| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|
+16ليلا Amr Diab yasamiin amin Anika G H A Z A L دلارام amir MILAD nAvId MajidDiab magnoon diab بهاره Yasaman Saghar Jany 20 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء أغسطس 18, 2009 6:43 pm | |
| اونوقت این روزنامه های زرد هی شایعه پراکنی می کنند که تو فروم عربی رایان پارتی بازیه خدا بگم چی کارشون نکنه این روزنامه های زرد رو خدا ایشالا سفیدشون کنه | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الثلاثاء أغسطس 18, 2009 8:20 pm | |
| ساعت یک ربع به پنج صبح اینجا فروم است صدای مجید دیاب الان همه تون تو خواب ناز هستید ای شالا همتون خوابای خوب خوب ببینید من دارم میرم میرم مسافرت اما زود زود بر می گردم جای منو خالی کنید | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 6:42 am | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 1:34 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- ینده هم حاضر
من خدایی تا 4 صبح حاضر بودم فردا هم می رم مسافرت تا 2-3 روز غایب خواهم بود مجید جان عمو یه پیشنهاد سازنده .... میخوای برای اینکه امسال تابستون اصلا تفریح نداشتی....یه مسافرتی چیزی برای تنوع برو...نه.......غلااااااااااااااام؟ | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 1:39 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- بنده مراتب ناراحتی و دلگرفتگی خویشتن خویشم رو از بعضی دوستان اعلام می کنم که با انواع غیبت های صغری و کبری باعث دلتنگی و فشرده شدن احساسات دوستانه ما شدن
خانمها هلنا و یاسمن و لیلا و عسل و هستی و صبا و فریبا و نسیم و مریم آشنا و ارغوان و شیرین و لیلا و الهام و نغمه و خاله بیتا و ... آقایان نوید و امین و سلمان و میثم و علی و رضا و مسعود و وحید و امیر و حب المحبوب و برادرش و آدونیس و امیر محسن و ... ما که دستمون به شما نمی رسه از این مجازات های مخصوص غایبین سرتون در بیاریم، بفرستیمتون جزیره خرچنگها یا مجبورتون کنیم کل فروم و چند تا از فروم های در و همسایه رو شام بدید ما که زورمون نمی رسه مجبورتون کنیم زود به زود به ما سر بزنید ما که آدرس و نشونی از خیلی از شما نداریم تا بهتون پیام بدیم و بگیم دلمون واستون تنگ شده و دوست داریم هر روز هر روز اینجا ببینیمتون ولی بدونید این رسم رفاقت نیست، با دوستان مروت با دشمنان مدارا... و بدونید برای ما که اینجا عضو یک خانواده و یک جمع دوستانه هستیم، هیچ چیز قشنگ تر از این نیست که یه روز وارد فروم بشیم و ببینیم خونه حسابی شلوغه، ببینیم توی اسم اعضا آنلاین، اسم کسانی هست که دوست ما هستن و خاطراتی با هم داشتیم و براشون دلتنگ بودیم اینا که گفتم، می دونم اثری نداره و با اینکه دل سنگ رو آب می کنه از غصه، متاسفانه باعث برگشتن شما نمی شه ولی کم کمش اینه که دل خودم یه ذره آروم بگیره و ایضا، گفتی ها رو گفتیم و اتمام حجت کردیم تا اون دنیا که نتونستید از دستمون فرار کنید و کاربر مخفی بشید و جواب پیامهامون رو ندید و یادی از رفقای قدیمی نکنید و تمام کارهای دنیا رو به نیم ساعت فروم اومدن و جویا شدن حال دوستان قدیمی ترجیح بدید، تلافی اینهمه دلتنگی رو سرتون در بیاریم قربونت برم نبینم دلت بگیره و تنگ بشه و غصه بخوری و این حرفا هاااااااااااااا.... من با نظر دلارام موافقم...دیگه الانم که با هم همسایه این که دیگه شدیدا با نظرش موافقم.... ولی از شوخی گذشته بچه ها ما 2 سالو نیمه که تو این فروم با هم دوستیم....بعضی وقتها سر زدن به دوستای قدیمی راه دوری نمیره.... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 2:07 pm | |
| | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 2:08 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 2:10 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 2:11 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 2:11 pm | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس أغسطس 20, 2009 6:19 am | |
| حاضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس أغسطس 20, 2009 10:32 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس أغسطس 20, 2009 7:01 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- دلارام نوشته است:
- بنده مراتب ناراحتی و دلگرفتگی خویشتن خویشم رو از بعضی دوستان اعلام می کنم که با انواع غیبت های صغری و کبری باعث دلتنگی و فشرده شدن احساسات دوستانه ما شدن
