| **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** | |
|
+7amin MajidDiab G H A Z A L دلارام magnoon diab بهاره yasamiin 11 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 9:56 am | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 10:32 am | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط بهاره در الخميس سبتمبر 25, 2008 10:41 am ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 10:33 am | |
| قربون تو آبجی گلم بشم که دل بزرگی داره من خیلی خوشحالم که با شماها آشنا شدم اصلا بزارید بدون هیچ رودربایسی حرف دلم رو بزنم من عاشق مهربونی بهارشدم آبجی بهار درست مثل اسمش می مونه واقعا مثل بهار پاک و مهربونه سوتی ندادم بهار مهربونه چون اگه بهار نبود زمین خدا همیشه اسیر غول برفا بود بهار گلم خیلی دوستت دارم من عاشق مظلومیت دلارام شدم درسته من دلارام ندیدم اما از حرفای قشنگش میشه فهمید چقدر مظلوم مهربونه چقدر واسه ی بچه ها احترام قائله آبجی دلارام دوستت دارم من عاشق صداقت عمه یاسی شدم من یکی عمه بیشتر ندارم خیلی هم عمه م دوست دارم اما از وقتی یاسی بهم گفت می تونم عمه صداش بزنم اون روز بهتریم روز زندگیم بود می خواستم بال دربیارم پرواز کنم واقعا عمه خوبیه عمه گلم خیلی خیلی دوستت دارم من عاشق یاسمین دوست داشتنی شدم درسته دل آدما کوچیکه اما یاسمین من ثابت کرد دل بزرگی داره یاسمین جون دوستت دارم من از آنیکا چون مادر فداکاریه از مریم اشنا چون گلی مثل اسمش از ارغوان عزیز چون حرفاش با داستانهاش ثابت کرد چقدر به فکر همگیمونه چقدر سرنوشت تک تکمون واسه ش مهمه همگیتون رو دوست دارم من از میثم سلمان مجید امین نوید میلاد ممنونم چون من به داشتن همیچین داداشای گلی افتخار می کنم داداشایی که شرنوست آبجی هاشون واسه شون مهمه داداشایی که مثل کوه پشت خواهراشون هستم داداشایی که تو شادی و غم خواهراشون شریکن داداشایی وجودشون واسه ی خواهراشون عزیزه داداشای گلم همیشه عزیز این آبجی کوچیکه بودید هستید تا ابد هم خواهید ماند امیدوارم دوباره روزی بیاد که خونه دوم همگیمون مثل گذشته شلوغ باشه اگه اسم بقیه نگفتم اصلا فکر نکنید فراموشتون کردم چون همیشه جای همگیتون تو قلبم محفوظه غزل عسل خاله طناز که امیدوارم به حال و هوای گذشته ش برگرده طناز جون بی خیال اینقدر به خودت سخت نگیر امیدوارم تو کنکور زندگیت سربلند باشی از الهام گلم از صبا هستی درسته دیگه پیش ما نیستن اما همیشه با یادشون هستم از اینجا جا داره از زحمات بی دریغ هلنا و رضا عزی تشکر کنم و تمامی گل های عالم پیشکش شون کنم چون اگه این دوتا گل نبودم من هیچ شما ها رو پیدا نمی کردم قربون همگیتون بشم خیلی خیلی واسه م عزی و مهربون هستید همگیتون مثل مرجان, واسه م عزیز و دوست داشتنی هستید (این نکته هم بگم تمام زندگی من مرجانه) امیدوارم دوباره روزی بیاد که همگیمون دور هم جمع بشیم و تو شادی هم شریک بشم موفق باشی دوستدارتون محبوبه | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 10:46 am | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط بهاره در الجمعة سبتمبر 26, 2008 6:40 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 1:15 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 8:01 pm | |
