تعداد پستها : 12 Location : تهران سعادت آباد Registration date : 2008-05-17
عنوان: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد الأربعاء ديسمبر 23, 2009 9:36 am
با وجود بحراني كه بعد از شايعه ازدواج اليسا با محمد رحيم آهنگساز لبناني به وجود آمد شاهد آن هستيم كه اليسا آلبوم جديدش رو با 13آهنگ كه دوتاي آنها كار رحيم بوده ارئه كرد. اليسا در مصاحبه قبليش گفته بود كه تا حالا رحيم رو نمي شناخته و نديبودتش. اسم آلبوم جديد اليسا "تصدق بمين " نام دارد كه يكي از زيباترين كارهاي اين آلبوم به اسم "حبيبي بيستحي" با لهجه لبناني است و ديگري با نام "باسمع اسمک بأدمع" با لهجه مصري. هنوز زمان دقيق انتشار اين آلبوم مشخص نيست ولي شبكه روتانا اعلام كرده احتمال داره 28سپتامبر به بازاز بياد.
magnoon diab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد الخميس ديسمبر 24, 2009 12:17 pm
ازدواج الیسا هم شده معظل واسه ی خودش یکرزو اعلام می کنه ازدواج کرده حالا باز برگشته داره تکذیب میکنه بابا ازدواج کن برو فکر کنم الیسا هم چشم به راه فامیلای امین هستش
REZA*HAMAKI عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1898 Age : 33 Location : Qom Registration date : 2009-09-26
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد الخميس ديسمبر 24, 2009 2:32 pm
magnoon diab نوشته است:
ازدواج الیسا هم شده معظل واسه ی خودش یکرزو اعلام می کنه ازدواج کرده حالا باز برگشته داره تکذیب میکنه بابا ازدواج کن برو فکر کنم الیسا هم چشم به راه فامیلای امین هستش
Yasaman عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2411 Location : بندر بوشهر Registration date : 2007-12-02
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد الخميس ديسمبر 24, 2009 3:16 pm
magnoon diab نوشته است:
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد الجمعة ديسمبر 25, 2009 5:46 pm
magnoon diab نوشته است:
امین جان یه دستی برسون برادر
Jany عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2939 Location : قلب شما Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد الجمعة ديسمبر 25, 2009 6:23 pm
اگه این الیسا گذاشت ما یه نفس راحت بکشیم.. خب دختر برو شوهر کن دیگه که اینفدر برای تو عموی دلارام حرف در نیارن
تعداد پستها : 7074 Age : 659 Location : چون ایران نباشد، تن من مباد...! Registration date : 2007-12-05
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد السبت ديسمبر 26, 2009 3:05 am
nAvId نوشته است:
magnoon diab نوشته است:
امین جان یه دستی برسون برادر
امین اول باید یه دستی به سر خودی ها بکشه نه غریبه ها
عنوان: رد: آلبوم جديد اليسا؛ ازدواج اليسا با رحيم تكذيب شد السبت ديسمبر 26, 2009 3:07 am
Jany نوشته است:
اگه این الیسا گذاشت ما یه نفس راحت بکشیم.. خب دختر برو شوهر کن دیگه که اینفدر برای تو عموی دلارام حرف در نیارن
آخی تا این الیسا بیاد شوهر کنه دست ار سر کچل وائل برداره شما هزار بار مردی و زنده شدی الایی بمیره اونیکه من می دونم سخته عزیزم اما هیچوقت امیدت رو از دست نده من و امین بلاخره یه کیس مناسب برای االیسا پیدا می کنیم تا بیخیال وائل بشه