| الا اي ساروان منزل دوست... | |
|
+9MajidDiab danial الهام amin maryashena بهاره nAvId Jany دلارام 13 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: الا اي ساروان منزل دوست... الجمعة نوفمبر 21, 2008 6:46 am | |
| دوستان خوب و عزیزم، خواهرهای عزیزتر از جان و برادرهای بهتر از گلم این تاپیک رو زدم برای اینکه ازتون خداحافظی کنم یه مدتی قراره از شر دلارام راحت باشید ولی دل دلارام برای تک تکتون بی نهایت تنگ میشه اشک دلتنگی اگه بریزم، از سر غصه و ناراحتی نیست از روی خوشحالی و اشتیاقه خدای بزرگ و مهربون دعوتم کرده به خونه خودش با اینکه در درگاهش کمترینم، با اینکه خیلی خجالت زده و شرمگینم از اینکه با این بار گناه و با اینهمه ظلمی که در حق خودم کردم باز هم لطف و رحمتش رو از من دریغ نکرده و نظر محبتش رو ازم برنگردونده، اما در دلم، با تمام ذرات وجودم خوشحالم و افتخار می کنم که خالقم، خدای بزرگم انتخابم کرده برای رفتن برای اینکه برم و به جای تک تکتون حرم رسول الله رو زیارت کنم و به جای تک تکتون دور خونه خدا بگردم ازتون می خوام برام دعا کنید که معرفتش رو پیدا کنم، که دست خالی برنگردم که دلم بشکنه که وقتی برگشتم خالص باشم به گذشت شما و به دعای شما نیاز دارم دلارام رو به خاطر تمام بدی هاش، تمام منیتش ببخشید و دعا کنید که دست خالی برنگرده و دعا کنید که اصلا برنگرده همتون رو خیلی دوست دارم دلم براتون خیلی تنگ میشه مواظب خودتون باشید و من رو از دعای خیر دلهای پاکتون بی نصیب نذارید خیلی دوستتون دارم.... در پناه خدا | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الجمعة نوفمبر 21, 2008 9:43 am | |
| واااااااااااااای دلارام گلم خوش به حالت..واقعا خوش به حالت حسابی برامون دعا کن عزیزم از الان بهت میگم حجت مقبول بر که حتما باید برگردی...راهی نداری اینجا منتظرتیم ولی با دست پر بیا...ما صبر میکنیم تا حتما برگردی و سوغاتیهامون رو که همون ..حاجات برآورده شده مونه رو برامون بیاری بازم ازت میخوام فراموشمون نکنی | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الجمعة نوفمبر 21, 2008 2:15 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- دعا کنید که اصلا برنگرده
خیلی ... ! اومدی قبل رفتنت دل ما رو هم بشکونی ؟ باشه برو ... ولی برگرد !!! | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... السبت نوفمبر 22, 2008 2:48 am | |
| قربون همتون بشم الهی احتمالا این آخرین باریه که میام فروم امروز عصر راهی هستم نائب الزیارة هستم و دعا می کنم به زودی زود قسمت خودتون بشه که برید زیارت، یه بار هم همه باهم بریم مواظب خودتون باشید هاااااااااااااااا مواظب فروم هم باشید الان دارم یه نگاه دلتنگ و پر از علاقه به همتون می کنم.. ... خدا نگهدار | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... السبت نوفمبر 22, 2008 4:06 am | |
| دلارام جون خوش به سعادت سفرت به سلامت ایشالله که با دست پر بگردی موقعی که نگاهت به کعیه افتاد... زیر ناودون طلا تو مدینه من یادت باشه و برام دعا کن مواظب خودت باش التماس دعا | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... السبت نوفمبر 22, 2008 4:14 pm | |
| تبریک میگم دلارام جان دیگه از این به بعد حاج خانوم هم تو فروم داریم خیلی سعادت می خواد رفتن خونه خدا انشالا به سلامت می ری و بر می گردی حجت هم مقبول واسه منم دعا کن هم دعا کن هم سوغاتی بیار | |
|
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأحد نوفمبر 23, 2008 6:06 pm | |
| خوش به حالت دلارام جان.... برای منم دعا کن.... | |
|
| |
danial میهمان
تعداد پستها : 50 Registration date : 2008-11-22
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأربعاء نوفمبر 26, 2008 4:07 am | |
| سفرت به خير و سلامت باشه دلارام عزيز! حسابي هواييمون كردي | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأربعاء نوفمبر 26, 2008 10:20 am | |
