تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
عنوان: افزايش جمعيت پسران نسبت به دختران الجمعة يونيو 06, 2008 5:23 pm
افزایش ٨/١ درصدی جمعیت پسران نسبت به دختران/ رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره: شایعه افزایش جمعیت دختران نسبت به پسران ناشی از كمسوادی افراد جامعه است
خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران سرویس: اجتماعی
رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره كشور ریشه پریشانیها، ناامنیها و تعارضات روانی را در نگرشهای اجتماعی به مسایل ارزیابی كرد و گفت: فقر انگیزش و برخوردار نبودن از احساس خود ارزشمندی از دلایل اصلی ناامنیهای روانی و عاطفی در دنیا و كشور است. به گزارش سرویس «شهری» ایسنا، دكتر افروز در اولین همایش سراسری حوزه مشاوره شاهد و ایثارگر كه امروز برگزار شد با بیان این كه روانشناسی و مشاوره همزاد زندگی شهرنشینی است، افزود: هر چه فرایندهای اجتماعی پیچیدهتر میشوند نیاز به خدمات روانشناختی نیز افزایش مییابد بنابراین میتوان گفت یكی از پیامدهای زندگی شهرنشینی تعارضات روانی است. وی ادامه داد: آمارهای حاكی از آن است كه میانگین جمعیت شهرنشینی در دنیا 47 درصد و در ایران 70 درصد است بنابراین با توجه به جمعیت شهرنشینی كشور شاهد بحرانهای روانی بیشتری در كشور هستیم. افروز ریشه اصلی آسیبهای شخصیتی در دنیا را خلاهای عاطفی، نگرشهای منفی و بازدارنده نسبت به پدیدههای اجتماعی معرفی و اظهار كرد: پدیده شومی به نام بیاشتهایی روانی در كشور حاكم است و این پدیده را باید تبیین و راهبردهای جدی در رفع آن ارائه كرد به عنوان مثال امروزه شاهد بیاشتهایی تحصیلی در میان پسران هستیم به طوری كه 70 درصد شركتكنندگان كنكور را دختران تشكیل میدهند، چنین مباحثی جز مسایل مهم روانی و اجتماعی هستند نه مسایل علمی. وی افزود: با تحلیل ناامنیهای شغلی، بحرانهای اقتصادی، تلاطمهای سیاسی، شرایط خانوادگی و غیره دسترسی با ضرایب حاصل از این عوامل میتوان كار درمانی و روانشناختی را آغاز كرد. افروز یكی دیگر از عوامل بیاشتهایی روانی بالاخص در میان دانشآموزان را اعتیاد الكترونیكی خواند و عنوان كرد: این ناهنجاری اجتماعی در میان پسران نسبت به دختران شایعتر است. به طوری كه اگر دختر و یا پسری بیش از 120 دقیقه در روز از وسایل الكترونیكی همچون موبایل، ماهواره و پلیاستیشن و اینترنت استفاده كنند دچار اعتیاد الكترونیكی شده است. رییس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره كشور با اشاره به برخی شایعات درباره افزایش جمعیت دختران نسبت به پسران اذعان كرد: پراكندگی چنین شایعاتی ناشی از كم سوادی افراد جامعه است چرا كه طبق آمار ارائه شده از سوی مركز آمار ایران و سازمان ثبت احوال حاكی از افزایش 8/1 درصد جمعیت پسران نسبت به دختران است به طوری كه در گستره سنی 20 تا 30 سال برای هر یكهزار نفر دختر یكهزار و 18 پسر وجود دارد. وی بهترین راهكار در این زمینه را تقویت خودارزشمندی و انگیزه مشاركت اجتماعی عنوان و اظهار كرد: باید گامهای موثری همراه با توصیههای راهبردی در راستای بهداشت روانی و تقویت سلامت روانی مراجعان و افراد برداشته شود.
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: افزايش جمعيت پسران نسبت به دختران السبت يونيو 07, 2008 1:47 am
اهم ... اهم... کسی این آقا مهندس ما رو ندیده؟ منظورم داش امینه مرسی عسل جان، تا باشه از این خبرای خوش باشه
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: افزايش جمعيت پسران نسبت به دختران السبت يونيو 07, 2008 7:45 am
ممنون ازت عسل خانمي
من دلم براي امين مي سوزه بيخودي حرص ترشيدگي دخترا مي خورد هي داشت خودش به آب آتيش مي زد كه دخترا فروم عروس كنه فكر كنم الان بايد فكري بابت ترشيدگي پسرا بكنه من از فردا راه مي افتم هر چي دختر دم بخت چه بزرگ چه كوچيك چه پير چه جوون براي پسرا فروم پيدا مي كنم تو فاميلمون هر چي دختر كور و كچل و شل دارم مي فرسم براي امين چه لذتي داره انتقام راستي يكي هم داوطلب بشه يه تاپيك بزنه به عنوان روش جلوگيري از ترشيدگي پسرا