هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

ماهی گلی

5 مشترك
نويسندهپيام
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314
Registration date : 2007-12-05

ماهی گلی Empty
پستعنوان: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 11:38 am

به خاطر قیمت ارزان ماهی قرمز عید، اغلب بهای لازم به این موجودات زبان بسته و زیبای خداوند داده نمی شود و قیمت ارزان ماهی با ارزان بودن قیمت جان این موجودات اشتباه گرفته می شود ، در حالی که طول عمر این ماهیها بین ۲۵ تا ۴۰ سال گزارش شده است ، به علت سهل انگاری و کم توجهی ما ، ماهیان قرمز عید حتی چند ماه هم عمر نمی کنند . با شروع عید و خوشحالی ما ، مرگ و میر و عذاب این ماهیها شروع می شود ؛ غافل از این که بایستی با جانداران خداوند مهربان بود و با بی دقتی و سهل انگاری خود با جان موجودات خداوند بازی نکرد
متاسفانه ما انسانها این اصل را فراموش کرده ایم که آه و نفرین حیوانات زبان بسته ، حتی اثرپذیرتر از آه و نفرین مادر می تواند باشد . حیوانات نیز درست مثل ما انسانها حق زندگی و حق برخورداری از نعمتهای الهی را دارند . بنابراین لازم است نسبت به سرنوشت این موجودات زبان بسته حساس بود و تا مقداری که توانایی و قدرت داریم با نهایت دقت و تلاشمان ، به نگهداری و مراقبت از جاندارانی بپردازیم که زندگی و جان آنان هم اکنون در اختیار ماست.
● نحوه ی تعویض آب ماهیان قرمز عید
زمانی که آب ماهیها تیره شده و یا می بینید که بیشتر ماهیها در فضای بالای سطح آب شنا می کنند و حبابهایی را در سطح آب ایجاد می کنند، بایستی آب ماهی با سرعت و دقت تعویض شود . برای تعویض آب حداقل بایستی ۱۲ ساعت آب سالمی که ماهی را می خواهیم در آن بریزیم ، در جایی بگذاریم تا کلر آب به طور کامل از بین برود و با دمای قبلی آب که ماهی عید در آن بوده هم دما شود . تکرار می کنیم که حتما در تعویض آب ، کلر آن کاملا از بین رفته باشد و حتما کنترل نمایید که دمای آب تازه با دمای آبی که ماهی قبلی در آن بوده ، یکسان باشد یا تفاوت دمایی کمی با هم داشته باشند
● چگونگی غذای ماهیها
تمامی موجودات زنده برای زنده ماندن نیاز به غذای مناسب و متنوع دارند . کمبود غذا باعث مرگ و عذاب این ماهیها خواهد بود؛ بنابراین لازم است روزانه حداقل در دو وعده ی صبح و شب ، غذا به ماهیها بدهیم .. یادآوری می کنیم که تنها از یک نوع غذا برای ماهی ها استفاده نشود و تنوع غذایی بایستی در غذای این ماهیها رعایت شود ، چون نیاز های غذایی ماهیها تنها از یک نوع غذا برطرف نمی شود.
چنانچه ما انسانها نیز برای زنده ماندن از وعده های غذایی مختلف و متنوع در برنامه ی غذایی خود استفاده می کنیم ، بایستی برای ماهی عید نیز علاوه بر غذاهای آماده ی مختلفی که از آکواریوم فروشیها می خریم و بسیار هم ارزان است ، می توان از دل و جگر نپخته و تازه ی گوسفند به مقدار بسیار کم ، یا سفیده ی تخم مرغ آبپز شده هم در بعضی از وعده ها به صورت بسیار ریز و قطعه قطعه شده استفاده کرد. غذاها باید به مقداری ریخته شوند که حدودا در عرض پنج دقیقه خورده شوند.چنانچه ظرف نگهداری کوچک بوده یا شیشه ای نباشد ماهی دچار بی اشتهایی وسرانجام مرگ خواهد شد . البته می توان در صورت نبود غذای ماهی از خرده نان نیز استفاده کنیم.اما خرده نان غذایی ناقص بوده و نمی تواند که احتیاجات بدنی ماهی عید را کاملا برآورده سازد
● نکات مربوط به نگهداری ماهیهای قرمز عید
