| تولدت مبارک | |
|
+7Yasaman Arakadrish REZA*HAMAKI MILAD Jany دلارام MajidDiab 11 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: تولدت مبارک الإثنين سبتمبر 28, 2009 8:18 am | |
| فردااااااااااا چه خبر بید ؟ تولد بید ؟ تولد کی بید ؟ تولد دلارام بید ؟ مبارک بید ؟ من رو که می بینید شنگول می زنم واسه اینکه یه مسکن زدم تو رگ درد چند ساعته فراموش شده و گرنه هنوز عقل تو سرم هست به خدا دلارام جان تولد مبارک ان شاالله 120 سال عمر با عزت از خدا بگیری و دلت هم همیشه مثل اسمت ارام باشه تبریک صمیمانه ما رو در این رابطه پذیرا باش | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تولدت مبارک الإثنين سبتمبر 28, 2009 4:07 pm | |
| مجید جان از لطفت بی نهایت ممنونم و ممنونم که محبت کردی و توی وبلاگت هم تبریک گفتی همچنین از لطف دوستانی که از طریق پیام خصوصی، اس ام اس، چت، آگهی در روزنامه، ارسال تاج گل و ... تولدم رو تبریک گفتن تشکرات خاصی دارم ایشاا... که سلامتیت رو زودتر به دست بیاری و دیگه خبری از قرص و دارو و دکتر و بیمارستان نباشه و همیشه سلامت و شاد و خوشبخت زندگی کنی | |
|
| |
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولدت مبارک الإثنين سبتمبر 28, 2009 5:58 pm | |
| یادم نرفته بود...میدونستم تولدته از پارسال به یادش بودم... اول از همه قبل از اینکه صح چشمت رو باز کنی این کفتر رو میفرستم با این شاخه گل نشونه دوستیمون...خالص و بی ریا...بدون هیچ غم و غصه ای.. یه کم مثل من ناقصه ولی مهم ماموریتیه که انجام میده تولدت مبارک..خیلی هم مبارک..قابل وصف نیست...قابل تبریک نیست..روزی که تو هست شدی..که هستیت در یک کالبد شکل گرفته به چشم اومد به چشم اونایی که نمیتونستن روحت رو درک کنند...جسم با همه اسارتی که به تو داد باعث شناخته شدنت شد. پس با عشق و محبت تقدیم به تو [ مثل پارسال اینم یه آرزوی خوب برای سعادتمند شدنت.اونی که با غرور سرش و بالا گرفته تویی برات 4 تا هم بچه در نظر گرفنم...درکنار شون خوشبخت باشی..شیرینی ما هم یادت نره برات بهترین ها یی رو میخوام که تو هم میخوای... | |
|
| |
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:42 am | |
| تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی ... بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی ... تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک --------------------------------------------------------- بالاخره ابرها کنار می روند و روز 7 مهر از راه می رسد ... آبجی دلارام تولدت مبارک ... انشاا... که هزار ساله بشی و همیشه شاد ، سلامت و موفق باشی ... امیدوارم خدا همه دعاهات رو اجابت کنه ... چون قلبت مثل آب ، زلال و مثل آینه ، پاکه ... خب حالا می خواهیم یک جشن حسابی بگیریم ... پس اول کیک می خوریم ... البته اینا بیشتر شبیه کیک عروسیه اما خب محتویاتش مهمه ... این گل ها هم از طرف من ، تقدیم به آبجی دلارام گلم ... این هم بخه خاطر دوستیمون ... برو بچ آماده باشن ، چمدونا رو جمع کنن ، بلیط رزرو کردم .... قرار جشنو این جا بگیریم .... آدرس : آمریکا – جنب فاکس ریور این هم کادوی من که ناقابله .... و در آخر یه عکس خونوادگی هم میذارم از ستارخان ، سالار خان و سارا خان ... | |
|
| |
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
| |
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:08 pm | |
| چقدر جارچي جار زده بود و بنده ي خدا شعار داده بود كه امروز قراره ابوسعيد ابوالخير توي مسجد جامع وعظ و خطابه ايراد كنه ، و چقدر مردم جمع شده بودن كه حرفاي اين پير فرزانه رو گوش كنن . ومعلوم نيست توي اون شلوغي و هيري ويري چقدر گيوه از خلايق بلند كردن و كلاه نمدي هاي درويشا (بَرَكي) رو غر و دبه كردن !! مسجد جاي سوزن انداز نداشت يكي از اون عقب داد : خدا رحمت كنه پدر و مادر اوني رو كه از اونجايي كه هست ، يه قدم بره جلوتر . خواجه كه هنوز سخن گفتن نياغازيده بود گفت : و صلي الله علي محمد و آله الطاهرين ، هر آنچه صد و بيست و چهار هزار پيمبر براي گفتنش آمده بودند و قصد امروز من هم گفتن آن بود ، اين بنده ي خدا در يك جمله گفت ... بعد هم دستي به صورت كشيد و از منبر پايين اومد !
