هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةالرئيسية  PortalPortal  جستجوجستجو  أحدث الصورأحدث الصور  ثبت نامثبت نام  ورود  

اربعين حسيني

5 مشترك
نويسندهپيام
magnoon diab
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
magnoon diab

تعداد پستها : 7074
Registration date : 2007-12-05

اربعين حسيني Empty
پستعنوان: اربعين حسيني   اربعين حسيني Icon_minitimeالخميس فبراير 04, 2010 11:02 am

از بودن خسته ام. از درک واژه ی حیات ناتوانم.در اندوه خویش غرق شده ام .سرشار از تکرارم در این سکون زندگی. سر گردان وبی پناه بر روی دایره ی کم رنگ خلقت درجا میزنم . به نگاه آفتاب مشکوکم چرا که روزی بی رحما نه بر خورشید عالم تا ب خیره شده بود. از زلالی وصداقت آ ب بی زارم چرا که به شفافی نگاه عباس رحم نکرد.خدایا صبورا مهربانا چهل روز است که از عاشورا میگذرد قلب جها ن دیگر نای تپیدن ندارد. پس غیرت آسمان کجا رفته؟ زمین چقدر گستاخانه هنوز به زندگی ادامه میدهد. یک اربعین از اوج نامردی میگذرد. یک اربعین است که سر امام مظلومیت بر نیزه رفت و آسمان دیده و زمین تاب آورده. در سکوت وهم انگیز خیال بغض دلم میشکند گریه امان نگاهم را بریده است. قلبم در سینه پرپر میزند و مظلومیت عباس و اقتدار علی اصغر را آه میکشد. خداوندا اینک باز اربعین حسین آمده است. باز عرق شرم پیشانی انسانیت را نمناک کرده است . باز بشر از وجود خویش خجالت زده میشود. و باز مثل همیشه امام رئوف و مهربان ما حسین بن علی نگاه بخشایشگر خویش را بر بشر میتاباند و بر حاجات ما آمین میگوید. دلم دیگر از داغ علی اصغر مرده است حالا چگونه این دل میتواند در تولد دوباره زمین لبخند بزند؟ کدام تولد؟ کدام زندگی؟ کدام امید ؟ اصلا مگر میشود بعد از حسین به زندگی ادامه داد؟ نه نمیشود............ زندگی ما بعد از حسین عین محکومیت است. ای کاش از خجالت آب میشدیم تا هیچ گاه روی سیاه ما بر نگاه مادرش زهرا نیفتد. آخر هیچ جای دنیا این رسم امانت داری نیست. هیچ جای جهان این رسم اربا ب و بندگی نیست. بیایید به تمام دنیا فخر بفروشیم برای داشتن چنین اربابی . بیایید آن طور که باید لطفش را پاس داریم و حرمتش را نگاه داریم .

فرا رسیدن اربعین حسینی بر شما عاشقان اباعبدالله حسین تسلیت باد

اربعين حسيني Der76sjbdvjvga0yq2wv

اربعين حسيني 1s2cev8ii1hqq6xxlgm0

اربعين حسيني Ati1951kcqd66qa2jumo

اربعين حسيني 42j04lywe1czkukr0f5g

التماس دعا flower
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
REZA*HAMAKI
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
REZA*HAMAKI

تعداد پستها : 1898
Registration date : 2009-09-26

اربعين حسيني Empty
پستعنوان: رد: اربعين حسيني   اربعين حسيني Icon_minitimeالخميس فبراير 04, 2010 12:45 pm

فرا رسیدن اربعین حسینی را به تمام دوستداران صداقت و حقیقت و آزادگی و آزادی تسلیت میگم. Crying or Very sad
دلارام
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
دلارام

تعداد پستها : 4639
Registration date : 2007-12-02

اربعين حسيني Empty
پستعنوان: رد: اربعين حسيني   اربعين حسيني Icon_minitimeالخميس فبراير 04, 2010 3:50 pm

من هم به امام خوبمون حضرت صاحب الزمان (عج)، و همه دوستان عزیز فرا رسیدن اربعین حضرت سید الشهدا علیه السلام و هفتاد و دو یار وفادارشون رو تسلیت عرض می کنم
Saghar
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
Saghar

تعداد پستها : 6513
Registration date : 2008-12-24

اربعين حسيني Empty
پستعنوان: رد: اربعين حسيني   اربعين حسيني Icon_minitimeالخميس فبراير 04, 2010 4:43 pm

منم به نوبه ی خودم تسلیت میگم
yasamiin
عضو باشگاه 1000 تایی
عضو باشگاه 1000 تایی
yasamiin

تعداد پستها : 2958
Registration date : 2007-12-18

اربعين حسيني Empty
پستعنوان: رد: اربعين حسيني   اربعين حسيني Icon_minitimeالخميس فبراير 04, 2010 5:57 pm

منم اربعین سالار شهیدان رو تسلیت میگم.....
التماس دعا

اربعين حسيني
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1