ـ به جای نگهداری ماهی در تنگ های کوچک و نامناسب واجب است ماهی در ظروف شیشه ای بزرگ مثل آکواریوم یا تنگ های شیشه ای مناسبِ بزرگ نگهداری شود ، تا ماهی علاوه بر احساس آزادی و راحتی ، از اکسیژن بیشتری در آب برخوردار باشد و شرایط مناسب برای زندگی ماهیها فراهم شود . تکرار می کنیم ظرف نگهداری از ماهیها حتما بزرگ بوده و شیشه ای باشد . متاسفانه تنگها و ظرفهایی که امروزه فروش آنها معمول شده است ، کار مناسبی نیست و از خرید یا نگهداری ماهی در آن ظرفهای کوچک «زندانها» باید حتما جلوگیری شود
ـ بهترین دما برای زندگی این ماهی ها حدود ۱۰-۲۵ درجه سانتیگراد می باشد. دمای محیط هرگز نباید فوری و سریع تغییر کند . نگهداری این ماهیها در یخچالها و محیط های سرد نیز کاملا اشتباه می باشد و زندگی در محیط سرد زندگی را برایشان سخت تر می کند . محل نگهداری آنها نیز باید به گونه ای باشد که تغییر در روز و شب در آن احساس شود.
ـ اگر ماهی بطور ناگهانی از تاریکی به نور یا برعکس وارد شود یا خاموش و روشن نمودن ناگهانی چراغ باعث این امر شود ماهی دچار شوک خواهد شد . روشنی و تاریکی باید تدریجی باشد .
ـ در صورت بروز هر گونه علایم بیماری یا ناراحتی در ماهیها ، ماهی بیمار بلافاصله باید از سایر همنوعانش جدا شود. برای جلوگیری از سرایت دیگر ماهیها به بیماری، حتما ماهی مریض، جدا از سایر ماهیها نگهداری شود. نگه داشتن ماهی بیمار به مدت بیست دقیقه در آب یک لیتری که یک قاشق نمک هم به آن اضافه شده است در خصوص برخی از بیماریها می تواند مفید واقع شود
ـ با سر و صداهای ناگهانی و ضربات و تکانهای زیاد ممکن است ماهیها سکته نمایند و از بین بروند؛ بدنشان نیز به آفتاب حساس است و با آفتابی که از پنجره می تابد ، ممکن است بدن ماهی آسیب دیده و بسوزد . بنابراین دور از نور خورشید و در محیط کم سر و صدا و کم رفت و آمد نگهداری شود . از ایجاد استرس شدید ، با رفتن سریع و ناگهانی به سراغ ماهی یا زدن تلنگر و ضربه به ظرف حتما جلوگیری شود تا ماهی دچار شوک و مرگ نشود. حیوانات اسباب بازی نیستند.چنان چه آنها را به خاطر رسم و رسوم یا بچه ها و یا سرگرمی می خرید حتما از این اقدام خودداری کنید . چنانچه خود ما نیز دوست نداریم مورد آزار قرار گیریم این احساس در تمام موجودات زنده حتی حیوانات مشترک است و آنان نیز بازیچه قرار گرفتن و مورد شکنجه قرار گرفتن را دوست ندارند. پیامبر گرامی اسلام برای کسانی که حیوانات را مورد آزار و اذیت قرار می داده و نیازهایشان را برآورده نمی ساختند، بارها مورد لعن و نفرینشان قرار داده و آتش جهنم را به آنان بشارت داده است
ـ رسم است که در روز سیزده بدر ماهی قرمز در رودخانه یا دریاچه ها رها می شود که این کاری کاملا غلط است . چون ماهی قرمز عید در صورت رهایی در این محیطها، اکوسیستم طبیعی محیط را به علت جفت گیری با سایر ماهیها و اشتهای زیاد در خوردن غذا و تخم سایر ماهیها به هم خواهند زد . در صورت رها سازی در حوضهای شهری نیز به علت تعویض آب حوضها و برای مدتی خالی گذاشتن حوضها از آب ، ماهیها کشته خواهند شد . بنابراین بهتر است اگر شرایط نگهداری مناسب از ماهیها را ندارید به یکی از اقوام یا دوستانی که توانایی و علاقه ی نگهداری از این ماهیها را به طور صحیح و درست را دارند واگذار نمایید. فراموش نکنیم که این موجودات نیز درست مثل ما آدم ها جان داشته و زندگی خود را دوست دارند و با سهل انگاری های خود نباید با جانشان بازی نمود و با حیوانات این موجودات دوست داشتنی و زبان بسته ی خداوند باید مهربانتر باشیم. حیوانات هم احساس و عاطفه دارند و زندگی را دوست دارند
مهاتما گاندی : عظمت و فضایل ملت را از طرز برخورد صحیحشان با حیوانات ارزیابی کنید . حیوانات هم حق زندگی سالم و مناسب را دارند
ماهی گلی 40096674677769cada6e804a7136afa0
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.a-d-w.blogfa.com
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 12:39 pm