منم تبعيت ميكنم و بجاي روده درازي و بلغور كردن پرت و پلاهاي صد تا يه غازي ، اصل مطلب رو تحويل ميدم كه گفتن معبود تويي كعبه و بتخانه بهانه است . البته اين بتخانه با اون بتخانه اي كه سلطان محمود توي هندوستان شكم ارشدترين بتش رو سفره كرد توفير داره . اون بتخانه ... خنده ... نه يادم نرفت !
ايشالا به تقديرت ، و از خداي خودت راضي باشي . تولدت مبارك | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:19 pm | |
| Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday Dear Delaram Happy Birthday tooooooooo Yoooooou خانوم گل عزیزم تـــــــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــــــــــــــدتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مبــــــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــ امیدوارم که عمری بلند و با عزت و سرشار از سلامتی و موفقیت داشته باشی عزیزم از صمیم قلبم میگم دلارام جون خیلی خیلی دوست دارم. دلم می خواست دیشب بیام و تبریک بگم اما سیستمم مشکل داشت. از صبح توی دانشگاه به یادت بودم و دلم می خواست زودتر بهت تبریک بگم. برات آرزوی بهترین ها رو دارم گل نازم. ان شاالله که روز تولدت شروع سالی سرشار از شادمانی و موفقیت باشه و هر سال شاهد برآورده شدن تموم آرزوهای قشنگت باشی. Make a wish and give it wings Dreams of bright and beautiful things Dance through all the fun filled hours Don't forget to smell the flowers Share some love and birthday cake All life joys are yours to take And when evening comes to view Thanks your lucky stars you're you Happy Birthday | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:31 pm | |
| - Jany نوشته است:
- یادم نرفته بود...میدونستم تولدته از پارسال به یادش بودم...
اول از همه قبل از اینکه صح چشمت رو باز کنی این کفتر رو میفرستم با این شاخه گل نشونه دوستیمون...خالص و بی ریا...بدون هیچ غم و غصه ای.. یه کم مثل من ناقصه ولی مهم ماموریتیه که انجام میده تولدت مبارک..خیلی هم مبارک..قابل وصف نیست...قابل تبریک نیست..روزی که تو هست شدی..که هستیت در یک کالبد شکل گرفته به چشم اومد به چشم اونایی که نمیتونستن روحت رو درک کنند...جسم با همه اسارتی که به تو داد باعث شناخته شدنت شد. پس با عشق و محبت تقدیم به تو مثل پارسال اینم یه آرزوی خوب برای سعادتمند شدنت.اونی که با غرور سرش و بالا گرفته تویی برات 4 تا هم بچه در نظر گرفنم...درکنار شون خوشبخت باشی..شیرینی ما هم یادت نره برات بهترین ها یی رو میخوام که تو هم میخوای... قربونت بشم عزیـــــــــــــــــــــــزم تو خودت گلی، و روح پاکت از هر کفتر خوش پر و بالی، خوش پروازتر و بلند پروازتر؛ و وقتی که اوج می گیره مطمئنم تماشای پروازش از تماشای پرواز هر پرنده ای لذت بخش تره چی بهتر از اینکه کبوتر محبت و دوستی، شاخه گل قشنگی مثل تو رو برام آورده، که هم مثل همه گلهای عالم قشنگی، و هم یه دوست خوبی، مهربونی، سنگ صبوری، خووووووووووووووووب خوبی ولی خب.... خداییش 4 تا بچه هم خیلی زیاده اونم واسه مامانی مثل من که کتک زدن رو از اصول تربیت می دونم می خوای 148 بیاد دستگیرم کنه؟ حالا منم که 4 تا بچه داشته باشم، کار خودت بیشتر میشه، چون هی باید جهاز جور کنی و خرج عروسی بدی، هر چی نباشه خونه حاج وائل خونه امید ماست ولی اون یکی قو رو خیلی خوب اومدی چقدرم آقا و سر به زیره، خدا حفظش کنه ایشاا... خدا نظر لطفش رو به دل تو، به دل همه بچه های فروم، همه بچه های ایران، همه بچه های جهان، و دل من بندازه و همه رو خوشبخت و عاقبت به خیر کنه، واسه خدا که کاری نداره راستی ببین عمو وائل داده منشیش توی روزنامه واسم تبریک چاپ کرده قربون عموم، آخر هم بنز آخرین مدل، هم تبریک توی روزنامه؟ شرمنده ام کرد به خدا دلارام, نحن في الموقع الرسمي للفنان وائل كفوري وبالنيابة عن جميع أعضاء المنتدى، نود أن نهنئك بعيد ميلادك السعيد في هذا اليوم! فكل يوم وأنت بألف خير وصحة وسلامة وسعادة أبدية. ودمت سالما. مرجان عزیزم، بازم ممنونتم و باید بگم و هزار بار هم که بگم کم گفتم و می ترسم که قدر ندونسته باشم که خیلی خیلی دوستت دارم، و یه عالمه آرزوی خوب برات دارم و برای همه کسانی که واسه تو مهم هستن نیز هم، آرزوی خوب دارم بدون هیچ کم فروشی، با خلوص صد در صد، از خدا می خوام به همه آرزوهای خوبت، به همه اونچه که جزء آرزوهات نیست، ولی باعث سعادت و خوشبختی و شادی و آرامش توئه، برسی | |
