| Happy Birthday to You | |
|
+6MajidDiab yasamiin magnoon diab Saghar دلارام Yasaman 10 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: Happy Birthday to You الثلاثاء سبتمبر 22, 2009 12:12 pm | |
| سلام سلام...خیلی خیلی خوش اومدین جشن تولده... البته با یکی دو روزی تاخیر تولد کی؟؟؟؟ تولد منه دیگه اینم یه کیک کوشمولووووو. اااااااااااااااااااااااااااااااااااااااه وایسین بابا من شمعاش رو بفوتم دیگه چون کوچیکه اینم هست؛ از لاس وگاس سفارش دادم آوردن اینم شربت؛ بفرمایین: همگی خوش اومدین، صفا آوردین. | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الثلاثاء سبتمبر 22, 2009 12:15 pm | |
| رفتم تو بیست و سه سالگی اما هیچ کار مفیدی نکردم عمر چقدر زود میگذره و یهو ... ناگهان چقدر زود دیر میشود!!!! | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الثلاثاء سبتمبر 22, 2009 4:36 pm | |
| تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک ایشاا... سالهای سال در کمال صحت و سلامت جسم و قلب و روح و ذهن، در کنار خانواده محترمت، در کنار همسر گرامی، و در کنار بچه ها و نوه ها و نتیجه ها و ... با خوبی و خوشی زندگی کنی همیشه لبت خندون و دلت شاد و سرت سلامت باشه و توی زندگیت غم نباشه، اگه باشه هم کم باشه دلت قرص باشه به ایمان به خدا، و روشن باشه از امید به آینده، و چشم دلت روشن به اتفاقات و خبرهای خوب عاقبت به خیر و خوشبخت بشی الهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی این انگشتر و گوشواره یاقوت کبود، تقدیم به یاسمن عزیزم که وجودش بیشتر از همه جواهرات عالم ارزش داره گل مینا، واسه یاسمن گل بانو ( این از اون گلاست که گلبرگاش رو می کنن و می گن دوستم داره دوستم نداره گلبرگاش رو نکنی هاااااا، بیشتر از همه دنیا دوستت داره ) اینم یه رومیزی سرمه دوزی شده خوشگل، کار دست هنرمندای ایران عزیز خودمون بازم تولدت رو تبریک می گم و برات یه عالمه آرزوی خوب دارم، و از خدا می خوام همه آرزوهای خوبت رو برآورده کنه راستی اگه منظورت از سایت نود توی تاپیک الان دارین چی کار می کنین، سایتی بود که یوزر و پسورد واسه آپدیت کردن nod32 ازش می گرفتیم، از این سایت می تونی استفاده کنی: nod32 username and password updatesاگه منظورت سایت 90 بود که هیچی | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الثلاثاء سبتمبر 22, 2009 5:09 pm | |
| سلام به تازه متولد شده ي خودمون بازم كه تولد يكي از گلاي اين باغ باصفاست عزيز دلم تولدت مبارك ايشالله زير سايه بان عنايت حضرت عشق عمرباعزتي داشته باشي بازم تولدت مبارك کاش بخشي از زمان خويش را
وقف قسمت کردن شادي کنيم
کاش گاهي در مسير زندگي
باري از دوش نگاهي کم کنيم
فاصله هاي ميان خويش را
با خطوط دوستي مبهم کنيم
کاش وقتي آرزويي ميکنيم
از دل شفاف مان هم رد شود
مرغ آمين هم از آنجا بگذرد
حرف هاي قلبمان را بشنود | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الثلاثاء سبتمبر 22, 2009 7:33 pm | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 7:50 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:31 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- تولدت مبااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااارک
ایشاا... سالهای سال در کمال صحت و سلامت جسم و قلب و روح و ذهن، در کنار خانواده محترمت، در کنار همسر گرامی، و در کنار بچه ها و نوه ها و نتیجه ها و ... با خوبی و خوشی زندگی کنی همیشه لبت خندون و دلت شاد و سرت سلامت باشه و توی زندگیت غم نباشه، اگه باشه هم کم باشه دلت قرص باشه به ایمان به خدا، و روشن باشه از امید به آینده، و چشم دلت روشن به اتفاقات و خبرهای خوب عاقبت به خیر و خوشبخت بشی الهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی
...