| به به به به ببین چه خبره بوی سوغاتی به مشام میرسه ببخشید که دیر رسیدم چون خیلی سرم شلوغ بود خوب سفرت به خیر باشه حاج مهندس خانم امیدوارم اونجا که رسیدی یه عالمه برامون دعا کنی و خدا وکیلی سوغاتی واسمون نیاری حسابت با محبوبه است و منم در این امر به شدت یاریش میکنم بدون هیچ رحمی | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... السبت نوفمبر 29, 2008 3:42 pm | |
| خوش به سعادتت عزيزم تبريك ميگم..... اميدوارم من و فراموش نكني.... شديدا محتاج دعاتم خواهر خوبم.... منتظريم برگردي | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... السبت نوفمبر 29, 2008 3:50 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... السبت نوفمبر 29, 2008 3:53 pm | |
| | |
|
| |
nasim میزبان
تعداد پستها : 193 Location : بهار . نزديك است Registration date : 2008-03-26
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأحد نوفمبر 30, 2008 4:28 am | |
| سلام شایدخیلی دیر اومدم ولی امروز که اولین روز ماه ذی الحجه هست از دلارام برای همه و خودم التماس دعا دارم دلارام جان از الان حجت قبول باشه خانوم | |
|
| |
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأحد نوفمبر 30, 2008 7:31 am | |
| ای بابا چرا همتون یکجا کز کردید نشستید پاشید یا الله پاشید ناسلامتی تا دو هفته دیگه زوار داریم باید گرد گیری کنیم باید نظافت کنیم دلم می خواد تا اومدن دلارام جونم فروم تمیز باشه و همه اتاق هاش از تمیزی برق بزنه باید کارا رو تقسیم کنید من میگم چه کسی چه کاری رو انجام بده هم نظافت می کنید هم مجازات می شید با یک تیر سه نشان زدن هم کار می کنید هم مجازات می شید و هم فروم تمیز می شه خوب میثم جان داداش گلم خیلی خوشحالم که برگشتی امیدوارم دوباره باز تنهامون نزاری شما باید یه زحمتی بکشید کلهم فروم رو جارو بزنی با جارو برقی هم قبول نیست اول با جارو دستی جارو می کشی با با برقی باید تمام اتاق های فروم از تمیزی برق بزنه اگه از جارو برقی ال جی استفاده کنی خیلی خوبه قدرت مکشش عالیه بعد نوبت مجید خانه.داداش گل خودم باید تمام فروم و اتاق های فروم رو گرد گیری کنه با تمامی در و شیشه های فروم از تمیزی بدرخشه نباید حتی یه ذره کوچولو خاک جایی باشه در غیر اینصورت من می دونم با اون داداش مجید بهتره از شیشه پاکن داروگر استفاده کنی خیلی قدر پاک کندگیش خوبه. بعد نوبت نویده. داداش نوید هم باید تمامی فرش ها و موکت های فرو ببره تو پشت بوم فروم بشوره باید فرش مثل نقره بدرخشه داداش نوید هم بهتره از شامپو فرش بس استفاده کنه. بعد نوبت داداش میلاده تمامی پرده ها اتاق های فروم می شوره از ماشین لباسشویی پاکشوما و شوما استفاده کنی بهتره. مرجان خانم شما هم باید زحمت سفارش شیرینی رو بکشی یه چندتا قاب بده حاج خلیفه از اون لوز باقلواهای اعلا و درجه یکش رو واسه مون بچینه از همونایی که من در مقابلش از خودم هیچ اراده ای ندارم از بس خوشمزه ست بعد می رسه نوبت میوه ها اینم به عهده داداش امیره اون باید چند مونده به اومدن زوار عزیزمون میوه ها رو بشوره خشک کنه بهتره از ضد عفونی کننده میوه و سبزی بانو استفاده کنی آهان داداش امین. داداش امینم به کار بچه های فروم نظارت داره یه میز و صندلی واسه شبزارید یه قلیون اعلا واسه ش چاق کنید اون به کارتون نظارت داشته باشه داداش سلمان هم یکی از اون شعرای قشنگش واسه مون میگه بعد با اون صدای مثل ناریش واسه مون می خونه تا احساس خستگی نکنیم. بهار جونم شما باید زحمت بکشید یک نوشته زیبا در مورد سفر حج دلارام بگید بعد بدی یه پارچه نویس واسه مون بنویسه وظیفه بردن و نصب کردن پارچه هم بر عهده مجیده خوب ما بقی خانم های فروم هم دست به سیاه و سفید نمی زنن ماشاء الله هزار ماشاء الله آقایون فروم همه کارا رو انجام می دن. واما خودم قربونی کردن گوسفند هم بر عهده خودمه فقط مجید باید زحمت بکشی یه گوسفند چاق پتل و مپلی بخری آشپزی این چند روز هم بر عهده نویده. داداشس نوید هر گلی زدی به سر خودت زدی. خوب دیگه پاشید چرا دارید منو نگاه میکنی پاشید دیگه تا منصرف نشدم به جای این مجازات از روشای خودم استفاده نکردم برید دنبال کاراتون فقط اینم بگم حرف داداش امین حرفه منه. هر چی اون گفت باید بگید چشم فهمیدید | |
|
| |
