| ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب | |
|
+11MILAD Yasaman Ali magnoon diab Saghar nAvId amin دلارام yasamiin MajidDiab بهاره 15 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الجمعة مايو 08, 2009 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الجمعة مايو 08, 2009 11:49 pm | |
| سلام به همه و خسته نباشید. ما هر دومون با وجود کلی مشکلات( اسباب کشی و رنگ زدن واحد دیگرمون که باید حتما خونه می ماندیم و سرماخوردگی شدید دخترم که قادر به راه رفتن نبودء و... که هر کدومش می تونست مانع بزرگی برای هر کسی در شرایط ما باشه ؛ولی سر ساعت 14:12 خودمان را با آَژانس رسوندیم ولی هیچ کس نبود تا 15 یا 20 دقیقه منتظر موندیم ولی کسی رو ندیدیم هر جقدر هم به موبایل دلارام جون زنگ زدیم جواب نداد(اشغال می زد) و اس ام اس زدیم بازم گویا دریافت نکردن خلاصه همینطور چشممون می گشت تا حدود 1 ساعت و دیگه به قدری از آمدنمون پشیمون شدیم و ناراحت که هیچ خریدی نکردیم و برگشتیم. چقدر هم شلوغ بود. به هر حال خوشحالیم که بهتون خوش گذشته . اینکه تو تاپیک پیغام بدیم برامون میسر نبود شاید کسی نمی دونست از همه بیشتر ما مشتاق دبدار بودیم ولی برنامه و روز و...رو گفتیم انهایی که راهشون دورتره تصمیم بگیرن و ما فقط آخرش با اس ام اس اعلام آمادگی کردیم. | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب السبت مايو 09, 2009 6:04 am | |
| دقیقا همون جا بودیم. ساعت 2:13 الی 2:35 (حدودا ) اکیپی که اونجا درا ین ساعت جمع شده بودن چند نفر می شد؟ من سر تا پا مشکی پوشیده بودم با کلاه سایه بون مشکی و مبینا هم سر تا پا صورتی پوشیده بود. خلاصه قسمت نبود و سعادت دیدارتون رو نداشتیم. ان شا الله سال دیگه اگه زنده باشیم. | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب السبت مايو 09, 2009 6:44 am | |
| وای چقدر دیروز به من و مرجان خوش گذشت خیلی خیلی از همگیتون ممنونم خیلی خوب بود مجید عزیزم که واقعا ازش ممنونم واقعا اگه دیروز مجید نبود من و مرجان تو این شهر غریب گم شد بودیم داداش گلم یه دنیا ازت ممنونم دلارام عزیز که مثل یک مدیر مدبر بود همیشه برای کمک کردن حاضر بود دلارام جونم خیلی ازت ممونم بهار گلم مثل اسمش بهاره واقعا ازت ممنونم فریبای عزیز خیلیی از آشنائیت خوش حال شدم یاسی گل خودم مثل یه خواهر مهربون غمخوار من و مرجان بود یاسی جونم ازت ممنونم داداش سلمان عزیز که چند ساعت از وقتش به من و مرجان و بچه ها اختصاص داد سلمان جونم ازت ممنونم راستی با زور تهدید اسلحه از رئیسم مرخصی گرفتم داداش نوید گل خودم که رنج سفر و سرما رو تحمل کرده بود.نوید جان از بابت سیدی زیبای سیاوش هم ازت ممنونم. رئیس محافظین گارد سلطنتی قصر خودم میلاد عزیز،میلاد خیلی ازت ممنونم واقعا از لطفت ممنون علی و رضای عزیز از اونا خیلی ممنونم که دیروز وقت با ارزششون به ما اختصاص دادن از همگیتون ممنوم خیلی خیلی به من و مرجان خوش گذشت | |
|
| |
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب السبت مايو 09, 2009 7:39 am | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب السبت مايو 09, 2009 1:33 pm | |
| - Anika نوشته است:
- سلام به همه و خسته نباشید. ما هر دومون با وجود کلی مشکلات( اسباب کشی و رنگ زدن واحد
دیگرمون که باید حتما خونه می ماندیم و سرماخوردگی شدید دخترم که قادر به راه رفتن نبودء و... که هر کدومش می تونست مانع بزرگی برای هر کسی در شرایط ما باشه ؛ولی سر ساعت 14:12 خودمان را با آَژانس رسوندیم ولی هیچ کس نبود تا 15 یا 20 دقیقه منتظر موندیم ولی کسی رو ندیدیم هر جقدر هم به موبایل دلارام جون زنگ زدیم جواب نداد(اشغال می زد) و اس ام اس زدیم بازم گویا دریافت نکردن خلاصه همینطور چشممون می گشت تا حدود 1 ساعت و دیگه به قدری از آمدنمون پشیمون شدیم و ناراحت که هیچ خریدی نکردیم و برگشتیم. چقدر هم شلوغ بود. به هر حال خوشحالیم که بهتون خوش گذشته . اینکه تو تاپیک پیغام بدیم برامون میسر نبود شاید کسی نمی دونست از همه بیشتر ما مشتاق دبدار بودیم ولی برنامه و روز و...