|
| |
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:53 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 4:54 pm | |
| - MILAD نوشته است:
- تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک
بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی ... بیا شمعا رو فوت کن که صد سال زنده باشی ... تولد تولد تولدت مبارک ... مبارک مبارک تولدت مبارک --------------------------------------------------------- بالاخره ابرها کنار می روند و روز 7 مهر از راه می رسد ... آبجی دلارام تولدت مبارک ... انشاا... که هزار ساله بشی و همیشه شاد ، سلامت و موفق باشی ... امیدوارم خدا همه دعاهات رو اجابت کنه ... چون قلبت مثل آب ، زلال و مثل آینه ، پاکه ... خب حالا می خواهیم یک جشن حسابی بگیریم ... پس اول کیک می خوریم ... البته اینا بیشتر شبیه کیک عروسیه اما خب محتویاتش مهمه ... این گل ها هم از طرف من ، تقدیم به آبجی دلارام گلم ... این هم بخه خاطر دوستیمون ... برو بچ آماده باشن ، چمدونا رو جمع کنن ، بلیط رزرو کردم .... قرار جشنو این جا بگیریم .... آدرس : آمریکا – جنب فاکس ریور این هم کادوی من که ناقابله .... و در آخر یه عکس خونوادگی هم میذارم از ستارخان ، سالار خان و سارا خان ...
اووووووووووووووووووووه... ببین داداش گلم چه کردههههههههههههه آدم یه داداش مثل تو داشته باشه همیشه خوش به حالشه، تولداش دیگه بیشتر جنب فاکس ریور تولد می گیری نیان دستگیرت کنن؟ ماشاا... هزار ماشاا... واسه خودت یه پا سالارخانی داداشی خودت که خوب می دونی، خواهر و برادرا یه وقتایی سر به سر همدیگه می ذارن، با هم کل کل می کنن (مثلا سر اینکه کی از کی بهتره، حواست هست که؟ ) شاید بعضیاشون مثل من و دانیال حتی با هم بجنگن ولی در نهایت، توی دلشون یه حس خاص نسبت به هم دارن یه احساسی که باعث میشه نسبت به هم حساس باشن، جلوی غریبه ها پشت هم دربیان، هوای هم رو داشته باشن، برای هم بهترین ها رو بخوان یه جورایی می خوام بگم... شاید بشه اسمش رو گذاشت غیرت خواهر برادری غیرت به این معنا که خواهر یا برادرش رو از هر بدی حفظ کنه، و همه خوبی ها رو تمام و کمال براش بخواد من نسبت به تو این احساس رو دارم، دلم می خواد حتی شده مثل شوالیه ها برم به جنگ چیزایی که تو رو ناراحت می کنه، یا بهت آسیب می رسونه و برم مثل ماهی گیرا یه تور بزرگ پهن کنم توی دریای خوبی ها و خوشبختی های عالم، و از هر چیز خوبی، بهترینش رو واست بیارم شاید من نتونم جلوی بدی ها رو بگیرم، یا خوبی ها رو برات بیارم، ولی می خوام این رو بدونی که چه من باشم، و چه نباشم، همیشه نگران تو خواهم بود، مثل خواهر بزرگتر و همیشه دلم می خواد ببینم که شادی و آرومی و دلت قرصه به ایمان به خدا و امید به خدا و با سختی ها می جنگی، و برای رسیدن به هدفت، که هم باعث رضایت خداست، و هم باعث رضایت خودت از زندگیت، بهترین تلاشت رو می کنی هدفهای این روزهات رو حتما یه جا بنویس، و همیشه جلوی چشمت داشته باش که چه چیزای خوبی رو آرزو کردی، که هم همیشه یادت بمونه، و هم از رسیدن بهش بیشتر لذت ببری و یادت باشه، سختی و غم هر قدر که سخت و زیاد باشه، و شادی هر قدر که بزرگ باشه، بالاخره میگذره مطمئنم که آینده خوبی در انتظارته، و مطمئنم خدا دعای خواهرت رو میشنوه، و برات بهترین ها رو قرار می ده خوشبخت و عاقبت به خیر باشی، داداش کوچیکه، داداش عزیزم | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 5:04 pm | |
| - REZA*HAMAKI نوشته است:
- سلام.دلارام جان. منم به نوبه خودم تولدت رو تبریک میگم .به عنوان هدیه تولدت هر آهنگی از هر خواننده ای خواستی بگو تابرات آپلود کنم.
