هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

ترجمه بيانيه نوال الزغبي

نويسندهپيام
mona
میزبان
میزبان
mona

تعداد پستها : 201
Registration date : 2008-01-31

ترجمه بيانيه نوال الزغبي Empty
پستعنوان: ترجمه بيانيه نوال الزغبي   ترجمه بيانيه نوال الزغبي Icon_minitimeالجمعة سبتمبر 12, 2008 6:12 pm

[center]جدایی نوال از همسرش موضوع داغ بسیاری از نشریات و شایعه پراکنان شده چندی از این مقالات مجله ها و روزنامه های مختلف رو براتون ترجمه کردمکه در ادامه تقدیم حضورتون میکنم.. همچنین ترجمه مقاله ای که دیروز "می الیاس" در "ایلاف" ثبت کرده بود، به همراه ترجمه بیانیه ای که نوال صادر کرده بود.
الشبکة: من و ایلی در کار موفق بودیم ولی در زندگی مشترک نه!

نوال از بازگو کردن مشکلات بین خود و ایلی و عوامل جداییش خودداری کرد .او به همراه 3 فرزندش منزل سابقش را ترک کرده و تا آماده شدن منزل جدیدش (در شمال لبنان،در منطقه ادما) در خانه پدری اش زندگی میکند.

کلام الناس: چرا نوال جداییش را از ایلی دیب مخفی کرد؟

نوال تاکید کرد که جدایی از همسرش ایلی دیب به خاطر پاره ای از مسائل میباشد ولی با وجود این مسائل ، روابط آنها با هم خوب است و او مدیر برنامه ها و پدر فرزندانش باقی خواهد ماند.

نوال مدتها قضیه جدایی از همسرش را انکار میکرد علی رغم اینکه آنها از مدتها پیش در دو خانه جدا از هم زندگی میکردند.شاید نوال منتظر وقت مناسبی بود تا این جدایی را رسما اعلام کند.

بعضی از نشریات نوشته اند که نوال فقط لوازم ضروری اش را با خود از منزلش برده و همه چیز را برای همسر خود باقی گذاشته و راجع به حق و حقوق خود در خانه هم چیزی نخواسته است.

نوال از روزنامه نگاران میخواهد که در زندگی خصوصی اش دخالت نکنند.

بعد از اینکه این ستاره بزرگ موسیقی عرب ،نوال الزغبی، جدایی از همسرش را اعلام کرد، دلایل این جدایی را محفوظ نگه داشت چون این موضوع فقط به او و خانواده اش مربوط میشود.رسانه ای مختلفی دلایل این جدایی را حدس زدند و سناریوهای زیادیرا درباره این موضوع دادند.بیشترین سناریویی که مطرح شد این بود که همسر نوال از شغل او سود زیادی میبرد و به همین دلیل نوال از او جدا شده است!

بقیه سناریوها به دوستانی از نوال برمیگردد که نوال هیچگاه اسرارش را با آنها در میان نگذاشته است.

به همین دلایل نوال تصمیم گرفت که برای اولین بار بیانیه ای را منتشر کند تا به همه نوشته ها، شایعات و دروغهایی که اطرافیانش به او نسبت داده اند خاتمه دهد.

در زیر متن بیانیه را میخوانید.

بیانیه ای از طرف نوال الزغبی:

اخیرا بعد از اینکه چندین نشریه مقالاتی را در مورد موضوع جدایی و طلاق من از همسرم آقای ایلی دیب منتشر کردند ، شایعه های بعضی از مردم در این مورد به اوج رسید و گفتند که همسر سابق من آقای ایلی دیب از حرفه ی من سود زیادی میبرد و افراد ناشناسی در اینمورد از طرف من دروغهای زیادی گفتند.این شایعات غلط هستند و این شایعه های غلط چیزی است که به من و خانواده ام آسیب میرساند و بیشتر آسیب روحی میباشد.مردم، رسانه ها و مطبوعات باید منطقی و صادق باشند.من میخوام به همه روزنامه نگاران محترم بگویم:

دلایل جدایی ما از همدیگر ،من و همسرم، دلایل خصوصی به عنوان یک زوج میباشد.ما آنها را نزد خود محفوظ نگه داشتیم و نمیخواهیم که مردم آنها را بدانند چون به کسی مربوط نمیشود، و به همین دلیل این حق هیچکسی نمیباشد که آنها را آشکار کند و من آمیدوارم که روزنامه نگاران محترم به خواسته ی ما احترام بگذارند.
حرفهای مردم ناشناس که از طرف من دروغ گفته اند و به همسرم تهمت زده اند همه اش دروغ میباشد و هیچ پایه و اساس درستی ندارد اگر صحیح بود من روابط خوبم بین خودم و ایلی را علیرغم به پایان رسیدن ازدواجمان متذکر نمیشدم و قراردادم را با او به عنوان تنها مدیر برنامه هایم را تجدید نمیکردم .
من در رسانه های مختلفی از روابط خوبم با همسر سابقم صحبت کرده ام که علی رغم شکست در زندگی زناشوییمان بین ما احترام متقابلی وجود دارد و به همین دلیل من متعجب میشم وقتی بقیه از طرف من میگن که من به دوستام دروغ میگم و کاملا برعکس حرفهای من را میزنند.کسانیکه این شایعات را درست میکنند نمیشه گفت که محرم اسرار من هستند.
به همین دلیل که قبلا هم گفته ام و به دلیل همه احترامی که نسبت به روزنامه نگاران محترم دارم و همکاری و احترام متقابلی که همیشه بین ما وجود داشته و علاقه ای که به خانواده ام و همسر سابقم دارم میخواهم که در این مرحله سخت که دارم اون رو تجربه میکنم از این شایعه های غلط دور باشم.

امیدوارم که انها کارشان را خالصانه و چنان که شایسته آنهاست انجام دهند به خصوص درمورد خانواده ام وزندگی شخصی ام و خواسته ی نهایی من انتقاد سودمند از حرفه ام میباشد.

9/9/2008

امضا: نوال الزغبی

به هر حال باز هم تکرار میکنم که زندگی خصوصی هر شخصی به خودش مربوط است .من به شخصه نوال را به خاطر ارامشی که در صدایش وجود دارد و همچنین برخی از صفات اخلاقی پسندیده اش دوست دارم و او همیشه برایم ستاره باقی خواهد ماند و برای موفقیت روز افزونش دعا میکنم.

منبع:www.nawalalzoghbi.2ir.ir
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.nawalelzoghbi.blogfa.com

ترجمه بيانيه نوال الزغبي
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-