| معاشران گره از زلف یار باز کنید شبی خوش است بدین قصهاش دراز کنید حضور خلوت انس است و دوستان جمعند و ان یکاد بخوانید و در فراز کنید رباب و چنگ به بانگ بلند میگویند که گوش هوش به پیغام اهل راز کنید به جان دوست که غم پرده بر شما ندرد گر اعتماد بر الطاف کارساز کنید میان عاشق و معشوق فرق بسیار است چو یار ناز نماید شما نیاز کنید نخست موعظه پیر صحبت این حرف است که از مصاحب ناجنس احتراز کنید هر آن کسی که در این حلقه نیست زنده به عشق بر او نمرده به فتوای من نماز کنید وگر طلب کند انعامی از شما حافظ حوالتش به لب یار دلنواز کنید یاسمین عزیزم مثل همیشه گل کاشتی داریم به سالگرد تاسیس فروم هم نزدیک می شیم و باید واسش تولد بگیریم راستش من اکثر اوقات احساساتم رو راحت بیان می کنم ولی در مورد بعضی چیزای خاص، کلمه ها واقعا عاجز و ناتوان میشن برای به دوش کشیدن بار احساس یکی از اون چیزای خاص، علاقه و احساس من نسبت به تک تک شماست نمی تونم بگم چقدر دوستتون دارم، و نمی تونم بگم هر کدومتون چه جایگاهی در قلب من دارین و چه احساسی بهتون دارم نمی تونم به کلمه بگم که چقدر برام عزیزید و چقدر از اینکه اینجا و کنار شما هستم خدا رو شکر می کنم نمی تونم بگم برای هر کدومتون چقدر آرزوی خوب دارم و چقدر دعاتون می کنم و نمی تونم بگم، که شادی شما رو به اندازه شادی خودم دوست دارم و برای غصه هاتون به اندازه غصه های خودم ناراحت می شم فقط ازتون می خوام که من و کلمه ها رو ببخشید و از من این رو قبول کنید که از فطرتی که خدا در وجودم گذاشته، نه حتی از قلب خودم که گاهی به خطا میره، از فطرتی که خدامون در وجودمون گذاشته دوستتون دارم بهاره، یاسمین، محبوبه، مرجان، عسل، الهام، مریم، یاسمن، هلنا، آنیکا خانوم، مبینا، هستی، صبا، مونا، شیرین، ارغوان، نسیم، لیلا، امین، مجید، سلمان، میثم، نوید، میلاد، آقا رضا و همه دوستان خوبم که اسمشون رو فراموش کردم، همتون رو دوست دارم و امیدوارم خدا به این جمع نظر کنه و تا همیشه دوستان خوب همدیگه باقی بمونیم فروم جان پیشاپیش تولدت مبارک
اين مطلب آخرين بار توسط دلارام در الجمعة سبتمبر 26, 2008 6:19 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس سبتمبر 25, 2008 8:09 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الجمعة سبتمبر 26, 2008 5:59 am | |
| قربون تو آبجی گلم بشم از قدیم میگن که دله که به دل راه داره تو بهترین آبجی دنیایی ="دلارام"] - magnoon diab نوشته است:
- قربون تو آبجی گلم بشم
که دل بزرگی داره
من خیلی خوشحالم که با شماها آشنا شدم اصلا بزارید بدون هیچ رودربایسی حرف دلم رو بزنم من عاشق مهربونی بهارشدم آبجی بهار درست مثل اسمش می مونه واقعا مثل بهار پاک و مهربونه سوتی ندادم بهار مهربونه چون اگه بهار نبود زمین خدا همیشه اسیر غول برفا بود بهار گلم خیلی دوستت دارم من عاشق مظلومیت دلارام شدم درسته من دلارام ندیدم اما از حرفای قشنگش میشه فهمید چقدر مظلوم مهربونه چقدر واسه ی بچه ها احترام قائله آبجی دلارام دوستت دارم من عاشق صداقت عمه یاسی شدم من یکی عمه بیشتر ندارم خیلی هم عمه م دوست دارم اما از وقتی یاسی بهم گفت می تونم عمه صداش بزنم اون روز بهتریم روز