سلام آقا رضا چه کیک بزرگییییییی، زنگ بزنم چند تا از فرومهای همسایه هم مهمون دعوت کنم، به همشون میرسه دستت درد نکنه آقا رضا ممنون از تبریکت، و ممنون از کیک خوشگل و بزرگی که واسم آوردی، هوس کیک و مربای هویج کردم و ممنون از هدیه ای که قراره در آینده بدی، و پیشاپیش ممنون از زحماتی که قراره در آینده بکشی خیال کردی ما به این راحتی دست از سر کسی که آهنگ های اورجینال داره برمیداریم؟ حالا حالاها با سایت های آپلود کار خواهی داشت بازم ممنون، امیدوارم بیشتر و بیشتر ،و فعالتر توی فروم ببینمت و مطمئنا هم حزبی و دوستان خوبی خواهیم شد، ایشاا... | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 5:35 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- چقدر جارچي جار زده بود و بنده ي خدا شعار داده بود كه امروز قراره ابوسعيد ابوالخير توي مسجد جامع وعظ و خطابه
ايراد كنه ، و چقدر مردم جمع شده بودن كه حرفاي اين پير فرزانه رو گوش كنن . ومعلوم نيست توي اون شلوغي و هيري ويري چقدر گيوه از خلايق بلند كردن و كلاه نمدي هاي درويشا (بَرَكي) رو غر و دبه كردن !! مسجد جاي سوزن انداز نداشت يكي از اون عقب داد : خدا رحمت كنه پدر و مادر اوني رو كه از اونجايي كه هست ، يه قدم بره جلوتر . خواجه كه هنوز سخن گفتن نياغازيده بود گفت : و صلي الله علي محمد و آله الطاهرين ، هر آنچه صد و بيست و چهار هزار پيمبر براي گفتنش آمده بودند و قصد امروز من هم گفتن آن بود ، اين بنده ي خدا در يك جمله گفت ... بعد هم دستي به صورت كشيد و از منبر پايين اومد !
منم تبعيت ميكنم و بجاي روده درازي و بلغور كردن پرت و پلاهاي صد تا يه غازي ، اصل مطلب رو تحويل ميدم كه گفتن معبود تويي كعبه و بتخانه بهانه است . البته اين بتخانه با اون بتخانه اي كه سلطان محمود توي هندوستان شكم ارشدترين بتش رو سفره كرد توفير داره . اون بتخانه ... خنده ... نه يادم نرفت !
ايشالا به تقديرت ، و از خداي خودت راضي باشي . تولدت مبارك دوست داشتم بگم آقا دم شما و دم اون آقاهه که یک کاره وسط جمعیت داد زده و اون جمله رو گفته گرررررررررم بعدش دیدم یه کم زیادی جاهلی میشه... خنده نه به خاطر قسمت دمت گرم، اون که جزء آرزوهای قلبی من برای توئه، و البته اون بنده خدا که الان دیگه دم مم نداره که بخواد گرم و سرد بشه، خدا رحمتش کنه به خاطر اینکه گفتن جمله اش خیلی آسونه، ولی عمل کردن بهش همچین بگیر نگیر داره یعنی یکی رو می بینی که یه شبه ره صد ساله میره، یعنی همه اعتقادش، همه ایمانش، همه عشقش، همه خوبی هایی که خدا در خلقت قرار داده توی وجودش گوله میشه، جمع میشه، یه چیزی میشه قویتر از سوخت موتور جت، و نظر خاص خدا هم میشه یه جرقه، و طرف همچین پرتاب میشه به سمت آسمون، که ملائک و فرشته ها، همین جور انگشت به دهن، فقط می شینن و از پایین نگاهش می کنن، به نوری که دورش رو گرفته، به شادی و لبخندی که توی تمام ذارت وجودش هست، به نگاهش که رو به بالاست و سراسر شوق و شور و انتظاره و حسرت جا و مقامش رو که ور دل رضایت و رحمت خداست، می خورن؛ و سر و دست میشکنن، سر و بال میشکنن واسه اینکه سبقت بگیرن توی خدمتکاری و پذیراییش یکی رو هم می بینی که عمری رو میگذرونه بدونه اینکه به خودش زحمت بده تکونی به شخص محترمش بده و دستی از خلق بگیره، یا لبخندی از سر رضایت روی لبهای خدا بشونه من آدم دومی رو که توی ذهن خودم، جسم سالم و امکانات زندگی خوبی داره، منع نمی کنم، چون می ترسم از روزی که خودم در این مقام قرار بگیرم، و حرفای امروزم یادم بره فقط دعا می کنم خدا به بزرگی خودش، به کوچیکی و حقارت من رحم کنه و هیچ وقت هیچ وقت من رو از یاد نبره، حتی اگه من یادم از خدا رفت یعنی اگه اونقدر عزیز نبودم و اونقدر خوب نبودم که مثل آدم اولی همچین اساسی دل از همه چی بکنم و همه فکر و ذکرم بشه مقام رضایت خدا، مثل آدم دومی هم نباشم، و چون می دونم امتحانای خدا سخته و من همیشه شاگرد تنبله ی کلاسشم، می خوام ازش بخوام به ضرب و زور چشم پوشی و ارفاق و بخشش، خودش قبولمون کنه و می خوام بهت بگم قلب آدمیزاد چه ظرفیت بی نظیری داره، چون من هر چی آرزوی خوب که به ذهنم می رسه، و حتی اون آرزوهای خوبی که به ذهنم نمی رسه رو در حق تو و بقیه بچه ها، و همه کسانی که میشناسم و نمیشناسم می کنم، ولی بازم قلبم پر نمیشه، اینو نگفتم که بگم قلبم بزرگه هااااا... خنده گفتم که بدونی تعداد چیزای خوبی که من از خدا واست خواستم، خیــــــــــــــــلی زیاد بوده | |
|
| |
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 5:57 pm | |
| سلام به ستاره ي آسموني خودم سلام به دلارام گلم سلام به دوست خوبم و خواهر عزيزم دلارام جان صفاي قدمت اومدي و بوي گل آوردي به سراي خلقت......... خواستم بگم...... همين ديگه ...................... دلارام عزيزم تولدت مبارك تـمـاشایی تــریـن تـصـویــر دنـیـا مـی شـوی گاهی دلم می پاشد از هم بس که زیبا می شوی گاهی بازم تولدت مبارك اينم يه هديه ي ناقابل شاید آنقدر نباشم ! ................
