| ائتلاف سبز نانسي | |
|
+14yasamiin MILAD HeLena nAvId الهام Anika SAHAR_ABL ليلا amin Arakadrish maryashena MajidDiab دلارام alistarwaker 18 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
MILAD عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1601 Age : 33 Location : تهران Registration date : 2008-02-14
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 1:32 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 1:42 am | |
| هنوز کوچولو یید که واسه میلاد ( GOD OF KAL KAL ) شاخ و شونه بکشید ... | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 6:42 am | |
| يه زماني چقدر از نانسي خوشم ميومد يادش بخير | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 9:31 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 10:01 am | |
| نوید از این گل گاوزبون ها برای شما زیاد درست کرده ، گل گاوزبونش ته کشیده .... من اگه از اول از این تاپیک خبر داشتم حالتونو می گرفتم ... | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 4:38 pm | |
| بابا بچه ها بي خيــــــــــال كي ميره اين همه راهـــــــــــــــو هر كي هر جوري با هر رقصي كه راحته.....برقصه... غصه همو نخورين...راحت كارتونو بكنبن من يكي كه واسه خاطر عرب جماعت(منظورم عرباي عربستاه ها اشتباه نگيرين....عرباي ايران رو چشاي من جا دارن ) تو روي خودي واي نميستم... از عكسا هم ممنون بچه ها فيض برديم بسي بسيار فراوان | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الإثنين مارس 24, 2008 11:16 pm | |
| یاسمین جان حرف شما درست ، اما من وقتی نشستم و همه پست های این تاپیک رو خوندم ، انقدر اعصابم خورد شد که تا دو ساعت نمی فهمیدم تو خونمون دارم چی کار می کنم . سر هر کاری می نشستم ، اون کارو خراب می کردم... هر کسی تو این دنیا عیب و ایرادی داره ، عیب و ایراد من هم اینه که توهین به نانسی رو نمی تونم تحمل کنم ، حالا هر کسی می خواد به نانسی توهین کنه بیاد جلو تا جوابشو بدم ..... | |
|
| |
| |
| |
الهام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2828 Age : 36 Location : ایـــــران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس مارس 27, 2008 8:07 am | |
| | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس مارس 27, 2008 10:38 am | |
| ميلاد جان اگه مي خواهي عکس بگذاري اين فرو تا دلت بخواد جا داره واسه اينکه عکس بگذاري اگه مي خواهي از خواننده محبوبت تعريف کني همينطور اگه مي خواهي شوخي کني و کل کل کني باز هم همين طور اما اگه بخواهي سر شوخي هاي کوچيک اعصابتو خورد کني و مثل يکي ديگه از اعضاي سابق بحثهاي الکي راه بندازي بي تعارف ميگم اندازه يه پست هم براي اينکار تو فروم جا نيست محض اطلاعتون بگم يه سري دعواي الکي قبل از حضور شما اتفاق افتاده که من اصلا نه تحمل نه حوصله شروع مجددشو ندارم لطفا بحث الکي راه ننداز | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس مارس 27, 2008 3:05 pm | |
| واي اين لباس مشكيه نانسي چقدر قشنگه... آقا شما مشغول باشين... من كه مدل لباس و ورداشتم.... | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس مارس 27, 2008 8:00 pm | |
| - MajidDiab نوشته است:
- ميلاد جان اگه مي خواهي عکس بگذاري اين فرو تا دلت بخواد جا داره واسه اينکه عکس بگذاري
اگه مي خواهي از خواننده محبوبت تعريف کني همينطور اگه مي خواهي شوخي کني و کل کل کني باز هم همين طور اما اگه بخواهي سر شوخي هاي کوچيک اعصابتو خورد کني و مثل يکي ديگه از اعضاي سابق بحثهاي الکي راه بندازي بي تعارف ميگم اندازه يه پست هم براي اينکار تو فروم جا نيست محض اطلاعتون بگم يه سري دعواي الکي قبل از حضور شما اتفاق افتاده که من اصلا نه تحمل نه حوصله شروع مجددشو ندارم لطفا بحث الکي راه ننداز مجید جون این حرفا رو من باید واسه تو می نوشتم ، نه تو واسه من ... حالا خوبه توهین ها رو شما شروع کردید ، اگه شما تونستی تو پست های من یه توهین پیدا کنی ، من از این فروم خداحافظی می کنم و میرمیه نگاه به پست های خودت و رفیقات بنداز ، می فهمی که کی داره توهین می کنه | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس مارس 27, 2008 8:06 pm | |