وااااااااااااااااي مرسي دلارام جون. خيلي خيلي خوشحالم كردي. ممنون از هديه هاي زيبات و دعاهاي دلنشينت. ان شالله شاهد سلامتي، موفقيت، شادماني و خوشبختيت باشم دوست و خواهر عزيزم. خيلي با محبتي دلارام و قلب مهربوني داري نازنينم. بابت همه چيز ممنونم از راه دور مي بوسمت گل براي گل نازنين فروم، آبجي گلم:
اين مطلب آخرين بار توسط Yasaman در الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:44 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:36 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- سلام به تازه متولد شده ي خودمون
بازم كه تولد يكي از گلاي اين باغ باصفاست ...
ساغر جون واقعا ازت ممنون. خيلي با محبت و با صفايي. نمي دونم چطور ازت تشكر كنم. اميدوارم در كنار خانواده ي عزيز و مهربونت سلامت، شاد و خوشبخت باشي نازنينم. ممنون از شعر زيبايي كه گذاشتي برام گلم. گل براي ساغر گلم: | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:37 pm | |
| برید کنااااااااااااااار ما اومدیم کیک بخوریــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم خجالتم دادی خانومی کاش میشد بهترین جشن ها رو واسه تو دوست و خواهر عزیزم بگیرم منم از راه دور می بوسمت ممنون به خاطر گلهای قشنگ، تو خودت از همه گلهای دنیا عزیزتری | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:42 pm | |
| - magnoon diab نوشته است:
- [color=green]آخ جونمی جون دوباره باز تولد داریم
تولد عمه جون خودمه عمه ی گلم تولدت مبارک من مرخصی گرفتم که هفت شبانه روز جشن بگیرم از صح و تا شب و از شب تا صبح شاد و خوشحال باشیم عمه گلم امید وارم همیشه تو زندگیت موفق و سربلند و سبز سبز باشی
...
عمه فداي اون قلب پاك و مهربون و با صفاي تو بشه گلم. ممنونم. ممنون بابت اين همه لطف، ممنون بابت هديه ها و كيك هاي خوشمزه ات. ممنون براي همه چيز. خيلي گلي محبوبه ي عزيزم. خودت حتما ميدوني كه منم خيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلي خيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــلي دوست دارم محبوبه. برات آرزوي سلامتي، موفقيت، خوشبختي و شادي ميكنم. ان شالله در كنار خانواده مهربونت عمري با عزت داشته باشي گلم. گل براي محبوبه ي با محبت و مهربونم، خانوم گل خودمي. | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:46 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:51 pm | |
| بچه ها به قدري خوشحالم كردين كه اشك شوق تو چشام جمع شده... تك تكتون رو دوست دارم...از صميم قلبم ميگم. براي همتون آرزوي موفقيت و سلامتي ميكنم. هر جاي اين دنيا كه باشين هميشه توي قلبمين. خدايا مواظب اين خانواده ي گرم و صميمي باش تقديم به همتون: | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 5:53 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 6:02 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااای من اومدن بترکونیم......ببین چه خبره...... بهترین یاسی گل فروم تولدت مبارک........ وااااي ببين كي اومده. ياسي گل خودم. خيلي خيلي خوش اومدي عزيزم ممنونم ياسمين جون. خيلي مهربون و دوست داشتني هستي عزيزم. اميدوارم هميشه همين جوري شاد و پر انرژي باشي و عمري با عزت و سربلندي در كنار خانواده ي گلت داشته باشي. دوست دارم ياسي جونم. براي گل شاد و هميشه خندون فروم، ياسي جون خودم: [center] | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| |
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الأربعاء سبتمبر 23, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الخميس سبتمبر 24, 2009 5:56 am | |
| سلام یاسمن عزیزم امیدوارم بی معرفتی ما رو به بزرگی خودت ببخشی چون باید ما برات تولد می گرفتیم ولی خودت پیش دستی کردی من تو بساطم چیزی ندارم که قابل تو رو داشته باشه فقط از خدا میخوام هر جا که هستی موفق باشی و همیشه شاد و سرزنده به فعالیت هات ادامه بدی تولدت مبارک عزیزم و امیدوارم 120 سال عمر با عزت داشته باشی | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الخميس سبتمبر 24, 2009 12:03 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
- magnoon diab نوشته است:
- آخ جونمی جون دوباره باز تولد داریم
تولد عمه جون خودمه عمه ی گلم تولدت مبارک من مرخصی گرفتم که هفت شبانه روز جشن بگیرم از صح و تا شب و از شب تا صبح شاد و خوشحال باشیم عمه گلم امید وارم همیشه تو زندگیت موفق و سربلند و سبز سبز باشی
...
عمه فداي اون قلب پاك و مهربون و با صفاي تو بشه گلم. ممنونم. ممنون بابت اين همه لطف، ممنون بابت هديه ها و كيك هاي خوشمزه ات. ممنون براي همه چيز.
خيلي گلي محبوبه ي عزيزم. خودت حتما ميدوني كه منم خيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلي خيـــــــــــــــــــــــــــــــــــــلي دوست دارم محبوبه.
برات آرزوي سلامتي، موفقيت، خوشبختي و شادي ميكنم. ان شالله در كنار خانواده مهربونت عمري با عزت داشته باشي گلم.
گل براي محبوبه ي با محبت و مهربونم، خانوم گل خودمي.
]color=green]خوش حالم عمه جون که خوشت اومد امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق و شاد و خندان باشی | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الخميس سبتمبر 24, 2009 4:45 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
یاسی جونم کادوم یادم رفت.....
یه کادوی گنده برات آوردم ایشالله مثل گل همیشه با طراوت و شاداب باشی و 120 سال با بهترین آرزوها و از همه مهمتر با بهترین آدما زندگی کنی... چی چی میگی 23 سالمه ولی هیچ کاره مفیدی نکردم؟همین که هستی و امید میدی به ما و میدونیم که یاسی هست که همیشه بهش تکیه کنیم و امید داشته باشیم بزرگترین کاره....همین که هستی و مهربونیتو به ما نثار میکنی یعنی که خدا یکی از بهترین بنده هاشو 23 سال پیش به دنیا هریه داد گلم یاسی جونم ازت واقعا ممنونم خیلی با محبتی. شرمنده ام کردی. واقعا خوشحالم که دوستای به این نازنیننی دارم و از خدا می خوام که زود زود ببینمتون. خیلی دوست دارم عزیزم | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الخميس سبتمبر 24, 2009 4:47 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- سلام یاسمن عزیزم
امیدوارم بی معرفتی ما رو به بزرگی خودت ببخشی چون باید ما برات تولد می گرفتیم ولی خودت پیش دستی کردی من تو بساطم چیزی ندارم که قابل تو رو داشته باشه فقط از خدا میخوام هر جا که هستی موفق باشی و همیشه شاد و سرزنده به فعالیت هات ادامه بدی تولدت مبارک عزیزم و امیدوارم 120 سال عمر با عزت داشته باشی
ااااااا داداش گلم حرف از بی معرفتی نزن. چه فرقی میکنه؟ مهم اینه که دور هم باشیم و خوش باشیم. نگو بی معرفتی، هیچ کدوم از شما آبجی و داداش های گلم بی معرفت که نیستین هیچ خیلی هم بامرام و باصفا هستین. وجوت بیشتر از صدتا دنیا ارزش داره داداشی. 120 سال خیلی زیاده هااااا...ولی در کنار شما خیلی هم زود میگذره و کمه ان شاالله با شماها همراه بابت همه چیز ممنون | |
|
| |
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الخميس سبتمبر 24, 2009 4:49 pm | |
| [quote="magnoon diab"][quote="Yasaman"] - magnoon diab نوشته است:
- آخ جونمی جون دوباره باز تولد داریم
تولد عمه جون خودمه عمه ی گلم تولدت مبارک ....