خانمها هلنا و یاسمن و لیلا و عسل و هستی و صبا و فریبا و نسیم و مریم آشنا و ارغوان و شیرین و لیلا و الهام و نغمه و خاله بیتا و ... آقایان نوید و امین و سلمان و میثم و علی و رضا و مسعود و وحید و امیر و حب المحبوب و برادرش و آدونیس و امیر محسن و ... ما که دستمون به شما نمی رسه از این مجازات های مخصوص غایبین سرتون در بیاریم، بفرستیمتون جزیره خرچنگها یا مجبورتون کنیم کل فروم و چند تا از فروم های در و همسایه رو شام بدید ما که زورمون نمی رسه مجبورتون کنیم زود به زود به ما سر بزنید ما که آدرس و نشونی از خیلی از شما نداریم تا بهتون پیام بدیم و بگیم دلمون واستون تنگ شده و دوست داریم هر روز هر روز اینجا ببینیمتون ولی بدونید این رسم رفاقت نیست، با دوستان مروت با دشمنان مدارا... و بدونید برای ما که اینجا عضو یک خانواده و یک جمع دوستانه هستیم، هیچ چیز قشنگ تر از این نیست که یه روز وارد فروم بشیم و ببینیم خونه حسابی شلوغه، ببینیم توی اسم اعضا آنلاین، اسم کسانی هست که دوست ما هستن و خاطراتی با هم داشتیم و براشون دلتنگ بودیم اینا که گفتم، می دونم اثری نداره و با اینکه دل سنگ رو آب می کنه از غصه، متاسفانه باعث برگشتن شما نمی شه ولی کم کمش اینه که دل خودم یه ذره آروم بگیره و ایضا، گفتی ها رو گفتیم و اتمام حجت کردیم تا اون دنیا که نتونستید از دستمون فرار کنید و کاربر مخفی بشید و جواب پیامهامون رو ندید و یادی از رفقای قدیمی نکنید و تمام کارهای دنیا رو به نیم ساعت فروم اومدن و جویا شدن حال دوستان قدیمی ترجیح بدید، تلافی اینهمه دلتنگی رو سرتون در بیاریم قربونت برم نبینم دلت بگیره و تنگ بشه و غصه بخوری و این حرفا هاااااااااااااا.... من با نظر دلارام موافقم...دیگه الانم که با هم همسایه این که دیگه شدیدا با نظرش موافقم.... ولی از شوخی گذشته بچه ها ما 2 سالو نیمه که تو این فروم با هم دوستیم....بعضی وقتها سر زدن به دوستای قدیمی راه دوری نمیره.... قربونت بشم عزیزم همساده هم همساده های جدید منم همین رو می گم والاااااا | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الخميس أغسطس 20, 2009 9:15 pm | |
| حاااااااااااااااضر الان ساعت حدود 5:45 است .... سحری خوردمو اگه خدا قبول کنه می خوام روزه بگیرم .... همه رو دعا می کنم .... ان شاا... که همه بچه های فروم همیشه سلامت باشن و تو زندگیشون سعادتمند بشن .... اما حیف شد ... امسال خیلی کم پیشواز رفتم ... | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 12:11 am | |
| | |
|
| |
| |
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 1:00 pm | |
| - دلارام نوشته است:
خانمها هلنا و یاسمن و لیلا و عسل و هستی و صبا و فریبا و نسیم و مریم آشنا و ارغوان و شیرین و لیلا و الهام و نغمه و خاله بیتا و ... آقایان نوید و امین و سلمان و میثم و علی و رضا و مسعود و وحید و امیر و حب المحبوب و برادرش و آدونیس و امیر محسن و ... ما که دستمون به شما نمی رسه از این مجازات های مخصوص غایبین سرتون در بیاریم، بفرستیمتون جزیره خرچنگها یا مجبورتون کنیم کل فروم و چند تا از فروم های در و همسایه رو شام بدید ما که زورمون نمی رسه مجبورتون کنیم زود به زود به ما سر بزنید ما که آدرس و نشونی از خیلی از شما نداریم تا بهتون پیام بدیم و بگیم دلمون واستون تنگ شده و دوست داریم هر روز هر روز اینجا ببینیمتون ولی بدونید این رسم رفاقت نیست، با دوستان مروت با دشمنان مدارا... و بدونید برای ما که اینجا عضو یک خانواده و یک جمع دوستانه هستیم، هیچ چیز قشنگ تر از این نیست که یه روز وارد فروم بشیم و ببینیم خونه حسابی شلوغه، ببینیم توی اسم اعضا آنلاین، اسم کسانی هست که دوست ما هستن و خاطراتی با هم داشتیم و براشون دلتنگ بودیم اینا که گفتم، می دونم اثری نداره و با اینکه دل سنگ رو آب می کنه از غصه، متاسفانه باعث برگشتن شما نمی شه ولی کم کمش اینه که دل خودم یه ذره آروم بگیره و ایضا، گفتی ها رو گفتیم و اتمام حجت کردیم تا اون دنیا که نتونستید از دستمون فرار کنید و کاربر مخفی بشید و جواب پیامهامون رو ندید و یادی از رفقای قدیمی نکنید و تمام کارهای دنیا رو به نیم ساعت فروم اومدن و جویا شدن حال دوستان قدیمی ترجیح بدید، تلافی اینهمه دلتنگی رو سرتون در بیاریم ببخشيد دلارام جون. شما به بزرگي خودت درگذر. شايد دليلم برات قانع كننده نباشه خانوم گل مهربونم، به صورت مهمان گه گاهي سر مي زدم اما دل و دماغ نوشتن نبود خود خواهي منو ببخشيد. از همه عذر مي خوام. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 1:19 pm | |
| اختیار داری گل من، ما کوچیک شماییم غرغر هم که می کنیم واسه دلتنگیه، نه چیز دیگه چه کار کنیم؟ دوستامون رو دوست داریم ایشاا... همیشه شاد و بانشاط و دلگرم باشی یاسمن گلم | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 2:04 pm | |
| حاضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 3:24 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 3:28 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 3:29 pm | |
| حـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاضــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر[b]
اين مطلب آخرين بار توسط magnoon diab در الجمعة أغسطس 21, 2009 3:34 pm ، و در مجموع 5 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 3:30 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
| عنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟ السبت أغسطس 22, 2009 5:44 am | |
| | |
|
| |
| كي حاضره كي غايب ؟ | |
|