با یک شکلات شروع شد ... من یک شکلات گذاشتم توی دستش اونم یک شکلات گذاشت توی دستم . من بچه بودم او نم بچه بود سرم را بالا کردم سرش را بالا کرد دید که منو میشناسه . خندیدم . گفت دوستیم ؟ گفتم دوست دوست گفت تا کجا ؟ گفتم دوستی که تا ندارد گفت تا مرگ !! خندیدم و گفتم من که گفتم تا ندارد ! گفت باشد تا پس از مرگ ! گفتم نه نه نه تا ندارد . گفت قبول تا اونجا که همه زنده می شوند . یعنی زندگی پس از مرگ. باز هم با هم دوستیم . تا بهشت تا جهنم تا هر کجا که باشد من و تو با هم دوستیم . خندیدم ... گفتم تو براش تا هر کجا دلت می خواهد یک تا بذار . اصلا یک تا بکش از سر این دنیا تا اون دنیا . اما من اصلا تا نمی ذارم . نگاهم کرد . نگاهش کردم . با ور نمی کرد . می دونستم اون می خواست حتما دوستیمون تا داشته باشد . دوستی بدون تا رو نمی فهمید... . گفت بیا برای دوستیمون یه نشونه بذاریم . گفتم باشه توبذار گفت شکلات . هر بار که همدیگر را می بینیم یک شکلات مال تو یکی مال من باشه ؟؟ گفتم باشه . هر بار یک شکلات میگذاشتم توی دستش او هم یک شکلات توی دست من . باز همدیگر را نگاه می کردیم یعنی که دوستیم دوست دوست من تندی شکلاتم را باز می کردم و می ذاشتم توی دهنم و تند تند اون رو می مکیدم می گفت شکمو !! تو دوست شکموی من هستی . و شکلاتش را می ذاشت توی یه صندوق کوچلوی قشنگ . می گفتم بخورش !! می گفت تموم می شه . می خواهم تموم نشود برای همیشه بمونه . صندوقش پر از شکلات شده بود . هیچ کدومش رو نمی خورد . من همه اش راوخورده بودم . گفتم اگر یک روز شکلاتهایت رو مورچه ها بخورن یا کرمها اون وقت چه کار می کنی ؟؟ گفت مواظبشون هستم . می گفت می خواهم نگهشون دارم تا موقعی که دوست هستیم و من شکلاتو رو می ذاشتم توی دهنم و می گفتم نه نه نه دوستی که تا ندارد... یک سال . دو سال . چهار سال . هفت سال . ده سال . بیست سالش شده . اون بزرگ شده . منم بزرگ شد ام من همه شکلات هام رو خوردم .اما اون همه شکلات ها را نگه داشته . اون امده تا امشب ا خدا حافظی کنه . می خواهد بره . بره اون دور دور ها می گه میرم اما زود بر می گردم. من میدونم می ره و بر نمی گرد. یادش رفت شکلات به من بدهد . من که یادم نرفته . یک شکلات گذاشتم کف دستش گفتم این برای خوردن . یک شکلات هم گذاشتم کف اون دستش . این هم اخرین شکلات برای صندوق کو چکت یادش رفته که صندوقی دارد برای شکلات هایش . هر دوتا رو خورد . خندیدم
می دونستم دوستی من تا نداره اما دوستی اون تا داره
مثل همیشه . خوب شد همه شکلات هامو خوردم . اما او هیچ کدومش رو نخورد . حالا با یک صندوق پر از شکلات نخورده چی می کنه ؟؟ امیدوارم دوستی های شما تا نداشته باشه
|