| صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
Saghar عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:00 pm | |
| | |
|
| |
yasamiin عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:11 pm | |
| - Saghar نوشته است:
وای وای درس پژوهش عملیاتی داره میده...... بیچاره حق داره دیوونه شه....... خیلی از این درس خوشم میاد.....شانس و نگا تو فرومم اومد سراغم...... همه سر حل کردن مسئله ها برنامه ریزی خطی این طوری میشن....حالا این بیچاره که استاده...... | |
|
| |
تعداد پستها : 6513 Location : یه جایی میون مردم خاکی Registration date : 2008-12-24
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:17 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- Saghar نوشته است:
وای وای درس پژوهش عملیاتی داره میده...... بیچاره حق داره دیوونه شه....... خیلی از این درس خوشم میاد.....شانس و نگا تو فرومم اومد سراغم...... همه سر حل کردن مسئله ها برنامه ریزی خطی این طوری میشن....حالا این بیچاره که استاده...... عزيزم چه رشته اي خوندي مگه؟؟ ما هم 8 واحد داشتيم كه برنامه ريزي خطي داشتيم البته عنوان واحدمون تحقيق در عمليات 1و2 بود من هم خيلي دوست داشتم | |
|
| |
تعداد پستها : 2958 Age : 37 Location : *ايران*تهران*خاكم*وطنم*.-~*¨¨`*~-.¸,.-~*¨¨`*~-.¸ Registration date : 2007-12-18
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:19 pm | |
| ولی چه جالب الان که دارم خوب میبینم روش تدریس همه جا یه جوره..... ما ام تو دانشگا این طوری که این استاده داره حل میکنه حل میکنیم برنامه ریزی خطی رو........ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:27 pm | |
| - Saghar نوشته است:
- yasamiin نوشته است:
- Saghar نوشته است:
وای وای درس پژوهش عملیاتی داره میده...... بیچاره حق داره دیوونه شه....... خیلی از این درس خوشم میاد.....شانس و نگا تو فرومم اومد سراغم...... همه سر حل کردن مسئله ها برنامه ریزی خطی این طوری میشن....حالا این بیچاره که استاده...... عزيزم چه رشته اي خوندي مگه؟؟ ما هم 8 واحد داشتيم كه برنامه ريزي خطي داشتيم البته عنوان واحدمون تحقيق در عمليات 1و2 بود من هم خيلي دوست داشتم حسابداری گلم...... تو رشتت چی بود ساغر جونم؟......سیمپلکسم داشتین؟ | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:28 pm | |
| - نقل قول :
- وای وای درس پژوهش عملیاتی داره میده......
بیچاره حق داره دیوونه شه....... خیلی از این درس خوشم میاد.....شانس و نگا تو فرومم اومد سراغم...... همه سر حل کردن مسئله ها برنامه ریزی خطی این طوری میشن....حالا این بیچاره که استاده......
ما به این درس می گیم تحقیق در عملیات 6 واحد هم ازش داریم خداییش تو از این درس خوشت میاااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟ | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:32 pm | |
| - دلارام نوشته است:
-
- نقل قول :
- وای وای درس پژوهش عملیاتی داره میده......
بیچاره حق داره دیوونه شه....... خیلی از این درس خوشم میاد.....شانس و نگا تو فرومم اومد سراغم...... همه سر حل کردن مسئله ها برنامه ریزی خطی این طوری میشن....حالا این بیچاره که استاده......
ما به این درس می گیم تحقیق در عملیات 6 واحد هم ازش داریم خداییش تو از این درس خوشت میاااااااااااااااد؟؟؟؟؟؟؟ نه دلارام جونم اون جمل رو این طوری بخون... خیلی از این در خوشششششششششششم میااااااااااااااد...... الان تو فرومم دیدمش.... این جمله پارادوکس داشته بید جیگر...... | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:46 pm | |
| ایول ایول دم جمله پارادوکس دارت گرم اگه جز این می گفتی به نسبت خواهریمون شک می کردم تحقیق در عملیات... | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الجمعة ديسمبر 11, 2009 6:54 pm | |
| البته اسم این درس operatans research که همون تحقیق در عملیاته.... ولی ما به اسم پژوهش عملیاتی 1 و 2 داریمش.....خدااااااااااااااااااااااا | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! السبت ديسمبر 12, 2009 6:48 pm | |
| - yasamiin نوشته است:
- Saghar نوشته است:
- yasamiin نوشته است:
- Saghar نوشته است:
وای وای درس پژوهش عملیاتی داره میده...... بیچاره حق داره دیوونه شه....... خیلی از این درس خوشم میاد.....شانس و نگا تو فرومم اومد سراغم...... همه سر حل کردن مسئله ها برنامه ریزی خطی این طوری میشن....حالا این بیچاره که استاده...... عزيزم چه رشته اي خوندي مگه؟؟ ما هم 8 واحد داشتيم كه برنامه ريزي خطي داشتيم البته عنوان واحدمون تحقيق در عمليات 1و2 بود من هم خيلي دوست داشتم حسابداری گلم...... تو رشتت چی بود ساغر جونم؟......سیمپلکسم داشتین؟ عزيزم من رياضي خوندم كارشناسي رياضي اول گرايش محض بودم و بعداز 2 سال رفتم گرايش كاربردي بله ما سيمپلكس هم داشتيم سيمپلكس دوگان و.... برنامه ريزي خطي تحقيق در عمليات 1و2 از دروس يعني ساده ي رشته ي رياضيه توابع مختلط و......... | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الأحد ديسمبر 13, 2009 7:42 am | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الأحد ديسمبر 13, 2009 4:40 pm | |
| | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! الإثنين ديسمبر 14, 2009 8:51 am | |
| | |
|
| |
| صندلي همه كاره مخصوص اساتيد! ! ! | |
|