| معجزه اي كه كهنه نميشود .. | |
|
+4Saghar دلارام magnoon diab بهاره 8 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
| |
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الثلاثاء أبريل 14, 2009 1:34 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الثلاثاء أبريل 14, 2009 3:20 pm | |
| مرسی بهاره جان بابای من یه قرآنی داره که برای هر آیه علاوه بر معنی خلاصه ای از چند تا تفسیر رو هم نوشته وقتی از روی اون قرآنه تفسیر آیه ها رو می خونم واقعا کیف می کنم می گم نظرتون چیه هر چند وقت یه بار، حالا به یه مناسبتی یا بی مناسبت، با همدیگه قرآن ختم کنیم؟ هر کی دو سه جزء برداره | |
|
| |
| |
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الثلاثاء أبريل 14, 2009 5:33 pm | |
| ممنون بهارگلم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الأربعاء أبريل 15, 2009 7:43 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الأربعاء أبريل 15, 2009 10:22 am | |
| بچه که بودم حالیم نمیشد قرآن معجزه است یعنی چی ؟ وقتی مامانم برام کتاب قصه های قرانی رو میخوند دوست داشتم قصه حضرت ابراهیم رو بشنوم که از تو آتیش نجات پیدا کرد یا حضرت موسی که عصاش مار میشد هر وقت از مامانم می پرسیدم مامان معجزه حضرت محمد چیه اونم میگفت قران مامان جون منم ذهن همیشه کنجکاوم این ور اون ور می دوید که آخه یه کتاب چی میتونه داشته باشه که بشه معجزه همیشه تو دلم میگفتم اون بچگی ها که کاش پیغمیر ما هم یه معجره مشتی داشت ( مشتی به قول خودم ) که وقتی مامانم داستانشو برام میخونه هیجان زده بشم اما کمکم که بزرگتر شدم فهمیدم یه کتاب میتونه معجزه باشه به مراتب جذاب تر از مار شدن عصا یا بیرون اومدن شتر از تو کوه ....فهمیدم وقتی می خونمش اروم میشم قوی میشم می خوام یه خاطره تعریف کنم یه بار پارسال که رفته بودیم مشهد تازه اولای موقعی بود که من از نامزدم به خاطر مشکلات جدا شده بودم اونجا که می رفتیم همه جوونها رو میدیدم که دوتا دوتا می اومدن زیارت یه دفعه دل من خیلی گرفت و حس کردم خیلی تنهام وقتی رفتم مسجد گوهر شاد و نماز خوندم یه قرآن باز گردم و گفتم خدایا خودت گقتی هر وقت خواستی من باهاتون صحبت کنم قرآن بخونید منم قران رو گرفتم دستم و نیت کردم هر صفحه ای اومد قسمت راستش رو بخونم ترجمه اون آیان رو از روی قرآن می نویسم پس تو به آنچه می گویند صبر و تحمل پیشه گیر و خدای را پیش از طلوع خورشید و بعد از غروب آن و ساعتی از شب تار و اطراف روز روشن ستایش و تسبیح گوی باش که به مقام رفیع شفاعت خشنود شوی ( اینجاش خیلی باحال بود بخونید --->) و هرگز به مطاع ناچیزی که به قومی در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان داده ایم چشم آرزو مگشا و رزق خدای تو بسیار بهتر و پاینده تر است تو اهل بیت خود را به نماز امر کن و خود نیز بر نماز صبور باش ما از تو روزی نمی طلبیم ما به تو روزی می دهیم که عاقبت نیکو مخصوص پرهیزکاری و تقوی است راست گفت خداوند بلند مرتبه سوره طه آیات 130 تا 132 | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الأربعاء أبريل 15, 2009 2:04 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- بچه که بودم حالیم نمیشد قرآن معجزه است یعنی چی ؟ وقتی مامانم برام کتاب قصه های قرانی رو میخوند دوست داشتم قصه حضرت ابراهیم رو بشنوم که از تو آتیش نجات پیدا کرد یا حضرت موسی که عصاش مار میشد هر وقت از مامانم می پرسیدم مامان معجزه حضرت محمد چیه اونم میگفت قران مامان جون منم ذهن همیشه کنجکاوم این ور اون ور می دوید که آخه یه کتاب چی میتونه داشته باشه که بشه معجزه همیشه تو دلم میگفتم اون بچگی ها که کاش پیغمیر ما هم یه معجره مشتی داشت ( مشتی به قول خودم ) که وقتی مامانم داستانشو برام میخونه هیجان زده بشم
اما کمکم که بزرگتر شدم فهمیدم یه کتاب میتونه معجزه باشه به مراتب جذاب تر از مار شدن عصا یا بیرون اومدن شتر از تو کوه ....فهمیدم وقتی می خونمش اروم میشم قوی میشم می خوام یه خاطره تعریف کنم یه بار پارسال که رفته بودیم مشهد تازه اولای موقعی بود که من از نامزدم به خاطر مشکلات جدا شده بودم اونجا که می رفتیم همه جوونها رو میدیدم که دوتا دوتا می اومدن زیارت یه دفعه دل من خیلی گرفت و حس کردم خیلی تنهام وقتی رفتم مسجد گوهر شاد و نماز خوندم یه قرآن باز گردم و گفتم خدایا خودت گقتی هر وقت خواستی من باهاتون صحبت کنم قرآن بخونید منم قران رو گرفتم دستم و نیت کردم هر صفحه ای اومد قسمت راستش رو بخونم ترجمه اون آیان رو از روی قرآن می نویسم پس تو به آنچه می گویند صبر و تحمل پیشه گیر و خدای را پیش از طلوع خورشید و بعد از غروب آن و ساعتی از شب تار و اطراف روز روشن ستایش و تسبیح گوی باش که به مقام رفیع شفاعت خشنود شوی ( اینجاش خیلی باحال بود بخونید --->) و هرگز به مطاع ناچیزی که به قومی در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان داده ایم چشم آرزو مگشا و رزق خدای تو بسیار بهتر و پاینده تر است تو اهل بیت خود را به نماز امر کن و خود نیز بر نماز صبور باش ما از تو روزی نمی طلبیم ما به تو روزی می دهیم که عاقبت نیکو مخصوص پرهیزکاری و تقوی است راست گفت خداوند بلند مرتبه سوره طه آیات 130 تا 132 چه خاطره قشنگی منم اون قدیم قدیما شاید هنوز پونزده سالم بود یه بار همراه مامانم رفتم مسجد جامع دیدم روی رف مسجد یه برگ جدا شده از قرآن گذاشته است همون جا برای چگونگی زندگیم نیت کردم جلو رفتم و آیه ش رو خوندم حالا سوره ش رو یادم نیست ولی مضمون ایه این بود صبر پیشه کن که خداوند صابران را دوست دارد. حالا هم دلخوشیم اینه که شاید خداوند دوستم داشته باشه | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الأربعاء أبريل 15, 2009 6:54 pm | |
| من اونجایی که می گی رو از نزدیک دیدم | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 2:46 am | |
| ممنون بهاره جونم از مطلب زیبا و مفیدی که گذاشته بودی. اشک رو به چشام آورد مدت زیادیه که ...سعادت خوندن قران رو نداشتم...نمی دونم چرا خیلی دلم می خواست اما همش میگفتم بعد از نماز صبح، بعد از نماز ظهر و...
و ممنون از داداش مجیدم واسه تعریف کردن خاطره ی زیباش منم یه بار واسه یه مشکل خیلی بزرگ با دلی شکسته به قران متوسل شدم...نمی دونستم باید یه عزیز رو ببخشم یا نه...حرف خیلی وقت پیشه فکر میکنم سوم راهنمایی بودم...آیه اش رو به خاطر ندارم اما خوب به خاطر دارم که در مورد بخشش بود. با خوندن خاطره ات یاد اون روز افتادم و مو به تنم سیخ شد.
