هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

كي حاضره كي غايب ؟

+16
ليلا
Amr Diab
yasamiin
amin
Anika
G H A Z A L
دلارام
amir
MILAD
nAvId
MajidDiab
magnoon diab
بهاره
Yasaman
Saghar
Jany
20 مشترك
رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  الصفحة التالية
نويسندهپيام
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074
Registration date : 2007-12-05

كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Empty
پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 7:11 am

منم حضور ســـــــــــــــــــــــبــــــــــــــــز خودم رو اعلام می کنم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 109
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

تعداد پستها : 2939

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 8:33 am

حاضررررررر
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

تعداد پستها : 1898
Registration date : 2009-09-26

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 1:58 pm

حاضركي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Congratualtions
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 4:15 pm

خب... شکر خدا امشب کرور کرور آدم رفتن به خونه بخت و عشق زندگیشون رو پیدا کردن و عاقبت به خیر شدن
لیلا و سپهر، شریفه و امید، عمه شمس الزمان و آقا فرخ، عمو هرمز و پری خانوم، یلدا و بهزاد، مهتاب و دکتر فرهاد، روشنک و رامین، دریا و شکور، و سایر دوستانی که اسمشون به خاطرم نمیاد
خدا رحمت کنه هدایت خان و آقا جهان رو
قدم نورسیده یلدا خانوم و آقا بهزاد مبارک باشه
فکر کنم همین دو تا سریال به تنهایی سهمیه یک سال تلویزیون رو برای برپایی عروسی و روانه ساختن جوانان و میانسالان به خونه بخت رو مصرف کردن، لذا در حال حاضر در دل مردم جشن و عروسی به پا می باشد lol!
البته خودمونیم، سهمیه یک سال آب صدا و سیما هم مصرف شد و سریالهای آبداری به خوردمون دادن (اشاره به سیستم آب بندی در سریالها)
ایشاا... خدا عمری بده، بنده خوشبختی و عاقبت به خیری تک تک شما رو هم به چشم خودم ببینم، همین طور که یه شبه اینهمه آدم خوشبخت شدن، یهویی شتر بخت و اقبال بیاد بخوابه دم در فروم و از جاش جنب نخوره و در عرض یک سال همگی به کسوت شریف و مبارک متاهلی در بیایم Laughing و ایشاا... هر کی الان تو دلش داره به من می گه دختر ترشیده، خودش اول از همه بره خونه بخت و خدا بهش 4 تا بچه بده lol!
البته خوشبختی و عاقبت به خیری، فقط با ازدواج بدست نمیاد، ولی امیدوارم هر کدومتون، توی هر زمینه ای که دوست دارید توش موفق باشید، به سعادت و رضایت برسید، و هر سرنوشتی که دارید، زندگیتون پر باشه از آرامش و شادی و ایمان و سلامتی و دل خوش
من از این فرصت استفاده کردم برای اینکه به شما دوستان عزیزم بگم که سعادت و خوشبختیتون، آرزوی قلبی منه
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 5:16 pm

مرسی دلارام جان
منم از طرف خودم و تک تک بچه ها که تو رو به عنوان یه دوست خوب و مهربون واقعا دوست داریم و به بودنت توی این جمع دلگرمیم برات آرزوی خوشبختی و موفقیت میکنم
ان شاالله بتونیم خوشبختی و موفقیتت رو ببینیم و به قول معروف تو عروسیت با آبکش آب بیاریم Wink
http://www.a-d-w.blogfa.com
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 5:31 pm

Embarassed خجالتم دادی مجید جان
نظر لطفته، ممنونم ازت flower
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 5:40 pm

نکنه غایب های فروم به خاطر این شتره غایب شدن
نکنه در خونشون خوابیده و بردشون
ولی من در کل برای بعضی هاشون دلم شور میزنه
واسه همین از خدا 100 بار میخوام و دعا می کنم ما رو فراموش کرده باشند اما صحیح سالم باشند cheers
http://www.a-d-w.blogfa.com
MILAD
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MILAD

