| اي کاش........... | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: اي کاش........... الأحد يناير 25, 2009 9:35 am | |
| دوستای گلم اگه ای کاشی تو خاطرتون هست که هیچ وقت فرصت نکردین به زبون بیارین اینجا گوشی واسه شنیدنش هست...........
اين مطلب آخرين بار توسط Saghar در الأربعاء يناير 28, 2009 2:02 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: اي کاش........... الأحد يناير 25, 2009 9:37 am | |
| ای کاش دیگر ای کاشی وجود نداشت | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الأحد يناير 25, 2009 9:38 am | |
| 1046 آذر 1387 ساعت 22:38
کاش
کاش می شد مثل آسمونبود
کاش می شد وقتی دلت گرفت آنقدر بباری تا
بالاخره آفتابیبشی
بعدش هم انگار نه انگار که بارشی بوده
انگار نه انگار که غمیبوده
همه چیز فراموشت بشه...!!!
کاش می شد.
ابن کاش از من نیست. من که باریدن جزو زندگی و زنده بودنمه .
من میگم کاش آدمکان آدم شوند. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي کاش........... الأحد يناير 25, 2009 5:08 pm | |
| کاش میشد سریعتر امتحانا تموم شه برم خونه کاش میشد این همه اینجا تو این تنهایی هام دلم نگیره کاش کاش کاش خسته شدم اینقدر گفتم کاش دیگه باورم شده اینها هم جز زندگیمه دیگه قبول کردم همون جور که باور دارم یه ادم خوشبختم | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي کاش........... الإثنين يناير 26, 2009 8:35 am | |
| کاش می شد زندگی رو شکست داد کاش می شد دست من به این مجید برسه مجازاتش بکنم تا اینقدر از دلتنگی و بیقرای حرف نزنه کاش می شد دنیا مثل دنیای کارتونی باشه همه با هم خوب بودن همه غمخوار هم بود ای کاش می شد..... | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي کاش........... الإثنين يناير 26, 2009 9:35 am | |
| - magnoon diab نوشته است:
- کاش می شد زندگی رو شکست داد
کاش می شد دست من به این مجید برسه مجازاتش بکنم تا اینقدر از دلتنگی و بیقرای حرف نزنه کاش می شد دنیا مثل دنیای کارتونی باشه همه با هم خوب بودن همه غمخوار هم بود ای کاش می شد..... کاش بشه دست محبوبه به من نرسه | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: اي کاش........... الإثنين يناير 26, 2009 3:46 pm | |
| ها ها ها ها گهی زین خیال باطل دست من بهت میرسه و بعد قیمه قیمه ت میکنم و بعد با هات خورشت قورمه سبزی درست میکنم نظرت در مورد خورشت فسنجون چیه یا کتلت یا همبرگر انتخاب با خودته | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الأربعاء يناير 28, 2009 12:36 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الأربعاء يناير 28, 2009 2:31 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الأربعاء يناير 28, 2009 3:24 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الخميس يناير 29, 2009 7:41 am | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: اي کاش........... الخميس يناير 29, 2009 8:10 am | |
| | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: اي کاش........... الجمعة يناير 30, 2009 3:39 am | |
| کاش در دهکده عشق فراوانی بود توی بازار صداقت کمی ارزانی بود کاش اگر گاه کمی لطف به هم میکردیم مختصر بود ولی ساده و پنهانی بود کاش به حرمت دلهای مسافر هر شب روی شفاف ترین خاطره مهمانی بود کاش دریا کمی از درد خودش کم می کرد قرض می داد به ما هرچه پریشانی بود کاش به تشنگی پونه که پاسخ دادیم رنگ رفتار من و لحن تو انسانی بود مثل حافظ که پر از معجزه و الهامست کاش رنگ شب ما هم کمی عرفانی بود چه قدر شعر نوشتیم برای باران غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود کاش سهراب نمی رفت به این زودی ها دل پر از صحبت این شاعر کاشانی بود کاش دل ها پر افسانه ی نیما می شد و به یادش همه شب ماه چراغانی بود کاش اسم همه دخترکان اینجا نام گلهای پر از شبنم ایرانی بود کاش چشمان پر از پرسش مردم کمتر غرق این زندگی سنگی و سیمانی بود کاش دنیای دل ما شبی از این شبها غرق هر چیز که می خواهی و می دانی بود دل اگر رفت شبی کاش دعایی بکنیم راز این شعر همین مصرع پایانی بود ... کاااااااااااااااااااااااش ... | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الخميس فبراير 12, 2009 7:44 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- کاش در دهکده عشق فراوانی بود
توی بازار صداقت کمی ارزانی بود
کاش اگر گاه کمی لطف به هم میکردیم مختصر بود ولی ساده و پنهانی بود
کاش به حرمت دلهای مسافر هر شب روی شفاف ترین خاطره مهمانی بود
کاش دریا کمی از درد خودش کم می کرد قرض می داد به ما هرچه پریشانی بود
کاش به تشنگی پونه که پاسخ دادیم رنگ رفتار من و لحن تو انسانی بود
مثل حافظ که پر از معجزه و الهامست کاش رنگ شب ما هم کمی عرفانی بود
چه قدر شعر نوشتیم برای باران غافل از آن دل دیوانه که بارانی بود
کاش سهراب نمی رفت به این زودی ها دل پر از صحبت این شاعر کاشانی بود
کاش دل ها پر افسانه ی نیما می شد و به یادش همه شب ماه چراغانی بود
کاش اسم همه دخترکان اینجا نام گلهای پر از شبنم ایرانی بود
کاش چشمان پر از پرسش مردم کمتر غرق این زندگی سنگی و سیمانی بود
کاش دنیای دل ما شبی از این شبها غرق هر چیز که می خواهی و می دانی بود
دل اگر رفت شبی کاش دعایی بکنیم راز این شعر همین مصرع پایانی بود ...
