هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

انا لله و انا الیه راجعون

+3
magnoon diab
Saghar
MajidDiab
7 مشترك
نويسندهپيام
MajidDiab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
MajidDiab

تعداد پستها : 6314
Registration date : 2007-12-05

انا لله و انا الیه راجعون Empty
پستعنوان: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالأحد ديسمبر 20, 2009 4:37 pm

ا عرض تسلیت به پیشگاه ولی الله الاعظم و امت داغدار به اطلاع می رساند پیکر مطهر فقیه عالیقدر و مجاهد عظیم الشأن حضرت آیت الله العظمی منتظری (قدس الله نفسه الزکیه) روز دوشنبه30 /9 /1388 برابر با چهارم محرم الحرام 1431 ساعت 9 صبح از محل بیت آن فقید سعید به سوی حرم مطهر حضرت معصومه (سلام الله علیها) تشییع خواهد شد.

دفتر مرحوم آیت الله العظمی منتظری

1388/9/29

بزرگ پاسبان تشیع علوی، رادمرد قهرمان و شجاع اسلام و ایران ، اسطوره مقاومت ، مجاهدت، فقاهت و دینداری، سرمایه کم یاب مسلمانی و آزادگی فقیه عالیقدر و مجاهد نستوه آیت الله العظمی منتظری حاج شیخ حسینعلی منتظری(قدس الله نفسه الزکیه )، شربت وصال نوشید و روی در حریم یار نهاد. آن پیکر رنجور و دردکشیده اینک آرام یافته و آن روح خدایی اینک در جوار رحمت رب قرار گرفته است. آن دل دردمند که عمری در غم اسلام و مردم و حقوق آنان تپید و پروای حق داشت، دیگر از تپش افتاده است. فقیه بزرگ شیعه و اسلام شناس بی بدیل و روح ربانی امت اسلام امروز در جوار پیامبر رحمت (ص) و اهل بیت مطهر(علیه السلام ) اوست.

منتظری رفت اما خاطره مبارزات او برای تحقق جمهوری اسلامی باماست. منتظری رفت اما حق گویی و آزادگی او چراغ راه کسانی است که حلاوت سیره علوی را از درس نهج البلاغه او می جستند و در زندگی و روش او می یافتند. سالها زندان، شکنجه، تبعید، شهادت و جانبازی و تحمل مصائب در دوران ستمشاهی، خیرخواهی و سخت کوشی در رشد و بالیدن نهال انقلاب و جمهوری اسلامی و تلاش مسؤولانه و صادقانه همراه با رهبر فقید انقلاب(ره) از او الگویی بی نظیر برای روحانیت شیعه ارائه کرد. زندگی او همه به تعلیم و تحقیق و تلاش برای عملی ساختن حقایقی که یافته بود، گذشت . مرگ او نیز بی شک جانها و دلها را بیدار، و یاد او برای همیشه خاطره معطر انسان علوی(ع) و حسینی(ع) را تداعی خواهد کرد.

این مصیب جانکاه را به ولی اعظم خدا و امید جهان نور و عدالت ، به همه حق طلبان و آزادگان به همه مبارزان راه خدا در سرتاسر جهان به همه عالمان و فقیهان و به حوزه های علمیه و خصوصا شاگردان و ارادتمندان آن فقید سعید تسلیت می گوییم.

قم المقدسه – سوم محرم الحرام 1431 ق

1388/9/29

احمد منتظری

انا لله و انا الیه راجعون Moharam1430-1%20copy
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
http://www.a-d-w.blogfa.com
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالأحد ديسمبر 20, 2009 5:06 pm

منم تسليت سبز خودم را اعلام ميكنم
ايشالله خدارحمتش كنه
....................................
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 21, 2009 8:16 am

درگذشت این روحانی بزرگ و مبارز رو به ملت سبز ایران تسلیت میگم
درسته از بین ما رفته اما برای من و مردم سبز ایران هنوز زنده ست
روحش شاد و یادش گرامی باد
Yasaman
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Yasaman

تعداد پستها : 2411
Registration date : 2007-12-02

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 21, 2009 12:59 pm

روح این آزاد مرد شاد و خدایش او را بیامرزاد.
................................................

پدر مرا به بخش

پدر مرا به بخش که قدرت را ندانستم.
پدر مرا به بخش که در سال‌های سختی که علیه رژیم ستم شاهی‌ مبارزه می‌‌کردی ترا یاری نکردم زیرا ابلهانه می‌‌پنداشتم، حکومتی که مجهزترین ارتش خاور میانه را دارد با فریاد چند روحانی ساقط نخواهد شد - حتما به یاد می‌‌آوری که حتی تا چند ماه مانده به پیروزی انقلاب، تعداد روحانیونی که مخالف شاه بودند، تا چه حد اندک بود- شاید هم از ترس چنین می‌‌اندیشیدم و می‌‌خواستم بی‌ تفاوتی خود را توجیه کنم.

پدر مرا به بخش، زمانی‌ که پس از تحمل سال‌ها زندان و شکنجه، آزاد شدی برای تبریک به دست بوست نیامدم زیرا که جاهل بودم. نمی‌‌دانستم در زندان تو تنها پناهگاه زندانیان بودی. نمی‌‌دانستم چه نقش مهمی‌ در نزدیک ساختن گروه‌های مسلمان مبارز و چپ انقلابی‌ داشتی.

پدر مرا ببخش، زمانی‌ که همراه آیت الله خمینی به تهران آمدی و مهم‌ترین مشاور سیاسی رهبر انقلاب بودی، درایت و تیزهوشی ترا نادیده گرفتم و معنای سخنانت را نمی‌‌فهمیدم.