شاید آنقدر آبی نباشم که لحظه هایم پر از اقاقیا شود ! شاید آنقدر عاشق نباشم که سروده هایم زمزمه ی هر عابری شود ! شاید آنقدر بزرگ نباشم که مایه ام تمام وجودت را در بر گیرد ! شاید آنقدر نور نباشم که در شبهای تیره ی تنهایی نیازت باشم ! شاید آنی نباشم که در رویا ها درجستجوی آن باشی ! ولی هرکه هستم ! هرچه هستم ! بیش از خود تو را دوست دارم ! | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 6:02 pm | |
| - Yasaman نوشته است:
Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday Dear Delaram Happy Birthday tooooooooo Yoooooou خانوم گل عزیزم تـــــــــــــــــــــــــــــــــــولــــــــــــــــــــــــــــــــــدتــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ مبــــــــــــــــــــــــــــــــارکــــــــــــــــــــــــــــــــــ امیدوارم که عمری بلند و با عزت و سرشار از سلامتی و موفقیت داشته باشی عزیزم از صمیم قلبم میگم دلارام جون خیلی خیلی دوست دارم. دلم می خواست دیشب بیام و تبریک بگم اما سیستمم مشکل داشت. از صبح توی دانشگاه به یادت بودم و دلم می خواست زودتر بهت تبریک بگم. برات آرزوی بهترین ها رو دارم گل نازم. ان شاالله که روز تولدت شروع سالی سرشار از شادمانی و موفقیت باشه و هر سال شاهد برآورده شدن تموم آرزوهای قشنگت باشی. [center]
Make a wish and give it wings Dreams of bright and beautiful things Dance through all the fun filled hours Don't forget to smell the flowers Share some love and birthday cake All life joys are yours to take And when evening comes to view Thanks your lucky stars you're you Happy Birthday به بــــــــــــــــــــــــــــــه باد آمد و بوی یه گلستان پر از گلای یاسمن خوشبو با خودش آورد عزیــــــــــــــــــــــــزم ممنونتم خانوم مهربون ایشاا... همیشه ماها پیش همدیگه باشیم، و هی برامون شادی پیش بیاد، و همه با هم توی شادی های همدیگه شریک باشیم ایشاا... غم نباشه، اگه هست هم کم باشه، و مطمئنم توی غصه ها هم شریک و خواهر و برادر همیم منم خیلی دوستت دارم یاسمن عزیزم، و خیلی دوست دارم یه روزی از نزدیک ببینمت تو که یه قدم از ما جلوتری، عروسیت دعوتمون کن، من همه رو جمع می کنم میارم، یکی یه آبکش هم میدم دستشون که ضرب المثل معروف عملی بشه البته ما آخرش نفهمیدیم اینکه با آبکش آب ببرن توی عروسی به چه دردی می خوره، ولی دیگه واست سنگ تموم میذاریم اینقده شلوغ پلوغ می کنیم و شادی می کنیم که اون عروسی بره جزء افسانه ها، تا چندین نسل بعد از ما، شبا که مادر بزرگا واسه نوه هاشون قصه میگن... البته تصحیح می کنم، شبا که روباتها واسه بچه ها قصه می گن، بگن دختر شاه پریون به شاهزاده آرزوهاش رسید، و مردم شهر و یه عده بروبچزی که از دوستای عروس بودن، هفت شبانه روز به جشن و پایکوبی و شادی پرداختن (ببخشیدا، من از این قصه های پریان فقط هفت شبانه روز جشن و پایکوبیش رو فهمیدم و همیشه هم جزء آرزوهام بوده ) ایشاا... خوشبخت و عاقبت به خیر و شاد و سلامت باشی، در کنار همه کسانی که دوستشون داری و دوستت دارن و به همه آرزوهای خوبت برسی، و به اونجا برسی که نقطه اوج و کمالت اونجاست، اونجا که باید برسی خانوم گلم تو خودت از همه گلهای جهان عزیزتری، خجالتم دادی ممنونتم بی نهایت | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 6:16 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- سلام به ستاره ي آسموني خودم
سلام به دلارام گلم سلام به دوست خوبم و خواهر عزيزم دلارام جان صفاي قدمت اومدي و بوي گل آوردي به سراي خلقت......... خواستم بگم...... همين ديگه ...................... دلارام عزيزم تولدت مبارك
تـمـاشایی تــریـن تـصـویــر دنـیـا مـی شـوی گاهی دلم می پاشد از هم بس که زیبا می شوی گاهی
بازم تولدت مبارك اينم يه هديه ي ناقابل
شاید آنقدر نباشم ! ................