زندگیم بود می خواستم بال دربیارم پرواز کنم واقعا عمه خوبیه عمه گلم خیلی خیلی دوستت دارم من عاشق یاسمین دوست داشتنی شدم درسته دل آدما کوچیکه اما یاسمین من ثابت کرد دل بزرگی داره یاسمین جون دوستت دارم من از آنیکا چون مادر فداکاریه از مریم اشنا چون گلی مثل اسمش از ارغوان عزیز چون حرفاش با داستانهاش ثابت کرد چقدر به فکر همگیمونه چقدر سرنوشت تک تکمون واسه ش مهمه همگیتون رو دوست دارم من از میثم سلمان مجید امین نوید میلاد ممنونم چون من به داشتن همیچین داداشای گلی افتخار می کنم داداشایی که شرنوست آبجی هاشون واسه شون مهمه داداشایی که مثل کوه پشت خواهراشون هستم داداشایی که تو شادی و غم خواهراشون شریکن داداشایی وجودشون واسه ی خواهراشون عزیزه داداشای گلم همیشه عزیز این آبجی کوچیکه بودید هستید تا ابد هم خواهید ماند
امیدوارم دوباره روزی بیاد که خونه دوم همگیمون مثل گذشته شلوغ باشه اگه اسم بقیه نگفتم اصلا فکر نکنید فراموشتون کردم چون همیشه جای همگیتون تو قلبم محفوظه غزل عسل خاله طناز که امیدوارم به حال و هوای گذشته ش برگرده طناز جون بی خیال اینقدر به خودت سخت نگیر امیدوارم تو کنکور زندگیت سربلند باشی از الهام گلم از صبا هستی درسته دیگه پیش ما نیستن اما همیشه با یادشون هستم از اینجا جا داره از زحمات بی دریغ هلنا و رضا عزی تشکر کنم و تمامی گل های عالم پیشکش شون کنم چون اگه این دوتا گل نبودم من هیچ شما ها رو پیدا نمی کردم
قربون همگیتون بشم خیلی خیلی واسه م عزی و مهربون هستید همگیتون مثل مرجان, واسه م عزیز و دوست داشتنی هستید (این نکته هم بگم تمام زندگی من مرجانه) امیدوارم دوباره روزی بیاد که همگیمون دور هم جمع بشیم و تو شادی هم شریک بشم
موفق باشی دوستدارتون محبوبه قربون تو محبوبه خوبم بشم تو مهربون ترین و خوبترین محبوبه دنیایی محبوب قلب منی منم تو رو خیلی دوست دارم عزیز دلم خیلی خیلی زیاد دوستت دارم[/quote] | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الجمعة سبتمبر 26, 2008 6:14 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الجمعة سبتمبر 26, 2008 6:34 am | |
| | |
|
| |
G H A Z A L میزبان
تعداد پستها : 125 Age : 35 Registration date : 2008-06-30
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الجمعة سبتمبر 26, 2008 8:37 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الجمعة سبتمبر 26, 2008 12:48 pm | |
| سلام منم هستماااااا من هم به داشان دوستانی خوب چون شما افتخار میکنم راستی این اولین پست من از دانشگاهمونه | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الجمعة سبتمبر 26, 2008 4:13 pm | |
| منم تبریک میگم دستت درد نکنه یاسمین برای یادآوری قشنگت انشالا که این جمع خوب و صمیمی هیچوقت از هم نپاشه منم به وجود دوستای خوبی مثل شما افتخار می کنم و همتونو دوست دارم | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** السبت سبتمبر 27, 2008 3:40 pm | |
