| آيا ميتونم؟ | |
|
+4amin magnoon diab yasamiin leila 8 مشترك |
نويسنده | پيام |
---|
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: آيا ميتونم؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 12:30 pm | |
| http://www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://leila20.persiangig.com/Enrique%20-%20For%20Ever.MP3
Could I Have This Kiss Forever
Over and over I look in your eyes بارها و بارها دزدکی به چشمات نگاه کردم you are all I desire تو تمام آمال و آرزوی منی you have captured me تو منو تسخیر خودت کردی I want to hold you میخوام در آغوشت بگیرم I want to be close to you میخوام در کنارت باشم I never want to let go اجازه نمیدم بری I wish that this night would never end آرزو میکنم هیچ وقت این شب تموم نمیشد I need to know میخوام بدونم Could I hold you for for a lifetime آیا میتونستم تو رو برای تمام عمرداشته باشم؟ Could I look into your eyes آیا میتونستم هرازچندگاهی به چشات سر بزنم؟ Could I have this night to share this night together آیا میتونستم این شبو باهات شریک بشم ؟ Could I hold you close beside me آیا میتونستم تورو سخت درآغوش بگیرم؟ Could I hold you for all time آیا میتونستم تو رو برای تمام عمرداشته باشم؟ Could I could I have this kiss forever آیا میتونستم این بوسه رو برای همیشه داشته باشم؟ Could I could I have this kiss forever, forever آیا میتونستم این بوسه رو برای همیشه داشته باشم؟ Over and over I've dreamed of this night بارها و بارها رویای این شبو در سر پروروندم Now you're here by my side و حالا تو در کنار منی You are next to me درست در کنارم I want to hold you and touch you and taste you میخواهم تو را در آغوش بگیرم و لمس کنم وببوسم And make you want no one but me و مجبورت کنم که هیچ کسی رو غیر من نخوای I wish that this kiss could never end and آرزو میکنم این بوسه هرگز تموم نشه love oh baby please و همینطور این عشق عزیزم Could I hold you for a lifetime آیا میتونستم تو رو برای تمام عمرداشته باشم؟ Could I look into your eyes آیا میتونستم هرازچندگاهی به چشات سر بزنم؟
Could I have this night to share this night together آیا میتونستم این شبو باهات شریک بشم ؟ Could I hold you close beside me آیا میتونستم تورو سخت درآغوش بگیرم؟
Could I hold you for all time آیا میتونستم تو رو برای تمام عمرداشته باشم؟ Could I could I have this kiss forever آیا میتونستم این بوسه رو برای همیشه داشته باشم؟ Could I could I have this kiss forever, forever آیا میتونستم این بوسه رو برای همیشه داشته باشم؟ I don't want any night to go by Without you by my side نمیخوام حتی یک شب بدون تو در کنارم سپری بشه
I just want all my days Spent being next to you من فقط میخوام تمام روزام در کنار تو بگذره
Lived for just loving you زندگی کنم فقط بخاطر دوست داشتن تو And baby, oh by the way و عزیزم ..............از این حرفا بگذریم .به هر حال .... Could I hold you for a lifetime آیا میتونستم تو رو برای تمام عمرداشته باشم؟
Could I look into your eyes آیا میتونستم هرازچندگاهی به چشات سر بزنم؟ Could I have this night to share this night together آیا میتونستم این شبو باهات شریک بشم ؟ Could I hold you close beside me آیا میتونستم تورو سخت درآغوش بگیرم؟
Could I hold you for all time آیا میتونستم تو رو برای تمام عمرداشته باشم؟
Could I have this kiss forever آیا میتونستم این بوسه رو برای همیشه داشته باشم؟
Could I could I have this kiss forever, forever آیا میتونستم این بوسه رو برای همیشه داشته باشم؟ [/center]
اين مطلب آخرين بار توسط leila در الخميس أغسطس 27, 2009 5:22 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 1:06 pm | |
| مرسی لیلا جون.....آهنگ انریکو..... چقدر ترجمش و معنیش قشنگه... چقدر قشنگه که آدم عاشق باشه...... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 2:01 pm | |
| | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الأربعاء أغسطس 19, 2009 4:08 pm | |
| ممنون لیلا جان من که خیلی لذت بردم | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الخميس أغسطس 20, 2009 6:16 am | |
| مرسی لیلای عزیزم سوپرایز جالبی بود دست گلت درد نکنه | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الخميس أغسطس 20, 2009 6:37 am | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط leila در الخميس أغسطس 27, 2009 5:21 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الخميس أغسطس 20, 2009 6:13 pm | |
| مرسی لیلا جان آره راستش من خیلی حسودیم شد دلم خواست منم به یکی که خیلی خاصه آهنگ هدیه بدم دست راستت رو بکش رو سر ما | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 12:57 pm | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط leila در الخميس أغسطس 27, 2009 5:22 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 1:14 pm | |
| لیلا جون البته کیفش به همون دلشکستگیه ولی اگه ترانه به این قشنگی تقدیمش کردی و خدای نکرده تحویلت نگرفته، آدرس بده ما با بروبچ بریم یه صحبتی باهاش بکنیم که رووووشن شه اون وقت صبح تا شب، شب تا صبح ترانه بارونت کنه تو خوش سلیقه ای، ترانه های قشنگ می پسندی، زیاد باید بگردم تا یکی پیدا کنم مناسب سلیقه ات باشه | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 1:25 pm | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط leila در الخميس أغسطس 27, 2009 5:20 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 1:42 pm | |
| صبر کن لیلا به سختی روز و شب عاقبت روزی بیابی کام را گوشمالی مرحله آخره، اول گفت و گوی تمدنها، اگه جواب نداد گفت و گوی بی تمدنها، اونم جواب نداد نگاه خشمناک، اونم جواب نداد کف گرگی و به قول شما گوشمالی این مرحله حتما دیگه جواب خواهد داد ولی محبت محبت می کشه، این رو تجربه این عمر طولانیم می گه بخواد نخواد گیر می افته، صبر داشته باش | |
|
| |
leila میهمان
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 2:01 pm | |
|
اين مطلب آخرين بار توسط leila در الخميس أغسطس 27, 2009 5:19 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
Anika عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1395 Registration date : 2007-12-03
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 2:54 pm | |
| مرسی. امیدوارم همسرامون یا همسرای آیندمون از این آهنگ خوششون بیاد. امیدوارم غیر از این به هیچ کسی تقدیمش نکنیم! | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: آيا ميتونم؟ الجمعة أغسطس 21, 2009 3:48 pm | |
| | |
|
| |
بهاره عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7588 Location : قم Registration date : 2007-12-25
| |
| |
| آيا ميتونم؟ | |
|