شاید آنقدر آبی نباشم که لحظه هایم پر از اقاقیا شود ! شاید آنقدر عاشق نباشم که سروده هایم زمزمه ی هر عابری شود ! شاید آنقدر بزرگ نباشم که مایه ام تمام وجودت را در بر گیرد ! شاید آنقدر نور نباشم که در شبهای تیره ی تنهایی نیازت باشم ! شاید آنی نباشم که در رویا ها درجستجوی آن باشی ! ولی هرکه هستم ! هرچه هستم ! بیش از خود تو را دوست دارم ! ای جاااااااااااااااااااااااان، چه دختر نااااااااااازی، چه شعر قشنگی، چه کلمه های قشنگی ممنونتم گلی جان گل من چقدر این که گفتی صفای قدمت به دلم نشست، چه تبریکی گفتی گلی، احساس خیلی خوبی بهم داد ماها شاید خیلی چیزا نباشیم و خیلی چیزا نداشته باشیم ولی خداییش این دوستی های خوبی که بینمونه از خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی چیزا با ارزشتر و خواستنی تره خانوم گلم از راه دور صورت ماه خودت، و امید عمه رو می بوسم از خدا برای تو و خانواده محترمت، و صد البته خواهر شوهرهای گرامی (با عرض احترام خدمت همه خواهر شوهرها، با نون اضافه و نوشابه دو قبضه )، سلامتی و شادی و عاقبت به خیری می خوام بازم ممنونتم، بی نهایت | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 6:44 pm | |
| یه تشکر ویژه بدهکارم به حاج مجید عزیز که لطف کرد اینجا برای من تولد گرفت، و توی وبلاگش هم تبریک گفت دیشب اس ام اسی گفت که داره میره بیمارستان مجید جان برات آرزوی سلامتی می کنم و امیدوارم خدا این کلیه هات رو به راه راست هدایت کنه و دیگه اینقده تو رو اذیت نکنن اینو گفتم که یه کم بخندی که اگه خدای نکرده الان هم درد داری، یه چند ثانیه ای درد یادت بره امیدوارم خدا لطفش رو همیشه شامل حالت بکنه، و در همه زمینه های زندگیت موفق و سربلند باشی چه علمی، چه عملی، چه زندگی مشترک، چه زمینه های معنوی و ... امیدوارم به اونچه که خیر و صلاحت درش هست، اونچه که باعث عزت و خوشبختی و عاقبت به خیریت میشه برسی دعا می کنم برای شادی روح پدر بزرگوارت، و برای طول عمر و سلامتی مادر گرامی که می دونم خیلی خیلی دوستشون داری بازم به خاطر لطف و محبتت که در تمام مدت دوستیمون از من دریغ نکردی، بی نهایت ازت تشکر می کنم و امیدوارم برای هم دوستان خوبی باقی بمونیم | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 6:59 pm | |
| در همین زمینه یک خاطره ای از خودم دروکنم چند وقت پیشا داشتم به یکی از دوستانم می گفتم که خیلی دلم می خواد روز تولدم، سوار ماشین بشم و برم توی جاده، برم یه جای دور، یه نم بارونی بزنه و کلی صفا کنم راستش یادم نمیاد این رو هم گفتم که دلم می خواد جاده سرسبز و قشنگ باشه و هواش خوب باشه و احساس آرامش و شادی هم بکنم و یه غذای خوب هم بخورم، یا نه ولی امروز همچین آرزوم برآورده شد که خدا می دونه از صبح سوار ماشین بودم، توی جاده قدیم کرج، لا به لای کامیونها و ماشین های باری با دود غلیظ و بوی بد، و مناظری مشمول بر انواع اقسام کارخونه ها و کارگاه ها، از ایران خودرو بگیر تا رب آتا، از صنایع استیل نمی دونم چی چی تا جوشکاری وصالی و برادران یه نم بارونی هم زد و توی اون هوای کثیف، ماشین رو که تازه از کارواش اومده بود، همچین اساسی گلکاری کرد نهار هم از کثیف ترین ساندویچی ای که در تمام عمرم دیدم، یک عدد ساندویچ خریدیم و با توکل به خدا و گفتن شهادتین، نوش جان کردیم به خودم گفتم تا کور شود دهانی که بی موقع و ناکامل آرزو کند خلاصه روز تولد ما توی کارخونه، برای انجام کارهای مقدماتی کارآموزی، در خدمت رئیسی گذشت که یه لقمه غذا می خورد، 5 دقیقه دنبال پرونده هاش می گشت، 3 تا نامه امضا می کرد، 2 کلمه با من حرف میزد، 5 دقیقه با کارمنداش سر و کله میزد، 5 دقیقه با تلفن حرف میزد، 5 دقیقه دنبال عینکش می گشت، و دوباره یه لقمه غذا می خورد، و این چرخه به حیات خود ادامه میداد هر 10 دقیقه یه بار هم به من یا می گفت متوجه شدی؟ یا می گفت چی عرض می کردم؟ یا می گفت چی می فرمودید؟ منم می گفتم من چیزی عرض نکردم، شما داشتید می فرمودید خلاصه هر چی ورقه و تحقیق و کتاب کلفت داشت، بار ما کرد که بریم مطالعه کنیم | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: تولدت مبارک الثلاثاء سبتمبر 29, 2009 7:16 pm | |
