| سلام- وقتتون بخیر | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
saeeddez رهگذر
تعداد پستها : 41 Age : 40 Location : دزفول Registration date : 2008-10-24
| عنوان: سلام- وقتتون بخیر الجمعة أكتوبر 24, 2008 5:23 pm | |
| یه ترانه سامان با جواد العلی خونده به نام " یجیلک یوم" معنی این کلمه رو کسی میدونه؟ اگه متن ومعنی ترنه رو هم بدین ممنون می شم | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الجمعة أكتوبر 24, 2008 7:05 pm | |
| خب آقا سعید منم عربیم خوب نیست ، ولی فکر کنم معنی این رو فهمیدم ... یجیلک یوم = روزی فرا میرسید (برای تو) که بعدش ادامه شعر رو میگه ... مثل اونجا که سامان میگفت : به خدا که قسم ، دل تو روزی میمیره ... دیگه قلب منو عزیزم کس دیگه میگیره مثل این ... امیدوارم واضح بوده باشه ... متنش رو هم سعی میکنم بذارم ... | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الجمعة أكتوبر 24, 2008 7:28 pm | |
| خب سعید جان ... اینم از متن و ترجمه این ترانه ... البته ، فقط قسمت متن عربیش رو گذاشتم ، اون قسمتی که سامان میخونه بالطبع فارسیه و همه متوجه میشن دیگه ... ها ؟ اگه کسی اون فارسیا رو هم متوجه نمیشه بگین بذارم متنش رو ... مادریت شصار فینی؟ ماحن قلبک؟ نفهمیدی چه اتفاقی برای من افتاد؟ دلت برام نسوخت؟
کلهم قالولک انی محتاجلک وانا انتظر همشون بهت گفتن که من محتاج و منتظرتم من یومها خاب ظنی از اون روزی که من ناامیدم ماسمعت بشی عنی و لا ماهمک؟ چیزی از من نشنیدی و یا برات مهم نبود؟ یاما کنت اتمنی اشوفک چقدر آرزو میکردم که ببینمت او یجیلی منک خبر یا خبری از تو به من برسه لاتقولی کم تحبنی، مره اثبتلی نگو که چقدر دوستم داری، یکبار برام اثبات کن *** یجیلک یوم تندم علی ماسویت روزی میاد که از کارهایی که کردی پشیمون میشی و اقول منک لله، یکفی، انا ملیت و میگم خدا جزاتو بده، کافیه، من خسته شدم *** لاتعذر فی ظروفک، بس کافی خودتو توجیه نکن، کافیه قلبی تعب من غرورک قلب من از غرورت خسته شده وانا اللی قلبی ماقدر و کاری نتونست بکنه لاتنتظر شی منی دیگه از من چیزی انتظار نداشته باش انتهی حبک عشقت تموم شد اینم لینک دانلود این ترانه از رپیدشیر (RapidShare) : یجیلک یوم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الإثنين أكتوبر 27, 2008 4:55 am | |
| تو چقدر گلی نوید.... دستت درد نکنه | |
|
| |
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الإثنين أكتوبر 27, 2008 6:55 pm | |
| - Jany نوشته است:
- تو چقدر گلی نوید....
دستت درد نکنه خواهش میکنم ... خب من فکر کنم 4 تا گل هستم ... قاااااااااااااااابل شما رو نداشت ... | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الثلاثاء أكتوبر 28, 2008 3:10 am | |
| | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الخميس نوفمبر 06, 2008 3:53 pm | |
| [quote="nAvId"]خب سعید جان ... اینم از متن و ترجمه این ترانه ... البته ، فقط قسمت متن عربیش رو گذاشتم ، اون قسمتی که سامان میخونه بالطبع فارسیه و همه متوجه میشن دیگه ... ها ؟ اگه کسی اون فارسیا رو هم متوجه نمیشه بگین بذارم متنش رو ... agha navid dastetoon dard nakone in tarane mano yade roozay ebadi mindaze vali doosesh daram mamnoon az tarjomatoon | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 42 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الخميس نوفمبر 06, 2008 3:59 pm | |
| [quote="nAvId"]خب سعید جان ... اینم از متن و ترجمه این ترانه ... البته ، فقط قسمت متن عربیش رو گذاشتم ، اون قسمتی که سامان میخونه بالطبع فارسیه و همه متوجه میشن دیگه ... ها ؟ اگه کسی اون فارسیا رو هم متوجه نمیشه بگین بذارم متنش رو ... agha navid dastetoon dard nakone in tarane mano yade roozay ebadi mindaze vali doosesh daram mamnoon az tarjomatoon | |
|
| |
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الأحد نوفمبر 16, 2008 4:36 pm | |
| خواهش میکنم مونا جان ...
منم با این ترانه یاد گذشته ها میفتم
اون زمان که سامان کولاک کرده بود !!!
یاد اون ترانه ها که میگفت "اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن، شکایت عشق تو رو به مرغ عاشق میکنن ..."
...
!!! | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: سلام- وقتتون بخیر الأحد نوفمبر 16, 2008 6:15 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- خواهش میکنم مونا جان ...
منم با این ترانه یاد گذشته ها میفتم
اون زمان که سامان کولاک کرده بود !!!
یاد اون ترانه ها که میگفت "اگه تو از پیشم بری شمعدونی ها دق میکنن، شکایت عشق تو رو به مرغ عاشق میکنن ..."
...
!!! ااخخخخخخخخخخخخخخ دقیقا"!!!!!!!!! | |
|
| |
| سلام- وقتتون بخیر | |
|