هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

معجزه اي كه كهنه نميشود ..

+4
Saghar
دلارام
magnoon diab
بهاره
8 مشترك
نويسندهپيام
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

تعداد پستها : 7588
Registration date : 2007-12-25

معجزه اي كه كهنه نميشود .. Empty
پستعنوان: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 14, 2009 11:09 am

معجزه اي كه كهنه نميشود .. Z3942d7tmv008vcw8ifev68zvoeolhgq

حروف مقطعه قرآن در ابتدای سوره از شگفتی های این کتاب آسمانی به شمار می رود و منشاء بحث ها و بررسی های زیادی بوده است . برخی گفته اند از نامهای خداوند هستند . بعضی هم می گویند « اسم اعظم » پروردگار را ارائه می دهند .

گروهی در مورد آیه ی شریفه « الم ذلک الکتاب لاریب فیه » می گویند بدین معنی است که : ما به وسیله همین حروف کتابی را که در آن هیچ شک و تردیدی نیست حفظ و حمایت کردیم و این حروف در دسترس هم هست قرآن کسی که ادعا می کند می تواند شبیه آن را بیاورد به مبارزه می طلبیم . و بالاخره بسیاری دیگر می گویند : الله اعلم .

اما با ظهور کامپیوتر ، زمنیه برای تحقیق بیشتر بر روی قرآن باز شد ، چند سال پیش ، یک محقق مصری به نام « رشاد خلیفه » به نتایج جالبی رسید . رشاد خلیفه به وسیله شمارش دریافت که آغاز هر سوره با حروفی مشخص است که این حروف در مقابل حروف دیگر به نسبت بیشتري در آن سوره تکرار شده اند و به کار رفته اند . بدین ترتیب می بینم که حروف ق در یک سوره بیشتر از دیگر حروف تکرار شده و تعداد به کار رفتن آن در آن سوره بیشترین نسبت را در قرآن مجید دارد . همین طور ا ل م در سوره ی بقره و از سویی تعداد همین حروف نیز به ترتیب سیر نزولی دارند . یعنی به ترتیب الف و بعد لام و بعد میم بیش از بقیه به کار رفته اند . به تعداد هر یک توجه کنید :

الف : 4592 بار ---------- ل : 3204 بار ---------- م : 2195 بار

الف : 2578 بار ----------- ل : 1885 بار ---------- م : 1251 بار

یا در سوره ی عنکبوت باز هم این سیر نزولی میان سه حرف را می بینیم :

الف : 784 بار ------------ ل : 554 بار ------------ م : 344 بار

و یا در سوره های مبارکه ی روم و رعد نیز بدین ترتیب .

همان طور که دیدیم در همه ی موارد ، این حروف بیش از ... ا ل م آغاز گشته اند . نیز در میان سوره های دیگری که در مدینه نازل شده اند از نظر محاسباتی به میزانی بیشتر از سوره های دیگر مکی موجود در قرآن هستند .

جالب این که ، سورهایی که با ا ل ر آغاز شده اند ، یعنی سوره های « ابراهیم ، یونس ، هود ، یوسف و حجر » که چهارتای آنها به صورت متوالی نازل شده اند و وقتی به هم اضافه شوند نسبت به تکرار سه حرف ا ل ر در آنها در مقایسه با همه سوره های مکی ذکر شده در قرآن مجید بیشتر است .

اطلاعات جمع آوری شده در مورد سوره اعراف هم به همین نتیجه رسیده است ، یعنی ا ل م ص بیشتر از سایر حروف در این سوره آمده اند .

ولی جالب تر این که در سوره « یس » این موضوع به صورت عکس به خود گرفته ، زیرا ترتیب حروف برعکس شده است . در این سوره بر خلاف سایر سوره ها حرف ی که به حساب ابجد پس از س قرار دارد قبل از آن آمده ( در حالی که در سایر سوره ها ، ترتیب ابجد رعایت شده بود ) و شاید به همین جهت تکرار حروف ی و س در این سوره کمتر از دیگر سوره های مکی و مدنی است .

