| كيست اين؟ نامش چيست؟ | |
|
+6بهاره MajidDiab nAvId دلارام maryashena Yasaman 10 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأربعاء سبتمبر 03, 2008 12:44 pm | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الجمعة سبتمبر 05, 2008 7:32 am | |
| لئو تولستوي | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الجمعة سبتمبر 05, 2008 9:47 am | |
| نه هردو اشتباه کردید البته جواب محبوبه خیلی نزدیک بود | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الجمعة سبتمبر 05, 2008 10:54 am | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 07, 2008 8:10 am | |
| ممنون مجيد جان بابت زندگي نامه مارك تواين. با اجازت منم اين رو اضافه مي كنم كه "مارك تواين" يه اصطلاح كشتي راني و دريايه كه به انگليسي معني "two fathoms" رو ميده. اگه اشتباه نكنم براي اندازه گيريه عمق آب به كار مي رفته. به معني دو قولاج
.............................
مجيد جان ايشون ولاديمير نابوكوف نيستن؟
Vladimir Nabokov | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 07, 2008 8:13 am | |
| نه یاسمن جان این اقا تو کار داستانهای علمی تخیلیه اقای ایزاک ...... ؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 07, 2008 8:26 am | |
| اي ول به راهنمايي آیزاک آسیموف یا به روایتی اِسحاق عاصِماُف (به روسی Исаак Озимов و بعدها Айзек Азимов) (۲ ژانویه ۱۹۲۰ - ۶ آوریل ۱۹۹۲) نویسندهٔ یهودیالاصل آمریکایی روسی تبار ژانرهای علمی، علمی-تخیلی، فانتزی، وحشت و دکتر در بیوشیمی بود. شهرت اصلی او بیشتر به خاطر سری بنیاد (در ایران سری امپراتوری کهکشانی) است. قوانین سهگانهٔ رباتیک وی از شهرت جهانی برخوردار است و دایرهالمعارف بریتانیکا وی را واضع واژه رباتیک در زبان انگلیسی میشناسد. وی بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب در تمام دستههای اصلی ردهبندی دیوی (به جز فلسفه) دارد و سیارک آسیموف ۵۰۲۰ به افتخار وی نامگذاری شده. آسیموف، کلارک و هاینلاین به عنوان سه نویسندهٔ بزرگ ژانر علمی-تخیلی شناخته میشوند. او در استان اسمولنسک در شوروی (روسیهٔ امروزی) در یک خانواده آسیابان یهودی متولد شد. در سن پنج سالگی خانوادهاش به آمریکا مهاجرت کردند. از آنجا در خانه با او به زبانهای ییدیش (زبان یهودیان اروپای شرقی) و انگلیسی صحبت میکردند به هر دو زبان روان سخن میگفت، اما روسی نیاموخت. خواندن را از پنج سالگی آموخت و از آن هنگام در امور ادارهٔ مغازهٔ لبنیاتفروشی به خانواده کمک میکرد. خود وی سحرخیزیاش در سالهای آینده را مرهون همین کمکها و تلاشش برای راضی کردن پدر به اینکه تنبل نیست میدانست. در همان مغازه مجلههای علمی-تخیلی هم فروخته میشد و آیزاک کوچک آنها را میخواند. در حدود یازده سالگی او شروع به نوشتن داستان کرد و چند سالی بیشتر نگذشته بود که توانست داستانهایش را به مجلههای عامه پسند بفروشد.در ۱۸ سالگی نخستین داستانش را به نام «گشتی در حوالی سیارک وستا» نوشت که در شماره اکتبر ۱۹۳۸مجله داستانهای حیرتآور چاپ شد. سه سال بعد، در سال ۱۹۴۱ داستان دیگری با عنوان شبانگاه به مجله داستان علمی - تخیلی حیرتآور فروخت که در آن زمان برترین مجله در این عرصه بود. مجله داستان علمی - تخیلی حیرتآور برای هر کلمه یک سنت پرداخت میکرد. آسیموف در مورد این داستان چنین میگوید: "پس برای یک داستان ۱۲هزار کلمهای ۱۲۰ دلار باید میگرفتم ولی وقتی چک ۱۵۰ دلاری دریافت کردم گمان کردم اشتباه شده و پس از تماس با سردبیر دریافتم که او آنقدر از داستان خوشش آمده که یک چهارم سنت برای هر کلمه فوق العاده پرداخت کردهاست.» او از ابتدا نبوغ خود را در آموختن نشان داد. او چند کلاس را یک مرتبه بالا رفت و در ۱۵ سالگی دیپلم گرفت. او در ۱۹۳۹ از دانشگاه کلمبیا فارغ التحصیل شد و به سال ۱۹۴۸ دکتری بیوشیمی اش را اخذ کرد. پس از اخذ مدرک عضو هیئت علمی دانشگاه بوستون شد. از سال ۱۹۵۸ تدریس را کنار گذاشت و به صورت تمام وقت به نوشتن پرداخت (درآمد نویسندگیاش از حقوق دانشگاه بیشتر شده بود). با داشتن حق تصدی حتی در چنین شرایطی عضو هیئت علمی باقی ماند (همین حق تصدی در کتاب آزمایش مرگ نقش مهمی بازی میکند.). در ۱۹۷۹ دانشگاه به پاس نوشتههایش او به استاد کامل ارتقا داد. وی دوبار ازدواج کرد، بار دوم با جانت ا. جپسون (که او نیز یک نویسندهٔ سبک علمی-تخیلی نیز است) و دو فرزند داشت. زندگی عادی او چنین بود که راس ساعت ۶ صبح بیدار شود و در ساعت ۷:۳۰ پشت ماشین تحریر خود بنشیند و تا ۱۰ شب کار کند. آسیموف در جلد نخست زندگینامه خود با عنوان «خاطرهای هنوز سرسبز» که در سال ۱۹۷۹ منتشر شد، توضیح داده که چگونه نویسندهای وقت شناس شدهاست. پدر روسی او در بروکلین چند دکان شیرینی فروشی داشت که از ساعت ۶ صبح تا ۱ نیمه شب باز بودند. آیزاک نوجوان هر صبح ساعت ۶ از خواب بر میخواست تا روزنامه پخش کند و هر بعد از ظهر تند از مدرسه باز میگشت تا به پدرش کمک کند و اگر چند دقیقه دیر میکرد پدرش او را سرزنش میکرد که بچه تنبلی است. پس از گذشت ۵۰ سال آسیموف در زندگینامهاش از این عادت چنین یاد میکند: «برای من مایه غرور است که هر چند ساعت شماطه داری دارم اما هیچ گاه آن را کوک نمیکنم و ساعت ۶ صبح خود از خواب بیدار میشوم، من هنوز به پدرم ثابت میکنم که آدم تنبلی نیستم.» آسیموف دچار ترس از فضاهای باز بود و جاهای کوچک و بسته را ترجیح میداد. اگر چه آسیموف درباره سفرهای فضایی در دنیاهای ناشناخته و به مدت سالهای نوری بیشمار نوشت، ولی خودش از پرواز کردن با هواپیما اکراه داشت. بن بوا، ویراستار آثار او گفتهاست: «آیزاک میگوید دوست دارد در فضا و در پهنه آسمانها پرواز کند، اما فقط در تخیلش.» جلوهٔ این ترس را میتوان در داستان غارهای پولادی (جزو سری روبوتی آسیموف) مشاهده کرد که در آن تمام جمعیت زمین در شهرهای بسته و زیرزمینی در فضاهای کوچک زندگی میکنند. آسیموف دچار ترس از پرواز هم بود و در تمام عمرش تنها دو بار با هواپیما مسافرت کرد، که هر دو بار آن اجباری و غیر قابل اجتناب بود. در همان کتاب غارهای پولادی، الیجاه بیلی (قهرمان اصلی این کتاب و کتابهای خورشید عریان و روبوتهای سپیدهدم) دچار ترس از پرواز است و آسیموف نیم صفحهای را به شرح چگونگی ترس و احساس بیلی میپردازد. او از ۱۹۸۵ تا پیش از مرگش رییس انجمن امانیستهای آمریکا بود. بعد از مرگش جای او را دوست و همکار نویسندهاش کورت ونهگات گرفت. او همچنین دوست نزدیک جین رودنبری (نویسندهٔ اصلی داستانهای پیشتازان فضا Star Trek) هم بود و در وهلهٔ اول او علمی-تخیلی بودن ایدهٔهای رودنبری را برای مسوولان کمپانی پارامونت تایید کرد. بعدها در یکی از قسمتهای سریال شخصیتی روبوتی معرفی شد که به یاد آسیموف مغز پوزیترونی داشت، که البته این تنها شباهت آن به روبوتهای آسیموف بود.) هم بود. آیزاک آسیموف در ششم آوریل سال ۱۹۹۲ درگذشت. مدتی بعد از مرگ وی اعلام شد که مرگ وی در اثر بیماری ایدز بودهاست. | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 07, 2008 8:29 am | |
| داستانهای علمی - تخیلی آسیموف جایزههای متعددی برد : ۵ جایزه «هوگو» که با انتخاب خوانندگان اعطا میشود و سه جایزه «نیبولاً که از طرف نویسندگان علمی - تخیلی اعطا میشود. تریلوژی یا داستانهای سهگانه او که داستان یک امپراتوری کهکشانی در آیندهاست و از کتابهای»بنیاد«(۱۹۵۱)،»بنیاد امپراتوری«(۱۹۵۲)، و»بنیاد دوم" (۱۹۵۳) تشکیل یافتهاست جایزه هوگو سال ۱۹۶۶ را به عنوان بهترین مجموعه داستان علمی - تخیلی برای او به ارمغان آورد. او همچنین جایزه استاد بزرگ را که انجمن نویسندگان علمیتخیلی آمریکا به پاس یک عمر فعالیت موفقیتآمیز در زمینه داستان نویسی علمی-تخیلی اعطا میکرد در سال ۱۹۸۷ به دست آورد. پرکاری آسیموف حیرت آور میباشد. وی نزدیک به ۵۰۰ کتاب در دامنه گسترده ای از موضوعات، از کتابهای کودکان گرفته تا کتابهای درسی ئ دانشگاهی نوشته است. بیشترین شهرت وی شاید به خاطر داستانهای علمی - تخیلی بود و نقش پیشتازانه او در بالا بردن داستانهای علمی - تخیلی از سطح مجلات بیژرفا به سطح فکری مربوط به جامعهشناسی و تاریخ و ریاضیات و علم باشد. آسیموف همچنین داستانهای اسرار گونه و معما گونه[۱] نیز نوشتهاست. از وی کتابهایی در نقد مسائل فیزیک، شیمی، زیست شناسی، اخترشناسی، طنز، شکسپیر، کتاب مقدس و موضوعات زیاد دیگر نیز چاپ شده است. آسیموف با کمک ویراستار انتشارات دابلدی سه قانون برای رباتهای پوزیترونی خود تدوین کرد که به قوانین رباتیک آسیموف مشهور شدند. قوانینی که همه رباتها در آثار آسیموف (و حتی بسیاری جاهای دیگر، حتی گاهی در صنعت) ملزم به پیروی از آنها به طور غریزی هستند: 1. یک ربات نباید با ارتکاب عملی یا خودداری از انجام عملی باعث آسیبدیدن یک انسان شود. 2. یک ربات باید از فرمانهای انسانها تبعیت کند مگر اینکه آن فرمانها در تعارض با قانون نخست باشد. 3. تا هنگامی که قانون نخست یا دوم زیرپا گذاشته نشدهاست ربات باید وجود خود را حفظ کرده و در بقای خود بکوشد. گفتارها هر دینی مانند یک فانتزی است برای دیگران, اما برای معتقدین آن حقیقت مقدس مطلق است. من نیکبخت بودهام که با ذهنی پر تکاپو و کارآمد و با قدرتی برای واضح اندیشیدن و توانایی برای ابراز چنان اندیشههایی زاده شدهام. برای من مایه غرور است که هر چند ساعت شماطه داری دارم اما هیچ گاه آن را کوک نمیکنم و ساعت ۶ صبح خود از خواب بیدار میشوم، من هنوز به پدرم ثابت میکنم که آدم تنبلی نیستم. اگر پزشکم به من بگوید، بیش از پنج دقیقه زنده نیستم، وقتم را تلف نخواهم کرد، سریعتر تایپ میکنم. منبع | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 07, 2008 8:36 am | |
| اين رمان نويس انگليسي كيست؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 07, 2008 8:37 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 14, 2008 3:05 pm | |
| كسي اين خانوم محترم رو نميشناسه؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأحد سبتمبر 14, 2008 4:50 pm | |
| نمی دونم آگاتا کریستی نیست ؟ خیلی سخته قیافه اش یه نموره به امیلی برونته میزد | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الإثنين سبتمبر 15, 2008 1:05 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الإثنين سبتمبر 15, 2008 1:45 pm | |
| يه چيزي بين بتهون و كيدمن چي ميشه عزيز عمه؟ باريكلا درسته عزيزم حالا چيزي نگو ببينم داداش مجيد ميفهمه يا نه باشه...بذار يه كم راهنماييش كنم. | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الإثنين سبتمبر 15, 2008 1:47 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الثلاثاء سبتمبر 16, 2008 1:42 pm | |
| باريكلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا حالا زحمت عكس بعدي رو هم بكش داداشي | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الثلاثاء سبتمبر 16, 2008 4:32 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأربعاء سبتمبر 17, 2008 9:03 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأربعاء سبتمبر 17, 2008 12:08 pm | |
| بابا محبوبه جان یکم حس خانم مارپلی بگیر اقایون هم حس هرکول پوارو بگیرند قشنگ معومه کیه | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأربعاء سبتمبر 17, 2008 12:12 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الأربعاء سبتمبر 17, 2008 2:40 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كيست اين؟ نامش چيست؟ الخميس سبتمبر 18, 2008 1:33 am | |
| | |
|
| |
| كيست اين؟ نامش چيست؟ | |
|