تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
عنوان: الکساندر فلمينگ الخميس يونيو 05, 2008 11:49 pm
الکساندر فلمینگ
کشاورزی فقیر از اهالی اسکاتلند فلمینگ نام داشت. یک روز، در حالی که به دنبال امرار معاش خانوادهاش بود، از باتلاقی در آن نزدیکی صدای درخواست کمک را شنید، وسایلش را بر روی زمین انداخت و به سمت باتلاق دوید... پسری وحشت زده که تا کمر در باتلاق فرو رفته بود، فریاد میزد و تلاش میکرد تا خودش را آزاد کند. فارمر فلمینگ او را از مرگی تدریجی و وحشتناک نجات داد... روز بعد، کالسکهای مجلل به منزل محقر فارمر فلمینگ رسید. مرد اشرافزاده خود را به عنوان پدر پسری معرفی کرد که فارمر فلمینگ نجاتش داده بود. اشراف زاده گفت: «میخواهم جبران کنم شما زندگی پسرم را نجات دادی.» کشاورز اسکاتلندی جواب داد: «من نمیتوانم برای کاری که انجام دادهام پولی بگیرم.» در همین لحظه پسر کشاورز وارد کلبه شد. اشرافزاده پرسید: «پسر شماست؟» کشاورز با افتخار جواب داد: «بله» - با هم معامله میکنیم. اجازه بدهید او را همراه خودم ببرم تا تحصیل کند. اگر شبیه پدرش باشد، به مردی تبدیل خواهد شد که تو به او افتخار خواهی کرد... پسر فارمر فلمینگ از دانشکدة پزشکی سنت ماری در لندن فارغ التحصیل شد و همین طور ادامه داد تا در سراسر جهان به عنوان سر الکساندر فلمینگ کاشف پنسیلین مشهور شد... سالها بعد، پسر همان اشرافزاده به ذات الریه مبتلا شد.
چه چیزی نجاتش داد؟ پنسیلین
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: الکساندر فلمينگ الجمعة يونيو 06, 2008 7:44 am
ارغوان جونم خيلي ازت ممنون من مي دونستم كاشف پنسيلين كيه اما هيچي از سرگذشتش نمي دونستم دست گلت درد نكنه
راستي عكس آواتورت خيلي قشنگه بيده من خيلي خيلي ازش خوش اومده
Arghavan میزبان
تعداد پستها : 489 Location : تهران Registration date : 2008-01-02
عنوان: رد: الکساندر فلمينگ الجمعة يونيو 06, 2008 12:39 pm
magnoon diab نوشته است:
ارغوان جونم خيلي ازت ممنون من مي دونستم كاشف پنسيلين كيه اما هيچي از سرگذشتش نمي دونستم دست گلت درد نكنه
خواهش می کنم عزیزم . عکس آواتورم یه کار فتو شاپ .اگه بخوای می تونم برات بفرستم.
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: الکساندر فلمينگ الجمعة يونيو 06, 2008 1:54 pm
اگه برام بفرستي خيلي لطف مي كني من خيلي از مصر خوشم مياد يه دنيا ازت ممنون مي شم
Arghavan نوشته است:
magnoon diab نوشته است:
خواهش می کنم عزیزم . عکس آواتورم یه کار فتو شاپ .اگه بخوای می تونم برات بفرستم.