شب یلدا مبارک.. من توی آشپزخونه هم یه یادی از سال قبل کردم... اگه دلتون میخواد بیان تا با هم جشن بگیریم..اینجا یا توی آشپزخونه فرقی نداره... فقط خوبه دو هم جمع بشیم...
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: شب يلدا مبارک الثلاثاء يناير 06, 2009 9:07 am
ببخشید این عکسها رو با 15 روز تاخیر میگذارم اما این عکسای جشن شب یلدای دو دانشجوی بسیار محترمه ( البته اگه فیلم جفنگ بازیمون و کنسرتهای زنده به سبک عمرو دیاب رو ببیند شاید نظرتون عوض شه .. بالاخره فشار درس یه جوری باید بزنه بیرون یا نه ؟ ) این جشن با هندونه و پشمک اهدایی دانشگاه آجیل بنده و میوه خشک های دوستم برگزار شد
ا البته منبت کاری رو هندونه کار دست هنرمند معروف مجید دیابه
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: شب يلدا مبارک الأربعاء يناير 07, 2009 3:15 am
MajidDiab نوشته است:
ببخشید این عکسها رو با 15 روز تاخیر میگذارم اما این عکسای جشن شب یلدای دو دانشجوی بسیار محترمه ( البته اگه فیلم جفنگ بازیمون و کنسرتهای زنده به سبک عمرو دیاب رو ببیند شاید نظرتون عوض شه .. بالاخره فشار درس یه جوری باید بزنه بیرون یا نه ؟ ) این جشن با هندونه و پشمک اهدایی دانشگاه آجیل بنده و میوه خشک های دوستم برگزار شد
ا البته منبت کاری رو هندونه کار دست هنرمند معروف مجید دیابه
احیانا محبوبه اونجاها نبوده..نحوه فرو رفتن چاقو در شکم هندونه خیلی شبیه شگردای اوئه... چه جشن دانشجویی باحالی...دل آدم ضعف میره برای اون آجیل خوری..فکر کنم چند کاره هم هست هم قندونه..هم ظرف برای داغ کردن غذا هم آجیل خوری دانشجوییه دیگه
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05