| کمک | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: کمک الإثنين يوليو 13, 2009 5:49 pm | |
| کسی میتونه نحوه شبکه کردن موبایل و لپ تاپ رو بوسیه WLAN به من یاد بده | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: کمک الثلاثاء يوليو 14, 2009 3:59 pm | |
| az tarighe shabakeye local be ham mottasel hastand ?manzouram hamoun LAN hastesh. mikhahid hamzaman az har 2 estefade konid? ettefaghan kheili mofide doonestanesh. albate man shakhsan inkaro nakardam vali doostai daram ke moteassefane felan beheshoun dastresi nadaram age ta oun moghe javabo gereftin be maham yad bedin rasti man mikhastam dar morede kharide laptop ettelaati dashte basham. albate kheili vaghte mikhastam beporsam ke behtarin kodoume? jeddan nemishe faghat be gheymat negah kard. age kasi tajrobeyekharid dare be man ham bege mamnoun misham.
اين مطلب آخرين بار توسط Anika در الخميس يوليو 16, 2009 9:46 pm ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: کمک الثلاثاء يوليو 14, 2009 4:40 pm | |
| مجید جان من که سر رشته ای از این جور چیزا ندارم... اما آنیکا خانم اگه می خواید در مورد لپ تاپ اطلاعاتی پیدا کنید و لیست جدید ترین ها رو ببینید به سایت های زیر سر بزنید : www.sazgarargham.com شاید هم ir www.banklaptopiran.comآدرس بانک لپ تاپ ایران ، چهار راه طالقانیه... | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: رد: کمک الخميس يوليو 16, 2009 1:43 pm | |
| خواهش ميكنم بهاره خانوم .. قابلي نداشت ..
مجيد جان ممنون كه استفاده نكردي ... | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: کمک الخميس يوليو 16, 2009 3:50 pm | |
| | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: کمک الخميس يوليو 16, 2009 9:53 pm | |
| mamnounam agha milad va bahare khanoum, in fonte latin kalafam karde! in sitha kheili kamel va aali boudand vaghean mamnounam. midounid manzouram bishtar chi boud?jnke agar khodetoun ya doostan az laptape khassi estefade karde va razi boudin ya inke bar aks behem begid, ,bazam mamnounam , | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: کمک الجمعة يوليو 17, 2009 9:10 am | |
| - بهاره نوشته است:
- خواهش ميكنم بهاره خانوم .. قابلي نداشت ..
مجيد جان ممنون كه استفاده نكردي ... وای بهاره جان به خدا خیلی شرمنده ام اصلا هواسم به این تاپیک نبود اما من در بدو کار دچار پیچیدگی شدم و نتونستم به تنظیم ای پی و .... برسم الان من مسئله رو باز می کنم تا ببینی مشکل چیه ببین من ویندوزم ویستاست و خود این خیلی مسئله هست چون ویستا به خودی خود چیزه گندیه دوم وقتی من می خوام کانکشن بسازم پنجره که باز میشه ترجیح می دم دیگه نسازم چون به مقدار کمی اسکول می شم ( البته ببخشید ها ) از اینجا برام توضیح بده | |
|
| |
| عنوان: رد: کمک الجمعة يوليو 17, 2009 9:28 am | |
| - Anika نوشته است:
- mamnounam agha milad va bahare khanoum, in fonte latin kalafam karde!
in sitha kheili kamel va aali boudand vaghean mamnounam. midounid manzouram bishtar chi boud?jnke agar khodetoun ya doostan az laptape khassi estefade karde va razi boudin ya inke bar aks behem begid, ,bazam mamnounam , آنیکا جان خرید یه لپ تاپ مناسب به مقدار زیادی به هدفی که دارید بستگی داره شما از یه لپ تاپ چی انتظار دارید آیا کار گرفیکی می کنید ؟ آیا کار مهندسی می کنید آیا استفده افیسی یعنی دفتری دارید یا خونگی آیا حمل و نقلش خیلی براتون مهمه و دوست دارید همه جا داشته باشیدش آیا می خواهید خوشگل باشه یا اهمیتی نداره جدی میگم ها و اینکه آیا صرفا می خواهید اون رو جایگزین PC کنید یا نه | |
|
| |
| کمک | |
|