| .:مونا جان تولدت مبارک:. | |
|
+8Jany magnoon diab دانیال بهاره maryashena mona MajidDiab دلارام 12 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: .:مونا جان تولدت مبارک:. الجمعة نوفمبر 14, 2008 5:52 pm | |
| پانزدهم نوامبر تولد یه نوالی اصیله خانوم، مهربون، با شخصیت و فعال وقتی با وبلاگ فارسی نوال خانوم آشنا شدم، فکر نمی کردم مونا روزی یکی از دوستان عزیزم بشه ولی حالا خیلی خیلی خوشحالم و به دوستی با مونا جونم افتخار می کنم عزیزم تولدت مبارکمونا جان در روز تولدت از خدای بزرگ برات شادی و سلامت و عاقبت بخیری می خوام الهی همیشه همین قدر فعال و با انرژی باشی خیلی خیلی دوستت دارم و آرزو می کنم کلی با هم بریم لبنان نوال خانوم هم گفت خیلی دلش می خواسته توی جشن تولدت شرکت کنه و شخصا بهت تبریک بگه، ایشاا... توی کنسرتی که با دلارام میاین جبران می کنه خواهش می کنم بفرمایید دهنتون رو شیرین کنید تقدیم به گل قشنگم، الهی عمرت عمر گل نباشه | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 8:26 am | |
| سلام مونا جان تولدت مبارک اینم کادوی من به شما حسنش در اینه که خودم برات چیدم ( عکس گرفتم ) ان شا الله 1000ساله شی | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 41 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 9:09 am | |
| [quote="دلارام"]پانزدهم نوامبر تولد یه نوالی اصیله خانوم، مهربون، با شخصیت و فعال وقتی با وبلاگ فارسی نوال خانوم آشنا شدم، فکر نمی کردم مونا روزی یکی از دوستان عزیزم بشه ولی حالا خیلی خیلی خوشحالم و به دوستی با مونا جونم افتخار می کنم عزیزم تولدت مبارکمونا جان در روز تولدت از خدای بزرگ برات شادی و سلامت و عاقبت بخیری می خوام الهی همیشه همین قدر فعال و با انرژی باشی خیلی خیلی دوستت دارم و آرزو می کنم کلی با هم بریم لبنان نوال خانوم هم گفت خیلی دلش می خواسته توی جشن تولدت شرکت کنه و شخصا بهت تبریک بگه، ایشاا... توی کنسرتی که با دلارام میاین جبران می کنه وااااااااااااییییییییییییییی دلارام جونم واقعا منو شرمنده کردی نازنینم هم اینجا سورپریزم کردی هم تو وبلاگ نمیدونم چه جوری محبتت رو جبران کنم من هم از اینکه با یکی از طرفدارای بانو دوست هستم که اینقدر خانم و مهربون هست از ته دلم احساس خوشحالی میکنم به امید روزی که با هم بریم لبنان و کنسرت خانم خانما از عکس نوال هم یه دنیا ممنون این عکس جزو یکی از بهترین عکسهاش هست کیکا رو هم تنها تنها خوردم تا بقیه نیومدن چند تا عکس از بیروت برات گذاشتم که حالشو ببری خانمی اینجا یکی از خیابانهای معروف بیروت هست(down town)این خیابون میخوره به همون میدونی که نوال برای پیروزی لبنان کنسرت گذاشته بود اینجا هم یه رستوران بین راهی هست این هم مسجد الحریری هست در بیروت down town اگر یادت باشه نوال دقیقا رو به روی این مسجد اجرا داشت این هم نمای ساختمان دانشگاه انجلیسی زبان بیروت اینجا هم معبد helipolic در شهر بعلبک هست یه چیزی مثل تخت جمشید ما اینجا هم میدان نجمة(ستاره) هست در down town که بعد از پیروزی لبنان اسمش شد میدان شهدا اون خیابون که لفتم میخوره به این میدون مسجد الحریری هم همینجاست این هم یه کافه تو همون خیابون این هم ساختمان مجلسشون هست اگه گفتی این کجاست؟؟؟ هتل فینیسیا هست که نوال معمولا اینجا کنسرت داره این هتل یکی از گرون ترین هتلهای بیروت هست و این دو تا هم که صخره های معروف مرگ هستن (انتهار) اسم یکیشون روشه و اسم یکی دیگه موت هست ارتفعشون 40 متر هست و در منطقه الروشه جونیه هستن حتما تو کلیپ ها زیاد دیدیشون ایشاللا قسمت بشه از نزدیک ببینیشون خیلی زیبا هستن امیدوارم از عکسها خوشت اومده باشه دلارام جونم برگ سبزی بود تقدیم به دوست خوبم | |
|
| |
mona میزبان
تعداد پستها : 201 Age : 41 Location : ایران/تهران Registration date : 2008-01-31
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 9:14 am | |
| | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 9:32 am | |
| lمونا جان تولدت مبارک ا امیدوارم سالیان سال دلت خوش ولبت پر خنده باشه | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 10:33 am | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط بهاره در السبت نوفمبر 15, 2008 1:53 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 10:38 am | |
| - maryashena نوشته است:
- lمونا جان تولدت مبارک
ا
امیدوارم سالیان سال دلت خوش ولبت پر خنده باشه
مرسی مری عزیزم منم آرزو میکنم تو هم همیشه شاد و خندان باشی گلم از کیک خوشمزه هات هم ممنون هنوز مال دلارام هضم نشده رفتم سراغ این یکی دیگه ارممیترکم | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 10:41 am | |
