| **داداش نويد تولدت مبارك** | |
|
+11s@ba amir amin دلارام maryashena Anika nAvId Yasaman بهاره MajidDiab yasamiin 15 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 3:34 am | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط yasamiin در الجمعة يونيو 13, 2008 3:45 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 3:41 am | |
| سسسسسسسسسسسسسسسسسلا به همه نوید جان تولدت مبارک ان شاالله صد ساله شی اینم کیک تولد سفارشی آقای عکاس باشی | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 4:13 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 4:15 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 4:23 am | |
| واي واي چه كيك خوشمزه اي گذاشتي بهاره جونم... نويد جان با اجازه ما مشغول شديم...... | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 7:07 am | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 5:13 pm | |
| راستش بچه ها ... فکرش رو هم نمیکردم کسی یادش بمونه ... آخه همیشه یه روز قبلش تولد میگرفتیم فکر کنم ... به همین خاطر اصلا انتظارش رو نداشتم یادتون مونده باشه ... الان هم که اومدم توی فروم ، اتفاقی اینو دیدم ، قرار نبود برم دنبال همچین چیزی ... ممنونم ازت یاسمین جان که به یادم بودی ... خداییش خیلی کارت درسته ... از اینکه همیشه شاد و سرحالی ، ما هم خوشحال و شاد و سرحال میشیم ... واقعا تاثیر گذاری ... پس قدر خودتو بدون ... بازم ازت تشکر میکنم ... ولی عجب کیکی شد هااااااااااااااااااااااا ... باور کن باید یکی واقعیشو بخری برام ... من میخوااااااااااااااااااااااااام ... | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 5:15 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- سسسسسسسسسسسسسسسسسلا به همه
نوید جان تولدت مبارک ان شاالله صد ساله شی
اینم کیک تولد سفارشی آقای عکاس باشی
سلام ما هم به تو مجید جان ... واقعا ازت ممنونم ... از اینکه وقت گذاشتی ... میگم این عکاس باشی هم مونده برای من ها ... ولی من بیشتر فیلمبردار میباشم ... فیلمبرداری از مجالس شما ... توسط آقا و نوید ... | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 5:19 pm | |
| - بهاره نوشته است:
- WoooooooooooooooW
بازم تفلته ........ نويد جان تولدت مبارك .. صد سال به اين سالها ..
بهاره جان ، این WoooW گفتنات ما رو بیچاره کرده ... از این یکیش خیلی خوشم اومد ... که قبلا بیشتر استفاده میکردی ... WoOoW آها راستی ... دست شما هم درد نکنه ... آقا این کیک عروسکی هم باشه واسه خانما بخورن ، نوش جونشون ... گوشت تنشون بشه ... نمیدونم چرا بهاره جان ... ولی هر وقت یادت میفتم ، برات آرزوی صبر زیاد میکنم ... ممنونم که زحمت کشیدی ... راستی ، خودت هم زحمت تقسیم کیک ها رو بکش دیگه ... اگه بدم یاسمین ، نصفش رو میگیره واسه خودش ... | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 5:23 pm | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** الجمعة يونيو 13, 2008 5:43 pm | |
| | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| |
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 3:28 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 3:36 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 3:56 am | |
