| موسيقي کلاسيک ايران | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
moein رهگذر
تعداد پستها : 24 Age : 37 Registration date : 2007-12-12
| عنوان: موسيقي کلاسيک ايران الجمعة ديسمبر 14, 2007 9:16 am | |
| اگر موسیقی ملی رو هم به اندازه موسیقی عربی دنبال میکنید مارو از وجود خودتون مطلع کنید!!! | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الجمعة ديسمبر 14, 2007 10:21 am | |
| منظورت از ترانه های ملی چیه معین جان اگه منظورت اینه که ترانه ایرانی گوش می دیم یا نه آره خیلی از خواننده ها هست که دوستشون دارم تو زنها: گوگوش هایده مهستی حمیرا ولی گوگوش شکیلا رو بیشتر تو مردها هم: فروغی داریوش معین سیاوش قمیشی والبته خواننده شهرمون مرحوم طاهرزاده | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الجمعة ديسمبر 14, 2007 11:13 am | |
| اين ور آب يا اون ور آب ؟؟ عيضا افتخاري ، ممد اصفهاني ،حسام الدين سراج و ... همه شون عالي ان اون طرفي هم ... !! داريوش ، معين ... فقط همين | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| |
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الجمعة ديسمبر 14, 2007 2:14 pm | |
| این طرف مجید اخشابی ..فعلا کسی رو یادم نمیاد...
اون طرف هم معین و سیاوش قمیشی و سامان | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الجمعة ديسمبر 14, 2007 5:25 pm | |
| - amin نوشته است:
- Arakadrish نوشته است:
- اين ور آب يا اون ور آب ؟؟
عيضا افتخاري ، ممد اصفهاني ،حسام الدين سراج و ... همه شون عالي ان
اون طرفي هم ... !!
داريوش ، معين ... فقط همين اراک جان شجریان که استاد همه شونه از قلم انداختی چيزه ... چيز... و البته استاد بزرگوار جناب ممرضا شجريان چاكرتم امين جون . خيلي باحالي | |
|
| |
moein رهگذر
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران السبت ديسمبر 15, 2007 7:30 am | |
| منظورم از موسیقی ملی موسیقی کلا سیک ایرانیه اونی که از اولش مال خودمون بوده!!! داریوش و سیاوش و ..... پاپ میخونن. | |
|
| |
ShahinKhan رهگذر
تعداد پستها : 11 Registration date : 2007-12-12
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران السبت ديسمبر 15, 2007 8:13 am | |
| من از خوانندگان ايراني کاراي استاد شجريان و کاراي سياوش قميشي رو خيلي خيلي دوست دارم و گوش ميدم
و کلا از شعرا با معني و زيبا خوشم مياد حالا به هر زبوني باشه ! در درجه دوم هم به موسيقي اون کار توجه مي کنم! موسيقي عربي هم که هر جا باشه زيبايي رو صد چندان مي کنه! | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| |
| |
moein رهگذر
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الثلاثاء ديسمبر 18, 2007 8:15 am | |
| Arakadrish عزیزم(متاسفانه اسم کوچیکتو نمیدونم) من خودم پایه همه جور موسیقی هستم اصلا میخوای بیا یه پست واسه اهنگای کوچه بازاری بزاریم...داوود مقامی / ایرج مهدیان و....!!!!! ضمنا اگه تکنوازی نی دوس داری حتما حتما حتما البوم "نی نوا" اثر حسین علیزاده رو تهیه کن گوش بده جمشید عندلیبی سولوی نی شو زده. واسه تار هم که بداهه نوازی های استاد "محمد رضا لطفی" رو بهت پیشنهاد میکنم و اما در باره پیانو اگه غربی بخوای برای شروع نوکتورن های شوپن بنظرم خیلی دلنشینه و ایرانی هم که کارهای استاد محجوبی و معروفی نیاز به معرفی نداره | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الثلاثاء ديسمبر 18, 2007 7:25 pm | |
| - moein نوشته است:
- Arakadrish عزیزم(متاسفانه اسم کوچیکتو نمیدونم)
من خودم پایه همه جور موسیقی هستم اصلا میخوای بیا یه پست واسه اهنگای کوچه بازاری بزاریم...داوود مقامی / ایرج مهدیان و....!!!!! ضمنا اگه تکنوازی نی دوس داری حتما حتما حتما البوم "نی نوا" اثر حسین علیزاده رو تهیه کن گوش بده جمشید عندلیبی سولوی نی شو زده. واسه تار هم که بداهه نوازی های استاد "محمد رضا لطفی" رو بهت پیشنهاد میکنم و اما در باره پیانو اگه غربی بخوای برای شروع نوکتورن های شوپن بنظرم خیلی دلنشینه و ایرانی هم که کارهای استاد محجوبی و معروفی نیاز به معرفی نداره قربونت برم معين جان لطف داري . سلمان . توصيه هات يادم ميمونه ميدوني... متاسفانه من از موسيقي ، چيزي سرم نميشه ... درواقع از هيچي سر در نميارم آخه كسي كه هنوز خودش رو نشناخته چجوري ميتونه بگه از بقيه ي چيزا سر در مياره ؟؟ فقط ميتونم بشينم و موسيقي رو ، نه گوش ، كه با تمام احساسم ، مزمزه كنم . خيلي ممنون ميشم اگه دستم رو بگيري و توي پيدا كردن آهنگهاي ناب كمكم كني ممنون | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الخميس يناير 24, 2008 4:50 am | |
| موسیقی مال هر جای دنیا باشه زبان مشترکی داره که شاید در هیچ کدام از شاخه های هنری نشه به این گستردگی و سهولت با مخاطبین ارتباط برقرار کنه. اگر منظورتون ایرانی باشه : داریوش و داریوش و داریوش که حرف اول رو میزنه.حمید عسگری هم جالبه کاراش. شهرام ناظری و لیلا و اندی تو گروه آهنگای شاددشاید بهتر باشن.و... | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: آهنگ الخميس يناير 24, 2008 7:20 am | |
| من عاشق آهنگهای سیاوش قمیشی هستم چون واقعا تکه در مورد هایده بعضی آهنگاشو مثل عروسکش و دنیای سحرو خیلی دوست دارم در مورد گوگوش قدیمیاشو دوست دارم چون الان خیلی عوض شده داریوش دوست دارم چون اجتماعی می خونه ودر مورد معین که حرفشو نزن نفسه.......... و در مورد بقیه زیاد خوشم نمیاد هر چی قدیمیش قشنگه حتی آهنگ و حتی فیلمها چه خارجی چه ایرانی | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: موسیقی....... الخميس يناير 24, 2008 9:26 am | |
| سلام به همگی ببخشید دیر به دیر میام آخه امتحان دارم از آهنگهای داخلی:رضا صادقی، اصفهانی،رپ فقط هیچ کس بعضی از آهنگاش،محسن یگانه، و دیوانه وار آهنگهای همایون رو دوست دارم با این که خیلی ازاومدن اولین آلبومش گذشته،و بعضی آهنگهای عصار خارج از کشور:گوگوش(قدیمیاش)،بعضی از آنگهای هایده،سیاوش قمیشی(دیوانه وار دوسش دارم)و........... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: موسيقي کلاسيک ايران الخميس يناير 24, 2008 10:12 pm | |
| خب ديگه ... بايد هم سليقه هاتون اينقدر به هم شبيه باشه خواهري گفتن | |
|
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| |
| |