آهنگ :
ain't it funnyخواننده :
jennifer lopezhttp://leila20.persiangig.com/Jennifer%20Lopez%20-%20Aint%20It%20Funny.mp3Ain’t it funny
خنده دار نیست ؟...It seemed that be like the perfect thing for you and me
به نظر میرسید یه چیزه کاملی برای من و تو باشهIt's so ironic you're what I had pictured you to be
خنده دار اینه که تو همونی هستی که تو ذهنم تصور کرده امBut there are facts in our lives
ولی حقایقی در زندگی ما هست که...We can never change
ما هرگز نمیتونیم اونارو عوض کنیمJust tell me that you understand and you feel the same
فقط بهم بگو که میفهمی چی میگم و احساسی شبیه احساس من داریThis perfect romance that I've created in my mind
این رابطه عاشقانه تمام عیاری که تو ذهنم پروراندمI'd live a thousand lives Each one with you right by my side
هزاران زندگی رو دونه به دونه با تو و در کنارت زندگی میکنمBut yet we find ourselves in a less than perfect circumstance
ولی ما هنوز خودمونو رو شانس و موقعیت خوبی نمیبینیمAnd so it seems like we'll never have the chance
و به این ترتیب به نظر میرسه که شانسی در این مورد نخواهیم داشتAin't it funny how some feelings you just can't deny
خنده دار نیست که بعضی احساسات را نمیشود انکار کرد؟And you can't move on even though you try
و حتی تلاشم که بکنی دستت به جایی بند نیستAin't it strange when your feeling things you shouldn't feel
عجیب نیست که چیزیرو احساس میکنی که نباید احساس کنی ؟Oh, I wish this could be real
آه ، ای کاش که واقعیت داشتAin't it funny how a moment could just change you life
خنده دار نیست که چطور یک لحظه میتونست زندگیتو عوض کنه...؟And you don't want to face what's wrong or right
و تو نمیخوای بپذیری که چی درسته و چی غلطه ..(نمیخوای با حقایق روبرو بشی )Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart
و عجیب نیست که سرنوشت یه قسمت بازیرو در داستان عشق تو به عهده داره.؟Sometimes I think that a true love can never be
بعضی وقتها فکر میکنم که عشق واقعی هرگز وجود نداره....I just believe that somehow it wasn't meant for me
فقط باور دارم که به یه دلیلی این عشق قسمت من نبودهLife can be cruel in a way that I can't explain
زندگی میتونه انقدر بی رحم باشه که نمیتونم برات توضیح بدم ...And I don't think that I could face it all again
فکر نمیکنم بتونم دوباره با تمام اون چیزها روبرو بشمI barely know you but somehow I know what you're about
من تو رو خوب نمیشناسم ولی تقریبا میدونم چه جور آدمی هستیA deeper love I've found in you, and I no longer doubt
عشق عمیقتری در تو دیده ام و دیگر جای شکی باقی نماندهYou've touched my heart and it altered every plan I've made
تو قلب مرا تحت تاثیر قرار دادی و تمام نقشه هامو نقش بر آب کردی .And now I feel that I don't have to be afraid
و حالا احساس میکنم دیگر جایی برای ترس نیستAin't it funny how some feelings you just can't deny
خنده دار نیست که بعضی احساسات را نمیشود انکار کرد؟And you can't move on even though you try
و حتی تلاشم که بکنی دستت به جایی بند نیستAin't it strange when your feeling things you shouldn't feel
عجیب نیست که چیزیرو احساس میکنی که نباید احساس کنی ؟Oh, I wish this could be real
آه ، ای کاش که واقعیت داشتAin't it funny how a moment could just change you life
خنده دار نیست که چطور یک لحظه میتونست زندگیتو عوض کنه...؟And you don't want to face what's wrong or right
و تو نمیخوای بپذیری که چی درسته و چی غلطه ..(نمیخوای با حقایق روبرو بشی )Ain't it strange how fate can play a part In the story of your heart
و عجیب نیست که سرنوشت یه قسمت بازیرو در داستان عشق تو به عهده داره.؟I locked away my heart
من قلبمو در جایی امن و حفاظت شده نگهداری کردمBut you just set it free
ولی تو اونو آزاد کردیEmotions I felt
شورو عشقی که دارمHeld me back from what my life should be
زندگیم را از آنچه که باید باشد عقب نگه داشتهI pushed you far away
تو را پس راندمAnd yet you stayed with me
ولی تو با من ماندیI guess this means That you and me were meant to be
و فکر کنم این به این معناست که منو تو برای هم ساخته شده ایم....Ain't it funny how some feelings you just can't deny
خنده دار نیست که بعضی احساسات را نمیشود انکار کردAnd you can't move on even though you try
عجیب نیست که چیزیرو احساس میکنی که نباید احساس کنیOh, I wish this could be real
و عجیب نیست که سرنوشت یه قسمت بازیرو در داستان عشق تو به عهده داره.؟