| میلاد جان خواهشا این بحث همین جا تموم کن تا اونجایی که من می دونم شوخی بوده توهین نبوده که طرفدارای نانسی هم متقابلا جواب دادن ولی بعد از جر و بحث آخری که احتمالا شما در جریانش نیستی دیگه کسی حوصله این بحثا رو نداره اگرم توهینی شده من از شما عذر می خوام | |
|
| |
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الجمعة مارس 28, 2008 5:13 am | |
| - MILAD نوشته است:
- MajidDiab نوشته است:
- ميلاد جان اگه مي خواهي عکس بگذاري اين فرو تا دلت بخواد جا داره واسه اينکه عکس بگذاري
اگه مي خواهي از خواننده محبوبت تعريف کني همينطور اگه مي خواهي شوخي کني و کل کل کني باز هم همين طور اما اگه بخواهي سر شوخي هاي کوچيک اعصابتو خورد کني و مثل يکي ديگه از اعضاي سابق بحثهاي الکي راه بندازي بي تعارف ميگم اندازه يه پست هم براي اينکار تو فروم جا نيست محض اطلاعتون بگم يه سري دعواي الکي قبل از حضور شما اتفاق افتاده که من اصلا نه تحمل نه حوصله شروع مجددشو ندارم لطفا بحث الکي راه ننداز مجيد جون اين حرفا رو من بايد واسه تو مي نوشتم ، نه تو واسه من ...
حالا خوبه توهين ها رو شما شروع کرديد ، اگه شما تونستي تو پست هاي من يه توهين پيدا کني ، من از اين فروم خداحافظي مي کنم و ميرم
يه نگاه به پست هاي خودت و رفيقات بنداز ، مي فهمي که کي داره توهين مي کنه ميلاد جان اينطور که پيداست از ماجرا خبر نداري اگه دوست داري به صورت خصوصي برات توضيح مي دم فقط اينجا جاش نيست چون خلاف قوانين فرومه | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الأحد مارس 30, 2008 8:55 am | |
| مجید جان خوشحال می شم از اون موضوع با خبر بشم...
در ضمن شما خودتون شروع کردید ، حالا ادعا می کنید که من شروع کردم ( ای خدا عجب دنیاییه )
اين مطلب آخرين بار توسط MILAD در الإثنين مارس 31, 2008 12:59 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است. | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الأحد مارس 30, 2008 2:03 pm | |
| - MILAD نوشته است:
- جید جان خوشحال می شم از اون موضوع با خبر بشم...
در ضمن شما خودتون شروع کردید ، حالا ادعا می کنید که من شروع کردم ( ای خدا عجب دنیاییه ) برات همه چیز رو توی پیام خصوصی ارسال می کنم سعی می کنم امشب برات بفرستم | |
|
| |
mostafa رهگذر
تعداد پستها : 10 Location : rasht Registration date : 2008-10-04
| عنوان: سلام به عاشقای نانسی الثلاثاء نوفمبر 18, 2008 9:57 am | |
| سلام به همه ی طرفدارای نازنین نانسی عزیز -هر کاری کردم دلمو راضی کنم چیزی نگم نشد که نشد ،دلم طاقت نیاورد . بابا این کارا چیه .نوالیون دیگه کیا هستن ؟ یه خواننده در پیتی... اینا به خاطر اینکه مشهور بشن جنگ روانی راه انداختن. هه هه فکر کردین... نمی زاریم آب خوش از گلوتون پایین بره .راستش یه خورده هم تقصیر خودمونه -آخه یه کم به عکسهای این یارو نگاه کنین کیفیت ها رو ببینید .حیف از این همه عکس قشنگ نانسی نیست که ماها بی کیفیت ترینشو مزاریم واسه اینا.باید یه درس حسابی بهشون داد-حیف که من دیر وارد گود شدم ،الان موقع امتحانات میان ترمه وقت نمی کنم بیام سرکشی کنم ببینم کی داره حزب وگروه ونمی دونم از این کارا می کنه -راستی اول از پسر دایی خودم ناراحتم آخه محمد کجایی نیستی ببینی چی دارن به سر نانسی وطرفداراش میارن... خب واسه امروز کافی. ادامه برنامه در قسمت بعد | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الثلاثاء نوفمبر 18, 2008 3:14 pm | |
| | |
|
| |
amin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2691 Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الأربعاء نوفمبر 19, 2008 10:10 am | |
| - mostafa نوشته است:
- سلام به همه ی طرفدارای نازنین نانسی عزیز -هر کاری کردم دلمو راضی کنم چیزی نگم نشد که نشد ،دلم طاقت نیاورد .
