين شاهنامه به بازار بياد بحث بزرگي بين شاهنامه شناسان به وجود مياد! | |
|
| |
| عنوان: رد: مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. الخميس مايو 22, 2008 10:54 am | |
| - Yasaman نوشته است:
- yasamiin نوشته است:
- بسي رنج بردم در اين سال سي
عجم زنده كردم بدين فارسي
واقعا ايران فرهنگ ادبي و تمدن قوي و پرمايه اي داره..... من به خاكم خيلي افتخار ميكنم و از اينكه ايرانيم و مال خاك فردوسي و حافظ و عطار و شهريار ....مغرورم... كاملا باهات موافقم عزيزم.
اما متاسفانه گاهي قدر اين بزرگان اون طور كه بايد نمي دانند! يه زماني سنت شاهنامه سوزي بوده...به جرم شاه نامه بودن! گرچه فردوسي عزيز خودش تمام اين چيزا رو پيش بيني كرده بوده. از اين ميترسم كه روزي برسه كه تمام زحمات اين بزرگان بر باد بره! مثلا همين حالا تركا ادعا دارن كه مولانا مال اونا بوده!!!! ما به افرادي مث دكتر جنيدي نياز داريم كه به حفظ فرهنگ و تمدنمون كمك كنه. ولي انصافا وقتي اين شاهنامه به بازار بياد بحث بزرگي بين شاهنامه شناسان به وجود مياد! البته هر چيم كه زمان و طرز تفكر متحجر باعث از بين رفتن اين آثار بشه باز هم تو قلب ما يه چيزي ميگه كه اين مشاهير ماله خاك ما بودن.... ولي خوب بالاخره احتياج هست كه يه مدرك مستدل براي آينده هامون داشته باشيم كه بگيم اين فرهنگ نا بوده اين شاهنامه ماست اين مثنوي معنويه باباطاهر و ........ خيلي كتاباي ديگه.... | |
|
| |
| مژده! پيش فروش شاهنامه با قيمت مناسب. | |
|