تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
عنوان: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الجمعة أكتوبر 31, 2008 4:15 am
تاريخ چشم به راه فاطمه اي ديگر است. انتظار به سر مي آيد و شميم دلنوازي، خانه خورشيد را فرا ميگيرد. خنكاي حضور دوباره فاطمه (س) در فضاي مدينه جاري مي شود و كوثر فاطمي، جوشيدن ميگيرد. به كوچه باغهاي حرم تو پناه مي آورم و در سايه سار ملكوتي آن، نفسي تازه مي نمايم. كنار نهر استجابت مي نشينم و قطره اي مي شوم در آبي زلال اشك هاي زائرانت. ضريح نوراني ات را در آغوش ميگيرم و از بين شبكه هاي آن، مزار مطهر تو را تماشا مي كنم. باورم نمي شود! آيا به اين سادگي به زيارت تو آمده ام! تو كه زيارتت، همسان زيارت ياس گمشده مدينه است!
تولد حضرت معصومه (س) بر تمامی شیعیان و محبان آن حضرت بخصوص
دختران پاک ایران زمین مبارک باد
دختران روزتان مبارک
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الجمعة أكتوبر 31, 2008 4:17 am
عكس دومي رو امروز صبح ساعت 8:30 بود كه خودم گرفتم
تازه تازست .. جاتون خالي .
. انقدر زائر بود كه جايي واسه تردد نبود .. داخل صحن پر بود و نميشد داخل شد
به نيابت همه زيارت كردم و نماز خوندم .. جاتون خالي .. صفا و آرامش حرم با همه شلوغيش هميشه هست
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الجمعة أكتوبر 31, 2008 4:18 am
حضرت فاطمه معصومه (س) در روز اول ذيقعده سال 173 هجري، در شهر مدينه چشم به جهان گشود. اين بانوي بزرگوار، از همان آغاز، در محيطي پرورش يافت كه پدر و مادر و فرزندان، همه به فضايل اخلاقي آراسته بودند. عبادت و زهد، پارسايي و تقوا، راستگويي و بردباري، استقامت در برابر ناملايمات، بخشندگي و پاكدامني و نيز ياد خدا، از صفات برجسته اين خاندان پاك سيرت و نيكو سرشت به شمار مي رفت. پدران اين خاندان، همه برگزيدگان و پيشوايان هدايت، گوهرهاي تابناك امامت و سكان داران كشتي انسانيت بودند.
سرچشمه دانش
حضرت معصومه (س) در خانداني كه سرچشمه علم و تقوا و فضايل اخلاقي بود، پرورش يافت. پس از آنكه پدر بزرگوار آن بانوي گرامي به شهادت رسيد، فرزند ارجمند آن امام، يعني حضرت رضا (ع) عهده دار امر تعليم و تربيت خواهران و برادران خود شد و مخارج آنان را نيز بر عهده گرفت. در اثر توجهات زياد آن حضرت، هر يك از فرزندان امام كاظم (ع) به مقامي والا دست يافتند و زبانزد همگان گشتند. ابن صباغ ملكي در اين باره ميگويد: «هر يك از فرزندان ابي الحسن موسي معروف به كاظم، فضيلتي مشهور دارد». بدون ترديد بعد از حضرت رضا (ع) در ميان فرزندان امام كاظم (ع)، حضرت معصومه (س) از نظر علمي و اخلاقي، والامقام ترين آنان است. اين حقيقت از اسامي، لقب ها، تعريف ها و توصيفاتي كه ائمه اطهار (ع) از ايشان نموده اند، آشكار است و اين حقيقت روشن مي سازد كه ايشان نيز چون حضرت زينب (س) «عالمه غير معلمه» بوده است.
مظهر فضايل
حضرت فاطمه معصومه (س) مظهر فضايل و مقامات است. روايات معصومان (ع) فضيلت ها و مقامات بلندي را به آن حضرت نسبت مي دهد. امام صادق (ع) در اين باره مي فرمايند: «آگاه باشيد كه براي خدا حرمي است و آن مكه است؛ و براي پيامبر خدا حرمي است و آن مدينه است. و براي اميرمؤمنان حرمي است و آن كوفه است. بدانيد كه حرم من و فرزندانم بعد از من، قم است. آگاه باشيد كه قم، كوفه كوچك ماست، بدانيد بهشت هشت دروازه دارد كه سه تاي آن ها به سوي قم است. بانويي از فرزندان من به نام فاطمه، دختر موسي، در آن جا رحلت مي كند كه با شفاعت او، همه شيعيان ما وارد بهشت مي شوند.»
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الجمعة أكتوبر 31, 2008 4:19 am
القاب حضرت معصومه (س)
به طور كلي، سه زيارت نامه براي حضرت معصومه (س) ذكر شده كه يكي از آن ها مشهور و دو تاي ديگر غير مشهور است. اسامي و لقب هايي كه براي حضرت معصومه (س) در دو زيارت نامه غير مشهور ذكر شده؛ به قرار ذيل است: طاهره (پاكيزه)، حميده (ستوده)؛ بِرّه (نيكوكار)؛ رشيده (حد يافته)؛ تقّيه (پرهيزگار)؛ رضّيه (خشنود از خدا)؛ مرضيّه (مورد رضايت خدا)؛ سيده صديقه (بانوي بسيار راستگو)؛ سيده رضيّه مرضّيه (بانوي خشنود خدا و مورد رضاي او)؛ سيدةُ نساء العالمين (سرور زنان عالم). هم چنين محدثّه و عابده از صفات و القابي است كه براي حضرت معصومه (س) عنوان شده است.