]color=green]خوش حالم عمه جون که خوشت اومد امیدوارم همیشه تو زندگیت موفق و شاد و خندان باشی در کنار تو محبوبه ی عزیزم. ممنونم خانوم گل نازنینم دوست دارم گلم | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الجمعة سبتمبر 25, 2009 5:44 am | |
| اگه از ظاهر چشم فريب بگذري و درون رو ببيني و حال را ، متوجه ميشي جيبم خاليه و كاسه ي چه كنم تو مشتم باقي !
يك ساله و يك روز تولد ... چه ميشه كرد ؟؟ وگرنه مني كه شوره زارم و با اين حال زارم در آرزوي يه قطره آبم ، رو چه به آرزوي چشمه زلال در بر داشتن ؟؟
به يك ناتراشيده در مجلسي _____ برنـجد دل هـوشـمندان بـسي اگر بـركه اي پـر كنند از گلاب _____ سگي در وي افتد كند منجلاب
براي تو كه آبجي ياسي عزيز مايي و در ديدگان ما جا داري ، آرزوي سلامت و توفيق عبادت و ابتعاد از محنت و ثبات قدم در طريق محبت و نوشيدن از ابريق سعادت و احتذار (دور بودن) از قافله ي شرارت (كه جناب خودمان سر دسته ي ايشان باشيم) رو دارم !
راستي ابريق همون آفتابه است . كه در يك بسته بندي بينظير ، بعنوان هديه تقديم محضر همايوني حضرتعالي ميفرماييم !! خنده ...
بخند تا دنيا بروت بخنده . | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: Happy Birthday to You السبت سبتمبر 26, 2009 4:49 pm | |
| هیچ وقت برای پیشگیری از دیر شدن دیر نیست...برای تبریک همچین روزی هم همینطور. پس غصه نمیخورم که چند روز از شروع این جشن گذشته و من الان رسیدم،چون هر وقت میرسیدم اول این جشن و سرور بود... تولدت مبارک...سالهای سال سلامت و شاد و خرم باشی.در کنار خونواده ت و تموم کسایی که دوست داری. این رو بهت میدم که راه زندگیت پر از شادابی و رو به اوج باشه اینم یه دوست دارم فرانسوی...خودت تصاویر رو درست تجسم کن اینم نشونه محبتم یادی از تولد 5 سالگیت هم بد نیست...چقدر اگه یکی از اینا رو بهمون میدادند ذوق میکردیم عمه میشه یه لطفی بکنی و بذاری یه دست هم به اون آفتابه اهدایی سارق اعظم بکشیم....برای کلی مرض خوبه اخه حضرت والا از این حاتم بخشیها کم میکنن... | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: Happy Birthday to You الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:09 pm | |
| همشيره ياسي ، عرض ميكنم ، هديه اي كه تقديم شد ابريق جادوييه . دست بكشي بهش غولش شرف حضور پيدا ميكنه .
اما از اونجايي كه توي اين روزگار غريب براي جوون جماعت دل و حوصله ي آرزو كردن نمونده ، بيچاره نميتونه كاري برات انجام بده . اينه كه حيرون و سرگردون كز ميكنه گوشه ي خونه ... نه كسي رغبت ميكنه بهش زن بده ، نه مدرك و سواد درست و حسابي داره كه بره سر كار ، نه سجل و بابا ننه ي درست و درمون ... اصلا كسي قاطي آدما حسابش نميكنه !!
بعد تو ميموني و غولي كه عاطل و باطل نشسته ور دل صاحبش و شكم درندشتي داره كه ذليل مرده سيري به خودش نديده .
اما جناب مروج السارقين چون با سارقاني از قماش جناب خودمان گشته و از نفس ايشان بهره ي فراوان برده ، مترصد گشته سنت شكني كنه و غول ابريق رو در مقاصد ضاله ي سارقانه بكار بگيره !!
اينه كه نه خودت بهش دست بزن و نه بذار دست كسي بهش برسه . من آنچه شرط داشتن ابريق جادو بود با تو گفتم ... | |
|
| |
| Happy Birthday to You | |
|