| برای ما دعا کنید ... | |
|
+7Anika Jany دلارام yasamiin magnoon diab MajidDiab MILAD 11 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... السبت يونيو 27, 2009 4:17 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... السبت يونيو 27, 2009 4:25 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- آفرین مهندس
دیدی کنکور چقدر خوب بود ؟ اصلا هم ترس نداشت (قابل توجه اونا که سال 84 کنکور دادن و نزدیک بود از ترس قالب تهی کنن ) در عوض می ری سر جلسه کنکور آزاد حال می کنیاااااااااااااااااااااا اینقده خوبه، خیال می کنی اومدی پیک نیک، کیک و ساندیس می خوری و به سوالهای هلو جواب میدی موفق باشی میلاد عزیز آره خانوم مهندس ... تجربه خوبی بود ... -------------------------------------------------------- پارسال که آزمایشی تو آزمون آزاد شرکت کردم ، خیلی باحال بود ... طرف جداً فکر می کرد اومده پیک نیک .... یه نایلکس پر از خوراکی و خرت و پرت با خودشون آورده بودن ... ولی من کلا با تست های دانشگاه آزاد مشکل دارم ... آسونه ، اما استاندارد نیست ... مثلا تو همین کنکور سراسری که پنج شنبه دادم و همه ملت می نالیدن که زبانش سخت بود و لغات خارج از کتاب خیلی داشت ، و زبان رو یکی از سخت ترین درسا می دونستن ، من 84 % زبان رو زدم ، اما تست زبان آزاد رو میانگین 60% می زنم ... امیدوارم تو آزمون این هفته بتونم درصدی رو که می خوام بزنم ... | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الأحد يونيو 28, 2009 4:06 pm | |
| محبوبه جان ... از کنکوری که دادی چه خبر ؟ سطح سوالاش چطور بود ؟ سخت بود یا آسون ؟ زبانش چطور بود ؟ | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| |
| |
G H A Z A L میزبان
تعداد پستها : 125 Age : 35 Registration date : 2008-06-30
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الإثنين يونيو 29, 2009 6:32 am | |
| سلام خيلي خيلي معذرت مي خوام كه اينقدر دير جواب همه رو دادم اميدوارم كه آقاميلاد و محبوبه جان قبول بشن من كه اميدم خيلي كمه ...چو ن كم خونده بودم اگه يك كم بيشتر خونده بودم راحت تر تست مي زدم ... بعضي از درسها به نسبت پارسال راحت تر بود ولي بعضي هاش... سوالهاي رياضي وتاريخ ما سخت بود البته به نظر من سوال هاي زبان 4 يا 5 تا زدم ،سوالهاي ادبيات واقعا وقت گير بود هر 4تا گزينه شبيه هم واقعا تشخيصش سخت بود براي منم دقيقا همون اتفاقي كه واسه ميلادافتاده بود،افتاد نزديكا ي ساعت 10:30 بود اكثر بچه ها بلند شدن ورفتن .. دقيقاً بهاره هم همينو گفت(مثل حرفاي ميلاد رو ميزد) بهاره هم 5شنبه كنكور رياضي شركت كرده بود .. تعجب كرده بود از اينكه از ساعت 10 به بعد مي ديده دسته دسته بچه ها ميرفتن بيرون .. مي گفت همه اومده بودن پيك نيك .. آخه خودش هيچي سر جلسه نبرده بود .. هيچي از درسا رو هم نخونده بود ولي ميگفت بد ندادم آخه هيچ سالي اجازه نمي دادن از سر جلسه تا اتمام وقت بلند بشن محبوبه جان ...هم رشته ا ي شما چه كردي با سوال ها؟ | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الإثنين يونيو 29, 2009 9:54 am | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الإثنين يونيو 29, 2009 1:07 pm | |
| - G H A Z A L نوشته است:
- سلام خيلي خيلي معذرت مي خوام كه اينقدر دير جواب همه رو دادم
اميدوارم كه آقاميلاد و محبوبه جان قبول بشن
من كه اميدم خيلي كمه ...چو ن كم خونده بودم اگه يك كم بيشتر خونده بودم راحت تر تست مي زدم ...
بعضي از درسها به نسبت پارسال راحت تر بود ولي بعضي هاش...
سوالهاي رياضي وتاريخ ما سخت بود البته به نظر من
سوال هاي زبان 4 يا 5 تا زدم ،سوالهاي ادبيات واقعا وقت گير بود هر 4تا گزينه شبيه هم واقعا تشخيصش سخت بود
براي منم دقيقا همون اتفاقي كه واسه ميلادافتاده بود،افتاد نزديكا ي ساعت 10:30 بود اكثر بچه ها بلند شدن ورفتن .. دقيقاً بهاره هم همينو گفت(مثل حرفاي ميلاد رو ميزد)
بهاره هم 5شنبه كنكور رياضي شركت كرده بود .. تعجب كرده بود از اينكه از ساعت 10 به بعد مي ديده دسته دسته بچه ها ميرفتن بيرون .. مي گفت همه اومده بودن پيك نيك .. آخه خودش هيچي سر جلسه نبرده بود .. هيچي از درسا رو هم نخونده بود ولي ميگفت بد ندادم
آخه هيچ سالي اجازه نمي دادن از سر جلسه تا اتمام وقت بلند بشن
محبوبه جان ...هم رشته ا ي شما چه كردي با سوال ها؟ سلام غزل جونم منم مشکل شما رو داشتم من وقت کم اوردم اگه شما 4 یا 5 سوال زبان زده باشی من تا اومدم زبان بزنم وقت تموم شده بود دفتر چه دوم هم تا اومدم سوالای ریاضی رو حل کنم وقت برای اقتصاد کم اوردم ریاضی رو کامل نزدم اقتصاد اصلا خوب نزدم تاریخ و جغرافیا رو خیلی خوب زدم فلسفه رو افتضاح روانشناسی و علوم اجتماعی رو اصلا تعریفی نداره ادبیا هم وقت گیر بود عربی هم اصلا حرفش رو نزن خراب کردم من امسال هیچ امیدی ندارم شاید برای سال دیگه دوباره امتحان دادم امسال خیلی مشکل بود سوال ها هم شبیه به هم یعنی اگه دقت نمی کردی چند بار اگه گزینه ها رو نمی خوندی اشتباه تست میزدی من که اصلا امیدی برای قبولی ندارم اما امیدوارم غزل جون میلاد و پسر خاله عزیزم قبول بشن | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الإثنين يونيو 29, 2009 4:22 pm | |
| - magnoon diab نوشته است:
- G H A Z A L نوشته است:
- سلام خيلي خيلي معذرت مي خوام كه اينقدر دير جواب همه رو دادم
اميدوارم كه آقاميلاد و محبوبه جان قبول بشن
من كه اميدم خيلي كمه ...چو ن كم خونده بودم اگه يك كم بيشتر خونده بودم راحت تر تست مي زدم ...
بعضي از درسها به نسبت پارسال راحت تر بود ولي بعضي هاش...
سوالهاي رياضي وتاريخ ما سخت بود البته به نظر من
سوال هاي زبان 4 يا 5 تا زدم ،سوالهاي ادبيات واقعا وقت گير بود هر 4تا گزينه شبيه هم واقعا تشخيصش سخت بود
براي منم دقيقا همون اتفاقي كه واسه ميلادافتاده بود،افتاد نزديكا ي ساعت 10:30 بود اكثر بچه ها بلند شدن ورفتن .. دقيقاً بهاره هم همينو گفت(مثل حرفاي ميلاد رو ميزد)
بهاره هم 5شنبه كنكور رياضي شركت كرده بود .. تعجب كرده بود از اينكه از ساعت 10 به بعد مي ديده دسته دسته بچه ها ميرفتن بيرون .. مي گفت همه اومده بودن پيك نيك .. آخه خودش هيچي سر جلسه نبرده بود .. هيچي از درسا رو هم نخونده بود ولي ميگفت بد ندادم
آخه هيچ سالي اجازه نمي دادن از سر جلسه تا اتمام وقت بلند بشن
محبوبه جان ...هم رشته ا ي شما چه كردي با سوال ها؟
سلام غزل جونم منم مشکل شما رو داشتم من وقت کم اوردم اگه شما 4 یا 5 سوال زبان زده باشی من تا اومدم زبان بزنم وقت تموم شده بود دفتر چه دوم هم تا اومدم سوالای ریاضی رو حل کنم وقت برای اقتصاد کم اوردم ریاضی رو کامل نزدم اقتصاد اصلا خوب نزدم تاریخ و جغرافیا رو خیلی خوب زدم فلسفه رو افتضاح روانشناسی و علوم اجتماعی رو اصلا تعریفی نداره ادبیا هم وقت گیر بود عربی هم اصلا حرفش رو نزن خراب کردم من امسال هیچ امیدی ندارم شاید برای سال دیگه دوباره امتحان دادم امسال خیلی مشکل بود سوال ها هم شبیه به هم یعنی اگه دقت نمی کردی چند بار اگه گزینه ها رو نمی خوندی اشتباه تست میزدی من که اصلا امیدی برای قبولی ندارم اما امیدوارم غزل جون میلاد و پسر خاله عزیزم قبول بشن مثل اینکه امسال سازمان سنجش یه حال اساسی از همه گرفته ... ماشاالله خیلی سیستم آموزشیمون قشنگه ، خیلی مدرنه ، خیلی کارآمده ،،،، اونوقت آزمونشون رو تا این حد سخت می گیرن ... اصلا کاری با قبول شدن یا نشدن ندارم ... اما با این کارشون فقط ثابت می کنن که 95 % دانش آموزا هیچی بارشون نیست ... طرف میاد سر جلسه ، می بینه از 55 تا سوال ریاضی ، 10 تاشو بیشتر بلد نیست .... این یعنی چی ؟ - یعنی در 80% ریاضیاتی که در طول 3 سال دوم ، سوم و پیش خونده مشکل داره... و این اصلا خوب نیست ... مسئولین اصلا به فکر کیفیت آموزش نیستن ... فقط به فکر سنجش این آموزش بی کیفیت هستن ... امیدوارم اول به فکر آموزش باشن ، بعد سنجش ... | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| |
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الإثنين يونيو 29, 2009 9:06 pm | |
| اتفا قا هر چه کنکور سخت تر باشه برای کسایی که نمره منفی رو رعایت میکنند بهتر خواهد بود. چون یک عده عادت دارند باید پر کنند انسرشیت رو،ولی اگر کسی طاقت بیاره و سختهارو نزنه ولو ورقش خالی باشه خیلی رتبه ی بهتری میاره اقبلا که اینطور بود. | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الثلاثاء يونيو 30, 2009 12:37 pm | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الثلاثاء يونيو 30, 2009 1:30 pm | |
| من کلا با سخت بودن مشکل دارم منظورم اینه که چه دلیلی داره یه چیزایی یاد دانش آموز یا دانشجو بدن، که توی دنیا منسوخ شده تقریبا، بعد سر جلسه کنکور، یا سر جلسه امتحان سوالی به آدم بدن که خودش و جد و آبادش که دور هم جمع بشن نتونن حلش کنن من اصلا نمی دونم بعضی چیزا رو واسه چی به ما یاد میدن وقتی قرار نیست در آینده مغز خودمون این کارا رو انجام بده بلکه قراره ما یاد بگیریم نتایجی که بدست میاریم (با کامپیوتر و نرم افزار، یا حتی تو بگو ماشین حساب) رو تحلیل کنیم به نظر من آموزش و سنجش هم سطح هم نیستن و هر دوشون در سطح کارایی لازم قرار ندارن ساختار کلا ایراد داره که شاهد همچین رفتارهایی ازش هستیم | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الثلاثاء يونيو 30, 2009 3:38 pm | |
| بعضی وقتها فکر میکنم اگه قرار شد یه روز برم تو سیاست دوست دارم وزیر آموزش و پرورش بشم گاهی فکر میکنم خیلی عاشق معلمی هستم | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الثلاثاء يونيو 30, 2009 4:09 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- من کلا با سخت بودن مشکل دارم
منظورم اینه که چه دلیلی داره یه چیزایی یاد دانش آموز یا دانشجو بدن، که توی دنیا منسوخ شده تقریبا، بعد سر جلسه کنکور، یا سر جلسه امتحان سوالی به آدم بدن که خودش و جد و آبادش که دور هم جمع بشن نتونن حلش کنن من اصلا نمی دونم بعضی چیزا رو واسه چی به ما یاد میدن وقتی قرار نیست در آینده مغز خودمون این کارا رو انجام بده بلکه قراره ما یاد بگیریم نتایجی که بدست میاریم (با کامپیوتر و نرم افزار، یا حتی تو بگو ماشین حساب) رو تحلیل کنیم به نظر من آموزش و سنجش هم سطح هم نیستن و هر دوشون در سطح کارایی لازم قرار ندارن ساختار کلا ایراد داره که شاهد همچین رفتارهایی ازش هستیم سوال سخت بد نیست ... به شرطی که در مدارس و دانشگاه ها در سطح همون سوالات با دانش پژوهان کار بشه ... در این هم که اکثر مطالبی که می خونیم ، کاربردی در آینده ما نداره ، هیچ شکی نیست ... | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الأربعاء يوليو 01, 2009 12:50 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الأربعاء يوليو 01, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الأربعاء يوليو 01, 2009 4:17 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الأربعاء يوليو 01, 2009 4:35 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 9:07 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 9:08 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 11:25 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 2:40 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 2:46 pm | |
| و کنکوری دیگر را هم دادیم : چقدر آزمون آزاد با سراسری متفاوته .... دفترچه عمومی رو که دادن ظرف 45 دقیقه از 100 تا سوال 90 تاشو جواب دادم ... بعد برگشتم از اول دونه دونه جواب هایی رو که وارد کرده بودم با علامتی که تو دفترچه زده بودم چک کردم ... دوباره برگشتم اول دفترچه و تا آخر رفتم و از 10 تای باقی مانده هم 6 تا شو زدم ... دیدم بازم 15 دقیقه وقت اضافه آوردم ... با خودم گفتم اگه یه بار دیگه دفترچه رو بخونم قاطی می کنم ... دفرچه رو بستم و بعد به دیوار تکیه دادم و 10 دقیقه چشامو بستمو استراحت کردم تا این که دفتر چه اختصاصی رو آوردن ... از 15 دقبقه بعد ریزش بچه ها شروع شد ... ملت پا شدن یکی یکی رفتن ... من هم که از این عمل ملت روحیه گرفته بودم فیزیک و شیمی رو ترکوندم ... ولی انصافا ریاضیش سخت بود ... البته خودمو آماده کرده بودم ، چون ریاضی آزاد همیشه خیلی سخت تر از سراسری میاد ... به هر حال هر چی بلد بودم زدم و یه بار هم دفترچه رو مرور کردم تا این که ساعت 7:15 شد و امتحان تموم شد ... اون 3:15 که آزمون بود یه طرف ، 2 ساعتی که تو ترافیک بودم تا برسم خونه یه طرف ... از آخرای آزمون سرم درد گرفته بود و تا رسیدم خونه کلی حالم گرفته شد و شیرینی آزمون به کل یادم رفت .... ---------------------------- رفیقم می گفت : خب میلاد ... این یه سال هم گذشت ... از شنبه باید خودمونو آماده کنیم واسه سال بعد ... | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: برای ما دعا کنید ... الخميس يوليو 02, 2009 3:53 pm | |
| | |
|
| |
| برای ما دعا کنید ... | |
|