رشاد خلیفه در مورد نقش عدد 19 در قرآن به نتایج خاصی رسیده است . وی می گوید خداوند با این عدد بر کفار برهان می آورد ؛ آنهایی که می گویند قرآن ساخته ی دست بشر است ( آیات 18 تا 26 سوره مدثر ) : « اوست که فکر و اندیشه بدی کرد پس خدایش بکشد که چقدر اندیشه غلطی کرد باز هم خدایش بکشد که چه فکر خطایی نمود . باز اندیشه کرد ، پس روی ترش نمود و چهره در هم کشید . انگار روی از اسلام و قرآن گردانید و تکبر آغاز کرد و گفت که این سحر و پیمان سحر انگیزی هیچ نیست . این آیات جز گفتار بشری بیش نیست . ما این منکر و مکذب قرآن را به آتش دوزخ افکندیم . تو چه دانی که سختی و عذاب دوزخ تا چه حد است . شراره آن هیچ باقی نگذارد و همه را بسوزاند . آن آتش بر آدمیان در نهد . بر آن آتش نوزده تن موکلند . ماخازنان دوزخ را غیر از فرشتگان عذاب ، قرار ندادیم و تعداد آنها را جز برای گمراهی و محنت کفار نوزده نگردانیدیم و اهل کتاب هم یقیین کنند و بر آن یقیین مومنان بیفزایند . »

رشاد خلیفه در تفسیر این معما ها می گوید : بسم الله الرحمن الرحیم از 19 حرف تشکیل شده است و هر یک از کلمات آن نیز نوزده بار یا مضربی از 19 تکرار شده است . مثلا ً : اسم 19 بار ، الله 142*19=2698 بار ، الرحمن 3*19 = 57 بار ، الرحیم 6*19= 114 بار . و از طرف دیگر ، تمامی حروف مقطعه در اوایل سوره آمده اند و به اندازه مضربی از عدد نوزده در قرآن تکرار شده اند : حرف ق در سوره ق 3-19=57 بار ، حرف کهیعص در سوره مریم 42*19=798 بار ، حرف ن در سوره القلم 7-19=133 بار ، دو حرف ی و س در سوره یس 15*19=285 بار ، دو حرف ح و م 114*19=2166 بار . در همه ی سوره هایی که با آنها شروع می شدند : حروف ع س ق در سوره شورا 11*19=209 بار ، حروف الف لام میم در سوره رعد 19*79=1501 بار و ...

همچنین ، آیه « حسبی ا ... و نعم الوکیل » از 19 حروف تشکیل شده است . یا « لا حول ولا قوت الا باا... » ، 19 حرف دارد . و هم آیاتی که مومنان برای دفع شر و در امان ماند از بدی به کار می برند .

آیا همه ی اینها تصافی است ؟ آیا قوانین ، احتمال وجود این همه تصادفات منظم و پی در پی را نفی نمی کند ؟ آیا جز این است که اینها ترتیب خاصی و با نظم و قدرتی فرای قدرت بشری ترتیب داده شده اند ؟ هیچ نویسنده ای نمی تواند با خود این قرار را بگذارد که مثلا ً من فلان حرف را در نوشته هایم الزاما ً این قدر تکرار کنم و یا مجموع حروف جمله ای را طوری تنظیم کنم که 19 حرف بشود .

از طرف دیگر برخی آیات از وسط سوره بر پیامبر نازل می شدند و یا به تدریج بود که یک سوره بر پیامبر نازل می شد و شاید هم تکمیل آن مدتی به طول می انجامید و پیامبر ( ص ) از ابتدا و انتهای سوره هم اطلاعی نداشتند .

اطلاعات جمع آوری شده همچنین نشان داده است که در میان برخی کلمات متضاد هم تساوی عددی وجود دارد :

حیات 145 بار --------- ممات 145 بار

دنیا 115 بار ----------- آخرت 115 بار

ملائکه 88 بار --------- شیطان 88 بار

حر ( گرما ) 4 بار --------- برد ( سرما ) 4 بار

آیا اینها هم تصادفی است ؟ کتابی که هم از لحاظ معنا بی همتاست و هم از لحاظ لفظ و هم عجایب آن تمامی ندارد چگونه می تواند جای انکار باقی بگذارد ؟ کتابی که هر چه می گذرد باز هم جای حرف و بحث باقی دارد و همان طور که پیامبر اکرم ( ص ) فرموده اند « انه کتاب لا تنقضی عجائبه » . که آنچه ذکر شد نیز ذره ای از دریای بیکران شگفتی های قرآن است . همان طور که پروردگار نیز فرمونده اند « ا... الذی انزل الکتاب بالحق و المیزان - - - سوره شورا ، آیه 17 »

و این کدام میزان است ؟ این همان میزانی است که همه چیز ، حتی یک مو را به سنجش می گیرد و فرو گذار نمی کند .
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 14, 2009 11:16 am

نميدونم چرا هميشه اسم قرآن برام آسمون رو تداعي ميكنه؟!؟! Rolling Eyes آسمون برام اوج گسترشه .. مكاني بدون قياس و حد ..