من زیاد از ماهی خوشم نمیاد
فقط موقع سال تحویل میگیرم بعد حکم بابام میکنم که از خونه ببرتش بیرون
داداش گلم دستت درد نکنه مطب آموزنده ای بود
flower flower flower flower flower
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

تعداد پستها : 7588
Registration date : 2007-12-25

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 3:20 pm

من چند سال ماهي نميخرم واسه هفت سين .. آخه زود ميميرن و تا چند روز غصه دار ميشم Sad
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 4:59 pm

بهاره نوشته است:
من چند سال ماهي نميخرم واسه هفت سين .. آخه زود ميميرن و تا چند روز غصه دار ميشم Sad

منم نمی خرم Sad
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 7:20 pm

ممنون مجیدجان lol!
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالثلاثاء مارس 24, 2009 7:43 pm

Saghar نوشته است:
ممنون مجیدجان lol!

آخرین باری که ماهی خودم خریدم فکر کنم بچه بودم
ماهیه داشت میمرد ولی نمی مرد نمی دونم چرا Shocked
منم یه قرص آرام بخش انداختم تو آبش که راحت بمیره Laughing Laughing Laughing Laughing
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالجمعة مارس 27, 2009 6:51 pm

MajidDiab نوشته است:
Saghar نوشته است:
ممنون مجیدجان lol!

منم یه قرص آرام بخش انداختم تو آبش که راحت بمیره Laughing Laughing Laughing Laughing
affraid affraid affraid
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالسبت مارس 28, 2009 6:47 am

بعدش پیکر پاک آن مرحوم رو در باغچه خانه به خاک سپردم lol!
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

تعداد پستها : 2958
Registration date : 2007-12-18

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالسبت مارس 28, 2009 8:08 am

MajidDiab نوشته است:
Saghar نوشته است:
ممنون مجیدجان lol!

جواب این حرکات ترسناکه شمارو باید کی جوابگو باشه آقای عمو؟محبووووووووووووووووووووووووووبه drunken
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

تعداد پستها : 7588
Registration date : 2007-12-25

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالسبت مارس 28, 2009 8:52 am

MajidDiab نوشته است:
بعدش پیکر پاک آن مرحوم رو در باغچه خانه به خاک سپردم lol!

اي جنايتكار .. Evil or Very Mad

پسر يكي از اقوام ما هم همينطوره .. الان 12 سالش شده ولي هنوزم همون شيطنتا رو داره
واسه امسال 15 تا جوجه خريده كه تا روز پنجم عيد تنها 4 تاشون زنده بودن Evil or Very Mad
و 10 تا ماهي كه تا همون روز پنجم شده بود يكي Evil or Very Mad
همه رو هم ميبره تو باغچه دفن ميكنه و يه سنگ قبر براشون ميذاره و كلي مراسم ميگيره
طفلكي ماهيها و جوجه ها .. خوش به حال خودم كه دوست ندارم حيوون تو خونه نگهدارم
چه ماهي تو تنگ باشه يا جوجه فكلي تو قفس يا كارتن..
موجودات زنده بايد آزاد باشن و توي طبيعت محض خودشون lol!
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالأحد مارس 29, 2009 2:45 pm

من همیشه با جوجه هام مهربون بودم
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالأحد مارس 29, 2009 2:59 pm

MajidDiab نوشته است:
من همیشه با جوجه هام مهربون بودم
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

افرین پسر خوب افرین
اما من نه وقتی میدیدمشون با همین دستام سرشون رو میکندم
وقتی بچه تر بود یه لاک پشت داشتم اینقدر بیچاره اذیت کردم که از خونمون فرار کرد
الان ساغر اینا یه خرگوش دارن وقتی می بینه من و امیر می ریم رو حیاط خودش تو هفت تا سوراخ قایم میکنه
من چقدر لطیف هستم نه
lol! lol! lol! lol! lol!
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

ماهی گلی Empty
پستعنوان: رد: ماهی گلی   ماهی گلی Icon_minitimeالأحد مارس 29, 2009 4:54 pm

MajidDiab نوشته است: