| ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| عنوان: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 12:17 am | |
| مهدي جان! به روسياهي مان نگاه نکن و به دستهايمان که خالي و گنهکارند، قلبمان را ببين که هر روز، صبح و شام تو را ميخوانند.
بخوان دعای فرج را، دعا اثر دارد دعا کبوتر عشق است و بال و پر دارد بخوان دعای فرج را و عافیت بطلب که روزگار بسی فتنه زیر سر دارد بخوان دعای فرج را و نا امید مباش بهشت پاک اجابت هزار در دارد بخوان دعای فرج را که صبح نزدیک است خدای را، شب یلدای غم سحر دارد بخوان دعای فرج را به شوق روز وصال مسافر دل ما، نیت سفر دارد بخوان دعای فرج را که یوسف زهرا ز پشت پردۀ غیبت به ما نظر دارد
بخوان دعای فرج را که دست مهر خدا حجاب غیبت از آن روی ماه بر دارد
| |
|
| |
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 12:25 am | |
| أسعد الله أيامنا و أيامکم ، ويشرفنا أن نزف أزکى التهاني وأسمى التبريکات للامة الاسلامية وشيعة أهل البيت (عليهم السلام) بمناسبة ولادة مهدي الامة ومنجي البشرية ومنقذها بقية الله الاعظم صاحب العصر والزمان حجة بن الحسن العسکري (عجل الله تعالى فرجه الشريف) وجعلنا الله من أنصاره وشيعته ان شاء الله.
هنوزم انتظارم انتظار است هنوزم دل به سینه بی قرار است هنوزم خواب میبینم به شبها همان مردی که بر اسبی سوار است همان مردی که آید جمعه روزی و این پایان خوب انتظار است ميلاد مهدي(عج) منجي مبارک مهديا!
اي آن که چشمانم به آرزوي رويش به اين جهان چشم گشود،
اي آن که جمالش از صبح ازل مرا از عمق چشمانم ربود،
اي آن که او هر چه از دل آفريد از براي تو بود،
و اي آن که کاشت دل بر سينه ي انسان با مهر نام تو بود،
فاصله ي بسيار ميان من تا خودت را چون فاصله ي خود تا ايني چون من بشکن و هبوط رحمت اللهي در خودت را با قدم هايي که به سوي کعبه بر مي داري و به وسعت بانگ "انا المهدي" بر ما نازل کن.
بيا که خزانِ سخت، در انتظار بهار لطيف توست.
اي پادشه خوبان... ... وقت است که باز آيي!
سالروز ولادت با سعادت آخرين ستاره درخشان امامت و ولايت،فرزند علي مرتضي و فرزند سفينة النجاة، منجى عالم بشريت، حضرت بقية الله الاعظم صاحب العصر و الزمان حجت بن الحسن العسکرى (عجل الله تعالى فرجه الشريف) به امت اسلامى و منتظران آن حضرت مبارک باد.
