| حدس بزنين ... | |
|
+6h@sti HeLena الهام دلارام amin nAvId 10 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 6:47 pm | |
| سلام بر و بچ ... ميگم .. نه نميگم ! بگم ؟ باشه ... فردا هم تولده هاااااااااااااااااااااااااا ... ! اگه گفتين ؟ ها ؟ هيچ کي نميدونه ؟ خب خودم ميگم ... فردا تولد هلناي عزيزه ... فردا تولدشه ... من از همين راه دووووووووووووووور بهش تبريک ميگم تولدش رو ... و اميدوارم که زودتر به ما بپيونده ... اي خدا ... يعني ميشه ؟ بچه ها دعا کنيد زودتر بياد ... ! هلنا جان ... تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااارک ...اميدوارم هر جا که هستي ، سلامت و تندرست باشي ... و سختي هاي روزگار تو رو از پا در نياره ... اميدوارم مثل هميشه ، با نشاط برگردي پيشمون ... اميدوارم ... این هم ساز و نواز ... | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| |
| |
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 6:55 pm | |
| تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك....... تولدت مبارك.......
____________$$$$$$$$$$$$$$$$$$______________ _________$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$___________ _______$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$_________ ______$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$_______ ______$$$$$$$$$______________$$$$$$$$$______ _____$$$$$$$$$________________$$$$$$$$______ ____$$$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$_____ ___$$$$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$______ ___$$$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$______ ____$$$$$$$_$_______________$$$$$$$$$_______ ___$$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$________ ___$$$$$$$$_______________$$$$$$$$$_________ ___$$$$$$$_______________$$$$$$$$$__________ ____$$$$_______________$$$$$$$$$$___________ _____$_______________$$$$$$$$$$_____________ ____$______________$$$$$$$$$$_______________ ____$____________$$$$$$$$$$_________________ ___$___________$$$$$$$$$$___________________ __$_$________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ ______$$$$$$$$_______happy birthday_________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____________________________$$$$$$$$$______ _____tavallodet mobarak__________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$$______ ____________________________$$$$$$$$$_______ ___________________________$$$$$$$$$________ _________________________$$$$$$$$$$_________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _________________$$$$$$$$$$_________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$__________happy birthday________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____________________________$$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____tavallodet mobarak__________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$$______ ____________________________$$$$$$$$$_______ ___________________________$$$$$$$$$________ _________________________$$$$$$$$$$_________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _________________$$$$$$$$$$_________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$__________happy birthday_______ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____________________________$$$$$$$$$______ ____tavallodet mobarak___________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$$______ ____________________________$$$$$$$$$_______ ___________________________$$$$$$$$$________ _________________________$$$$$$$$$$_________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _________________$$$$$$$$$$_________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ______$$$$$$$$$__________happy birthday_______ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$______________________________ ______$$$$$$$$$_____________________________ _______$$$$$$$$$____________________________ ________$$$$$$$$$___________________________ _________$$$$$$$$$$_________________________ ___________$$$$$$$$$$_______________________ _____________$$$$$$$$$$_____________________ _______________$$$$$$$$$$___________________ _________________$$$$$$$$$$_________________ ___________________$$$$$$$$$$_______________ _____________________$$$$$$$$$$_____________ _______________________$$$$$$$$$$___________ _________________________$$$$$$$$$$_________ ___________________________$$$$$$$$$________ ____________________________$$$$$$$$$_______ _____tavallodet mobarak_________$$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ ______________________________$$$$$$$$______ _____________________________$$$$$$$$_______ ____________________________$$$$$$$$________ ___________________________$$$$$$$$_________ _________________________$$$$$$$$___________ _______________________$$$$$$$$_____________ _____________________$$$$$$_________________ ___________________$$$$$____________________ _________________$$$$$______________________ ________________$$$$________________________ _______________$$$__________________________ ______________$$____________________________ _____________$______________________________
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^##^##^^^^^^^^^^^^^#^^^^^^##^##^^ ^^^^##^##^^^^^^^^^^^^##^^^^^^##^##^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^ ^^#^^^^^^^##^^^##^^^^##^^^###^^^^##^ ^##^^^^^^^##^^^^##^^^##^^#^^##^^^##^ ^###########^^^^^######^^##########^ ^^#########^^^^^^#####^^^^^#######^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^##^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^##^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^##^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^#^^^^^^^#^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^##^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^##^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^#^^^^^^^##^^^^^^##^^##^^^^^^^^^^^^ ^##^^^^^^^##^^^^^^##^^##^^###^^^^^^^ ^###########^^##^^#########^##^^^^^^ ^^#########^^^##^^^########^##^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^###^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^##^^^^^^^##^^^^^^^^^^^^^^ | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 7:41 pm | |
| به به تولد تولد تولدت مباررررررررررررررررررررررررررررررررک هلنا جان تبریک می گم صد ساله شی جات خیلی خالیه امیدوارم زودتر بیایی و همیشه شاد سلامت باشی همه اینجا دوست دارن و منتظر اومدت هستن | |
|
| |
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 8:14 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 8:23 pm | |
| اینم کادوهای تولد | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 9:20 pm | |
| کدوم شکمویی نصف این کیک رو خورد؟ خودم می دونم کیک عروسیه اما خیلی نازهههههههه اینم هدیه هلنا جون، ناقابله و اما حرف خودم... هلنا جات خیلی خالیه، دلمون واست تنگ شده من که دوست دارم یه روز بیام و ببینم که یه تاپیک زدی توی بخش آشنایی تا خودت رو معرفی کنی دلم می خواد بیای دوباره X_O بازی کنیم و حال این پسرا رو بگیریم مثل اونوقتا که امتیازا رو به نفع خودشون می شمردن و تو میومدی درستشون می کردی یا دوباره بشینی روی صندلی داغ و به سوالای عجیب و غریب بچه ها جواب بدی دوباره پیش هم باشیم، کنار هم هلنا ما دلمون برای تو تنگه، دل تو برای ما تنگ نیست؟ تولدت مبارک آرزو می کنم هدیه خدای بزرگ توی روز تولدت به تو، شادی باشه، شادی جسمت، شادی قلبت و شادی روحت | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الجمعة ديسمبر 14, 2007 9:59 pm | |
| من هم تولد هلنا جون رو بهش تبریک میگم و امیدوارم زودتر برگرده توی سایت این هم کادوی من [img] [/img] | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الخميس يناير 31, 2008 12:24 pm | |
|
اووووووووووه خداي من ...