معجزه اي كه كهنه نميشود .. Qtrk7k_6d00fae
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074
Registration date : 2007-12-05

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 14, 2009 1:34 pm

ممنون بهار جونم
دست گلت درد نکنه
flower flower flower flower
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 14, 2009 3:20 pm

مرسی بهاره جان
بابای من یه قرآنی داره که برای هر آیه علاوه بر معنی خلاصه ای از چند تا تفسیر رو هم نوشته
وقتی از روی اون قرآنه تفسیر آیه ها رو می خونم واقعا کیف می کنم
می گم نظرتون چیه هر چند وقت یه بار، حالا به یه مناسبتی یا بی مناسبت، با همدیگه قرآن ختم کنیم؟
هر کی دو سه جزء برداره Smile
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 14, 2009 3:30 pm

دلارام نوشته است:
مرسی بهاره جان
بابای من یه قرآنی داره که برای هر آیه علاوه بر معنی خلاصه ای از چند تا تفسیر رو هم نوشته
می گم نظرتون چیه هر چند وقت یه بار، حالا به یه مناسبتی یا بی مناسبت، با همدیگه قرآن ختم کنیم؟

عالي ميشه .. ما توي درمانگاه با همكارام تو ماه رمضون ختم قرآن برميداريم
يه ليست داريم كه اسم افراد رو مينويسيم و مشخص ميكنيم كه هر كسي هر روز بايد چه صفحه هايي رو بخونه
اينجا هم ميشه همينكار رو انجام داد Smile
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالثلاثاء أبريل 14, 2009 5:33 pm

ممنون بهارگلم lol!
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

تعداد پستها : 2939

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالأربعاء أبريل 15, 2009 7:43 am

ممنون بهار جان
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالأربعاء أبريل 15, 2009 10:22 am

بچه که بودم حالیم نمیشد قرآن معجزه است یعنی چی ؟ وقتی مامانم برام کتاب قصه های قرانی رو میخوند دوست داشتم قصه حضرت ابراهیم رو بشنوم که از تو آتیش نجات پیدا کرد یا حضرت موسی که عصاش مار میشد هر وقت از مامانم می پرسیدم مامان معجزه حضرت محمد چیه اونم میگفت قران مامان جون منم ذهن همیشه کنجکاوم این ور اون ور می دوید که آخه یه کتاب چی میتونه داشته باشه که بشه معجزه همیشه تو دلم میگفتم اون بچگی ها که کاش پیغمیر ما هم یه معجره مشتی داشت ( مشتی به قول خودم ) که وقتی مامانم داستانشو برام میخونه هیجان زده بشم
اما کمکم که بزرگتر شدم فهمیدم یه کتاب میتونه معجزه باشه به مراتب جذاب تر از مار شدن عصا یا بیرون اومدن شتر از تو کوه ....فهمیدم وقتی می خونمش اروم میشم قوی میشم می خوام یه خاطره تعریف کنم
یه بار پارسال که رفته بودیم مشهد تازه اولای موقعی بود که من از نامزدم به خاطر مشکلات جدا شده بودم اونجا که می رفتیم همه جوونها رو میدیدم که دوتا دوتا می اومدن زیارت یه دفعه دل من خیلی گرفت و حس کردم خیلی تنهام وقتی رفتم مسجد گوهر شاد و نماز خوندم یه قرآن باز گردم و گفتم خدایا خودت گقتی هر وقت خواستی من باهاتون صحبت کنم قرآن بخونید منم قران رو گرفتم دستم و نیت کردم هر صفحه ای اومد قسمت راستش رو بخونم ترجمه اون آیان رو از روی قرآن می نویسم
پس تو به آنچه می گویند صبر و تحمل پیشه گیر و خدای را پیش از طلوع خورشید و بعد از غروب آن و ساعتی از شب تار و اطراف روز روشن ستایش و تسبیح گوی باش که به مقام رفیع شفاعت خشنود شوی ( اینجاش خیلی باحال بود بخونید --->) و هرگز به مطاع ناچیزی که به قومی در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان داده ایم چشم آرزو مگشا و رزق خدای تو بسیار بهتر و پاینده تر است تو اهل بیت خود را به نماز امر کن و خود نیز بر نماز صبور باش ما از تو روزی نمی طلبیم ما به تو روزی می دهیم که عاقبت نیکو مخصوص پرهیزکاری و تقوی است
راست گفت خداوند بلند مرتبه
سوره طه آیات 130 تا 132
http://www.a-d-w.blogfa.com
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

