خوب بچه ها امروز میخوایم در مورد آهنگهای کپی شده صحبت کنیم
همیشه به خواننده هایی که کار دیگران رو کپی میکنند وعینا میخونند ایراد میگیرن....خوب اینکه مدام از روی آهنگهای خواننده های دیگه بخونی هنر نیست همه دوست دارن کار جدید بشنوند.....
این همه جای دنیا هست وفکر میکنم بیشتر بین خواننده های ایرانیه که البته نباید زیاد ازشون ایراد گرفت خیلی فرق میکنه تو کشور خودت باشی و حمایت بشی تا اینکه تو غربت باشی بدون پشتوانه...
هر چند بعضیاشون دیگه شورشو در اوردند یکی از بدترین کپیهایی که شنیدم ترانه عاشق باشیم شهره وشهرام صولتیه که استاد کپی کاران هستند از روی آهنگ مستنی ایه امل حجازی
البته همین شهره خانم ترانه ی پازارا کادار مصطفی ساندال رو خیلی قشنگ اجرا کرده
فقط بدیه کار اینه که آهنگسازا آهنگ دیگری رو به نام خودشون تموم میکنند و اصلا به رو نمیارن که زحمتشو یه بدبخته دیگه کشیده
حالا به نظر شما کپی همیشه بده؟ بعضی وقتا فکر نمیکنید ترانه کپی از اصلشم بهترشده؟یا اصلا اشکالی داره یه آهنگ قشنگ به زبانهای مختلف خونده بشه ؟
اگه شما خواننده بودید هیچ وقت هوس نمیکردید آهنگ خوب خواننده ی مورد علاقتون رو دوباره بخونید ؟
یکی از خواننده هایی که خیلی در این زمینه مورد تعرض قرار میگیره و آهنگاش گاها دزدیده میشه عمرودیاب خودمونه...من اگه خواننده بودم از روی اهنگ تملی معک حتما میخوندم حالا برین خدا روشکر کنین که من خواننده نیستم و گرنه تا آخر عمرتون از این ترانه زده میشدید