| سلام به نوید تولدت مبارک آقا مهندس عزیز نمی دونم بهترین حرفا و بهترین دعاهایی که میشه برای کسی توی روز تولدش گفت و کرد، چیه ولی من برای تو حرف دلم رو می گم یه وقتایی یه آدمایی پیدا میشن که روشنی توی وجودشون خیلی پیداست انگار که روی پیشونیشون نوشته باشه آدمایی که انگار جنسشون با خیلی از آدمای دیگه فرق می کنه وقتی که باهاشون حرف می زنی، وقتی که نگاهشون می کنی، وقتی بهشون فکر می کنی، احساس می کنی باید خیلی مواظب حرفا و کارات باشی چون انگار خود خود خدا وایستاده بالا سرشون و مواظبشونه، انگار که خدا اون آدما رو یه جور مخصوصی دوست داره این احساس منه وقتی با تو حرف می زنم یا وقتی که توی نمایشگاه نگاهت کردم احساس کردم خدا کنارته، و انگار که خیلی براش ارزشمند باشی، داره ازت مواظبت می کنه همه اینا واسه اینه که توی وجود این آدما، یه روح خاصی هست انگار که روحشون نسبت به بقیه غلیظ تره روحی که به دنبال یه حقیقت نابه، و این حقیقت ناب رو فراموش نمی کنه و حتی اگر خودش هم حواسش نباشه، روحش تشنه حقیقته و به دنبالشه من از خدای بزرگ می خوام که کمکت کنه، تا روزمرگی ها، سختی ها، نامرادی ها و نامردی ها، شکست ها، ناامیدی ها و هر چیز بد دیگه ای، و همه چیزای خوبی که آدم رو دچار فراموشی می کنن قدرت این رو نداشته باشن که روح تشنه و حقیقت طلب تورو ساکت و خاموش و بی غیرت کنن، غیرت نسبت به حقیقت نتونن برق و روشنی این احساس خوب رو که توی وجودت هست، حتی اگه خودت ندونی، خاموش و کدر و تیره کنن دعا می کنم که حتی اگر زندگی سخت بود، تو خوب زندگی کنی و در راه رسیدن چیزی باشی که روحت و وجودت برای اون خلق شده، و من نمی دونم چه اسمی میشه روش گذاشت می دونم که خدا همیشه مواظبته، ولی فقط یه درخواست کوچولو می کنم ازش که نوید ما رو هیچ وقت تنها نذاره، هیچ وقت همه طلبهات سر جاشه، به وقتش اساسی حالتو می گیرم حالا که فعلا تازه به دنیا اومدی باید هواتو داشته باشم و باهات مهربون باشم، بذار بزرگ بشی.. من الان مریضم، اگه واست کیک بپزم ممکنه تو هم مریض بشی اونوقت دوتامون یه ترم اضافه تر در خدمت دانشگاه خواهیم بود پس من این شاخه گل رو تقدیمت می کنم، ایشاا... همیشه مثل همین گل زیبا، شاد و پرطراوت و پر از عطر و بوی خوش زندگانی باشی هر چی کادو گرفتی نصف نصف | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 5:39 am | |
|
*¤* •,¸.¸,•*¤*•,¸.¸,•*¤*•,¤*•,¸.¸,•*¤*•,¸.,•*¤*•,¸.¸,•*¤*•,¸.¸,•
*•,¸.¸,•*¤*•,¤*•,¸.¸,•*¤*•,HAPPY BIRTHDAY MY DEAR*¤* •,¸.¸,•*¤¸.,•*¤*•,¸.¸,•*¤*•,¸.¸,•
| |
|
| |
| |
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 4:27 pm | |
| سلام داش نوید شرمنده که دیر رسیدم تولـــــــــــــــــــــدت مبارک انشالا هزارساله شی داداشی | |
|
| |
amir مشتاق
تعداد پستها : 596 Location : یه جا از زمین خدا Registration date : 2008-06-10
| عنوان: . السبت يونيو 14, 2008 4:45 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 6:32 pm | |
| - amir نوشته است:
- نوید جان تولدت مبارک
بهترین آرزو ها را برات دارم : ممنونم ازت امیر جان ... ایشالله تولد شما جبران میکنیم ... خواهش میکنم بفرماید ... بفرماید بشینید ... تو رو خدا ... چرا سر پا وایسادین ؟ آهای بچه ، بیا به مهمونا برس ... | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 7:06 pm | |
| - amin نوشته است:
- سلام داش نوید