تعداد پستها : 2939

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالأربعاء أبريل 15, 2009 2:04 pm

MajidDiab نوشته است:
بچه که بودم حالیم نمیشد قرآن معجزه است یعنی چی ؟ وقتی مامانم برام کتاب قصه های قرانی رو میخوند دوست داشتم قصه حضرت ابراهیم رو بشنوم که از تو آتیش نجات پیدا کرد یا حضرت موسی که عصاش مار میشد هر وقت از مامانم می پرسیدم مامان معجزه حضرت محمد چیه اونم میگفت قران مامان جون منم ذهن همیشه کنجکاوم این ور اون ور می دوید که آخه یه کتاب چی میتونه داشته باشه که بشه معجزه همیشه تو دلم میگفتم اون بچگی ها که کاش پیغمیر ما هم یه معجره مشتی داشت ( مشتی به قول خودم ) که وقتی مامانم داستانشو برام میخونه هیجان زده بشم
اما کمکم که بزرگتر شدم فهمیدم یه کتاب میتونه معجزه باشه به مراتب جذاب تر از مار شدن عصا یا بیرون اومدن شتر از تو کوه ....فهمیدم وقتی می خونمش اروم میشم قوی میشم می خوام یه خاطره تعریف کنم
یه بار پارسال که رفته بودیم مشهد تازه اولای موقعی بود که من از نامزدم به خاطر مشکلات جدا شده بودم اونجا که می رفتیم همه جوونها رو میدیدم که دوتا دوتا می اومدن زیارت یه دفعه دل من خیلی گرفت و حس کردم خیلی تنهام وقتی رفتم مسجد گوهر شاد و نماز خوندم یه قرآن باز گردم و گفتم خدایا خودت گقتی هر وقت خواستی من باهاتون صحبت کنم قرآن بخونید منم قران رو گرفتم دستم و نیت کردم هر صفحه ای اومد قسمت راستش رو بخونم ترجمه اون آیان رو از روی قرآن می نویسم
پس تو به آنچه می گویند صبر و تحمل پیشه گیر و خدای را پیش از طلوع خورشید و بعد از غروب آن و ساعتی از شب تار و اطراف روز روشن ستایش و تسبیح گوی باش که به مقام رفیع شفاعت خشنود شوی ( اینجاش خیلی باحال بود بخونید --->) و هرگز به مطاع ناچیزی که به قومی در جلوه حیات دنیای فانی برای امتحان داده ایم چشم آرزو مگشا و رزق خدای تو بسیار بهتر و پاینده تر است تو اهل بیت خود را به نماز امر کن و خود نیز بر نماز صبور باش ما از تو روزی نمی طلبیم ما به تو روزی می دهیم که عاقبت نیکو مخصوص پرهیزکاری و تقوی است
سوره طه آیات 130 تا 132
چه خاطره قشنگی
منم اون قدیم قدیما شاید هنوز پونزده سالم بود یه بار همراه مامانم
رفتم مسجد جامع دیدم روی رف مسجد یه برگ جدا شده از قرآن گذاشته است
همون جا برای چگونگی زندگیم نیت کردم جلو رفتم و آیه ش رو خوندم
حالا سوره ش رو یادم نیست ولی مضمون ایه این بود
صبر پیشه کن که خداوند صابران را دوست دارد.
حالا هم دلخوشیم اینه که شاید خداوند دوستم داشته باشه
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالأربعاء أبريل 15, 2009 6:54 pm

من اونجایی که می گی رو از نزدیک دیدم lol!
Yasaman
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Yasaman

تعداد پستها : 2411

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 2:46 am

ممنون بهاره جونم از مطلب زیبا و مفیدی که گذاشته بودی.
اشک رو به چشام آورد مدت زیادیه که ...سعادت خوندن قران رو نداشتم...نمی دونم چرا خیلی دلم می خواست اما همش میگفتم بعد از نماز صبح، بعد از نماز ظهر و...

