| مشتاقه ليک | |
|
|
نويسنده | پيام |
---|
maryashena عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 1153 Registration date : 2007-12-05
| عنوان: مشتاقه ليک الأربعاء ديسمبر 05, 2007 3:57 am | |
| من اهنگ مشتاق الیک نانسی را خیلی دوست دارم
از دوست داشتن گذشته دیونه این اهنگ هستم
وقتی معنی اهنگ می خوندم انگار حرف دل خودم بود
حالا می خواهم ترجمه این اهنگ اینجا بذارم
منبع.فروم نانسی انلاین
ترجمه از : هلناي عزيز
الاغنيه : مشتاقه ليك معني : دلم برايت تنگ شده است المغنيه : نانسي عجرم شاعر : شيخ ناصر الصباح آهنگساز : يعقوب الخبيزي آلبوم : يا طبطب کشور : لبنان مشتاقة ليك شوق الهوى لروحي دلم برايت تنگ شده است و اشتياق عشق , سراسر وجودم را پر کرده است و حياة عنيك دابة انا روحي به چشمانت قسم که روح من از دوري تو در حال سوختن مي باشد من زمان مشتاقة انا اشوفك خيلي وقت است که شور و شوق ديدار تو را دارم يا زمان ارجعلي بوصوفك اي روزگار با تمام آن چیزهایی که قبلا برای من مجسم شده است به سوی من برگرد
السبب بعدك حبيبي و دليل آن جدايي توست عزيزم
حن علي و ارف على حالي با من مهربان باش و به احساسات من رحم كن ليلي طال حبك تلف حالي شبهايم طولاني گشته اند و عشق تو در حال ازبین بردن من می باشد للعيون السود ولهانة قلبم برای آن چشمان سیاه یک ذره شده است للهوى يا قلبي عطشانة قلبم تشنه عشق می باشد
السبب بعدك حبيبي و علت آن تو هستی عزیزم
يا قمر سهرانة للغالي ای ماه , به خاطر آن نازنین تمام شب را بیدارمانده ام صورته في قلبي و بالي و خیالش در قلب و فکرم می باشد مهما صار ما انسى ايامك هر اتفاقی که بیفتد هرگز روزهای با تو بودن را فراموش نمی کنم انتظر ترجعلي بغرامك و منتظر تو خواهم شد که دوباره همراه با عشقت به سوی من برگردی
السبب بعدك این ها به خاطر دوری توست السبب بعدك حبيبي دوری تو علت آن می باشد عزیزم
کلمه ها
من زمان : خيلي وقت است حن : مهربان باش عيون السود : چشمان سیاه عطشانه : تشنه ایامک : روزهای تو بغرامک : همراه با عشقت | |
|
| |
nAvId عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 2240 Age : 36 Location : همه جاي ايران سراي من است Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الأربعاء ديسمبر 05, 2007 7:12 pm | |
| ای ول ... مشتاقه لیک ... من این ترانه رو خیلی خیلی دوست دارم ... خیلی زیاد ... فکر کنم این داش رضای ما هم همینطور باشه ... خیلی قشنگه ... | |
|
| |
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: یه سوال فنی الخميس ديسمبر 06, 2007 4:25 pm | |
| با سلام بچه ها من یه سوال فنی دارم ولی هیچ کسی رو گیر نیوردم ازش بپرسم حالا هر کی میدونه جواب بده تو این قسمت حتما باید آهنگ عربی ترجمه کنیم یا مثلا یه آهنگ قشنگ انگلیسی باشه عیب داره؟؟؟؟؟؟؟ نخند کجاش خنده داره؟ خودم میدونم سایت ترانه های عربیه | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
تعداد پستها : 986 Location : كاخك Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الإثنين ديسمبر 10, 2007 7:57 pm | |
| تو بذار كاريت نباشه هر كي نفس بكشه خودم قلم پاش رو خورد ميكنم اگه بخواي با روده هاش واست زيلو ميبافم ، ميندازم زير پات گذاشتي يه ندا بده خيلي ممنون ميشم | |
|
| |
leila میهمان
تعداد پستها : 88 Registration date : 2007-12-04
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 6:32 am | |
| - Arakadrish نوشته است:
- تو بذار كاريت نباشه
هر كي نفس بكشه خودم قلم پاش رو خورد ميكنم
اگه بخواي با روده هاش واست زيلو ميبافم ، ميندازم زير پات
گذاشتي يه ندا بده
خيلي ممنون ميشم ای ول تا من تو رو دارم غم ندارم امروز میذارمش فقط اگه منو کشتن و جوون مرگ شدم خونم پا گردنه تو | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 6:16 pm | |
| مادر نزاييده كسي رو كه چپ نيگاي آبجي ليلاي ما كنه !!
اين چاقو ...
اينم پنجه بوكس...
كيف ميفي چيزي اگه داري ، بذار توش ، دو سه بار با ضامنش ور بري ، تيغش ميپره بالا
چاكرت از زنجون خريدتشون
راستي بيگير اين دستمال يزدي رو بنداز دور گردنت ، بگي مال داش سلمانه ، سه سوت قائله ختمه
زت زياد | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 7:22 pm | |
| - Arakadrish نوشته است:
- مادر نزاييده كسي رو كه چپ نيگاي آبجي ليلاي ما كنه !!
اين چاقو ...
اينم پنجه بوكس...
كيف ميفي چيزي اگه داري ، بذار توش ، دو سه بار با ضامنش ور بري ، تيغش ميپره بالا
چاكرت از زنجون خريدتشون
راستي بيگير اين دستمال يزدي رو بنداز دور گردنت ، بگي مال داش سلمانه ، سه سوت قائله ختمه
زت زياد بابا سلمان جان بی خیال بابا اینجا همه خودی هستند تیزی رو بگذار واسه دشمن | |
|
| |
MajidDiab عضو باشگاه 1000 تایی
تعداد پستها : 6314 Age : 39 Location : تهران / تبریز Registration date : 2007-12-05
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الثلاثاء ديسمبر 11, 2007 7:25 pm | |
| - nAvId نوشته است:
- ای ول ...
مشتاقه لیک ...
من این ترانه رو خیلی خیلی دوست دارم ... خیلی زیاد ...
فکر کنم این داش رضای ما هم همینطور باشه ... خیلی قشنگه ...
آره نوید جان این ترانه محبوب رضا ست راستی خیلی سرش شلوغه ها اصلا نمیاد | |
|
| |
Arakadrish مشتاق
| عنوان: رد: مشتاقه ليک الأربعاء ديسمبر 12, 2007 4:39 pm | |
| اي بابا مجيد جون تو كه ميدوني ... وقتي سايت قبليه خراب شد ، حسابي رفتم تو لك توي تنهايي و دلتنگي حسابي روحيه ام لطيف شد از همون زمان غلاف كردم ديگه سيبيلاي بناگوش در رفته ام رو هم از بيخ تراشيدم ببين ----> حالا يه چيزي گفتم من ! جدي نگير من چاكر همه ي بر و بچ سايت هم هستم | |
|
| |
| مشتاقه ليک | |
|