| حکم القلب وائل کفوري | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
| عنوان: حکم القلب وائل کفوري الجمعة أكتوبر 09, 2009 9:25 am | |
| اینم ترانه ای که وائل توی مهمونی تولدش که توی خونه خودش برای تعدادی از دوستان و طرفداراش گرفته بود خوند...معنای قشنگی داره... به طور کلی در مورد آدمها و روابط با اونها حرف میزنه و در مورد اینکه بعضی از آدمها خیانت میکنند و بعضیها شون سنگدلن اما این حکم قلبه که عاشق بودن و سوختن رو انتخاب میکنه.. لینک آهنگش رو وقتی دفتر وائل نسخه اصلی آهنگ رو داد میذارم ...چیزی که من الان دارم نسخه ایه که رادیو صوت الغد پخش کرده و فقط تبلیغی و آزمایشیه...
حکم القلب ( ناس) ناس بنتلاقى فيهن بننساهن بعد بالملقى ناس بنتلاقى فيهن وبتعز علينا الفرقه وناس بنترافق ع دروب نحنا وياهن بندوب ومين بيعرف شو المكتوب بنفارق ما لابنبقى ناس بنتلاقى فيهن بننساهن بعد بالملقى ناس بنتلاقى فيهن وبتعز علينا الفرقه وناس بنترافق ع دروب نحنا وياهن بندوب ومين بيعرف شو المكتوب بنفارق ما لابنبقى هيدا القلب وحكم القلب هو بيختار وبحب قلوب بتتهنى بالحب وقلوب بتبقى محترقه هيدا القلب وحكم القلب هو بيختار وبحب قلوب بتتهنى بالحب وقلوب بتبقى بتبقى محترقه ناس بيعشقونا كتير وحبن النا مش عادي ناس بينسونا وبنصير نعشقهن نحنا زيادة وفي ناس بتقسى وبتخون وناس بتعشق حبها جنون وحتى بعذابها بتكون عم تعيش بسعادة ناس بيعشقونا كتير وحبن النا مش عادي ناس بينسونا وبنصير نعشقهن نحنا زيادة وفي ناس بتقسى وبتخون وناس بتعشق حبها جنون وحتى بعذابها بتكون عم تعيش بسعادة هيدا القلب وحكم القلب هو بيختار وبحب قلوب بتتهنى بالحب وقلوب بتبقى بتبقى محترقه هيدا القلب وحكم القلب هو بيختار وبحب قلوب بتتهنى بالحب وقلوب بتبقى بتبقى محترقه هيدا القلب وحكم القلب هو بيختار وبحب قلوب بتتهنى بالحب وقلوب بتبقى بتبقى محترقه
اين مطلب آخرين بار توسط Jany در السبت أكتوبر 10, 2009 12:30 pm ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري الجمعة أكتوبر 09, 2009 4:50 pm | |
| به به تولد میگیرید ما هم دعوت نمی کنید هااااااااااااان | |
|
| |
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري السبت أكتوبر 10, 2009 11:50 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري السبت أكتوبر 10, 2009 12:31 pm | |
| خوب این ترجمه من و چیزیه که من ازش درک میکنم نوشتنش دلیل بر درست بودنش نیست. اما اونقدر برام دوست داشتنی بود که نتونستم ننویسمش...این بار وائل عشق رو از یه منظر دیگه خونده و این ترانه جز معدود ترانه های وائله که مخاطب ترانه ش شخص خاصی نیست... اینم لینک ترانه که از صوت الغد پخش شده http://www.4shared.com/file/13856419...HokmElAlb.htmlبه محض اینکه لینک اوریجینال به دستم رسید میذارم آدمها..با آنها بر خورد میکنیم و بعد فراموششان میکنیم آدمها.. با آنها برخورد میکنیم وگروهی از آنها برای ما عزیز میشوند با بعضی از آدمها همسفر میشویم و تنها با آنها از عشق میسوزیم و ذوب میشویم و چه کسی میداند سرنوشت چه نوشته است،جدا میشویم و با هم نمی مانیم. این قلب و فرمان (سرشت )قلب است که انتخاب میکند و عاشق میشود. قلبها با عشق تبرک میشوند و قلوب شعله ور و سوزان باقی میمانند. این قلب و فرمان (سرشت )قلب است که انتخاب میکند عاشق میشود. قلبها با عشق مبارک میشوند و قلوب شعله ور و سوزان باقی ممیانند. آدمها عاشقمان میشوند و عشقشان برای ما غیر عادی است آدمها فراموشمان میکنن و ما خیلی عاشق آنها هستیم از بین آدمها کسانی سنگدلند ، و بعضی خیانت میکنند و بعضی از آدمها تا حد جنون عشقشان را دوست دارند و حتی در عذابش هم با سعادت زندگی میکنند. این قلب و فرمان (سرشت )قلب است که انتخاب میکند عاشق میشود. قلبها با عشق مبارک میشوند و قلوب شعله ور و سوزان باقی ممیانند. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري السبت أكتوبر 10, 2009 5:38 pm | |
| آخی.... عموم چه ترانه غمناکی واسه روز تولدش خونده حالا باز من بگم ما کلا اهل دل هستیم، دلی زندگی می کنیم، شما بگید نه، بفرمایید اینم سند | |
|
| |
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري الأحد أكتوبر 11, 2009 9:05 am | |
| جق داره عموت..آخه تو مهمونیش من نبودم و فکر کرده بود که من از عمد نرفتم....از عمد هم نرفتم..چشم نداشتم اون ریما نجیم با اون لباس مشکیش رو ببینم.گفته بودم اونو دعوت نکن... برای همین باهاش قهر کردم و نرفتم. | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري الثلاثاء أكتوبر 13, 2009 7:27 pm | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري الأربعاء أكتوبر 14, 2009 6:49 am | |
| مرسی دلارام جان من اولین نفری بودم که دانلود کردم | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري الأربعاء أكتوبر 14, 2009 9:40 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: حکم القلب وائل کفوري الأربعاء أكتوبر 14, 2009 4:58 pm | |
| دستت درد نکنه!! تازه امروز دیدم که اصلش رو گذاشتن..ممنونم که زحمت کشیدی دلارام بانو | |
|
| |
| حکم القلب وائل کفوري | |
|