اوووه نويد عزيز , دلآرام عزيز , امين عزيز , الهام عزيز.
دوستتون دارم ..
اصلا نمي دونم چي بگم .
کاش پيشم بودين که لا اقل مي تونستم, با حرکات دست و نگاه هاي چشمان اشک زده ام , بهتون نشون بدم ,که چقدر براي من ارزشمند هستيد , که چقدر در زندگي من جايگاه بي نظيري دارين .
وجود شما و همچنين رضاي عزيزم در کنار من , بهترين هديه اي بود که خداوند به بنده ي غريبش بخشيد . زماني که اين تاپيک رو ديدم , از شدت خوشحالي نفس در سينه ام حبس شد . احساس کردم که تمامي دنيا رو به روي چشمانم قشنگتر و زيباتر شد , و حتي آسمون نيز دست از بارش برداشت. و به احترام اين عشق بزرگ , تمامي ستارگان رو به جشن دوستي در آسمان دعوت کرد.
ستاره ي بزرگ مهر و محبت ما , پر فروغ تر از ساير ستارگان در حال نور افشاني است, و هيچ ستاره اي رو ياراي مقابله با اون نيست ...
کاش مي تونستم دست تمامي شما دوستان عزيزم رو از نزديک بگيرم , و همراه با شما , بدون هيچ واهمه اي از زندگي و دغدغه هاي اون , رقص شادي و خوشحالي سر بديم..
و این هم شعری از فریدون مشیری تقدیم به شما دوستان عزیزم:من دلم می خواهد.... من دلم می خواهد خانه ای داشته باشم پر دوست کنج هر دیوارش دوستهایم بنشینند آرام گل بگو گل بشنو هرکسی می خواهد وارد خانهء پر عشق و صفای من گردد یک سبد بوی گل سرخ به من هدیه کند شرط وارد گشتن شست و شوی دلهاست شرط آن داشتن یک دل بی رنگ و ریاست بر درش برگ گلی می کوبم روی آن با قلم سبز بهار می نویسم ای یار خانهء ما اینجاست تا که سهراب نپرسد دگر خانهء دوست کجاست؟.. | |
|
| |
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الخميس يناير 31, 2008 1:26 pm | |
| خواهش میکنم هلنا جان ... وظیفه بود ... من خیلی اون روز خوشحال بودم ... همش فکر میکردم که همون روز میای ... ولی خب ... نشد دیگه ... باز هم خوشحالم که اومدیییییییییی ... ولی ای کاش همون روز بودی ... چقدر خوب میشد ... ولی حالا اشکال نداره ... ماهی رو هر وقت از آب بگیری ، چی ؟ آفرین ... میمیره ... نه ، ماهی رو هر وقت از آب بگیری ، تازه ست ... خوش اومدی | |
|
| |
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الخميس يناير 31, 2008 1:42 pm | |
| آره هلنا جان نوید درست میگه انجام وظیفه بود با اینکه یه کم دیر اومدی ولی من مجدد تبریک میگم 541 ساله شی خانومی | |
|
| |
h@sti میزبان
تعداد پستها : 426 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الخميس يناير 31, 2008 1:49 pm | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: حدس بزنين ... الخميس يناير 31, 2008 3:56 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| |
| |
s@ba مشتاق
تعداد پستها : 700 Location : تهران Registration date : 2008-01-09
| عنوان: رد: حدس بزنين ... السبت فبراير 02, 2008 10:09 am | |
| سلام هلنا جونننننننننننننننننننننننننننننننننننن تولدت مبارککککککککککککککککککککک دوباره من دیر رسیدم ببین هلنا جون این یه واقیعته که یا من دیر می رسم یا خواهرمممممممممم هلنا جون این یه دوره ی گردش داره دفعه ی بعدی به احتمال زیاد هستی دیر می رسه.......... | |
|
| |
HeLena Admin
تعداد پستها : 256 Registration date : 2008-01-27
| عنوان: رد: حدس بزنين ... السبت فبراير 02, 2008 10:51 am | |
| | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حدس بزنين ... السبت فبراير 02, 2008 2:51 pm | |
| | |
|
| |
Assal عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1476 Age : 35 Location : تهران Registration date : 2007-12-19
| عنوان: رد: حدس بزنين ... السبت فبراير 02, 2008 6:52 pm | |
| هلنا جان چی بگم جز شرمندگی؟؟؟ آخه تیترش اصلا نمی خورد... بازم می گم ببخشید... می دونم الآن لطف اون موقع رو نداره... ولی... تولدت مبارک گلم... ایشالا به آرزوهای قشنگت برسی... | |
|
| |
| حدس بزنين ... | |
|