شفاعت حضرت معصومه (س)
بالاترين جايگاه شفاعت، از آن رسول گرامي اسلام است كه در قرآن كريم، از آن به «مقام محمود» تعبير شده است. همين طور دو تن از بانوان خاندان رسول مكرم اسلام، شفاعت گسترده اي دارند كه بسيار وسيع و جهان شمول است و مي تواند همه اهالي محشر را فرا گيرد. اين دو بانوي عالي قدر، صديقه اطهر، حضرت فاطمه زهرا (س) و شفيعه روز جزا، حضرت فاطمه معصومه (س) هستند. در مورد شفاعت گسترده حضرت زهرا (س) همين بس كه شفاعت، مهريه آن حضرت است و به هنگام ازدواج، پيك وحي طاقه ابريشمي از سوي پروردگار آورد كه در آن، جمله «خداوند مهريه فاطمه زهرا را، شفاعت گنهكاران از امت محمد (ص) قرار داد»، اين حديث از طريق اهل سنت نيز نقل شده است. پس از فاطمه زهرا (س) از جهت گستردگي شفاعت، هيج بانويي به شفيعه محشر، حضرت معصومه (س) نمي رسد. بر همين اساس است كه حضرت امام جعفر صادق (ع) فرمودند: «با شفاعت او، همه شيعيان ما وارد بهشت مي شوند».
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الجمعة أكتوبر 31, 2008 7:31 am
ممنون ازت بهار جونم دست گلت درد نکنه
من به نوبه ی خودم این روز فرخنده و عزیز به تمامی مسلمین عزیز و شما عزیزان و مخصوصا دختر خانم های گل این فروم تبریگ می گم
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الجمعة أكتوبر 31, 2008 1:49 pm
بهاره جون خوش به حالت خیلی دلم می خواست یه روز بیام قم زیارت حضرت معصومه، خیلی دلم هوای زیارت کرده از جانب من هم زیارت کن اگه رفتی حرم و دعا کن که هم خودش و هم برادر بزرگوارش من رو بطلبن و برم پابوسشون روز دختر رو به همه دخترهای ایرانی و همه دوستان عزیزم در فروم تبریک می گم، به دخترایی که رحمت خونه و مایه آرامش قلب پدر و مادر هستن (البته تعریف از خود نباشه، شما رو گفتم ) ببخشید که روز دختر یه تبریک خشک و خالی بیشتر نداره، ایشاا... در سالهای آینده (به زودی ایشاا... ) و در روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) آقایون خوشبختی که دامادهای فروم میشن با کادوهای وزین و در شان، جبران می کنن (مگه جرات دارن جبران نکنن؟ )
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر السبت نوفمبر 01, 2008 4:55 pm
دلارام نوشته است:
بهاره جون خوش به حالت خیلی دلم می خواست یه روز بیام قم زیارت حضرت معصومه، خیلی دلم هوای زیارت کرده از جانب من هم زیارت کن اگه رفتی حرم و دعا کن که هم خودش و هم برادر بزرگوارش من رو بطلبن و برم پابوسشون روز دختر رو به همه دخترهای ایرانی و همه دوستان عزیزم در فروم تبریک می گم، به دخترایی که رحمت خونه و مایه آرامش قلب پدر و مادر هستن (البته تعریف از خود نباشه، شما رو گفتم ) ببخشید که روز دختر یه تبریک خشک و خالی بیشتر نداره، ایشاا... در سالهای آینده (به زودی ایشاا... ) و در روز میلاد حضرت فاطمه زهرا (س) آقایون خوشبختی که دامادهای فروم میشن با کادوهای وزین و در شان، جبران می کنن (مگه جرات دارن جبران نکنن؟ )
آره حتما .... !!!
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر السبت نوفمبر 01, 2008 4:57 pm
خب ...
من هم این روز رو به همه دخترا تبریک میگم ...
اگرچه فکر کنم یه خورده دیر شد ...
امیدوارم هر چه زودتر خدا شماها رو بفرسته ماه که از دست ما راحت بشین ...
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الأحد نوفمبر 02, 2008 6:38 am
باز دوباره السلام علیکم و رحمه الله و برکاته صبح کم الله بالخیر و العافیه با تاخیر فراوان این روز رو تبریک می گم ماشالله ما که شانس نداریم از این روزها داشته باشیم ولی خب تولد حضرت علی واسه ما جبران کنید
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
عنوان: رد: ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر الأحد نوفمبر 02, 2008 3:24 pm
من هم این روز را به دختر عزیزم و بقیه دختران گرامی این فروم تبریک می گویم!