رو گفتیم انهایی که راهشون دورتره تصمیم بگیرن و ما فقط آخرش با اس ام اس اعلام آمادگی کردیم. ای واااااای جدی...... ای کاش یه زنگی...به من میزدین ...چون آخر همه رسیدم....آخه از 1:20 دقیقه تو مترو بودم تا 3..... یا اینکه همدیگرو پیج میکردیم.... آخه اونجا همه همدیگرو پیج میکردنننن | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب السبت مايو 09, 2009 1:39 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب السبت مايو 09, 2009 2:04 pm | |
| | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الأحد مايو 10, 2009 9:51 am | |
| بچه ها خیلی وقت ندارم فقط از همه تون ممنونم و روز خیلی خوبی بود. مخصوصا از مجید عزیز که تموم روزش رو به راهنمایی ما اختصاص داد مامان دلارام مهربون که مواظب همه بود.بهاره عزیزم که مثل همیشه قوت قلب بود سارق اعظم که بالاخره دل از خلوت کند و خودش رو بهمون نشون داد. نوید خونگرم و میلاد زرنگ که دستیارای مامان دلارام بودند. فریبای دوست داشتنی..یاسمین جون که خیلی لطف داشت همه و همه اونایی که بودند..واقعا ازتون ممنونم.خاطره ش برام همیشه میمونه... مابقیش باشه برای بعد وقتی برگشتم هوای اینجا رو هم داشته باشین | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الأحد مايو 10, 2009 12:45 pm | |
| پارسال همین روزها بود که هم رو دیدیم همین که از هم جدا شدیم دل من تنگ شد دقیقا 1 سال منتظر این روز بودم تا دوباره دور هم جمع شیم و ببینمتون خیلی خوشحال شدم از اینکه تونستم مرجان و محبوبه عزیزم رو بالاخره ببینم خیلی دیدن و هم صحبتی با سلمان عزیز برام افتخار آمیز بود خیلی ممنون از علی عزیز که تو راه کنارم بود و نگذاشت تنها بیام چون تنهایی اومدن خیلی سخته خیلی ممنونم از رضای عزیز که با اینکه دیگه تو جمع ما نمیاد اما به من افتخار داد و دعوت ما رو قبول کرد و جمعمون رو گرم کرد خیلی خوشحالم از دیدن میلاد عزیز و گل که با وجود درس خیلی زیاد پیشمون اومد رفع اشکال کنه خیلی خوشحال شدم از اینکه یه بار دیگه یاسی عمو رو دیدم خیلی ممنونم از دلارام عزیز بابت جزوه ریاضی چون خیلی به دردم می خوره خیلی ممنون از نوید عزیز بابت حضور طولانی مدتش از ساعتها قبل از قرار و سی دی سیاوش خیلی ممنون از بهاره عزیز به خاطر حضورش با وجود بیماری و خواهر عزیزش که به ما افتخار دادن و تو جمع ما بودن و خیلی ممنون از همه عزیزانی که شاید اسمشون رو به خاطر یاری نکردن حافظه به یاد ندارم ( ولی فکر کنم هم رو گفتم ) و اما خیلی متاسفم شدم از اینکه نتونستم امین عزیز رو یک بار دیگه ببینم واقعا خیلی دوست داشتم امین رو یه بار دیگه ببینم ان شااله نتیجه اش هم رو خوشحال کنه خیلی دوست داشتم که ساغر عزیز رو ببینم که سعادتش رو نداشتم خیلی متاسف شدم از اینکه عسل عزیز تو جمعمون نبود و خیلی خیلی ناراحت و متاسف شدم از اینکه از دیدن آنیکا و مبینای عزیز در یک قدمی خودم محروم شدم در نهایت خیلی معذرت می خوام از دوستانی که 5 شنبه بودن و من نتونستم به جمعشون اضافه یشم امیدوارم این قصور بنده رو به حساب مشغله و قراری که قبلا داشتم بگذارند نه به حساب کم لطفی | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الأحد مايو 10, 2009 4:17 pm | |
| ااااااااااااااااااااااه سلامی چو بوی خوش آشنایی ... ممممممممممم ... میگم ... یه چیزی رو من اونجا واسه تک تک اعضا بصورت جداگانه تعریف کردم ! فکر کنم الان به هر کسی بگی میاد جای من توضیح میده ... یه فکری ... چون زیاد میشه، توی تاپیک خاطرات خودم مینویسمش ... ولی بطور خلاصه از همه ممنونم ... خیلی خوشحال تر میشدم اگه غایبین هم اونجا حاضر میشدن ... محبوبه جان شما همچنان قصد مجازات بنده رو داری ؟ به جان خودم تقصیر من نبود که دیر کردیم ... شلوغ بود توی راهرو !!! الباقی بماند واسه اون تاپیک ... البته وقتی حس و حالش اومد ... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الإثنين مايو 11, 2009 4:26 pm | |