بابا این کارا چیه .نوالیون دیگه کیا هستن ؟ یه خواننده در پیتی... اینا به خاطر اینکه مشهور بشن جنگ روانی راه انداختن. هه هه فکر کردین... نمی زاریم آب خوش از گلوتون پایین بره .راستش یه خورده هم تقصیر خودمونه -آخه یه کم به عکسهای این یارو نگاه کنین کیفیت ها رو ببینید .حیف از این همه عکس قشنگ نانسی نیست که ماها بی کیفیت ترینشو مزاریم واسه اینا.باید یه درس حسابی بهشون داد-حیف که من دیر وارد گود شدم ،الان موقع امتحانات میان ترمه وقت نمی کنم بیام سرکشی کنم ببینم کی داره حزب وگروه ونمی دونم از این کارا می کنه -راستی اول از پسر دایی خودم ناراحتم آخه محمد کجایی نیستی ببینی چی دارن به سر نانسی وطرفداراش میارن... خب واسه امروز کافی. ادامه برنامه در قسمت بعد قبل از هر چیز عضویتون تبریک می گم آفا مصطفی شما تازه واردی و با جو این فروم آشنایی نداری احرفایی که اینجا زده میشه بیشتر جنبه شوخی داره و قصد بی احترامی به شخص خاصی نیست تو فروم ما رفاقت خیلی ارزشش از نانسی یا نوال بیشتره به خاطر همین هم بود که خیلی وقته کل اندازی و اینجور شوخیا رو تعطیل کردیم تا بین دوستا دلخوری پیش نیاد اانشالا شما هم یه دوست خوب برای ما باشی | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الأربعاء نوفمبر 19, 2008 1:13 pm | |
| منم همین که مهندس امین گفت اینجا کسی به کسی توهین نمی کنه ایشاا... شما هم همینطور | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الأربعاء نوفمبر 19, 2008 3:22 pm | |
| منم با نظر امین جان موافقم مهمترین رکن این کلوپ صمیمت و رفاقت بین بچه های این فرومه نه دعوا سر نانسی و نوال و ما بقی خواننده ها | |
|
| |
mostafa رهگذر
تعداد پستها : 10 Location : rasht Registration date : 2008-10-04
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس نوفمبر 20, 2008 11:19 am | |
| سللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللام بابا جان شما ها چرا جدی گرفتین به خدا شوخی بود به هر حال مععععععععععععععععععععععععععععععععذرت میخوام مخلص همه ی بروبچ ایران زمین | |
|
| |
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس نوفمبر 20, 2008 11:25 am | |
| | |
|
| |
G H A Z A L میزبان
تعداد پستها : 125 Age : 35 Registration date : 2008-06-30
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس نوفمبر 27, 2008 12:11 pm | |
| سلام به طرفداران عزيز نانسي اميدوارم عكس ها تكراري نباشه(هر چند عكس هاي نانسي تكراريشم قشنگه) [center] | |
|
| |
G H A Z A L میزبان
تعداد پستها : 125 Age : 35 Registration date : 2008-06-30
| عنوان: رد: ائتلاف سبز نانسي الخميس نوفمبر 27, 2008 12:48 pm | |
| | |
|
| |
| ائتلاف سبز نانسي | |
|