خدا منو ببخشه به خاطر این تنبلی و ناسپاسی | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 2:51 am | |
| - دلارام نوشته است:
- مرسی بهاره جان
بابای من یه قرآنی داره که برای هر آیه علاوه بر معنی خلاصه ای از چند تا تفسیر رو هم نوشته وقتی از روی اون قرآنه تفسیر آیه ها رو می خونم واقعا کیف می کنم می گم نظرتون چیه هر چند وقت یه بار، حالا به یه مناسبتی یا بی مناسبت، با همدیگه قرآن ختم کنیم؟ هر کی دو سه جزء برداره وای عالی میشه دلارام جون خیلی فکر خوبیه یادم چند سال پیش ماه مبارک رمضان با چند تا از فامیلامون این کارو کردیم. بر اساس حزب ها تقسیم بندی کرده بودیم. من که آماده ام... بهاره جون بازم ممنون. دیگه نمی خوام بگم واسه بعد...همین الان می خوام برم بخونم. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 6:40 am | |
| خیلی خوشحالم که استقبال کردید پیشنهاد من اینه که یه تاپیک بزنیم، توی اون تاپیک هر کس که دلش می خواد بیاد و بنویسه از چه صفحه ای تا چه صفحه ای از قرآن (عثمان طه که همه داشته باشن و صفحه هاش یکی باشه) رو می خونه، نفر بعدی از بعد از اون قسمت و همین جوری ادامه بدیم هر کس خودش رو موظف کنه اون مقداری که مشخص کرده رو تا حداکثر یه هفته بخونه، اگه کم بود هم که زودی می خونه و میاد بازم صفحه می گیره اگه حتی هر کدوممون روزی 2 صفحه هم بخونیم، بعد از مدت کمی یه قرآن رو به صورت دسته جمعی ختم کردیم اینجوری همه با هم یه کار خوب کردیم و فکر کنم خدا پاداشش رو به هممون با هم بده | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 8:31 am | |
| - Jany نوشته است:
- MajidDiab نوشته است:
- بچه که بودم حالیم نمیشد قرآن معجزه است یعنی چی ؟ وقتی مامانم برام کتاب قصه های قرانی رو میخوند دوست داشتم قصه حضرت ابراهیم رو بشنوم که از تو آتیش نجات پیدا کرد یا حضرت موسی که عصاش مار میشد هر وقت از مامانم می پرسیدم مامان معجزه حضرت محمد چیه اونم میگفت قران مامان جون منم ذهن همیشه کنجکاوم این ور اون ور می دوید که آخه یه کتاب چی میتونه داشته باشه که بشه معجزه همیشه تو دلم میگفتم اون بچگی ها که کاش پیغمیر ما هم یه معجره مشتی داشت ( مشتی به قول خودم ) که وقتی مامانم داستانشو برام میخونه هیجان زده بشم
اما کمکم که بزرگتر شدم فهمیدم یه کتاب میتونه معجزه باشه به مراتب جذاب تر از مار شدن عصا یا بیرون اومدن شتر از تو کوه ....فهمیدم وقتی می خونمش اروم میشم قوی میشم می خوام یه خاطره تعریف کنم یه بار پارسال که رفته بودیم مشهد تازه اولای موقعی بود که من از نامزدم به خاطر مشکلات جدا شده بودم اونجا که می رفتیم همه جوونها رو میدیدم که دوتا دوتا می اومدن زیارت یه دفعه دل من خیلی گرفت و حس کردم خیلی تنهام وقتی رفتم مسجد گوهر شاد و نماز خوندم یه قرآن باز گردم و گفتم خدایا خودت گقتی هر وقت خواستی من باهاتون صحبت کنم قرآن بخونید منم قران رو گرفتم دستم و نیت کردم هر صفحه ای اومد قسمت راستش رو بخونم ترجمه اون آیان رو از روی قرآن می نویسم پس تو به آنچه می گویند صبر و تحمل پیشه گیر و خدای را پیش از طلوع خورشید و بعد از غروب آن و ساعتی از شب تار و اطراف روز روشن ستایش و تسبیح گوی باش که به مقام رفیع شفاعت خشنود شوی ( اینجاش خیلی باحال بود بخونید --->) و هرگز به مطاع ناچیزی که به قومی در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان داده ایم چشم آرزو مگشا و رزق خدای تو بسیار بهتر و پاینده تر است تو اهل بیت خود را به نماز امر کن و خود نیز بر نماز صبور باش ما از تو روزی نمی طلبیم ما به تو روزی می دهیم که عاقبت نیکو مخصوص پرهیزکاری و تقوی است راست گفت خداوند بلند مرتبه سوره طه آیات 130 تا 132 چه خاطره قشنگی منم اون قدیم قدیما شاید هنوز پونزده سالم بود یه بار همراه مامانم رفتم مسجد جامع دیدم روی رف مسجد یه برگ جدا شده از قرآن گذاشته است همون جا برای چگونگی زندگیم نیت کردم جلو رفتم و آیه ش رو خوندم حالا سوره ش رو یادم نیست ولی مضمون ایه این بود صبر پیشه کن که خداوند صابران را دوست دارد. حالا هم دلخوشیم اینه که شاید خداوند دوستم داشته باشه !!!!شاید خدا دوست داشته باشه مرجان جونم
مگه میشه خدا کسی رو دوست نداشته باشه؟ همین که ما به دنیا اومدین تا شانس زندگی کردن داشته باشیم یعنی اینکه خدا عاشق ما بوده...همین که میتونیم نفس بکشیم...دوست داشته باشیم بقیه رو...راه بریم...زندگی کنیم یعنی خدا عاشق ماست.... | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 9:36 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 9:48 am | |
| كاش معناي اونو واقعاً درك كنيم
من هر زمان ميخوام استخاره كنم به يه حاج آقايي كه آشناست ميگم و اون با قرآن برام استخاره ميكنه
انقدر دقيق و درست راجع به موضوع حرف ميزنه و راهنمايي ميكنه كه انگار از توي ذهنم همه رو جمع كرده
خيلي دقيق و زيبا خدا جواب ميده .. خدايي كه با ماست و از رگ گردن نزديكتر..