تعداد پستها : 1601
Registration date : 2008-02-14

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 6:02 pm

دلارام نوشته است:
خب... شکر خدا امشب کرور کرور آدم رفتن به خونه بخت و عشق زندگیشون رو پیدا کردن و عاقبت به خیر شدن
لیلا و سپهر، شریفه و امید، عمه شمس الزمان و آقا فرخ، عمو هرمز و پری خانوم، یلدا و بهزاد، مهتاب و دکتر فرهاد، روشنک و رامین، دریا و شکور، و سایر دوستانی که اسمشون به خاطرم نمیاد
فکر کنم همین دو تا سریال به تنهایی سهمیه یک سال تلویزیون رو برای برپایی عروسی و روانه ساختن جوانان و میانسالان به خونه بخت رو مصرف کردن، لذا در حال حاضر در دل مردم جشن و عروسی به پا می باشد lol!
البته خودمونیم، سهمیه یک سال آب صدا و سیما هم مصرف شد و سریالهای آبداری به خوردمون دادن (اشاره به سیستم آب بندی در سریالها)
ایشاا... خدا عمری بده، بنده خوشبختی و عاقبت به خیری تک تک شما رو هم به چشم خودم ببینم، همین طور که یه شبه اینهمه آدم خوشبخت شدن، یهویی شتر بخت و اقبال بیاد بخوابه دم در فروم و از جاش جنب نخوره و در عرض یک سال همگی به کسوت شریف و مبارک متاهلی در بیایم Laughing و ایشاا... هر کی الان تو دلش داره به من می گه دختر ترشیده، خودش اول از همه بره خونه بخت و خدا بهش 4 تا بچه بده lol!
البته خوشبختی و عاقبت به خیری، فقط با ازدواج بدست نمیاد، ولی امیدوارم هر کدومتون، توی هر زمینه ای که دوست دارید توش موفق باشید، به سعادت و رضایت برسید، و هر سرنوشتی که دارید، زندگیتون پر باشه از آرامش و شادی و ایمان و سلامتی و دل خوش
من از این فرصت استفاده کردم برای اینکه به شما دوستان عزیزم بگم که سعادت و خوشبختیتون، آرزوی قلبی منه

خیلی ممنون آبجی دلارام از این که همیشه دعای خیرت پشت سر ماست ... cheers

ایشاا... شما هم همیشه در زندگیت موفق باشی و بتونی به هرچی که می خوای برسی ...
و همین طور همه دوستای گلم در فروم ... cheers

---------------------------------------------
وقتی دو تاسریال تموم شد ، داشتم با خودم فکر می کردم چقدر جالبه که هر سریالی که به قسمت آخرش می رسه ، همه به مراد دلشون می رسن ...

میگم بدک نیست که ما هم تو فروم به یه شکلی قسمت آخر ایجاد کنیم ، شاید بخت بروبچ باز بشه ... Laughing
http://www.kyokushinmatsui.mihanblog.com
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 6:20 pm

دلارام نوشته است:

منم برات آرزوی موفقیت میکنمكي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Thankyou
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 6:22 pm

مرسی میلاد جان، خیلی ازت ممنونم flower
در مورد قسمت آخر هم، فقط توی فیلما سر یه تاریخ معین همه چیز رو به راه میشه geek
ما نباید زمانش رو تعیین کنیم، بهتره دعا کنیم هر وقت که خدا می دونه برامون بهتره، به خواسته هامون برسیم
ما در حد توانمون تلاش کنیم و بقیه اش رو واگذار کنیم به خدا
ایشاا... که برای هممون بهترین ها رو می خواد cheers
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 6:24 pm

ممنون رضا جان كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 2lbkos0
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالإثنين نوفمبر 16, 2009 6:32 pm

حاضـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــررررررررررررر
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 8:12 am

منم حضور ســــــــــــــــــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــــــــــــز خودم رو اعلام می کنم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 109
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 12:50 pm

READY!!!!!!!!!!كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 47b20s0
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 2:36 pm

حاضر
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 2:38 pm

Jany نوشته است:
حاضر

در باز شد و گل اومد
سوسن و سنبل اومد
مرجان خانوم خوش اومد cheers

lol!
Jany
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Jany

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 2:47 pm

دلارام نوشته است:
Jany نوشته است:
حاضر

در باز شد و گل اومد
سوسن و سنبل اومد

lol!
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
l ممنون من در قلب همه دوستانم هستم Laughing Laughing Laughing Laughing
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 3:53 pm

Jany نوشته است:
دلارام نوشته است:
Jany نوشته است:
حاضر

در باز شد و گل اومد
سوسن و سنبل اومد

lol!
Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
l ممنون من در قلب همه دوستانم هستم Laughing Laughing Laughing Laughing

اونکه بععععععععععععععععععععععععععععععععله I love you lol!
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:01 pm

دلارام نوشته است:
Jany نوشته است:
حاضر

در باز شد و گل اومد
سوسن و سنبل اومد

lol!

