تعداد پستها : 12 Location : تهران سعادت آباد Registration date : 2008-05-17
عنوان: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الأحد أكتوبر 18, 2009 12:14 pm
[color=red]قابل توجه طرفداران اليسا: «اليسا با محمد رحيم آهنگساز لبناني ازدواج کرد»[/color][b]
امروز محمد رحيم آهنگساز مصري به يکي از دوستان نزديکش خبر داد که با اليسا خواننده مشهور و محبوب لبناني ازدواج کرده است. اين درحالي است که منابع خبري طي هقته گذشته با ترديد اين خبر رو نقل مي کردند. اين آهنگستز لبناني اعلام کرده که مراسم ازدواجش با اليسا پنجشنبه گذشته در يکي از هتل هاي بيروت و در کمال سادگي و تنا با حضور نرديکان برگزار شده است. ابن درحالي است که سخنگو و مدير برنامه هاي رحيم به خبرگزاري آلمان اعلام کرده که به رابطه و علاقه بين اليسا و رحيم آگاهي داشته ولي نمي دانسته که چرا تا کنون اين خبر جاي درز نکرده است. بر اين اساس مجله لبناني الجرس اولين منبعي است که به طور جدي اين خبر را منتشر کرده است. جالبتر اين است که "السي" سخنگوي شخصي اليسا هر خبر ي را در اين باره تکذيب کرده و گفته است: من در بيروت با اليسا بودم و هرگونه خبري در باره برگزاري مراسم ازداواج وي با اليسا صحت ندارد. لازم به ذکر است محمد رحيم يک بار پيش از اين ازدواج کرده بود که مدتي قبل از همسرش جدا شد که دو فرزند نيز داشت. شايعه ها تا مدتي قبل حاکي از احتمال ازدواج اليسا و يک تاجر ثروتمند عربي بود که قصد داشت با مهريه اي بسيار بالا و قول به نام کردن يک جزيره اسپانيايي به نام اليسا با وي ازدواج کند.
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الأحد أكتوبر 18, 2009 2:44 pm
آخیییییییییییییش چه خبر خوبی!!! دیگه از اینکه وائل و الیسا رو با هم ببینم نصفه عمر نمیشم. با خیال راحت هم به آهنگهاش گوش میدم.
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الأحد أكتوبر 18, 2009 5:59 pm
خب به سلامتی ایشاا... عاقبت به خیر بشه خدا همه دختر پسرای دم بخت و دور و بر بخت و دورتر از بخت رو هم راهی خونه بخت کنه مرجان جون دیگه برو تو کار بستن پرونده این ریما رجیم (یا همون نجیم) ممنون دوست عزیز، اما ظاهرا شما هم مثل مرجان جون خیلی از این خبر خوشحال شدی که سه تا تاپیک واسش زدی هاااااا
mshooka رهگذر
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الإثنين أكتوبر 19, 2009 4:52 am
اتفاقا اين ماجرا زياد برام جالب نبود. اينکه ماجرا مربوط به اليسا بوده برام جالب بود . به نظر من صداي اليسا همونطور که خود وائل هم گفته خداي احساسه. واقا اجمل احساس في الکون مصدق بارزش اليساست. يه نکته رو يادآوري کنم که اين خبر هم مثل خبرهاي قبلي ازدواج اليسا همچين توش يه کمکي ابهام داره ها. اگه معلوم شد چنين خبري نبوده تقصير من نيست. خود خبرگزاري آلمان هم مسئوليت اين خبر رو به عهده محمد رحيم گذاشته....
mshooka رهگذر
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الإثنين أكتوبر 19, 2009 4:56 am
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الإثنين أكتوبر 19, 2009 9:21 am
دلارام نوشته است:
خب به سلامتی ایشاا... عاقبت به خیر بشه خدا همه دختر پسرای دم بخت و دور و بر بخت و دورتر از بخت رو هم راهی خونه بخت کنه مرجان جون دیگه برو تو کار بستن پرونده این ریما رجیم (یا همون نجیم) ممنون دوست عزیز، اما ظاهرا شما هم مثل مرجان جون خیلی از این خبر خوشحال شدی که سه تا تاپیک واسش زدی هاااااا
از پسرای فروم کسی رو میشناسی که یه مادر بزرگ زشت بخواد؟؟؟ امین کجاس؟؟فکر کنم برای امین خوب باشه
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الإثنين أكتوبر 19, 2009 4:39 pm
مرجان جون خیلی متاسفم که این خبر رو میدم ولی ظاهرا الیسا خانوم تو مصاحبه اش با اخرالاخبار این خبر رو تکذیب کرده ولی فکر نمی کنم بین الیسا و عمو وائل چیزی وجود داشته باشه، خیالت از بابت الیسا راحت به فکر همون مادربزرگه باش
عنوان: رد: خبر مهم: ازدواج اليسا با آهنگساز لبناني الإثنين أكتوبر 19, 2009 5:23 pm
این که خیلی بد شد....تازه امروز یه مطلب دیدم که الیسا گفته بود وائل الاقرب الی قلبی آخه من توی بازار کسادی دوتا شوهر از کجا بیارم هم الیسا رو عروس کنم و هم ریما نجیم