| جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" الجمعة مايو 30, 2008 3:58 pm | |
| خوانندگان بزرگی چون نوال الزغبی - راغب علامه - نانسی عجرم و فضل شاکر با مردم لبنانی برای کشور خود در دوحه جشن گرفتند. نوال الزغبي و راغب علامه در مهرجان "بيروت وسط النجوم" در حضور هزاران لبناني بينظير ظاهر شدند. هموونطور که خبرگزاري بکرا گفته بر خلاف بي نظمي که ازسوي برپا کنندگان اين مهرجان بوده يکشنبه گذشته استقبال مردم و اجراي خوانندگاني چون نوال الزغبي - نانسي عجرم و فضل شاکر و راغب علامه بي نظير بوده است. اين کنسرت در دوحه از سوي شرکت سوليدير حمايت شد و هزاران لبناني به آنجا آمدند . نوال در اين کنسرت در مصاحبه اي گفت که :ما اينجا اومديم تا با همه لبنانيها شادي کنيم چون صفحه جديدي در کشور ما بوجود آمده و تلاش ميکنيم با همه سختي هايي که بر ما آمده بود امروز را از عشق و زندگي بخوانیم. در اين کنسرت نوال الزغبي ترانه "قلبي اسألو" و از ترانه هاي جديد و قديمي خود اجرا کرد و بعد از ساعتي که نوال برنامه بينظيري روي سن کنسرت اجرا کرد و از شبکه هاي مختلف در حال ضبط بود راغب بروي سن آمد اول از ترانه هاي ميهني لبناني خواند و همينطور از آلبوم جديد و آلبومهاي قبلي اجرا کرد. همچنین در شب دیگر نانسی عجرم و فضل شاکر اجرای بینظیری داشتند و اول نانسی از ترانه هایی که طرفداران بسیار دارد چون "ياسلام" ، "لون عيونك" ، "أخاصمك آه" و دیگر ترانه ها اجرا کرد. و با استقبال بینظیر حضار روبرو شد و بعد از یک ساعت فضل شاکر به اجرا پرداخت و ترانه های "یا حبیبی تعال" و "بحبک یا لبنان" را بسیار عالی اجرا کرد. منبع | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" الجمعة مايو 30, 2008 4:17 pm | |
| ممنون ازت دلارام جان - دلارام نوشته است:
- خوانندگان بزرگی چون نوال الزغبی - راغب علامه - نانسی عجرم و فضل شاکر با مردم لبنانی برای کشور خود در دوحه جشن گرفتند.
نوال الزغبي و راغب علامه در مهرجان "بيروت وسط النجوم" در حضور هزاران لبناني بينظير ظاهر شدند. هموونطور که خبرگزاري بکرا گفته بر خلاف بي نظمي که ازسوي برپا کنندگان اين مهرجان بوده يکشنبه گذشته استقبال مردم و اجراي خوانندگاني چون نوال الزغبي - نانسي عجرم و فضل شاکر و راغب علامه بي نظير بوده است. اين کنسرت در دوحه از سوي شرکت سوليدير حمايت شد و هزاران لبناني به آنجا آمدند . نوال در اين کنسرت در مصاحبه اي گفت که :ما اينجا اومديم تا با همه لبنانيها شادي کنيم چون صفحه جديدي در کشور ما بوجود آمده و تلاش ميکنيم با همه سختي هايي که بر ما آمده بود امروز را از عشق و زندگي بخوانیم. در اين کنسرت نوال الزغبي ترانه "قلبي اسألو" و از ترانه هاي جديد و قديمي خود اجرا کرد و بعد از ساعتي که نوال برنامه بينظيري روي سن کنسرت اجرا کرد و از شبکه هاي مختلف در حال ضبط بود راغب بروي سن آمد اول از ترانه هاي ميهني لبناني خواند و همينطور از آلبوم جديد و آلبومهاي قبلي اجرا کرد.
همچنین در شب دیگر نانسی عجرم و فضل شاکر اجرای بینظیری داشتند و اول نانسی از ترانه هایی که طرفداران بسیار دارد چون "ياسلام" ، "لون عيونك" ، "أخاصمك آه" و دیگر ترانه ها اجرا کرد. و با استقبال بینظیر حضار روبرو شد و بعد از یک ساعت فضل شاکر به اجرا پرداخت و ترانه های "یا حبیبی تعال" و "بحبک یا لبنان" را بسیار عالی اجرا کرد.
منبع | |
|
| |
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" الجمعة مايو 30, 2008 4:19 pm | |
| خواهش می کنم عزیزم جای خواهر خانومی هم سبز باشه | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 2:13 am | |
| دلارام جان دست گلت درد نکنه | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 6:52 am | |
| وااااااااااااي خوش به حالشون....منم از اين جشنا ميخوام.... چه لباساي قشنگي پوشيدن..... مرسي دلارام جونم....دست گلت درد نكنه عزيزم...... خيلي خوبه ها..... واقعا جشن كشورشونو خووووووووووووب به پا ميكنن خووووووووووووب | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 6:56 am | |
| ميگم حالا چرا نانسي تو عكس سومي داره گريه فوكوله.....؟ وااااااااااااااااااااااااي به جون خودم ميلاد همين جوري گفتم دور هم بخنديم.... مگه نه بچه هااااااااااااا....... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 7:04 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 10:28 am | |
| کلهم خواهش می کنم خدا کنه وقتی من رفتم بیروت هم یکی از این جشنا بگیرن حالشو ببریم | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 11:18 am | |
| آقا لينك دانلود بده مرسي دلارام جان ان شاالله رفتي اصلا جشن باشه حالشو ببري و براي ما تعريف كني تا ما هم حالشو ببريم | |
|
| |
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 12:15 pm | |
| دلارام ببين من تو چمدونت جا ميشم....؟ منم بيام.... | |
|
| |
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 1:37 pm | |
| اصلا بیاید یه سفر همگی با هم بریم پایه اید؟ | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" السبت مايو 31, 2008 2:18 pm | |
| | |
|
| |
| جشن مردم و ستارگان در مهرجان "بيروت وسط النجوم" | |
|