هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

خاطرات ماه رمضان

2 مشترك
نويسندهپيام
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314
Registration date : 2007-12-05

خاطرات ماه رمضان Empty
پستعنوان: خاطرات ماه رمضان   خاطرات ماه رمضان Icon_minitimeالأحد سبتمبر 07, 2008 8:37 am

ماه رمضان ماه عجیبیه
بیائید خاطراتی که تو این ماه داریم چه تلخ چه شیرین واسه هم تعریف کنیم
فکر کنم تاپیک جالبی بشه
شروع کنید
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.a-d-w.blogfa.com
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314

خاطرات ماه رمضان Empty
پستعنوان: رد: خاطرات ماه رمضان   خاطرات ماه رمضان Icon_minitimeالأحد سبتمبر 07, 2008 8:43 am

خاطره شیرین : بچه که بودم اولین سالی که روزه می گرفتم خیلی باحال بود من کلا بچه انرژیکی بودم حتی روزه هم فوتبال بازی می کردم کلا گشنه نمی شم ولی بد جور تشنه می شم بادمه یه بار که خیلی فوتبال باری کرده بودم حسابی گرمم شده بود رفتم سراغ شیر اب تا حسابی سر و کله ام رو بشورم وقتی شستم شلنگ اب رو بردم طرف دهنم و حسابی اب خوردم اصلا حواسم نبود که روزه ام
یه دل سیر اب خوردم رفتم که دوباره بازی کنم یهو موندم دیدم روزه بودم و یه بشکه اب خورده بودم ولی خطر از بیخ گوشم گذشت چون خدا از اون بچه باحال هاست Laughing روزه ام باطل نشد lol!
http://www.a-d-w.blogfa.com
maryashena
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
maryashena

تعداد پستها : 1153

خاطرات ماه رمضان Empty
پستعنوان: رد: خاطرات ماه رمضان   خاطرات ماه رمضان Icon_minitimeالأحد سبتمبر 07, 2008 10:26 am

MajidDiab نوشته است:
خاطره شیرین : بچه که بودم اولین سالی که روزه می گرفتم خیلی باحال بود من کلا بچه انرژیکی بودم حتی روزه هم فوتبال بازی می کردم کلا گشنه نمی شم ولی بد جور تشنه می شم بادمه یه بار که خیلی فوتبال باری کرده بودم حسابی گرمم شده بود رفتم سراغ شیر اب تا حسابی سر و کله ام رو بشورم وقتی شستم شلنگ اب رو بردم طرف دهنم و حسابی اب خوردم اصلا حواسم نبود که روزه ام
یه دل سیر اب خوردم رفتم که دوباره بازی کنم یهو موندم دیدم روزه بودم و یه بشکه اب خورده بودم ولی خطر از بیخ گوشم گذشت چون خدا از اون بچه باحال هاست Laughing روزه ام باطل نشد lol!

اتفاقا از این بی حواسی خیلی میچسبه geek
maryashena
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
maryashena

تعداد پستها : 1153

خاطرات ماه رمضان Empty
پستعنوان: رد: خاطرات ماه رمضان   خاطرات ماه رمضان Icon_minitimeالأحد سبتمبر 07, 2008 10:29 am

خاطره..

یادمه یه برنامه کودک نشون میداد اسمش یادم نیست

ولی شخصیت داستانش دو تا دختر بودند به نام زهره و زهرا که من خیلی اون برنامه را دوست داشتم

یادش بخیر

خاطرات ماه رمضان
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-