| درخواست اسم آهنگ...لطفا.... | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الأحد أغسطس 03, 2008 4:50 pm | |
| سلام دوستاي گل گلابم...... بچه ها من خيلي وقته دنبال يه آهنگ ميگردم....... ولي نه خوانندشو ميدونم نه اسم آهنگ رو..... ولي شعرشو ميدونم.... همون كه ريتم آرومي داره ميگه... پشت سر مسافر گريه نكن ... گريه نكن... گريه نكن...... برميگردم با يه دنيا ترانه گريه نكن... گريه نكن ...گريه نكن.......(يا يه همچين چيزي...) گريه نكن و تو شعرش خيلي تكرار ميكنه....3بار پشت سر هم....... هر كي ميدونه كدوم آهنگ ميشه لطفا به من بگه..... خيلي وقته دنبالش ميگردم..... مرسي | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الإثنين أغسطس 04, 2008 12:55 pm | |
| ياسمين جون فكر كنم به جاي گريه نكن اين باشه پشت سر مسافرگريه شوگون نداره نداره نداره آهنگش رو ندارم اما شهرام صولتي خونده quote="yasamiin"]سلام دوستاي گل گلابم...... بچه ها من خيلي وقته دنبال يه آهنگ ميگردم....... ولي نه خوانندشو ميدونم نه اسم آهنگ رو..... ولي شعرشو ميدونم.... همون كه ريتم آرومي داره ميگه... پشت سر مسافر گريه نكن ... گريه نكن... گريه نكن...... برميگردم با يه دنيا ترانه گريه نكن... گريه نكن ...گريه نكن.......(يا يه همچين چيزي...) گريه نكن و تو شعرش خيلي تكرار ميكنه....3بار پشت سر هم....... هر كي ميدونه كدوم آهنگ ميشه لطفا به من بگه..... خيلي وقته دنبالش ميگردم..... مرسي [/quote] | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الإثنين أغسطس 04, 2008 2:32 pm | |
| نه نه عزيزم.... اون كه يه آهنگ ديگست...اونو ميدونم..... اين كه من ميگم فكر كنم يه كم قديمي باشه...... همون گريه نكن رو ميگه..... | |
|
| |
nasim میزبان
تعداد پستها : 193 Location : بهار . نزديك است Registration date : 2008-03-26
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الثلاثاء أغسطس 05, 2008 8:39 am | |
| ياسي جونماگه اشتباه نكنم اينترانه براي خواننده اي به اسم فرزينه البته فرزين چند سالي هست كه فوت شده اسم اين آهنگم همونگريه نكن است. پشت سر من من مسافر گريه نكن گريه نكن گريييييه نككككن برميگردم بايه ترانه گريه نكن گريه نكن گرييييه نككككن من دوست دارم گريه نكن گريه نكن گرييييه نككككن و ..... | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الثلاثاء أغسطس 05, 2008 4:41 pm | |
| آره ياسي جون منم با نسيم خاله موافقم، يكي از دختر خاله هام عاشق اين آهنگ بود. | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الثلاثاء أغسطس 05, 2008 5:58 pm | |
| یاسمین جان ... اینم مشخصات ترانه و لینک دانلودش ... خواننده : فرزینترانه : گریه نکنآلبوم : گریه نکنقسمت میدم پشت سر من من مسافر گریه نکن گریه نکن گریه نکن
بیشتر از جونم من دوستت دارم این دم آخر گریه نکن گریه نکن گریه نکن
می برم با خود من کوله بار خاطره هارو گریه نکن گریه نکن گریه نکن
می خوام ببینی با لب خندون صبح فردا رو گریه نکن گریه نکن گریه نکن
بر می گردم با یه دنیا جلوه های عاشقونه گریه نکن گریه نکن
بر می گردم که بخونم در وصف تو باز ترانه گریه نکن
( توی دنیا تورو دارم برای من همین بسه گریه نکن
خوب ترینه بهترینه اون که با هم نفسه گریه نکن ) (2)دانلود : ترانه گریه نکن با صدای فرزینحجمش هم تقریبا 2.03 مگابایته | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... السبت أغسطس 09, 2008 4:02 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
- آره ياسي جون منم با نسيم خاله موافقم، يكي از دختر خاله هام عاشق اين آهنگ بود.
مرسي ياسمن جونم.... آره خيلي آهنگ قشنگيه..... | |
|
| |
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... السبت أغسطس 09, 2008 4:12 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- یاسمین جان ...
اینم مشخصات ترانه و لینک دانلودش ...
خواننده : فرزینترانه : گریه نکنآلبوم : گریه نکنقسمت میدم پشت سر من من مسافر گریه نکن گریه نکن گریه نکن
خوب ترینه بهترینه اون که با هم نفسه گریه نکن ) (2)دانلود : ترانه گریه نکن با صدای فرزینحجمش هم تقریبا 2.03 مگابایته وااااااااااااااي مرسي نويد جان..... واقعا ممنونم ازت... خيلي وقت بود دنبال اين آهنگ ميگشتم....دانلودش كردم..... مرسي........ اتفاقا چه خوب كه دانلودشم گذاشتي ...... الان خيلي خوشحالم..... | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| |
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: درخواست اسم آهنگ...لطفا.... الثلاثاء أغسطس 12, 2008 7:24 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- nAvId نوشته است:
- یاسمین جان ...
اینم مشخصات ترانه و لینک دانلودش ...
خواننده : فرزینترانه : گریه نکنآلبوم : گریه نکنقسمت میدم پشت سر من من مسافر گریه نکن گریه نکن گریه نکن
خوب ترینه بهترینه اون که با هم نفسه گریه نکن ) (2)دانلود : ترانه گریه نکن با صدای فرزینحجمش هم تقریبا 2.03 مگابایته
وااااااااااااااي مرسي نويد جان..... واقعا ممنونم ازت... خيلي وقت بود دنبال اين آهنگ ميگشتم....دانلودش كردم..... مرسي........ اتفاقا چه خوب كه دانلودشم گذاشتي ...... الان خيلي خوشحالم..... خواهش میشود ... آهنگ درخواستی هم بخواین میذاریما ... امین جان جاتو اشغال کردم ... | |
|
| |
| درخواست اسم آهنگ...لطفا.... | |
|