| الان چه ترانه اي گوش ميکنيد | |
|
+17tamana amin فـريبا علی mass0ood nAvId yasamiin Amr Diab Jany MILAD بهاره Saghar Yasaman magnoon diab REZA*HAMAKI MajidDiab دلارام 21 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
janyMarjan میزبان
تعداد پستها : 203 Location : Votre couer Registration date : 2012-02-15
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الأربعاء مايو 02, 2012 8:01 am | |
| خدمت همشیره مکرمه خودمان عارضیم که اینها فقط یک جفت گوش ساده 100 گرمی نبودن و مسائل شرعی بسیاری در پس این گوشها نهفته است.منجمله اینکه ایا این گوشها متعلق به نامحرم بوده ان یا خیر.! ایا گوشها به حرام گوش میداده اند یا خیر.آیا گوشها با شنیدن صدای همشیره ای باعث لغزش پای صاحب ان شده ان یا خیر. ایا هدف شما از استفاده از گوشهای فعل حرام است یاخیر..ایا خمس و زکات گوشها داده شده است با خیر!! . . . خدا به خیر گردونه الانه که سلمان بیاد حسابم رو برسه | |
|
| |
دلارام عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 4639 Location : تهران Registration date : 2007-12-02
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الأربعاء مايو 02, 2012 3:40 pm | |
| ما که نیتمون خیره، مهم هم همین نیته گوش که صد در صد متعلق به نامحرم بوده ناسلامتی گوش سلمان بوده، ولی با دستکش استفاده میکنیم مشکلی پیش نمیاد اون لغزش و این حرفا اگه اتفاق افتاده هم نیت تکمیل دین بوده، نه تنها کار خطا نیست خیلی هم صواب و ثوابه خمس و زکاتش رو هم پرداخت کردم، الان هر گوشش یک پنجم نداره | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الإثنين مايو 07, 2012 9:35 am | |
| اما درباب اون یه جفت گوش صد گرمی...عرض کنم که اولا: گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش...در نتیجه نباید طمع داشته باشی با اون گوشای همایونی بتونی اسراری رو که صاحبش باهاش میشنیده بشنوی!
دویّماً(دوماً) هوای گوشام رو داشته باش و مرتب آب روغنش رو کنترل کن که کارش به تعمیر اساسی و پیاده کردن موتور نکشه!!
سیّماً حالا که دوتا گوش کار درست تر تمیز گیرت اومده این شعر قشنگ رو هم گوش کن که از مورد دعوا هم (گوشای من) توش یادی شده! یک دو بیت از شاه میخوانم نـگارا گوش کن ــــــــ زان که هر یک هم سری(برابری)با دُرّ غلطان میکند قد سروآسای تو زین سان که جولان میکند ــــــــ عــاشـــق دیــــوانه را سـرمست و حــیران میـــکند نیست از دست غمت جمعی به عالم گوییا ــــــــ هــر کـــجا جـمـعیست زلــف تـــو پــریـشان میــکند
و نهایتا: گوشهای سارق اعظم رو بذاری جولوی آینه،آینه ترک میخوره ... خاطرت جمع،فاتحه یه عبادات گذشته و آینده ات خونده شده!! دیگه نمیخواد نگران مساله شرعیش باشی! سلام منو هم به مرجان برسون و بگو: من از بیگانگان هرگز ننالم ـــــــ که بامن هرچه کرد آن آشنا کرد
| |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الثلاثاء مايو 08, 2012 2:01 pm | |
| خاک وطن مهد پاک ماست جان به راهش دهیم ای خدا رواست میهن ای سرزمین با شکوه ما حفظ مرز و بوم تو افتخار ماست بهر انقلاب خود جان بازیم افتخار ما بود سربازیم ايـــــــــــــــن ارتش دلاور، عاشق شهادت مي کند خروش تـــــــــــا نهضت حسيني، پيرو خميني، جاودان بود بهر انقلاب خود جان بازیم افتخار ما بود سربازیم دارم این شعر دوران آموزشی رو می خونم و به زور خودم رو راضی می کنم که من سرباز ایران زمینم...... حامی قرآن و سرباز دینم ! کلا خوب یاد گرفتم کارامو زورکی پیش ببرم | |
|
| |
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الثلاثاء مايو 08, 2012 2:08 pm | |
| آهنگ پسرم Marry Me کیم هیون جونگ | |
|
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الأربعاء مايو 09, 2012 4:12 pm | |
| | |
|
| |
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الأربعاء مايو 09, 2012 4:22 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- اما درباب اون یه جفت گوش صد گرمی...عرض کنم که اولا:
گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش...در نتیجه نباید طمع داشته باشی با اون گوشای همایونی بتونی اسراری رو که صاحبش باهاش میشنیده بشنوی!
دویّماً(دوماً) هوای گوشام رو داشته باش و مرتب آب روغنش رو کنترل کن که کارش به تعمیر اساسی و پیاده کردن موتور نکشه!!
سیّماً حالا که دوتا گوش کار درست تر تمیز گیرت اومده این شعر قشنگ رو هم گوش کن که از مورد دعوا هم (گوشای من) توش یادی شده! یک دو بیت از شاه میخوانم نـگارا گوش کن ــــــــ زان که هر یک هم سری(برابری)با دُرّ غلطان میکند قد سروآسای تو زین سان که جولان میکند ــــــــ عــاشـــق دیــــوانه را سـرمست و حــیران میـــکند نیست از دست غمت جمعی به عالم گوییا ــــــــ هــر کـــجا جـمـعیست زلــف تـــو پــریـشان میــکند
و نهایتا: گوشهای سارق اعظم رو بذاری جولوی آینه،آینه ترک میخوره ... خاطرت جمع،فاتحه یه عبادات گذشته و آینده ات خونده شده!! دیگه نمیخواد نگران مساله شرعیش باشی! سلام منو هم به مرجان برسون و بگو: من از بیگانگان هرگز ننالم ـــــــ که بامن هرچه کرد آن آشنا کرد
آقا اجازه؟ گوش نامحرم نباشد جای پیغام سروش، یعنی اگه تو داداشم بودی و این گوشا مال محرم بود سروش پیغام میداد؟ ما که دنبال اسرار فلک نبودیم حضرت همایونی، یه جسارتی کردیم گفتم گوشای همایونی رو هم مصرف میکنیم حالا هم به اشتباه کردم افتادیم، بفرما گوشات مال خودت نخواستیم این قد سروآسای تو منظورش منم؟ به هر حال مطمئنن گوش شما رو که نمیگه کلا هفت سانت قدشه، حتما با من بوده دیگه من که کلا کاری به مسائل شرعی نداشتم این مرجان جان بود که یه سوسه ای اومد ولی نفهمیدم گوشات رو بذارم جلوی آینه، آینه ترک میخوره یعنی چی؟ آینه و گوش و ترک چه ربطی به عبادت داره؟ مرجان جان سارق جان سلام رسوندن گفتن من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آن آشنا کرد چیکارش کردی که بنده خدا همچین بیتی واست فرستاده؟ | |
|
| |
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
| |
| |
janyMarjan میزبان
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الخميس مايو 10, 2012 5:12 pm | |
| | |
|
| |
| |
| |
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة يونيو 01, 2012 12:48 pm | |
| دارم کلیپ های دابل رو می بینم چقدر پسرم سومیم نازه | |
|
| |
| عنوان: رد: الان چه ترانه اي گوش ميکنيد الجمعة يونيو 01, 2012 5:02 pm | |
| و قلت بکتبلک.. امیمه خلیل | |
|
| |
| |
| |
| الان چه ترانه اي گوش ميکنيد | |
|