| |
|
| |
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 12:30 am | |
| | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 5:51 am | |
| ممنون بهاره جونم دوستای گلم عیدتون مبارکایشالله به آرزوهاتون برسینو با ظهور منجی عالم بشریت صلح و آرامش واقعی به کوچه پس کوچه های این جهان هستی برگرده و همه ی ما عاقبت بخیر بشیم | |
|
| |
amir مشتاق
تعداد پستها : 596 Location : یه جا از زمین خدا Registration date : 2008-06-10
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 6:07 am | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 6:32 am | |
| | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 8:39 am | |
| عید همگی مبارک ایشاا... امشب از امام زمان (عج) یه عیدی قلمبه حسابی بگیریم | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 9:58 am | |
| بهار غبطه میخورد به سبزی نگاه تو دوباره باغ یخ زده شده دخیل راه تو اگر شبی گذر کنی بر آسمان خانه ام دوباره میشود دلم غریق نور ماه تو در این خساست زمین کزو نرست سایه ای پرنده لانه میکند به سایه نگاه تو اگر چه نیستی ولی سیاهی زمین شده به چشم انتظار ما زبودنت گواه تو طلوع میکنم ز تو اگر دوباره بشکند خمیده پشت نیمه شب ز معجز پگاه تو مرجان | |
|
| |
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 2:49 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 2:53 pm | |
| - Jany نوشته است:
بهار غبطه میخورد به سبزی نگاه تو دوباره باغ یخ زده شده دخیل راه تو اگر شبی گذر کنی بر آسمان خانه ام دوباره میشود دلم غریق نور ماه تو در این خساست زمین کزو نرست سایه ای پرنده لانه میکند به سایه نگاه تو اگر چه نیستی ولی سیاهی زمین شده به چشم انتظار ما زبودنت گواه تو طلوع میکنم ز تو اگر دوباره بشکند خمیده پشت نیمه شب ز معجز پگاه تو
مرجان احسنت گل و گلاب بباره به اون احساسی که این شعر رو گفته آفرین عزیزم | |
|
| |
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 2:54 pm | |
| | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 4:33 pm | |
| سلام به همگی ... عید همه مبارک .... انشاءالله که همه با هم ظهور امام زمان (عج) رو ببینیم و در صف یاران امام قرار داشته باشیم ... به امید آن روز... | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الخميس أغسطس 06, 2009 4:47 pm | |
| - بهاره نوشته است:
- سلام سلام .. جاتون حسابي خالي.. خالي و سبز ..
خدا توفيق داد و ما امشب پياده رفتيم جمكران ..
خونه ي ما بين حرم و جمكران .. اين بيني كه ميگم پياده تا حرم يك ربعه و تا جمكران دو ساعت ..
چه مسير قشنگي بود .. هميشه قشنگه و امشب قشنگ تر ..
وقتي وارد شديم تا چشم كار ميكرد آدم بود و جاي نشستن كه اصلاً گير نمي اومد ..
جمعيت عظيمي اومده بودن .. تازه كل بلوارا و ميدوناي اطراف جمكران هم چادر زده بودن و مسافرا نشسته بودن
به زحمت يه اندازه يك سجاده كنار يه خانواده كه مسافر بودن جا پيدا كرديم واسه نماز خوندن..
براي همه دعا كردم .. اميد كه خدا قبول كنه .. همش همتون ميومدين جلوي چشمم ..
ميخواستم به تك تكتون زنگ بزنم .. اما متأسفانه نمي شد صحبت كرد .. چون اصلاً صدا شنيده نميشد..
ولي بدونين كه فوق العاده يادتون كردم و نائب الزيارة بودم .. موفق باشين و سربلند ..
انشاالله امشب خدا دعاي هممون رو ختم به خير كنه خوش به حالت بهاره جان .... ما کم سعادت بودیم و نتونستیم بیایم ... همیشه دوستام پایه بودن اما این سری همه رفتن شهرستان ... من هم تنها بودمو به خاطر همین نیومدم ... ولی خب قراره تا اذان صبح بیدار بمونم و دعا کنم و سحری بخورمو روزه بگیرم ... واسه همه دعا می کنم .... ------------------------ خیلی ممنون که واسه ما هم دعا کردی .... | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. الجمعة أغسطس 07, 2009 12:43 pm | |
| خیلی کیف میده وقتی نیمه شعبان باشه و تو توی مسجد الحرام کنار کعبه باشی وقتی فکر می کنی می بینی یه روز اون عزیز ممکنه همون جایی که تو تو شب تولدش وایسادی فریاد بزنه انا المهدی دیوونه میشی موهای بدنت سیخ میشه و میگی من و این سعادت ؟ وقتی فکر میکنی می بینی امامت اونجا خودش رو فریاد میزنه دلت میخواد بشینی و تمام سنگهای حرم رو بوسه بزنی تا حضرتت پاهاشو رو بوسه های عشق و مهر تو بگذاره تولد امام غایب بر همه شما مبارک اینم عیدی من به شما | |
|
| |
| ميلاد يگانه منجي عالم مبارك .. | |
|