| داداش ميلاد تولدت مبارک | |
|
+12Naghme MILAD Yasaman Saghar yasamiin nasim دلارام Jany بهاره amin MajidDiab magnoon diab 16 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الإثنين فبراير 02, 2009 4:27 pm | |
| | |
|
| |
ليلا عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1095 Registration date : 2007-12-21
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الإثنين فبراير 02, 2009 6:18 pm | |
| به قول پسرم که تازه حرف زدن یاد گرفته ... تویدت مبایک ایشالا روزای شیرین و پر از موفقیتی پیش رو داشته باشی... زندگی به کام | |
|
| |
danial میهمان
تعداد پستها : 50 Registration date : 2008-11-22
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک السبت فبراير 07, 2009 11:05 am | |
| سلام آقا میلاد....
اول از آشناییتون خوشوقتم
دوم تولدت مبارک | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| |
| |
| |
| |
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الإثنين فبراير 09, 2009 8:33 pm | |
| - danial نوشته است:
- سلام آقا میلاد....
اول از آشناییتون خوشوقتم
دوم تولدت مبارک سلام آقا دانیال .... من هم از آشنایی با شما خوشوقتم .... خیلی ممنونم ازت .... | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الجمعة فبراير 20, 2009 3:38 pm | |
| اهم اهم ... میلاد عزیز، اول عذر میخوام بابت تاخیییییییییییر طولانیم ... خودت میدونی چرا انقدر تاخیر شد، از کشمکش ها خبر داری ... از اومدن ها و نیامدن ها ... خلاصه با هر وضعی هست تولدت رو بهت تبریک میگم ... امیدوارم بتونی توی کنکورت موفق باشی و بتونی به چیزی که میخوای برسی میلاد عزیز ... بقیه تعارفات باشه وقتی اومدم پیشت ... دلارام جان، یکی دیگه هم طلبت ... چاکر داش میلاااااااااااد ... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الجمعة فبراير 20, 2009 6:49 pm | |
| دلم ميگه بنويس و صفحه رو سياه كن با اقسام تبريكات و انواع كلمات اما اما نصف شبه ، خواب غالب و پلكا براي روي هم افتادن راغب ! هي ميگم تنبلي نكن ، عرض ادبي بكن فردا پس فرداها ، زبون دشمنا لال ، اگه باهاش كلاه تو كلاه شدي ، به حرمت همون تبريك قديمي ، كاراته ماراته اي چيزي نزنه دو شقه ات بكنه ! باز ياد پوست كلفتم ميفتم كه تيغ دلتنگي نتونست پاره اش بكنه ، نرمي دست كه جاي خودش رو داره ! همينجور دو به شك موندم تبريك بگم يا نگم ! يهو يادم افتاد: اون قديـما يك فرومي داشتـيم ____ مـهــربان يــاران خـوبـي داشــتيم يك به يك رفتند و ايامي گذشت ____ مانده آن گاهي كه با هم داشتيم
گفتم خاطره ها و لحظه ها ميمونه و عمر ما تموم ميشه ... پس جنبشي بكنيم و همتي چاره ي كار كنيم . اين بود كه مصدع شدم تا عرض كنم:
ميلادت مبارك و تنت سلامت و لحظه هات پر حلاوت و كاراته بازيت پر صلابت و نتيجه ي كنكورت پر رضايت | |
|
| |
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الجمعة فبراير 20, 2009 7:16 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک الجمعة فبراير 20, 2009 7:26 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- دلم ميگه بنويس و صفحه رو سياه كن با اقسام تبريكات و انواع كلمات اما
اما نصف شبه ، خواب غالب و پلكا براي روي هم افتادن راغب ! هي ميگم تنبلي نكن ، عرض ادبي بكن فردا پس فرداها ، زبون دشمنا لال ، اگه باهاش كلاه تو كلاه شدي ، به حرمت همون تبريك قديمي ، كاراته ماراته اي چيزي نزنه دو شقه ات بكنه ! باز ياد پوست كلفتم ميفتم كه تيغ دلتنگي نتونست پاره اش بكنه ، نرمي دست كه جاي خودش رو داره ! همينجور دو به شك موندم تبريك بگم يا نگم ! يهو يادم افتاد: اون قديـما يك فرومي داشتـيم ____ مـهــربان يــاران خـوبـي داشــتيم يك به يك رفتند و ايامي گذشت ____ مانده آن گاهي كه با هم داشتيم
گفتم خاطره ها و لحظه ها ميمونه و عمر ما تموم ميشه ... پس جنبشي بكنيم و همتي چاره ي كار كنيم . اين بود كه مصدع شدم تا عرض كنم:
ميلادت مبارك و تنت سلامت و لحظه هات پر حلاوت و كاراته بازيت پر صلابت و نتيجه ي كنكورت پر رضايت خیلی ممنون سلمان جان ... مثل همیشه چیزایی که می نویسی جالب و زیباست ... ان شاءالله که همیشه موفق و شاد باشی ....
اين مطلب آخرين بار توسط MILAD در الخميس مارس 19, 2009 6:56 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک السبت فبراير 21, 2009 6:55 am | |
| - Arakadrish نوشته است:
اما نصف شبه ، خواب غالب و پلكا براي روي هم افتادن راغب ! هي ميگم تنبلي نكن ، عرض ادبي بكن فردا پس فرداها ، زبون دشمنا لال ، اگه باهاش كلاه تو كلاه شدي ، به حرمت همون تبريك قديمي ، كاراته ماراته اي چيزي نزنه دو شقه ات بكنه ! باز ياد پوست كلفتم ميفتم كه تيغ دلتنگي نتونست پاره اش بكنه ، نرمي دست كه جاي خودش رو داره ! همينجور دو به شك موندم تبريك بگم يا نگم ! يهو يادم افتاد: اون قديـما يك فرومي داشتـيم ____ مـهــربان يــاران خـوبـي داشــتيم يك به يك رفتند و ايامي گذشت ____ مانده آن گاهي كه با هم داشتيم
ميلادت مبارك و تنت سلامت و لحظه هات پر حلاوت و كاراته بازيت پر صلابت و نتيجه ي كنكورت پر رضايت دوباره که گل کاشتی سلمان جان | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: داداش ميلاد تولدت مبارک السبت فبراير 21, 2009 11:20 am | |
| - Saghar نوشته است:
- Arakadrish نوشته است:
ميلادت مبارك و تنت سلامت و لحظه هات پر حلاوت و كاراته بازيت پر صلابت و نتيجه ي كنكورت پر رضايت دوباره که گل کاشتی سلمان جان پس چی ؟ داش سلمان ما همیشه در حال کاشتن گل هست ... گلستانی باید ساخت براش ... ولی نمیدونم چرا قبو نمیکنه ... | |
|
| |
| داداش ميلاد تولدت مبارک | |
|