کاااااااااااااااااااااااش ... روشن شدم با مرام خیلی حسن سلیقه ی خوبی داری | |
|
| |
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: اي کاش........... الجمعة فبراير 20, 2009 11:25 am | |
| خواهش میکنم ساغر خانم ... لطف عالی مستدام ... مممممممم ... شما گلی خانم هستی ؟ ببخشید که میپرسم ... آخه زیاد افتخار آشناییتون نصیبم نشده ... | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الجمعة فبراير 20, 2009 11:30 am | |
| کاش یکی پیدا بشه کاش یکی پیدا شه خواب و گل تعبیر بکنه به کویر آب بده تا اونا رو سیر بکنه کاش یکی پیدا شه با ابرا صمیمی تر باشه نذاره بارون واسه باریدنش دیر بکنه کاش یکی پیدا شه که دلش مث اینه باشه لااقل دعا واسه بقیه تاثیر بکنه کاش یکی پیدا شه آب بده به آدمای خوب نکنه خوشبختیا تو گلوشون گیر بکنه کاش یکی پیدا شه زندگی بده به کلبه ها خونه ی شادی ها رو یه جوری تعمیر بکنه کاش یکی پیدا شه که انقده مهربون باشه که از آدمای بی ستاره تقدیر بکنه کاش یکی پیدا شه دستا رو به همدیگه بده دلای گسسته رو بیاره زنجیر بکنه کاش یکی پیدا شه قانون سفر رو ببره نذاره دم ورودش کسی تاخیر بکنه کاش یکی پیدا شه مرهم بذاره رو زخم عشق پیش از این که عاشقی دلا رو دلگیر بکنه کاش همه پیدا بشیم به همدیگه کمک کنیم کسی تنهایی نمی تونه دی و تیر بکنه | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... السبت فبراير 21, 2009 7:10 am | |
| - nAvId نوشته است:
- خواهش میکنم ساغر خانم ...
لطف عالی مستدام ...
مممممممم ... شما گلی خانم هستی ؟
ببخشید که میپرسم ... آخه زیاد افتخار آشناییتون نصیبم نشده ... بله دوست خوبم من گلی هستم ایشالله تو فرصتای اینده با هم بیشتر اشنابشیم | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... السبت فبراير 21, 2009 11:28 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... السبت فبراير 21, 2009 11:37 am | |
| اینم یه "ای کاش" دیگه ... کاش می شد کاش می شد سرزمین عشق را در میان گامها تقسیم کرد کاش می شد با نگاه شاپرک عشق را بر آسمان تفهیم کرد کاش می شد با دو چشم عاطفه قلب سرد آسمان را ناز کرد کاش می شد با پری از برگ یاس تا طلوع سرخ گل پرواز کرد کاش میشد با نسیم شامگاه برگ زرد یاس ها را رنگ کرد کاش می شد با خزان قلبها مثل دشمن عاشقانه جنگ کرد کاش میشد در سکوت دشت شب ناله غمگین باران را شنید بعد دست قطره هایش را گرفت تا بهار آرزو ها پر کشید کاش می شد مثل یک حس لطیف لا به لای آسمان پر نور شد کاش میشد چادر شب را کشید از نقاب شوم ظلمت دور شد کاش می شد از میان ژاله ها جرعه ای از مهربانی را چشید در جواب خوبها جان هدیه داد سختی و نامهربانی را ندید کاش میشد با محبت خانه ساخت یک اطاقش را به مروارید داد کاش می شد آسمان مهر را خانه کرد و به گل خورشید داد کاش میشد بر تمام مردمان پیشوند نام انسان را گذاشت کاش می شد که دلی را شاد کرد بر لب خشکیده ای یک غنچه کاشت کاش میشد در ستاره غرق شد در نگاهش عاشقانه تاب خورد کاش می شد مثل قوهای سپید از لب دریای مهرش آب خورد کاش میشد جای اشعار بلند بیت ها راساده و زیبا کنم کاش می شد برگ برگ بیت را سرخ تر از واژه رویا کنم کاش میشد با کلامی سرخ و سبز یک دل غمدیده را تسکین دهم کاش میشد در طلوع یاس ها به صنوبر یک سبد نسرین دهم کاش میشد با تمام حرف ها یک دریچه به صفا را وا کنم کاش میشد در نهایت راه عشق آن گل گم گشته را پیدا کنم کاااااااااااااااش میشد ... | |
|
| |
| عنوان: رد: اي کاش........... الأحد فبراير 22, 2009 10:43 am | |
| آقانویدگل دستت درد نکنه خیلی قشنگ بود ممنون | |
|
| |
| اي کاش........... | |
|