پدر مرا به بخش، هنگامی که در آذر ماه ۱۳۶۴ طبق تصمیم مجلس خبرگان رهبری، به عنوان جانشین امام خمینی و رهبر آینده ایران انتخاب شدی، برای تبریک نزدت نیامدم زیرا می‌‌پنداشتم که دین را به دنیا فروخته ای. بیشتر دوست داشتم ترا مجاهد و مبارز ببینم تا حاکم.

پدر مرا به ببخش، در سال‌های ۶۶ و ۶۷ که به کشتار زندانیان سیاسی اعتراض کردی و انتقادات خود را به عملکرد غلط حکومت علنا بیان کردی، هر چند سخنانت را شنیدم، اما واکنشی در خور نشان ندادم.

پدر مرا به بخش، سال‌ها در حبس خانگی بودی ولی‌ به علت سکوت مرگباری که ایران را فرا گرفته بود و خفقانی که گلوی ما را می‌‌فشرد، مظلومیت ات را فریاد نزدم و ستمگران را رسوا نکردم.

پدر حلالم کن، که هر گاه از پاسخ در می‌‌ماندم، از خرمن دانش تو توشه بر می‌‌گرفتم، حتی در آخرین روز عمر پر عزتت نیز از تو استفتأ کردم.

ترا پدر می‌‌خوانم، زیرا حمایت از زندانیان سیاسی را از تو فرا گرفتم که بخاطر آنان از کلیه مناصب دولتی و حتی رهبری حکومت جمهوری اسلامی ایران چشم پوشیدی- ترا پدر می‌‌خوانم زیرا از تو آموختم چگونه از مظلوم دفاع کنم بدون آن‌ که علیه ظالم دست به خشونت زنم- از تو یاد گرفتم که سکوت مظلوم یاری رساندن به ظالم است و نباید که ساکت بنشینیم- پدر فراوان از تو آموختم، هر چند که رسم شاگردی و فرزندی را به جا نیاوردم.

تو پدر "حقوق بشر" در ایران هستی‌ و میلیون‌ها چون من فرزند و مرید داری. نیازی هم به قدر دانی‌ و سپاس ما نداری. اما همه ما در حق تو کوتاهی کردیم و مقصریم.

پدر ما را به بخش که تو بزرگواری. پدر کوتاهی فرزندانت را تاریخ جبران خواهد کرد. تاریخ در مورد ستمی که بر تو رفت و آزاده گی تو کتاب‌ها خواهد نوشت. تو در یادها زنده هستی‌ تا عدالت و انسانیت زنده است.
یکی‌ از میلیون‌ها مرید و شاگردت

شیرین عبادی

يکشنبه ٢۹ آذرماه ۱٣۸۸

برگرفته از وبلاگ پولیور خاکستری
http://www.yassesefid.blogfa.com
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

تعداد پستها : 1898
Registration date : 2009-09-26

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 21, 2009 1:40 pm

منم درگذشت ایشون رو تسلیت میگم. در ضمن از طرف همه ی شما امروز یه فاتحه از نزدیک براشون خوندم.
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 21, 2009 3:45 pm

REZA*HAMAKI نوشته است:
منم درگذشت ایشون رو تسلیت میگم. در ضمن از طرف همه ی شما امروز یه فاتحه از نزدیک براشون خوندم.

من اخر نفهمیدم شما کرمانشاه زندگی میکنی یا قم
نکنه طی العرض مکنی Question Exclamation
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 21, 2009 4:13 pm

magnoon diab نوشته است:
REZA*HAMAKI نوشته است:

والا محبوبه جان ، من اهل کرمانشاه هستم و تا 8 سالگی اونجا زندگی میکردم بعدش اومدیم قم تا الان هم اینجا هستیم. pirat
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالإثنين ديسمبر 21, 2009 5:30 pm

وفات فقيه بزرگوار آيت ‌الله آقای حاج شيخ حسينعلی منتظری رحمة الله عليه رو به همه بازماندگان به ویژه بیت گرامیشون تسليت مي‌گم و رحمت و مغفرت الهي را براي ایشون مسألت مي‌كنم
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالثلاثاء ديسمبر 22, 2009 8:19 am

REZA*HAMAKI نوشته است:
magnoon diab نوشته است:
REZA*HAMAKI نوشته است:

والا محبوبه جان ، من اهل کرمانشاه هستم و تا 8 سالگی اونجا زندگی میکردم بعدش اومدیم قم تا الان هم اینجا هستیم. pirat

چه جالب منم همینجوریم
از موقعی که دنیا اومدم تا الان تو یزد هستم
lol! lol! lol! lol!
amin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
amin

تعداد پستها : 2691

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالأربعاء ديسمبر 23, 2009 6:36 pm

منم تسليت ميگم با اينكه از اين قشر كلا خوشم نمياد اما چون آدم حق گويي بود خدا رحمتش كنه
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالخميس ديسمبر 24, 2009 12:18 pm

amin نوشته است:
منم تسليت ميگم با اينكه از اين قشر كلا خوشم نمياد اما چون آدم حق گويي بود خدا رحمتش كنه

منم با گفته ی شما کاملا موافقم هستم
lol! lol! lol!
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

پستعنوان: رد: انا لله و انا الیه راجعون   انا لله و انا الیه راجعون Icon_minitimeالخميس ديسمبر 24, 2009 2:22 pm

magnoon diab نوشته است:
amin نوشته است:

منم با گفته ی شما کاملا موافقم هستم
lol! lol! lol!

Suspect Suspect
Razz sunny

انا لله و انا الیه راجعون
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-