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأربعاء ديسمبر 03, 2008 3:19 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الخميس ديسمبر 04, 2008 2:07 pm | |
| راستی من به کل فراموش کرده بودم دلارام جان گفت جای همه اونجا خیلی خالیه و گفته به یادتون هستم و اینکه به همه هم سلام رسونده ... | |
|
| |
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الخميس ديسمبر 04, 2008 2:18 pm | |
| دست شما درد نکنه محبوبه جان ... ایول که کلی حال دادی میگم تو رو خدا ظرفا رو هم میدادی من بشورم، تعارف نکنی یه وقت ها ... ولی به روی جفت چشام ... | |
|
| |
danial میهمان
تعداد پستها : 50 Registration date : 2008-11-22
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأحد ديسمبر 07, 2008 10:22 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأحد ديسمبر 07, 2008 12:40 pm | |
| امروز داشت مراسم عرفه رو مستقیم پخش میکرد یه عالمه آدم داشتند پشت سر هم حرکت میکردند دلم یه جورایی هوایی شد...مرتب میگفتم خوش به حال دلارام..خوش به حال دلارام اونم بین اوناست وقتی میگفتند الهم لک لبیک بدنم رو برق گرفت... خوش به حالت دلارام جان میدونم برای همه مون دعا میکنی.... | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الأحد ديسمبر 07, 2008 5:33 pm | |
| - Jany نوشته است:
- امروز داشت مراسم عرفه رو مستقیم پخش میکرد
یه عالمه آدم داشتند پشت سر هم حرکت میکردند دلم یه جورایی هوایی شد...مرتب میگفتم خوش به حال دلارام..خوش به حال دلارام اونم بین اوناست وقتی میگفتند الهم لک لبیک بدنم رو برق گرفت... خوش به حالت دلارام جان میدونم برای همه مون دعا میکنی.... منم دیدم مرجان جان به یاد دلارام افتادم گفتم خوش به حالش کاش ما هم یه روز سعادتشو پیدا کنیم البته نه اینکه فقط اونجا بریم بتونیم درکش کنیم یه حج واقعی هجرت از خود به خدا انشالا که حج دلارام عزیز قبول باشه | |
|
| |
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الإثنين ديسمبر 08, 2008 10:13 am | |
| امروز دیگه حاج خانم شده... کسی میدونه کی برمیگرده تا برای ورودش اماده بشیم..؟؟ | |
|
| |
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الإثنين ديسمبر 08, 2008 2:48 pm | |
| نمی دونم وقتی که اون تاپیک خوندم ودلارام گفته بود میره مکه اصلا یادم نبود حج واجبه چرا فکر کردم حج عمره است؟ تازگی ها خیلی حواس پرت شدم با توجه به زمانی که گفته فکر کنم مدینه دوم باشه وحداقل تا دو هفته دیگه نمیاد امیدوارم حجش قبول وسلامت باشه | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: الا اي ساروان منزل دوست... الثلاثاء ديسمبر 09, 2008 9:44 am | |
| اول از همه اميدوارم دلارام كاراي سفرش رو مث انتخاب عنوان تاپيك خدافظيش اينقدر هول هولكي انجام نداده باشه ... !!
بعدش اينكه ، اميدوارم راه بلد قافله شون ، كار بلد باشه و توي شن زارهاي عربستان گم و گورشون نكرده باشه !
ديگه اينكه اميدوارم گوشيش GPS داشته باشه ... بالاخره داشتن يه گوشي مجهز توي دل كوير مايه ي دلگرميه !
و اميدوارم دلارام ظرف و ظروف آشپزيش رو همراه خودش برده باشه تا اگه يه وخ زبون بدخواه ها لال ، توي بر بيابون سرگردون شدن بتونه با گوشت لذيذ سوسمار غذاهاي مقوي براي اهل كاروان درست كنه !!
قديما كه توي آشپزخونه ميخواستم گاو و گوسفند سر ببرم ، خودش نميذاشت ... اميدوارم جسارت لازم براي بريدن سر سوسمارهاي كريه المنظر رو داشته باشه !!
بگذريم ...
اميدوارم موقع رمي جمرات جايي بايسته كه سنگ بقيه (مث همشهري من) توي سرش نخوره
اميدوارم توي راه برگشتن ، شتري كه ميخواد سوارش بشه چموش نباشه و حاج خانوم رو از بالاي محمل تلپي پايين نندازه !!
اميدوارم توي مهد درخشش اسلام ، از اون كرم هاي مارك دار اورجينال خارجي براي رويش مو گيرش بياد تا هم درد مرجان رو مرتفع كنه و هم براي كله ي تراشيده ي خودش درموني !!
اميدوارم فروشنده ي رطب هاي سوغاتي ، لامروت نباشه و رطب پارسالي كرمو بار دلارام نكنه ... من پيرمرد حيفم مياد با دندوناي نو ام (كه البته مصنوعي هستن !) كرم بجوام !!
اااا ... قرار بود بگذريم ها !!
اميدوارم حاج خانوم از گم كرده ما هم خبري داشته باشن . | |
|
| |
| الا اي ساروان منزل دوست... | |
|