| به به مبارکا باشه ببخش بابت تاخیر 1 روزه بزار به حساب گرفتاری نه بی وفایی تولدت مبارک دلارام جان انشالا عمر طولانی همراه با سلامتی و آبرو داشته باشی و به همه آرزوهات برسی(به خصوص آرزوهای سال تحویلت ) چقدر این قافله عمر سریع می گذره ها انگار همین دیروز بود که پارسال واسه دلارام تولد گرفتیم اما لطفش به اینه که 1 سال دیگه به رفاقتمون اضافه شد انشالا که این جمع هیچوقت از هم نپاشه بازم تبریک میگم دلارام عزیز | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: تولدت مبارک الأربعاء سبتمبر 30, 2009 8:31 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: تولدت مبارک الأربعاء سبتمبر 30, 2009 1:18 pm | |
| - دلارام نوشته است:
- یه تشکر ویژه بدهکارم به حاج مجید عزیز
که لطف کرد اینجا برای من تولد گرفت، و توی وبلاگش هم تبریک گفت دیشب اس ام اسی گفت که داره میره بیمارستان مجید جان برات آرزوی سلامتی می کنم و امیدوارم خدا این کلیه هات رو به راه راست هدایت کنه و دیگه اینقده تو رو اذیت نکنن اینو گفتم که یه کم بخندی که اگه خدای نکرده الان هم درد داری، یه چند ثانیه ای درد یادت بره امیدوارم خدا لطفش رو همیشه شامل حالت بکنه، و در همه زمینه های زندگیت موفق و سربلند باشی چه علمی، چه عملی، چه زندگی مشترک، چه زمینه های معنوی و ... امیدوارم به اونچه که خیر و صلاحت درش هست، اونچه که باعث عزت و خوشبختی و عاقبت به خیریت میشه برسی دعا می کنم برای شادی روح پدر بزرگوارت، و برای طول عمر و سلامتی مادر گرامی که می دونم خیلی خیلی دوستشون داری بازم به خاطر لطف و محبتت که در تمام مدت دوستیمون از من دریغ نکردی، بی نهایت ازت تشکر می کنم و امیدوارم برای هم دوستان خوبی باقی بمونیم سلام دلارام جان اولا که این وظیفه همه ما بود اگه من نبودم حتما یکی دیگه زحمت این کار رو باید می کشید و اینکه این کمترین و ناچیز ترین راه برای ادای حق دوستی بود خوشبختانه دعای تو در مورد سر به راه شدن کلیه ها هم اجابت شده و فعلا حالشون خوب شده تا شنبه که برم عکس برداری دعا میکنم تو هم توی همه زمینه ها موفق باشی و اینقدر پول دار شی که یه مزدا 3 هم واسه من بخری و برای شادی روح عمه گرامی شما دعا می کنم و امیدوارم روحشون در کمال آرامش به سر ببره بی نهایت از دوستی بینمون از خدا متشکرم و هیچ وقت بودنت رو در کنار خودم در لحظات سخت زندگی که باعث قبولیم تو کنکور شد رو فراموش نمی کنم | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: تولدت مبارک الأربعاء سبتمبر 30, 2009 3:09 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الأربعاء سبتمبر 30, 2009 4:33 pm | |
| - amin نوشته است:
- به به مبارکا باشه
ببخش بابت تاخیر 1 روزه بزار به حساب گرفتاری نه بی وفایی تولدت مبارک دلارام جان انشالا عمر طولانی همراه با سلامتی و آبرو داشته باشی و به همه آرزوهات برسی(به خصوص آرزوهای سال تحویلت ) چقدر این قافله عمر سریع می گذره ها انگار همین دیروز بود که پارسال واسه دلارام تولد گرفتیم اما لطفش به اینه که 1 سال دیگه به رفاقتمون اضافه شد انشالا که این جمع هیچوقت از هم نپاشه بازم تبریک میگم دلارام عزیز سلام امین جان ای بابا این چه حرفیه؟ بی وفایی چیه؟ ما که می دونیم شما جزء با معرفت ها و با مرامهای روزگاری داداش سال دیگه هم می اومدی تبریک می گفتی همین قدر خوشحال می شدم که الان هستم الان یه مقادیری کله قند داره توی دلم آب میشه، می دونی که؟ خداییش قافله عمر رو خوب گفتی، هم یه سال دیگه به عمر دوستی مون اضافه شد، هم یه سال دیگه به عمر من اضافه شد خدا رو شکر که سرت شلوغ شده و دیگه سر به سر ترشیدگی جمعیت نسوان نمی ذاری، وگرنه ماجراها داشتیم با این سن و سال و قضیه ترشیدگی از تبریکت ممنونم، و امیدوارم خدای بزرگ به شما هم عمر با عزت بده، یعنی به هممون عمر با عزت بده طول عمر چندان مهم نیست، هر قدر که عمر کردیم، ایشاا... در شادی و آرامش و عزت زندگی کنیم امین جان یه عالمه دعای خوب واست کردم، اول از همه هم که احتمالا می تونی حدس بزنی چه دعایی کردم؟ اشکالی نداره، تاهل شتریه که در خونه خیلی ها می خوابه، مخصوصا کسانی که قصد پیچوندنش رو دارن بازم ممنون، من رو ببخش به خاطر اینکه کم حافظه ام، به خاطر اینکه کم معرفتم، بعضی وقتا خیلی بد اخلاقم، همه بدیهای من رو به خوبی خودت ببخش، دوست عزیزم منم دعا می کنم تو به همه آرزوهای خوبت برسی، و خدا از هر خیری، بهترینش رو واست قرار بده ممنون مهندس! | |
|
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الأربعاء سبتمبر 30, 2009 5:01 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
وااااااااااااااااااااااای واااااااااااااااااااااااااااااا ببینین چه خبره؟بترکون بترکونه..... [ جمتون جمه گلتون کم...که خوب منم اومدم دیگه..... [ دلارام جووووووووووووووووووووووووونم تولدت مبارک گلم......کیک تولدت با من.....اینم برای اینکه بین شکموااااا دعوا نشه..... [ اینم منو توییم دلارام...فکککککککککر کن.....چه عشقولانه ای در کردیم با هم...... عزیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم قربونت برم الهییییییییییییی که اینقده مهربون و دلپاکی گاهی وقتا تعجب می کنم، یه کم هم به خودم مغرور میشم، با خودم می گم چی شد که خدا همچین دوستایی به من داد؟ چقدر من رو دوست داشت که من رو با این آدمهای خوب آشنا کرد و تو یکی از اونایی هستی که همیشه باعث تعجب منی، یعنی نمی تونم بفهمم، چی شد که خدا اینقدر مهربونی کرد در حق من، آخه من به این بداخلاقی و اخمویی، چی شد که مهربونی مثل تو دوست عزیز که به کنار، خواهر گل من شد و جز اینکه خدا رو شکر کنم و ازش بخوام تا وقتی زنده هستم، این نعمت رو از من نگیره، کلمه دیگه ای ندارم که بتونه وصف شادی من رو بکنه، از داشتن تو و دوستانی مثل تو خیلی دوستت دارم عزیزم، قلب پاکت، و ایمانی که توش هست رو خیلی دوست دارم و همینطور خندیدنت رو، و تن صدات وقتی خیلی هیجان داری و پر از شور و نشاطی، حتی سوتی هات رو که تعریف می کنی هم خیلی دوست دارم دعا می کنم اونایی که توی جنگ شهید شدن و خودت قصه شون رو میدونی، و حتما خیلی خیلی خوب بودن و خدا دوستشون داشته، در حق ما دعای خوب بکنن و از عمق قلبم، از اونجایی که دعاهاش صد در صد خالص و همه چی تمومه، برات آرزوی خوشبختی می کنم آرزو می کنم تا همیشه این ایمان قلبی، در وجودت باقی بمونه، و به سبب اون همیشه پر از امید و شور زندگی باشی همیشه بخندی و به دیگران احساس خوب بدی، مثل یه دسته گل شقایق وحشی که عطرش توی فضا می پیچه و آدمها رو سرمست و از خود بیخود می کنه، در تمام لحظه های زندگیت، پر باشی از احساس عشق و اشتیاق، و ایمان و امید و آدمهای دور و برت رو شاد و عاشق و مشتاق و پرنشاط کنی، برای زندگی کردن، برای خوب زندگی کردن سر و تنت سلامت باشه، و غم توی زندگیت نباشه، و خوشبختی رو با تمام ذرات وجودت احساس کنی آخر هفته ها هم باهم بریم بیرون شهر کباب بخوریم دوستت دارم خانوم گلم، مهربونم بی نهایت ازت ممنونم یه عالمه آرزوی خوب، با یه دونه بوس خیلی خیلی سفت و آبدار، روانه می کنم به سمت تو | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: تولدت مبارک الأربعاء سبتمبر 30, 2009 5:08 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
جااااااااااااااااااااااااااااانم، عزیز دلم این عکس رو واسه همیشه یادگاری نگه می دارم چقدر این هدیه ات واسه من عزیزه گل من خیــــــــــــــــــــــــــــــــــلی ممنونتم اصلا هیچ کلمه ای واسه بیان احساسم ندارم کاش الان می تونستی من رو ببینی... ...... | |
|
| |
| تولدت مبارک | |
|