فكر مي كنيد مسن ترين دانشجوي ايران چه سالي به دنيا آمده و حالا چند سال دارد.40 سال،50 سال،60 سال يا... سيد قنبر حيدري شيشواني، سال 1309 به دنيا آمده و بزنيم به تخته حالا 79 سال دارد. او سال پاياني تحصيل در رشته علوم اجتماعي را پشت سر مي گذارد. زندگي پر فراز و نشيبي داشته و چيزي حدود 25 سال پشت كنكور مانده است.
مسن ترين دانشجوي كشور، سوم تير 1309 در روستاي شيشوان شهرستان عجب شير استان آذربايجان شرقي به دنيا آمده و داراي يك فرزند دختر است.
او كلاس اول و دوم دبستان را در شهرستان عجب شير به اتمام رسانده و كلاس سوم ابتدايي او با خاطرات تلخي همراه است چرا كه با قشون كشي متفقين و تهاجم آنها، پدرش را از دست مي دهد. او در نبود پدر به همراه مادر با چهار خواهر و يك برادرش با فراز و نشيب هاي زندگي كنار مي آيد و در كنار ناملايمات و سختي ها، سال 1329 به دبيرستان لقمان تبريز مي رود. در همين زمان هاست كه به استخدام آموزش و پرورش درمي آيد.
در جريان كودتاي 28 مرداد، 4 ماه زنداني مي شود. پس از آزادي تا سال 1338 در آموزش و پرورش به كارش ادامه مي دهد و پس از آن نيز با تشكيل اداره عمران روستا ها به عنوان دهيار تا سال 1347 مشغول به كار مي شود.
سيد قنبر در سال 55 به طور متفرقه امتحان مي دهد و ديپلم مي گيرد. اما از سال 1355 تا سال 1380 (25 سال) پشت كنكور مي ماند تا اين كه بالاخره سال 80 سد كنكور را مي شكند و در دانشگاه آزاد جهرم در رشته علوم اجتماعي گرايش برنامه ريزي قبول مي شود. خودش مي گويد: « به خاطر كهولت سن و مشكلات مسكن مسوولان دانشگاه با انتقال من موافقت كردند و به دانشگاه آزاد تبريز منتقل شدم.»
او هفته اي 3 روز در دانشگاه درس دارد و حدود 2 ساعت راه طي مي كند تا به دانشگاه برسد. رابطه استادان و دانشجويان با او خوب است و در فهم مطالب و آموزش كمكش مي كنند و مهم ترين هدفش از ادامه تحصيل افزايش آگاهي است.مسن ترين دانشجوي كشور شهريه هاي بالاي دانشگاهي را يكي از مهم ترين موانع آموزشي مي داند و مي گويد: «در سال 84 بايد مقطع كارشناسي را تمام مي كردم ولي به علت شهريه هاي بالا مجبورم واحد هاي كمتري بردارم و اين مساله باعث شده تحصيل من در مقطع كارشناسي8 سال طول بكشد.»