| .:((امين جان تولدت مبارک)):. | |
|
+14sina_raha nAvId yasamiin Arakadrish MILAD G H A Z A L Jany amin maryashena بهاره MajidDiab magnoon diab Anika دلارام 18 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الخميس يوليو 24, 2008 10:56 am | |
| ای بابا ....... مثل این که نیست ....... چرا در رو باز نمی کنه ..... بذار شمارشو بگیرم ...... اها.... - الو ... سلام ....چطوری امین جون ... خوبی ؟؟؟ - چرا در رو باز نمی کنی ؟ آخه پشت در خونتونم .....!!!! امین : ااااا اینجا اومدی چیکار ؟ - اومدم تولدتو تبریک بگم... امین : شام که نمی خوای بمونی ؟ - نترس بابا شام نمی مونم ..... حالا بیا سریع درو باز کن .... تو این گرما پختم .... بفرما این هم کادو شما ..... اینو دیروز از فرانسه برات گرفتم .... قابلیت حرکت در آب و پرواز رو هم داره ..... اینو واست گرفتم تا با خانوم بچه ها یه سر بری مریخ .... خوش می گذره .... ----------------------------------------------------------------------------------------------------- خب امین جون .... تولدت مبارک ..... امیدوارم همیشه و هر جا که هستی خوش و خرم و سلامت باشی .... | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الخميس يوليو 24, 2008 3:45 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 9:38 am | |
| توي يكيشون ، چشمي به دنيا واميشه و ... توي يكيشون بسته ... توي يكيشون دو تا قلب بهم بسته ميشه و ... توي يكيشون گسسته ... روزهاي زندگي ... يكي شاد و بهاريه و يكي برگ ريزون و خسته . روزايي كه اگه هفتاد سال ام كش بيان ، بازم از يه چشم بهم زدن كوتاهترن .
توي اين چش بهم زدن چل پنجاه ساله لحظه هايي خلق ميشن كه از جنس سال و ثانيه نيستن ... خاطـــره ! زاييده ي لحظه به لحظه ي زندگي . خاطره ي اولين برف بازي ... خوردن اولين بستني ... اولين لبخند و درك كردن مفهوم دوستي .
خاطره فقط مياد ، بر سكوي حافظه ميشينه و برعكس ثانيه ها ، هيچ راهي براي گريختن نداره . مثل اومدن تو ، رضا ، وحيد ، پارسا ، الهام ، بيتا ... و هلنا ( همه اونايي كه به رغم نبودن ظاهريشون هميشه در خاطره هاي ما زندگي ميكنن )
بذار تبريكت رو دولا پهنا حساب كنم ! ( يعني دو تا تبريك بهت بگم ) يكي پا گذاشتنت رو به زير گنبد كبود ( عالم دنيا ) و يكي ، اومدنت رو به دنياي خاطره ها !
و اينم يه هديه ي كوچولو كه زينت روضه ي بيهوده ام باشه !!
بــهر خنـديدن نــگاري داشــتم ____ در شـب تــارم چـراغـي داشـــتم نور شمعم را بكشت آنگه برفت ____ آن سيه چشمي كه در بر داشتم
آرزو ميكنم سالهاي حياتت پر از زندگي باشه امين جان | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 1:42 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- توي يكيشون ، چشمي به دنيا واميشه و ... توي يكيشون بسته ...
توي يكيشون دو تا قلب بهم بسته ميشه و ... توي يكيشون گسسته ... روزهاي زندگي ... يكي شاد و بهاريه و يكي برگ ريزون و خسته . روزايي كه اگه هفتاد سال ام كش بيان ، بازم از يه چشم بهم زدن كوتاهترن .
توي اين چش بهم زدن چل پنجاه ساله لحظه هايي خلق ميشن كه از جنس سال و ثانيه نيستن ... خاطـــره ! زاييده ي لحظه به لحظه ي زندگي . خاطره ي اولين برف بازي ... خوردن اولين بستني ... اولين لبخند و درك كردن مفهوم دوستي .
خاطره فقط مياد ، بر سكوي حافظه ميشينه و برعكس ثانيه ها ، هيچ راهي براي گريختن نداره . مثل اومدن تو ، رضا ، وحيد ، پارسا ، الهام ، بيتا ... و هلنا ( همه اونايي كه به رغم نبودن ظاهريشون هميشه در خاطره هاي ما زندگي ميكنن )
بذار تبريكت رو دولا پهنا حساب كنم ! ( يعني دو تا تبريك بهت بگم ) يكي پا گذاشتنت رو به زير گنبد كبود ( عالم دنيا ) و يكي ، اومدنت رو به دنياي خاطره ها !
بــهر خنـديدن نــگاري داشــتم ____ در شـب تــارم چـراغـي داشـــتم نور شمعم را بكشت آنگه برفت ____ آن سيه چشمي كه در بر داشتم
آرزو ميكنم سالهاي حياتت پر از زندگي باشه امين جان ] سلام سلمان جان خیلی ممنون بابت حرفای زیبات مثل همیشه ار حرفات لذت بردم من اعتقاد اینه که یکی از با ارزش ترین چیزایی که تو زندگیم دارم داشتن دوستای خوبی مثل شماست که ازشون یه عالمه خاطره دارم دوست خوب قیمت نداره خیلی با ارزشه بازم ممنون سلمان جان برام آرزو کرده بودی سالهای زندگیم پر از حیات باشه به قول شاملو: هرگز کسی اینگونه فجیع به کشتن خود برنخاست که من به زندگی نشسته ام خدا پشت و پناهت باشه داداشی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 1:58 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
توي يكيشون دو تا قلب بهم بسته ميشه و ... توي يكيشون گسسته ... روزهاي زندگي ... يكي شاد و بهاريه و يكي برگ ريزون و خسته . روزايي كه اگه هفتاد سال ام كش بيان ، بازم از يه چشم بهم زدن كوتاهترن .