و ممنون از داداش مجیدم واسه تعریف کردن خاطره ی زیباش
منم یه بار واسه یه مشکل خیلی بزرگ با دلی شکسته به قران متوسل شدم...نمی دونستم باید یه عزیز رو ببخشم یا نه...حرف خیلی وقت پیشه فکر میکنم سوم راهنمایی بودم...آیه اش رو به خاطر ندارم اما خوب به خاطر دارم که در مورد بخشش بود. با خوندن خاطره ات یاد اون روز افتادم و مو به تنم سیخ شد.

خدا منو ببخشه به خاطر این تنبلی و ناسپاسی
http://www.yassesefid.blogfa.com
Yasaman
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Yasaman

تعداد پستها : 2411

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 2:51 am

دلارام نوشته است:
مرسی بهاره جان

وای عالی میشه دلارام جون خیلی فکر خوبیه
یادم چند سال پیش ماه مبارک رمضان با چند تا از فامیلامون این کارو کردیم. بر اساس حزب ها تقسیم بندی کرده بودیم.
من که آماده ام...

بهاره جون بازم ممنون. دیگه نمی خوام بگم واسه بعد...همین الان می خوام برم بخونم.
http://www.yassesefid.blogfa.com
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 6:40 am

خیلی خوشحالم که استقبال کردید
پیشنهاد من اینه که یه تاپیک بزنیم، توی اون تاپیک هر کس که دلش می خواد بیاد و بنویسه از چه صفحه ای تا چه صفحه ای از قرآن (عثمان طه که همه داشته باشن و صفحه هاش یکی باشه) رو می خونه، نفر بعدی از بعد از اون قسمت و همین جوری ادامه بدیم
هر کس خودش رو موظف کنه اون مقداری که مشخص کرده رو تا حداکثر یه هفته بخونه، اگه کم بود هم که زودی می خونه و میاد بازم صفحه می گیره
اگه حتی هر کدوممون روزی 2 صفحه هم بخونیم، بعد از مدت کمی یه قرآن رو به صورت دسته جمعی ختم کردیم
اینجوری همه با هم یه کار خوب کردیم و فکر کنم خدا پاداشش رو به هممون با هم بده
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

تعداد پستها : 2958
Registration date : 2007-12-18

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 8:31 am

Jany نوشته است:
MajidDiab نوشته است:
سوره طه آیات 130 تا 132
چه خاطره قشنگی
منم اون قدیم قدیما شاید هنوز پونزده سالم بود یه بار همراه مامانم
رفتم مسجد جامع دیدم روی رف مسجد یه برگ جدا شده از قرآن گذاشته است
همون جا برای چگونگی زندگیم نیت کردم جلو رفتم و آیه ش رو خوندم
حالا سوره ش رو یادم نیست ولی مضمون ایه این بود
صبر پیشه کن که خداوند صابران را دوست دارد.
حالا هم دلخوشیم اینه که شاید خداوند دوستم داشته باشه

!!!!شاید خدا دوست داشته باشه مرجان جونم

مگه میشه خدا کسی رو دوست نداشته باشه؟ Shocked

همین که ما به دنیا اومدین تا شانس زندگی کردن داشته باشیم یعنی اینکه خدا
عاشق ما بوده...

همین که میتونیم نفس بکشیم...دوست داشته باشیم بقیه رو...راه بریم...زندگی کنیم یعنی
خدا عاشق ماست.... cheers
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 9:36 am

مجید جون ممنون به خاطر خاطره ی قشنگت lol!
بچه ها همتون باصفایید I love you I love you I love you
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 9:48 am

كاش معناي اونو واقعاً درك كنيم

من هر زمان ميخوام استخاره كنم به يه حاج آقايي كه آشناست ميگم و اون با قرآن برام استخاره ميكنه

انقدر دقيق و درست راجع به موضوع حرف ميزنه و راهنمايي ميكنه كه انگار از توي ذهنم همه رو جمع كرده

خيلي دقيق و زيبا خدا جواب ميده .. خدايي كه با ماست و از رگ گردن نزديكتر..