| - بهاره نوشته است:
وااااااای چه قدر خوش به حالم شده مرسی بهاره جونم خجالتم دادییی فلشی کهخ ساختی خیلی نازه دستت درد نکنه بوووووووووووسسسسسسسسسسس | |
|
| |
دانیال رهگذر
تعداد پستها : 8 Registration date : 2008-11-10
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 10:47 am | |
| سلام مونا خانم تولدتون مبارک | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 11:17 am | |
| - دانیال نوشته است:
- سلام مونا خانم
تولدتون مبارک سلام ممنون از محبتتون | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. السبت نوفمبر 15, 2008 3:29 pm | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الأحد نوفمبر 16, 2008 11:08 am | |
| میشه من بدون هدیه بگم تولدت مبارک مونا جون بعد هم یه ماچ گنده ت بکنم ببخشید دست خالیم. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الأحد نوفمبر 16, 2008 4:48 pm | |
| ایوللللللللللللللللللللللللللللللل مونا جونم چه کردی خیـــــــــــــــــــــــــــــلی عکسای قشنگی بودن، حسابی هواییم کردی خدا کنه یه بار هم که شده برم و لبنان رو از نزدیک ببینم.. بی نهایت ازت ممنونم گل من هدیه ات به یاد موندنی بود بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووس | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الأربعاء نوفمبر 19, 2008 10:22 am | |
| مونا جان تولدت مبارک انشالا 120 ساله شی عمر همراه با سلامتی و آبرو ببخش اگه دیر شد عوضیش کیک هم ندادی بهم | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الأحد نوفمبر 23, 2008 6:11 pm | |
| سلام مونا جان ببخشید من انقدر دیر رسیدم تولدت مبارک باشه....صدسال زنده باشی | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الإثنين نوفمبر 24, 2008 7:11 pm | |
| | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الإثنين نوفمبر 24, 2008 7:13 pm | |
| - Jany نوشته است:
- میشه من بدون هدیه بگم تولدت مبارک مونا جون بعد هم یه ماچ گنده ت بکنم
ببخشید دست خالیم. marjane azizam dast khali bodanet mohem nist azizam mohem dele mehraboonete mer30 azizam rasti dare gooshi behet migam ehsas mikonam chand vaghte fresh nisti ba zaboone khosh behet migam khob bash | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الإثنين نوفمبر 24, 2008 7:15 pm | |
| - amin نوشته است:
- مونا جان تولدت مبارک
انشالا 120 ساله شی عمر همراه با سلامتی و آبرو ببخش اگه دیر شد عوضیش کیک هم ندادی بهم
kheili mamnoon aghaye amin az golha ham besiyar mamnoon man gole sefid kheili dos daram makhsoosan age rose bashe ye kuchuloo cake baratoon negah dashtam enghada ham bi marefat nistam | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الإثنين نوفمبر 24, 2008 7:17 pm | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الخميس ديسمبر 04, 2008 1:34 pm | |
| اِ ... ! من اینجا تبریک نگفته بودم ؟ ها ؟ عجب!!! چرا من جدیدا هر چی پست میدم نیست ؟ !!! در هر صورت بازم تولدتون رو تبریک میگم مونا خانم ایشالا به هر خوبی که دلتون میخواد برسین ایشالا همیشه سربلند و پیروز باشین و ... موفق ... از اونجایی که کیک و گل زیاد دادن بچه ها، منم یه والپیپر دیگه میذارم اینجا تا متفاوت بوده باشم ... امیدوارم خوشتون بیاد ... البته اگه روش کلیک کنین، سایز اصلیش میاد ... همیشه همیشه شاد باشین و سلامت ... | |
|
| |
mona میزبان
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الثلاثاء يناير 13, 2009 4:55 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- اِ ... !
من اینجا تبریک نگفته بودم ؟ ها ؟
عجب!!!
چرا من جدیدا هر چی پست میدم نیست ؟ !!!
در هر صورت بازم تولدتون رو تبریک میگم مونا خانم
ایشالا به هر خوبی که دلتون میخواد برسین
ایشالا همیشه سربلند و پیروز باشین و ...
موفق ...
از اونجایی که کیک و گل زیاد دادن بچه ها، منم یه والپیپر دیگه میذارم اینجا تا متفاوت بوده باشم ...
امیدوارم خوشتون بیاد ...
البته اگه روش کلیک کنین، سایز اصلیش میاد ...
همیشه همیشه شاد باشین و سلامت ... نوید جان منون از تبریک و والپیپر زیبات رنگ آمیزیش فوق العادست دستت درد نکنه فقط ساری که دیر پیغامت را دیدم یه مدت گرفتار بودم واسه فوت باباییم | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: .:مونا جان تولدت مبارک:. الثلاثاء يناير 13, 2009 5:23 pm | |
| موناخانم گل تولدت مبارک خوشحالم که اولین پیامی که باعث اشنایی من وشماست پیام رستاخیز یک بهار دوبارست بهاری که گل سر سبدش تویی عزیزم امیدوارم برقرارو جاودانه باشی | |
|
| |
| .:مونا جان تولدت مبارک:. | |
|