| فداي تو ياس خودم خيلي گلي خانومم ياسي مثبت پر انرژي. جشن بزرگ و قشنگي گرفتي. منم وقتي نوشته هاي شما رو خوندم تموم لحظه ها جلوي چشام رد شد. روزايي كه با هم خنديدم روزهايي كه دلم گرفته بود و مي خواستم برم و شما دوستاي گلم باهام بودين وقتي دخر خالم مريض بود تك تك تون تنهام نذاشتين و با دعاهاي قشنگتون مريمم رو برگردوندين و ... به زحمت ميتونم دكمه هاي كيبردم رو از پشت اشكام ببينم خيلي دوستون دارم خيلي زياد ان شاالله كه هميشه دور هم باشين و خندون اميدوارم كه هلنا و آقا رضا هم زودتر به خونه ي خودشون برگردن. | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** السبت سبتمبر 27, 2008 3:43 pm | |
| - magnoon diab نوشته است:
- قربون تو آبجی گلم بشم
که دل بزرگی داره
من خیلی خوشحالم که با شماها آشنا شدم اصلا بزارید بدون هیچ رودربایسی حرف دلم رو بزنم من عاشق مهربونی بهارشدم آبجی بهار درست مثل اسمش می مونه واقعا مثل بهار پاک و مهربونه سوتی ندادم بهار مهربونه چون اگه بهار نبود زمین خدا همیشه اسیر غول برفا بود بهار گلم خیلی دوستت دارم من عاشق مظلومیت دلارام شدم درسته من دلارام ندیدم اما از حرفای قشنگش میشه فهمید چقدر مظلوم مهربونه چقدر واسه ی بچه ها احترام قائله آبجی دلارام دوستت دارم من عاشق صداقت عمه یاسی شدم من یکی عمه بیشتر ندارم خیلی هم عمه م دوست دارم اما از وقتی یاسی بهم گفت می تونم عمه صداش بزنم اون روز بهتریم روز زندگیم بود می خواستم بال دربیارم پرواز کنم واقعا عمه خوبیه عمه گلم خیلی خیلی دوستت دارم من عاشق یاسمین دوست داشتنی شدم درسته دل آدما کوچیکه اما یاسمین من ثابت کرد دل بزرگی داره یاسمین جون دوستت دارم من از آنیکا چون مادر فداکاریه از مریم اشنا چون گلی مثل اسمش از ارغوان عزیز چون حرفاش با داستانهاش ثابت کرد چقدر به فکر همگیمونه چقدر سرنوشت تک تکمون واسه ش مهمه همگیتون رو دوست دارم من از میثم سلمان مجید امین نوید میلاد ممنونم چون من به داشتن همیچین داداشای گلی افتخار می کنم داداشایی که شرنوست آبجی هاشون واسه شون مهمه داداشایی که مثل کوه پشت خواهراشون هستم داداشایی که تو شادی و غم خواهراشون شریکن داداشایی وجودشون واسه ی خواهراشون عزیزه داداشای گلم همیشه عزیز این آبجی کوچیکه بودید هستید تا ابد هم خواهید ماند
امیدوارم دوباره روزی بیاد که خونه دوم همگیمون مثل گذشته شلوغ باشه اگه اسم بقیه نگفتم اصلا فکر نکنید فراموشتون کردم چون همیشه جای همگیتون تو قلبم محفوظه غزل عسل خاله طناز که امیدوارم به حال و هوای گذشته ش برگرده طناز جون بی خیال اینقدر به خودت سخت نگیر امیدوارم تو کنکور زندگیت سربلند باشی از الهام گلم از صبا هستی درسته دیگه پیش ما نیستن اما همیشه با یادشون هستم از اینجا جا داره از زحمات بی دریغ هلنا و رضا عزی تشکر کنم و تمامی گل های عالم پیشکش شون کنم چون اگه این دوتا گل نبودم من هیچ شما ها رو پیدا نمی کردم
قربون همگیتون بشم خیلی خیلی واسه م عزی و مهربون هستید همگیتون مثل مرجان, واسه م عزیز و دوست داشتنی هستید (این نکته هم بگم تمام زندگی من مرجانه) امیدوارم دوباره روزی بیاد که همگیمون دور هم جمع بشیم و تو شادی هم شریک بشم
موفق باشی دوستدارتون محبوبه محبوبه ي عزيزم خانوم گل عمه تو خودت خوب و با محبتي فدات شم. ممنونم از محبتت...خيلي خوشحالم كردي اگه الان پيشم بودي محكم بغلت ميكردم و مي بوسيدمت دوست دارم عزيزم | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الإثنين سبتمبر 29, 2008 7:40 am | |