شرمنده که دیر رسیدم تولـــــــــــــــــــــدت مبارک انشالا هزارساله شی داداشی به به ... داش امین گل گلاب ... بفرما بالای مجلس ... بچه اون قلیون رو هم چاق کن خان داداش منتظره هااااااااا ... خب خان داداش چه خبرا ؟ چه میکنی ؟ چه خبر از ولایت ؟ خوش میگذره ؟ گاو ها رو فروختین به سلامتی و ماشین آخرین سیستم گرفتی ؟ کارت درسته خان داداش ... میدونستم بالاخره شاخ این مش ممدلی رو میشکونی ... امین جان ، ببخشید زیاد چرت و پرت گفتم ... ازت ممنونم یه دنیا ... | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 7:24 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 7:35 pm | |
| - بهاره نوشته است:
*¤* •,¸.¸,•*¤*•,¸.¸,•*¤*•,¤*•,¸.¸,•*¤*•,¸.,•*¤*•,¸.¸,•*¤*•,¸.¸,•
*•,¸.¸,•*¤*•,¤*•,¸.¸,•*¤*•,HAPPY BIRTHDAY MY DEAR*¤* •,¸.¸,•*¤¸.,•*¤*•,¸.¸,•*¤*•,¸.¸,•
خیلی لطف داری بهاره جان ... ممنونم ازت به اندازه تمام ستاره ها به اضافه یکی ... آره خوب یادم مونده ... این چیزا رو فراموش نمیکنم معمولا ... فیلمبرداری ؟ عکاسی ؟ کمک هم داری ؟ وای این کمکت کیه ؟ چرا پروژکتورو اونطوری گرفتی دستت بچه ؟ !!!! آخ کور شدم ... بده بالا سر پروژکتورووووووووووووووووووووووو ... وااااااااااااای ... مواظب باش ، کیک آب شد از بس نزدیک کیک گرفتیش ... !!! بهاره جان ... میگم به فکر یه دستیار جدید باش ... راستی ... فلاش دوربینت روشنه ... آماده آماده ست ... یه عکس میندازی دسته جمعی ؟ اینم بچه ها ... دسته جمعی ... خودتون که میشناسید ... معرفی نکنم بچه ها رو دیگه ... آخه بهاره جان ... در اینجا یه جفت چشم بصیرت لازم داری ... البته ، من هم ندارم ، تقلبش رو بچه ها بهم رسوندن ... اگه اون چشمای بصریت به کار بیفته ، میبینی پشت جعبه ها نوشته " با احتیاط حمل شود ، شکستنی است! "... خوبه باز برای شماها چند وقت باقی میمونه ... واسه پسرا که ... اصولا خیلی دوام نمیارن ... | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 7:54 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **داداش نويد تولدت مبارك** السبت يونيو 14, 2008 8:04 pm | |
| - maryashena نوشته است:
- اخ جون تولد
تولد تولد تولدت مبارک مبارک مبارک
تولدت مبارک
بیا شمع ها را فوت کن تا صد سال زنده باشی....
نوید جان تولدت مبارک
آهاااااااااا ... حرف درست رو مریم جان زد ولی هاااااااا ... گفت بیا شمعا رو فوت کن ... این درسته ... !!! آخه مگه شماها برای آدم هوش و حواس میذارین که باید چیکار بکنه چیکار نکنه ؟ یادم رفت شمعا رو فوت کنم ... جای داش سلمان هم خالی که بیاد با هم شمعا رو فوت کنیم ... حالا همه با هم بیاین میخوایم شمع فوت کنیما ... لطفا آب دهان خود را قورت دهید قبل از فوت نمودن ... آخه راست میگم دیگه ... طرف میاد فوت کنه ، همه جا رو آب پاشی میکنه ... خب آدم چندشش میشه دیگه از خوردن کیک و سایر متخلفات !!! خب ... همه با هم ... یــــــــــــــــــــــــک ... دووووووووووووووووووووووو ... .... نمیگم ... سه ........ !!! خب فوت کنین دیگه ... آها .. من هم باید فوت کنم ... درسته ... همه با هم ... پووووووووففففففففففففففففففففف ... قربون همگی ... خیلی ممنووووووووون ... خواهش میکنم تشویقم نکنین زیاد ... آخه من جنبه ندارم ، یهویی میام وسط شروع میکنم به رقصیدن ها ... تازه رقص باله یاد گرفتم ... تازه ، به این مجلس هم میخوره ... به جون مگس راست میگم ... بهاره جان بیا کیکا رو به قسمت های مساور تقسیم کن ... بذار برم خطکش میلیمتری بیارم که عدالت عایت بشه ... ، اینطوری فکر کنم به پرگار و نقاله هم احتیاج پیدا میکنیم ... آخییییییییییی ... چقدر شاده مجلس ها ... دم همه تون گرم ... جبران کنم ان شاء الله ... | |
|
| |
| **داداش نويد تولدت مبارك** | |
|