آرزو ميكنم سالهاي حياتت پر از زندگي باشه امين جان ببخشید وسط تولد یه چیزی یگم سلمان بهت تبریک می گم به خاطر این همه استعدادت بارها خواستم بهت بگم اما فرصت نشد اینکه با خوندن نوسته هات لذت می برم و اینکه خیلی دوستت دارم | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 3:22 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 3:27 pm | |
| | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 5:01 pm | |
| ممنونم از لطفت داداش امين ... و همين طور پشت و پناه تو دل به دل راه داره داداش مجيد ... و همين طور من ! ببخشيد اينقدر كوتاه مينويسم ... كيبورد سوخته و مجبورم با موس تايپ كنم ايشالا تجديد فراش كه كردم ( منظور نويسنده خريد يك فقره كيبورد جديد ميباشد ) تلافي ميكنم برقرار باد جمع صميمانه مان ... | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الجمعة يوليو 25, 2008 5:05 pm | |
| اه ؟ يعني من خيلي دير رسيدم ؟ أخه صداي بوق و هوار نيست كه !!! خب باشه ... من تبريك رو ميگم ... امين جان تولدت مبارك باشه ... الان ميخواستم يه متن أماده كنم كه متاسفانه نميشه !!! الان همه دكمه هاي كيبورد قاطي شده !!! ان شاءالله بتونم بعدا جبران كنم ..... اميدوارم هميشه همينطوري سرزنده باشي و با مرام !!! و اينكه .... ممممممم ... أها .... و اميدوارم يه روزي امانت ما رو برگردوني ... شوخي ميكنم امين جان ... اميدوارم رنگ غم رو نبيني ... !!! اينم هديه تولدت ... ما فقيرا بيشتر از اين ديگه وسعمون نميكشه ... يه لامبورگيني (يا همون لامبورقيني) مدل گالاردو ... اينم لاستيكش ... سوئيچشم از دلارام جان بگير ... | |
|
| |
sina_raha رهگذر
تعداد پستها : 3 Registration date : 2008-07-07
| عنوان: امین جان، مبارک باشه السبت يوليو 26, 2008 3:07 am | |
| امین جان، من هم تولدت را تبریک میگم. | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 11:29 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 11:30 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 11:32 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 11:33 am | |
| - sina_raha نوشته است:
- امین جان، من هم تولدت را تبریک میگم.
ممنون آقا سینا منم ورود شما رو به جمع صمیمی مون تبریک میگم | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 12:13 pm | |
| بنام خدا با عرض سلام و احترام . . . (اه میثم دیوونه شدی نامه اداری مینویسی...) بنام خدا سلام نازنینم (بدتر شد دیوونه مگه واسه معشوقت میخوای بنویسی) بنام خدا من بلد نیستم چیزی بنویسم ... فقط میگم امین جان داداش خوبم تولدت مبارک(تو پس کی آدم میشی؟.....) | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 12:17 pm | |
| | |
|
| |
meysam-r عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1071 Registration date : 2007-12-28
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 12:23 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 12:27 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. السبت يوليو 26, 2008 3:22 pm | |
| سهم كيك منو پيچونديدن ديگه!!!!!!!!!1 منم كه اصلا نفهميدم..... حالا من واسه امين و عمو شيكمبو دارم...... | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الأحد يوليو 27, 2008 7:04 am | |
| چه تبريك قشنگي..!!!! من جاي امين بودم چند بار ديگه هم تولد ميگرفتم - Arakadrish نوشته است:
آرزو ميكنم سالهاي حياتت پر از زندگي باشه امين جان | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الأحد يوليو 27, 2008 10:10 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الأحد يوليو 27, 2008 10:12 am | |
| - Jany نوشته است:
- چه تبريك قشنگي..!!!!
من جاي امين بودم چند بار ديگه هم تولد ميگرفتم
- Arakadrish نوشته است:
آرزو ميكنم سالهاي حياتت پر از زندگي باشه امين جان من از خدامه دوباره تولد بگیرم البته اگه دوباره کادو بیارین می خواین فردا دوباره جشن تولد بگیرم؟ | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الأحد يوليو 27, 2008 10:28 am | |
| سلام ...ببخشید دیر شد ... تبریک میگم ... امیدوارم سالهای همراه با موفقیت و ترقی پیش رو داشته باشی | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الأحد يوليو 27, 2008 10:48 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: .:((امين جان تولدت مبارک)):. الأحد يوليو 27, 2008 11:15 am | |
| - ليلا نوشته است:
- سلام ...ببخشید دیر شد ...
تبریک میگم ... امیدوارم سالهای همراه با موفقیت و ترقی پیش رو داشته باشی سلام لیلا جان ممنون منم برای شما آرزوی سلامتی و موفقیت دارم | |
|
| |
| .:((امين جان تولدت مبارک)):. | |
|