| - magnoon diab نوشته است:
-
من از میثم سلمان مجید امین نوید میلاد ممنونم چون من به داشتن همیچین داداشای گلی افتخار می کنم داداشایی که شرنوست آبجی هاشون واسه شون مهمه داداشایی که مثل کوه پشت خواهراشون هستم داداشایی که تو شادی و غم خواهراشون شریکن داداشایی وجودشون واسه ی خواهراشون عزیزه داداشای گلم همیشه عزیز این آبجی کوچیکه بودید هستید تا ابد هم خواهید ماند - دلارام نوشته است:
بهاره، یاسمین، محبوبه، مرجان، عسل، الهام، مریم، یاسمن، هلنا، آنیکا خانوم، مبینا، هستی، صبا، مونا، شیرین، ارغوان، نسیم، لیلا، امین، مجید، سلمان، میثم، نوید ، میلاد، آقا رضا و همه دوستان خوبم که اسمشون رو فراموش کردم، همتون رو دوست دارم و امیدوارم خدا به این جمع نظر کنه و تا همیشه دوستان خوب همدیگه باقی بمونیم
فروم جان پیشاپیش تولدت مبارک
آقاااااااااااااااااا ... اینا همش من بودمااااااااااا ... خداییش چقدر طرفدار دارم من ... خب .. مممممممممم ... چیز خاصی نمیخوام بگم ... چون نمیتونم بعدش خودم رو کنترل کنم ... فقط میخوام بگم از وقتی با این فروم آشنا شدم زندگیم به کل عوض شد ... یعنی اگه با اینجا آشنا نمیشدم ، به خیلی از موفقیت ها نمیرسیدم ، به این حد نمیرسیدم ، اینطوری رشد نمیکردم ... خلاصه ، خیلی مدیون اینجام ... همه تون برام عزیز هستین ... با تک تک شماها بودم .. برای همه تون هم بهترین ها رو آرزو دارم ... البته به غیر از دلارام جان ... براش هیچ آرزویی نمیکنم ... شوخی میکنم ... همه تون موفق باشید ... | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الأربعاء أكتوبر 01, 2008 3:31 am | |
| خب ... اول از همه از همتون تشکر می کنم .... خیلی لطف دارید .... وقتی که نوید بهم این فروم رو معرفی کرد ، هیچ وقت فکر نمی کردم تا این حد خوب و با حال باشه . فکر می کردم فضاش مثل فضای فروم....... باشه اما خب ، اصلا اونجوری نبود . نوید گفت که تو این فروم در یه سری مسائل رشد کرده .... این موضوع برای من هم صدق می کنه ... من هم تو این فروم به رشد فکری رسیدم . و واقعا بچه های این فروم رو دوست دارم ... و تو خیلی از مسائل کمکم کردن ... از این که منو به عنوان داداشتون قبول کردید ممنونم ( کودک بی سرپرست - کمیته امداد امام خمینی (ره) ) | |
|
| |
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الأربعاء أكتوبر 01, 2008 8:15 am | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الأربعاء أكتوبر 08, 2008 6:55 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الأربعاء أكتوبر 08, 2008 7:50 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الأربعاء أكتوبر 08, 2008 2:31 pm | |
| اصلا هم گناه نداری من باید تو رو مجازات کنم تا درس عبرتی باشه واسه ی دیگران "]یه آشی واسه ت پختم که صد وجب روش روغنه نگو هورا باید واسه ی خودت گریه کنی مجنون شانت "]من دوباره اومدم هورررررا به خودم [/quote][/quote] l منو می خواهی بزنی ؟؟ مگه گناه ندارم [/quote] | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| |
| |
| عنوان: رد: **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** الخميس أكتوبر 09, 2008 6:48 am | |
| | |
|
| |
| **جشن با هم بودن بچه هاي فروم** | |
|