| بچه ها از همتون ممنونم هم به خاطر لطفی که نسبت به من داشتید هم به خاطر خاطره خیلی قشنگ و شیرینی که با همدیگه و برای همدیگه ساختیم اون روز یه روز به یاد موندنی بود، امیدوارم هر ساله قسمت بشه و خدا لطف کنه و این خاطره شیرین تجدید بشه و بسیـــــــــــــــــــــــــــــار امیدوارم سال دیگه بازم جمعیتمون بیشتر بشه و همه بچه هایی که نتونستن امسال بیان سال دیگه حضور داشته باشن واقعا ممنونم که به خاطر این قرار، هر کدومتون از برنامه های دیگتون زدید، سختی راه دور رو قبول کردید و اومدید، این خیلی با ارزش بود و من قدرش رو می دونم خلاصه بهتون بگم که خیلییییییییییییییییییییی خوش گذشت، اینکه ظهر از خونه قدیم اومدم نمایشگاه و شب رفتم خونه جدید هم خاطره ای شد مزید خاطره ها خیلی متاسف شدم که آنیکای عزیز و مبینای گلم، و همچنین هستی و صبا رو ندیدیم، اون روز توی نمایشگاه متاسفانه وضعیت آنتن افتضاح بود، ولی ما از حدود 1.5 تا نزدیکای 3 اونجا کنار چادر زرد ایستاده بودیم هم اس ام اس آنیکا خانوم و هم اس ام اس هستی عزیز که گفته بود با دوستاشون اونجا هستن و موقع برگشتن می خوان ما رو ببینن نزدیکای غروب که داشتیم می رسیدیم خونه به دستم رسید، کاش شب قبلش که اس ام اس دادم خبر داده بودید که میاید تا هر جوری شده پیداتون می کردیم منم چون حافظه خیلی خوبی ندارم، صبر می کنم تا نوید جان مثل همیشه مو به مو مسائل رو تعریف کنه بعد راجع بهش حرف بزنیم ولی .... خیلی خیلی خیلی خیلی کیف داد، خیلی خیلی خیلی خوش گذشت | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الثلاثاء مايو 12, 2009 12:30 pm | |
| خیلی خوشحالم که به دوستای گلم خوش گذشته هرچند که سعادت نداشتم بیام و ببینمتون ولی شادی شماها شادی منه ایشالله عمری باشه سال دیگه میام تا از نزدیک ببینمتون | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الأربعاء مايو 13, 2009 3:12 pm | |
| خب ..... اول از همه بگم که خیلی خوشحالم که به دوستام خوش گذشته و واسه من هم سعادتی بود که بهترین دوستانم رو ببینم ..... خیلی خوش گذشت ..... خیلی خوشحال شدم که امسال جمعمون از پارسال بیشتر شده بود و امیدوارم سال دیگه هم بتونیم جمع بشیم و همه هم بتونن بیان .... جای خوشحالی داشت که برای اولین بار محبوبه ، مرجان ، علی ، رضا ، بهاره ، فریبا و سلمان هم اومده بودن .... رفقای قدیمی تر هم که جای خود دارن ..... ( ولی حیف شد که امین نبود ....) به هر حال .... خیلی خوب بود .... و به امید دیدار هر چه زودتر ....... | |
|
| |
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الخميس مايو 14, 2009 8:36 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- Anika نوشته است:
- س
ای واااااای جدی...... ای کاش یه زنگی...به من میزدین ...چون آخر همه رسیدم....آخه از 1:20 دقیقه تو مترو بودم تا 3..... یا اینکه همدیگرو پیج میکردیم.... آخه اونجا همه همدیگرو پیج میکردنننن والا متاسفانه یاسمین جون شماره شما رو نداشتم یکی ازکسانی که خیلی دلم می خواست ببینم شما بودی و اصلا احتمال نمی دادیم که این همه ساعت اونجا منتظر بوده باشید.گفتیم حتما دیر رسیدیم دیگه!راستی ما این جمعه مجددا به آنجا می ریم. اچون اون روز زود برگشتیم. | |
|
| |
G H A Z A L میزبان
تعداد پستها : 125 Age : 35 Registration date : 2008-06-30
| |
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الجمعة مايو 15, 2009 8:22 am | |
| خب خب خب...خدا رو شکر بهتون خوش گذشته. خیلی خیلی دلم می خواس منم می تونستم بیام اما این بار هم قسمت نشد انشاالله سال دیگه همه بتونیم بیایم | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب الأحد يوليو 05, 2009 2:32 pm | |
| ااااااااااااه من هنوز تعریف نکردم که ... یه مقاله بلند بالا باید بنویسم فکر کنم ... | |
|
| |
| ديدار عربي رايانيها در نمايشگاه كتاب | |
|