دلارام جونم مجازاتش بکنم
می خواتی مرجان و همراه عموت بفرستمشون برن جی جو Twisted Evil Twisted Evil
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:05 pm

منم حضور ســـــــــــــــــــــــــــبـــــــــــــز خودم ور اعلام می کنم كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 29dz8zk
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:11 pm

Laughing affraid
نه قربون چشمات بشم، این دو کبوتر عاشق رو به جای جی جو تبعید کن به یه جزیره ی خوش آب و هوا lol!
ندیدی هی تلویزیون زیر نویس می کنه هر کس در امر ازدواج جوونا کمک کنه خدا بهش پاداش میده؟
اگه این کار رو بکنی، یهو دیدی خدا بهت پاداش داد شدی پادشاه کشور کره جنوبی tongue
هم یه عالمه کارخونه و شرکت لوازم الکتریکی و صوتی و تصویری و ماشین سازی میاد زیر دستت، هم این بازیگرهای مورد علاقه ات رو از نزدیک می بینی
بعد هر چی خواستی از این جومونگ و فک و فامیلش کار بکش و سریال تولید کن بده ما ببینیم lol!
البته یه سینمای خانگی اصل کره هم بذار روش که فیلما رو با کیفیت جهانی ببینیم lol!
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:17 pm

دلارام نوشته است:
Laughing affraid
نه قربون چشمات بشم، این دو کبوتر عاشق رو به جای جی جو تبعید کن به یه جزیره ی خوش آب و هوا lol!
ندیدی هی تلویزیون زیر نویس می کنه هر کس در امر ازدواج جوونا کمک کنه خدا بهش پاداش میده؟
اگه این کار رو بکنی، یهو دیدی خدا بهت پاداش داد شدی پادشاه کشور کره جنوبی tongue
هم یه عالمه کارخونه و شرکت لوازم الکتریکی و صوتی و تصویری و ماشین سازی میاد زیر دستت، هم این بازیگرهای مورد علاقه ات رو از نزدیک می بینی
بعد هر چی خواستی از این جومونگ و فک و فامیلش کار بکش و سریال تولید کن بده ما ببینیم lol!
البته یه سینمای خانگی اصل کره هم بذار روش که فیلما رو با کیفیت جهانی ببینیم lol!

دلارام جان بیام شما رو مجازات کنم
من چیکار جومونگ دارم این پسره بی ریخت
نه نمی شه باید مجازات بشی
وقتی ههمراه دانیال خان رفتی جی جو دیگه از این حرفا نمی زنی
من با جومونگ استغفرالله
Mad Mad Mad
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:21 pm

كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Waaaht

نو که اومد به بازار کهنه می شه دل آزار؟
تو که می خواستی آقا رضا رو به خاطر عکس جومونگ بفرستی جی جو، حالا بهش می گی پسر بی ریخت؟ affraid
خب حالا تو پادشاه کره بشو، جومونگ رو تبعید کن بیاد ایران تبلیغ ال جی بکنه، بنده خدا یه لقمه نون و بوقلمون در بیاره lol!
بعدشم همه نقشا رو بده لی دونگ گان بازی کنه
خوب بید جیگر؟ lol!
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:26 pm

دلارام نوشته است:

تو که می خواستی آقا رضا رو به خاطر عکس جومونگ بفرستی جی جو، حالا بهش می گی پسر بی ریخت؟ affraid
خب حالا تو پادشاه کره بشو، جومونگ رو تبعید کن بیاد ایران تبلیغ ال جی بکنه، بنده خدا یه لقمه نون و بوقلمون در بیاره lol!
خوب بید جیگر؟ lol!

نه خوب نبید جیگر
من تا اونجایی که حضور ذهن دارم نوید رو داشتم می فرستادم بره بویو که جومونگ رو واسه بیاره نه رضا جان را
اما نمی دونم چرا امشب هوس کردم شما رو مجازات بکنم
خوب بید جیگر

اما به خاطر لی دونگ گان که گفتی شاید یه تخفیفی بهت بدم یه کوچولو
به جای مجازات با روش اره شاید فرستادمت بری جی جو
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: كي حاضره كي غايب ؟   كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 Icon_minitimeالثلاثاء نوفمبر 17, 2009 4:27 pm

دلارام نوشته است:

خوب بید جیگر؟ lol!

احسنت!كي حاضره كي غايب ؟ - صفحة 33 49lpmxx

كي حاضره كي غايب ؟
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 33 از 40رفتن به صفحه : الصفحة السابقة  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40  الصفحة التالية
 مواضيع مماثلة
-