طلاق؟؟؟
- اخیرا همسرت ایلی دیب در مطبوعات اعلام کرده است که طلاقتون به اتمام نرسیده است.
نوال- نمیخوام راجع به این موضوع صحبت کنم ولی طلاق در مراحل نهاییش هست.
- نظرت راجع به آنچه همسرت در گفته هایش بر علیه تو گفته چیه؟و آیا از او چنین توقعی داشتی؟
نوال- حقیقتا نه!چون من مادر فرزندانش هستم و همسرش بودم و اسمش روم هست و این از بین نمیره و من هرچقدر هم که روزگار عوض بشه مادر بچه هاش باقی میمونم.
- آیا روزی میاد که تو از اون به بدی حرف بزنی همونطور که اون راجع به تو حرف زد؟
نوال- البته که نه!چون او پدر بچه هام هست من اینطوری حرف نمیزنم چون هم اسم او روی من و بچه هام هست و هم برای حفظ احترام بچه هام در آینده
- آیا برای نوال بعد از اینکه دست همسرت را درباره کلیه اموالت باز گذاشتی (اختیار اموالت را داشت ) چیزی از نظر مالی باقی میمونه؟
نوال- خدا رو شکر یه خونه در منطقه بصالیم شرقی در بیروت خریدم که برایم کفایت میکنه .
- نوال الزغبی به خودش بعد از به وجود آمدن اختلاف بین او و ایلی دیب چه میگوید؟
نوال- یاد گرفتم که حساب روزگار رو داشته باشم بعد ازز اینکه فهمیدم روزگار غدار است ولی هرکسی که روزگار را بشناسه قوی باقی میمونه و شکر خدا انسانی که قوی باشه از بین نمیره و خدا را هر لحظه برای همه چیز شکر میکنم.
- آیا انچه همسرت ایلی دیب درباره علاقه تو به باسکال مغامس برادر هانی العمری (خواننده) و مدیر برنامه های سابق فضل شاکر گفته،صحت دارد؟
نوال - من اول با مطرح کردن این سوال موافق نبودم چون جواب این سوال واضح است که مثل بقیه شایعه های ضد و نقیض درج میشه.اما چون این شایعه ها مال مطبوعات هست و متعلق به نوال نیست تصمیم گرفتم که به آن در سیدتی خیلی خلاصه پاسخ بدم که: در زندگیم هیچ چیز جز بچه هام و هنرم مرا مشغول نمیکند.
- آیا به ازدواج دوباره فکر میکنی؟
نوال- الان نه! شاید در آینده شخص مناسبی را ببینم و باهاش ارتباط برقرار کنم این به بخت و اقبال بر میگرده.
- آیا ترجیح میدی که با یکی از جامعه هنری ازدواج کنی؟
نوال- مطمئنا نه! و برام مهم نیست که فقیر باشه یا پولدار.مهم احترام گذاشتن به من به عنوان یک زن هست و اینکه از نظر مادی به من تکیه نکنه و خودش برای تامین مایحتاج و خواسته های خوانواده تلاش کنه .ولی واقعا مرد اینجوری کجاست؟
- خیلی از خواننده ها برای اینکه ثروتشون رو حفظ کنند در تجارت سرمایه گذاری میکنن، آیا نوال به سرمایه گذاری اموالش در طول زمان فکر میکنه؟
نوال- مدتهاست که به صورت جدی به این موضوع فکر میکنم
- آیا نوال یه روز به مدهای قدیمی برمیگرده و میخواد که خاطرات آن سالها رو مرور کنه؟
نوال- من همه لباسها و متعلقات آنها را نگه میدارم.من یک اتاق مخصوص دارم که در آن همه اینها را نگه میدارم احیانا خیلی ها از من پیراهنی که در مهرجانی که اخیرا شرکت کردم را میخوان.
- این لباسها رو به کی میدی؟
نوال- کمی سکوت کرد و سپس پاسخ داد:به هیچ کس.
پایان قسمت دوم
ادامه دارد...