من متأسفم واسه آدمايي كه براي حل مشكلاتشون متوسل به رمال و طالع بين ميشن
چه چيزي با ارزش تر از قرآن؟؟؟ و دقيق تر و شفاف تر از اعجاز اون؟؟؟
پيشنهاد دلارام عاليه .. علاوه بر اين ما ميتونيم اعمال هر روز از ماهها رو هم بنويسيم و هر كسي كه دوست داشت اونو بجا بياره | |
|
| |
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الخميس أبريل 16, 2009 6:39 pm | |
| خواهش میکنم بچه ها خوشحال شدم که خوشتون اومد من بعد از اون ماجرا از خوشحالی رفتم حرم امام رضا نماز شکر خوندم | |
|
| |
| عنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود .. الأحد أبريل 19, 2009 8:48 am | |
| گفتم: خستهام گفتی: لاتقنطوا من رحمة الله .:: از رحمت خدا نا امید نشید(زمر/53) ::. گفتم: هیشكی نمیدونه تو دلم چی میگذره گفتی: ان الله یحول بین المرء و قلبه .:: خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/24) ::.
گفتم: غیر از تو كسی رو ندارم گفتی: نحن اقرب الیه من حبل الورید .:: ما از رگ گردن به انسان نزدیكتریم (ق/16) ::.
گفتم: ولی انگار اصلا منو فراموش كردی! گفتی: فاذكرونی اذكركم .:: منو یاد كنید تا یاد شما باشم (بقره/152) ::.
گفتم: تا كی باید صبر كرد؟ گفتی: و ما یدریك لعل الساعة تكون قریبا .:: تو چه میدونی! شاید موعدش نزدیك باشه (احزاب/63) ::.
گفتم: تو بزرگی و نزدیكت برای منِ كوچیك خیلی دوره! تا اون موقع چیكار كنم؟ گفتی: واتبع ما یوحی الیك واصبر حتی یحكم الله .:: كارایی كه بهت گفتم انجام بده و صبر كن تا خدا خودش حكم كنه (یونس/109) ::.
گفتم: خیلی خونسردی! تو خدایی و صبور! من بندهات هستم و ظرف صبرم كوچیك... یه اشاره كنی تمومه! گفتی: عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لكم .:: شاید چیزی كه تو دوست داری، به صلاحت نباشه (بقره/216) ::.
گفتم: انا عبدك الضعیف الذلیل... اصلا چطور دلت میاد؟ گفتی: ان الله بالناس لرئوف رحیم .:: خدا نسبت به همهی مردم - نسبت به همه - مهربونه (بقره/143) ::.
گفتم: دلم گرفته گفتی: بفضل الله و برحمته فبذلك فلیفرحوا .:: (مردم به چی دلخوش كردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد باشن (یونس/58) ::.
گفتم: اصلا بیخیال! توكلت علی الله گفتی: ان الله یحب المتوكلین .:: خدا اونایی رو كه توكل میكنن دوست داره (آل عمران/159) ::.
گفتم: خیلی چاكریم! ولی این بار، انگار گفتی: حواست رو خوب جمع كن! یادت باشه كه:
و من الناس من یعبد الله علی حرف فان اصابه خیر اطمأن به و ان اصابته فتنة انقلب علی وجهه خسر الدنیا و الآخره .:: بعضی از مردم خدا رو فقط به زبون عبادت میكنن. اگه خیری بهشون برسه، امن و آرامش پیدا میكنن و اگه بلایی سرشون بیاد تا امتحان شن، رو گردون میشن. خودشون تو دنیا و آخرت ضرر میكنن (حج/11) | |
|
| |
| معجزه اي كه كهنه نميشود .. | |
|