من متأسفم واسه آدمايي كه براي حل مشكلاتشون متوسل به رمال و طالع بين ميشن

چه چيزي با ارزش تر از قرآن؟؟؟ و دقيق تر و شفاف تر از اعجاز اون؟؟؟

پيشنهاد دلارام عاليه .. علاوه بر اين ما ميتونيم اعمال هر روز از ماهها رو هم بنويسيم و هر كسي كه دوست داشت اونو بجا بياره
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالخميس أبريل 16, 2009 6:39 pm

خواهش میکنم بچه ها خوشحال شدم که خوشتون اومد
من بعد از اون ماجرا از خوشحالی رفتم حرم امام رضا نماز شکر خوندم Surprised
بهاره
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
بهاره

پستعنوان: رد: معجزه اي كه كهنه نميشود ..   معجزه اي كه كهنه نميشود .. Icon_minitimeالأحد أبريل 19, 2009 8:48 am

گفتم: خسته‌ام
گفتی: لاتقنطوا من رحمة الله
.:: از رحمت خدا نا امید نشید(زمر/53) ::.

گفتم: هیشكی نمی‌دونه تو دلم چی می‌گذره
گفتی: ان الله یحول بین المرء و قلبه
.:: خدا حائل هست بین انسان و قلبش! (انفال/24) ::.

گفتم: غیر از تو كسی رو ندارم
گفتی: نحن اقرب الیه من حبل الورید
.:: ما از رگ گردن به انسان نزدیك‌تریم (ق/16) ::.

گفتم: ولی انگار اصلا منو فراموش كردی!
گفتی: فاذكرونی اذكركم
.:: منو یاد كنید تا یاد شما باشم (بقره/152) ::.

گفتم: تا كی باید صبر كرد؟
گفتی: و ما یدریك لعل الساعة تكون قریبا
.:: تو چه می‌دونی! شاید موعدش نزدیك باشه (احزاب/63) ::.

گفتم: تو بزرگی و نزدیكت برای منِ كوچیك خیلی دوره! تا اون موقع چیكار كنم؟
گفتی: واتبع ما یوحی الیك واصبر حتی یحكم الله
.:: كارایی كه بهت گفتم انجام بده و صبر كن تا خدا خودش حكم كنه (یونس/109) ::.

گفتم: خیلی خونسردی! تو خدایی و صبور! من بنده‌ات هستم و ظرف صبرم كوچیك... یه اشاره‌ كنی تمومه!
گفتی: عسی ان تحبوا شیئا و هو شر لكم
.:: شاید چیزی كه تو دوست داری، به صلاحت نباشه (بقره/216) ::.

گفتم: انا عبدك الضعیف الذلیل... اصلا چطور دلت میاد؟
گفتی: ان الله بالناس لرئوف رحیم
.:: خدا نسبت به همه‌ی مردم - نسبت به همه - مهربونه (بقره/143) ::.

گفتم: دلم گرفته
گفتی: بفضل الله و برحمته فبذلك فلیفرحوا
.:: (مردم به چی دلخوش كردن؟!) باید به فضل و رحمت خدا شاد باشن (یونس/58) ::.

گفتم: اصلا بی‌خیال! توكلت علی الله
گفتی: ان الله یحب المتوكلین
.:: خدا اونایی رو كه توكل می‌كنن دوست داره (آل عمران/159) ::.

گفتم: خیلی چاكریم!
ولی این بار، انگار گفتی: حواست رو خوب جمع كن! یادت باشه كه:

و من الناس من یعبد الله علی حرف فان اصابه خیر اطمأن به و ان اصابته فتنة انقلب علی وجهه خسر الدنیا و الآخره
.:: بعضی از مردم خدا رو فقط به زبون عبادت می‌كنن. اگه خیری بهشون برسه، امن و آرامش پیدا می‌كنن و اگه بلایی سرشون بیاد تا امتحان شن، رو گردون میشن. خودشون تو دنیا و آخرت ضرر می‌كنن (حج/11)

معجزه اي كه كهنه نميشود ..
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-